Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 05/09/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια μυστήρια μέρα μας ξημέρωσε, το σύμπαν μοιράζει χαρά και ευτυχία στους
μεν και στους δε λίγη ένταση και υπερβολή! Είναι αυτό που διάβασα χθες και μου άρεσε πολύ.. μη γίνει κάτι καλό, στα καπάκια να έρθει η καταστροφή.. έτσι λέει το Κάρμα έρχεται στα ίσα του! Το βρήκα πολύ αστείο αλλά και πολύ αληθινό συγχρόνως! Οριακή η εποχή που ζούμε, οριακές οι καταστάσεις, οριακά και τα συναισθήματα! Ή του ύψους ή του βάθους! 



Μεταξύ μας τώρα, έχει και αρχίσει και μου αρέσει το σασπενς αυτό που ζούμε! Αναρωτιέμαι κάθε βράδυ.. πότε θα πέσει ο κομήτης.. και προς τα πού;;; και ας είναι ένα άστρο φωτεινό.. χαχα!

τρελά φιλάκια..


Κριός
Ζόρικη η μέρα σας, κατά πάσα πιθανότητα να μη καταφέρετε να φτιάξετε δικό σας πρόγραμμα, αφού οι απαιτήσεις των άλλων θα είναι τέτοιες, που θα σας πετάξουν εκτός! Κρατήστε χαμηλό προφίλ, υποχωρήστε σε κάποιες περιπτώσεις, ας πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σε ένα άλλο πρόσωπο, δε πειράζει! Προτιμήστε το σπιτάκι σας..

Ταύρος
Ευχάριστη η ημέρα σας, τυχερή επίσης, με οτιδήποτε και αν καταπιαστείτε θα έχετε μεγάλη επιτυχία! Καταρχήν βγάζετε τις παρωπίδες, αντιμετωπίζετε το καινούριο πιο ευχάριστα και κάνετε σκέψεις πολύ αισιόδοξες! Ωραίο όλο αυτό, βάλτε όμως προτεραιότητες και ξεκινήστε τη σκληρή τη δουλειά! Η θεωρία φαντάζει όνειρο, οι πράξεις όμως είναι το ουσιαστικό της υπόθεσης..

Δίδυμος
Η διάθεσή σας πολύ ανεβασμένη, νιώθετε πως δεν υπάρχει κάτι που δε μπορείτε να το κάνετε! Πολύ τέλειο αυτό, οπότε ξεκινήστε από νωρίς το πρωί, αναλάβετε δράση, ότι και αν σημαίνει αυτό και αποδείξτε σε όλους το πόσο ικανοί είστε! Από τη μια οι αποφάσεις σας συγκλονίζουν, από την άλλη οι πράξεις σας γοητεύουν, για φτιάξτε κατάσταση εκεί δα πέρα..!

Καρκίνος
Μυστήρια η μέρα σας από τη μια αναπολείτε ανθρώπους και στιγμές, από την άλλη τα δίνετε όλα στη δουλειά σας και νιώθετε πολύ υπερήφανοι με τον εαυτό σας! Σα να έχουν ανοίξει οι ουρανοί ένα πράγμα, οι ευκαιρίες να ξέρετε δεν έχουν ταμπέλα, αυτή μπαίνει στο τέλος! Για αυτό και εσείς δουλέψτε σκληρά με οτιδήποτε και αν ασχολείστε και το αποτέλεσμα έρχεται!

Λέων
Κάτι σας έχει βρει εσάς και όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε μιλάτε ακατάπαυστα! Προφανώς κάτι σας ενοχλεί, κάτι σας βασανίζει και προκειμένου να κάνετε διασταύρωση ιδεών, τα λέτε όλα παντού και προσμένετε την απάντηση που θα σας ηρεμήσει το μυαλό και τη ψυχή! Μη ξεγυμνώνεστε, κρατήστε άμυνα και μη ρίχνετε άλλο στάχτη στα μάτια!

Παρθένος
Ιδανική ημέρα για να πάτε μια βόλτα με τα φιλαράκια σας κάπου ωραία. Βέβαια όπου και αν βρεθείτε σήμερα, καλά θα κάνετε να προσέχετε τι λέτε και σε ποιον. Επίσης αν ακούσετε διάφορα παράξενα, καλύτερα να τη κάνετε από τη πίσω πόρτα, παρά να μπείτε σε διαδικασία να εξηγήσετε τα ανεξήγητα! Ο καθένας έχει την άποψή του, ανεξάρτητα του ποιος συμφωνεί ή όχι! Σωστά;

Ζυγός
Σας πιάνει το αυστηρό σας σήμερα και το ρίχνετε στη δουλειά. Να ντυθείτε αναλόγως για να ταιριάζετε με το στυλ! Κάτι δε σας βγαίνει όπως θα θέλατε και εννοείται πως θα πρέπει να το παλέψετε, εσείς οι ίδιοι για να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Εντάξει δε θα πάτε για καφέ με τα φιλαράκια, δε χάλασε και ο κόσμος. Και αύριο μέρα είναι και πολύ παράξενη μάλιστα!

Σκορπιός
Δε ξέρω τι μαγικά κάνατε χθες, με ποιον μιλήσατε και τι ζητήσατε, πάντως σήμερα παίζει να σας επιστρέψουν κάτι δανεικά ή κάτι χρωστούμενα τέλος πάντων και να βρεθείτε με το πορτοφόλι γεμάτο! Μόνο αυτό αν συμβεί, φτάνει για να φτιάξει η ημέρα σας και να ξαμοληθείτε στα μαγαζιά, όσο προλαβαίνετε έτσι για το therapy που λέμε.. Για ψαχτείτε όμως.. και πιέστε..εκεί που πρέπει!

Τοξότης
Λίγο μυστήριες οι μέρες αυτές και χθες και σήμερα, σας έχουν φέρει εκεί μερικές αντιρρήσεις, κάποια εμπόδια, δε σας κατανοούν με τίποτα, ζόρικο το σκηνικό! Όσο δίκιο και αν έχετε, κάντε τη καρδιά σας πέτρα και αφήστε το μπουρίνι να περάσει. Κρατήστε και το στόμα σας κλειστό, αποφύγετε εντάσεις, δε βγαίνει τίποτα άλλωστε, υπομονή αύριο είναι πιο super η ημέρα!

Αιγόκερως
Ωραία ημέρα για να την αφιερώσετε στη προσωπική σας τη ζωή! Να αγκαλιάσετε και να αγαπήσετε το σύντροφό σας, ή να βγείτε έξω να φλερτάρετε με τη ψυχή σας. Για αυτό μην ανοίξετε πολλά μέτωπα το πρωί, για να καταφέρετε να τα κλείσετε για να βρείτε εκείνο το χρόνο που λέγαμε. Το άλλο που μας απομένει είναι να σας πιάσω από το χεράκι.. Πόσο πια εργασία και χαρά;;;

Υδροχόος
Κάτι ετοιμάζετε εσείς και είστε πολύ ενθουσιασμένοι! Δε ξέρω τι σκαρφίστηκε πάλι το μυαλουδάκι σας, πάντως έχετε υποστηρικτές στη τρέλα, ακόμα και το σύμπαν είναι μαζί σας, τι άλλο θέλετε;;; Ξεπεράσετε επιτέλους το ένα βