Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 21/09/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε Παρασκευή λέει; Πω πω ευτυχία, πάει και αυτή η εβδομάδα! Ο Σεπτέμβρης, φέτος μας έκανε την έκπληξη και
έφερε το Φθινόπωρο στην ώρα του! Πόσο όμορφο το βρίσκω αυτό.. Έτσι, σιγά-σιγά να χειμωνιάζει, να μαζευόμαστε, αυτό το χουχούλιασμα πόσο το λατρεύω.. Ύπνος κάτω από τα παπλώματα.. Αξεπέραστο το συναίσθημα!




Ο Ερμής που λέτε σήμερα φέρνει μαντάτα όλων των ειδών! Κάποια είναι φανερά και κάποια δε πρέπει να αποκαλυφτούν με τίποτα! Ναι, σήμερα φτιάχνουμε μυστικούλια, αθώα, μικρά ή μεγάλα, που έχουν σκοπό να φέρουν κάτι χαρμόσυνο στις ζωές μας.. Μυρίζομαι συμφωνίες και χέρια κάτω από το τραπέζι, αλλά τι να κάνουμε τώρα. Όλα στο πρόγραμμα είναι.. κυρίως για κάποιες ψυχές!

Σκεφτόμουν.. άσχετο βέβαια με όσα αναφέρω! Η γενιά των γονιών μας, σπάνια προτιμούσε ένα διαζύγιο. Λέει .. αυτόν παντρεύτηκα, με αυτόν θα μείνω! Η γενιά η δική μας, λέει.. αυτόν παντρεύτηκα, αλλά δεν τον αγαπώ άλλο πια, βαρέθηκα. Μου έφυγε ο έρωτας.. Και σε μια συζήτηση παλιών με νέων, προκύπτει εκείνο το χάσμα, αφού η άποψη είναι, ποιος έρωτας και ποιες αγάπες και λουλούδια! Αυτά φεύγουν.. όλα μια συνήθεια είναι.. Και απαντώ.. WHAT???? Χαχα.. Εγώ δίχως έρωτα.. δίχως πάθος, δίχως εκείνη την ακαταμάχητη έλξη.. απλά δε μπορώ να ζήσω.. Και εκεί γίνεται ο χαμός..!

ο μοντιέ..

φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ μυστήρια μέρα μόλις σας ξημέρωσε, κάτι σας ανακοινώνουν στη δουλειά και αναστατώνεστε πολύ! Είναι περίοδος αλλαγών, ευχάριστων κυρίως, όμως οι συνέπειες αμέτρητες! Ακούστε με προσοχή το τι έχουν να σας πουν και εννοείται πως καλό είναι να μη δώσετε αμέσως τις απαντήσεις σας! Έχει σκέψη το θέμα! Να είστε συγκεντρωμένοι και λιγομίλητοι και πολύ προσεχτικοί στις κινήσεις σας! Βιάζεται κανείς;;;

Ταύρος
Το σύμπαν σας φυλάει μια ευχάριστη έκπληξη καιρό τώρα! Μια νέα επαγγελματική πρόταση; Μια νέα ερωτική σχέση; Όλα θέμα χρόνου είναι για αυτό ας είστε προετοιμασμένοι για να ακούσετε το οτιδήποτε ή να σας συμβεί ένα θαύμα! Εννοείται πως το απρόβλεπτο κυριαρχεί, μιας που ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σας και κάνει πλάνα δίχως καν να σας ρωτήσει! Μη ξανοίγεστε με διάφορες δραστηριότητες, αφήστε κενό για αυτά που θα έρθουν!

Δίδυμος
Οι σκέψεις σας είναι καθαρά και μόνο στα επαγγελματικά σας τα σχέδια! Είναι περίοδος που πρέπει να φορτσάρετε, προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να γεμίσει η τσέπη σας με χρήμα! Βέβαια, από την άλλη μια αλλαγή τη χρειάζεστε σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί αρκετοί να σκέφτεστε τη συγκατοίκηση ή ακόμα και να αλλάξετε σπίτι! Να δείτε που θα σκάσουν όλα μαζί και θα τρέχετε σα τους λωλούς! Βάλτε άλλους να κάνουν τις βρομοδουλειές σας.. !

Καρκίνος
Φροντίστε να φάτε καλό πρωινό γιατί θα τις χρειαστείτε τις δυνάμεις σας κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα! Άλλα έχετε κανονίσει, άλλα θα προκύψουν, όλα μπορείτε να τα διαχειριστείτε μια χαρά! Ντυθείτε ωραία επίσης, γιατί όπου και αν πάτε τα βλέμματα είναι επάνω σας και παίζει να σας φλερτάρουν επίμονα! Ωραία όλα αυτά, φτιάξτε το ψυχολογικό, αλλά φρόνιμα αν ήδη υπάρχει σύντροφος στη ζωή σας! Μη τα θέλετε όλα δικά σας!

Λέων
Καλέ κάθε μήνα τέτοιες μέρες μετράτε τα λεφτά σας, που δε σας φτάνουν και χρωστάτε πάλι της Μιχαλούς! Πιο πάθημα και πιο μάθημα, είστε αδιόρθωτοι και καλό είναι να το πάρετε απόφαση! Ότι και να κάνετε, τα ρημάδια δεν αυξάνονται, αντιθέτως εξαφανίζονται με γοργούς ρυθμούς! Μη μου πείτε πως κάνετε σκέψεις τύπου να παντρευτείτε ή να συζήσετε, μπας και δείτε και εσείς μια άσπρη μέρα.. Πρώτα φτιάξτε τον εαυτό σας και μετά τους άλλους!

Παρθένος
Είναι περίοδος αλλαγών μεγάλων και τρανών, οπότε κάνετε σκέψεις πολύ extreme που συγκλονίζουν και αναστατώνουν τους άλλους! Σήμερα μπορεί να ανακοινώσετε, πως θα αλλάξετε σπίτι, τόπο κατοικίας, μπορεί να πάτε για μόνιμα ακόμα και στο εξωτερικό! Οι ευκαιρίες που γυρεύετε κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, σκάνε μύτη ίσως η μια μετά την άλλη και εσείς θα πρέπει να επιλέξετε τη καλύτερη και να κινηθείτε αναλόγως!

Ζυγός
Κάτι ετοιμάζετε εσείς και δε λέτε σε κανέναν τίποτα και αυτό σας τρώει το σαράκι. Ξέρετε το κακό το μάτι μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα, για αυτό συγκρατηθείτε λίγο ακόμα! Ένα εμπόδιο που έχει προκύψει, σας έχει στρεσάρει πολύ όμως αν ψαχτείτε, κάνετε έτσι για λίγο το κατάσκοπο, θα ανακαλύψετε πολλά και διάφορα και κάπως έτσι θα δώσετε τις απαντήσεις που πρέπει σε εκείνους που σας θέλουν στάσιμους στα γνωστά!

Σκορπιός
Καταρχήν να φορέσετε κάτι σε μαύρο χρώμα, το αγαπημένο σας, για να είστε ασορτί με τη ψυχολογία σας! Όχι πως θα συμβεί κάτι το δυσάρεστο, αντιθέτως παίζει να μαζέψετε τους πολύ δικούς σας, να κάνετε ένα συμβούλιο, για το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα, αλλά εννοείται πως κανείς δε πρέπει να μάθει για αυτό! Πόσο σας αρέσει να φτιάχνετε μυστικά και να δημιουργείτε ίντριγκες! Το νου σας γιατί υπάρχει χαφιές στη παρέα!

Τοξότης
Ιδανική ημέρα για να τα δώσετε όλα στη δουλειά σας! Μιλήστε με τους ανθρώπους που πρέπει, κοιτάξτε λίγο ψηλά, ανεβάστε το πήχη δηλαδή, αγκαλιάστε το πείσμα και βουρ στο ψαχνό! Σε κάθε περίπτωση δε πρέπει να αφήσετε εκκρεμότητες για αύριο και ούτε το από Δευτέρα, παίζει! Στη βράση κολλάει το σίδερο και ας πούμε πως σήμερα είναι η τυχερή σας ημέρα, γιατί βρίσκετε ανταπόκριση από το μέτωπο και πολλές λύσεις επίσης!

Αιγόκερως
Μυστήρια η μέρα σας, καλό είναι να ακούσετε τη καρδιά σας και να κινηθείτε αναλόγως! Δεν έχει σημασία αν το θέμα είναι ερωτικό ή επαγγελματικό, αλλά το τι θα λάβετε πίσω, ως δωράκι από το σύμπαν! Νέα πλάνα πέφτουν στο τραπέζι σας και εσείς από τη μια κατά ενθουσιάζεστε και από την άλλη ξεφυσάτε, γιατί πάλι έχει τρέξιμο! Τίποτα δε χαρίζετε στη ζωή αυτήν, ότι δίνεις παίρνεις, για αυτό δε θέλω γκρίνιες! Ο πήχης ψηλά και εσείς στον αγώνα!

Υδροχόος
Οι ευαισθησίες σας στα κόκκινα, συμβαίνουν και τέτοια πού και πού! Ότι και να λέμε τώρα, εσείς ετοιμάζετε βαλίτσα γιατί έχει ταξιδάκι το μενού! Θα είναι για δουλειά; Για ψυχαγωγία και απόλαυση; Πάντα τα συνδυάζετε αυτά, είναι το χάρισμα που έχετε! Καλά πατήστε λίγο φρένο, από έρωτα πώς πάμε; Όλα καλά; Αγαπήσατε κανένα άλλο πλάσμα πλην του εαυτού σας ή ακόμα περιμένετε τη τέλεια ύπαρξη;;; Φλέγεστε ένα πράγμα.. τι ωραία!

Ιχθύς
Έχετε τρελαθεί εσείς τη περίοδο αυτή, θέλετε να τελειώνετε με καταστάσεις που σας ζορίζουν και σας στρεσάρουν, θέλετε να διώξετε από δίπλα σας ανθρώπους που πλέον δε σας ταιριάζουν και δε σας κάνουν ευτυχισμένους! Η λέξη χωρισμός, παίζει σε κάθε περίπτωση, όρεξη δεν έχετε καμία, κάποιοι λέτε οριστικό αντίο στο σύντροφό σας και κάποιοι δηλώνετε μια τρελή παραίτηση! Πιο καλή η μοναξιά, όμως δεν είναι έτσι η ζωή! Θέλει και παρείτσα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos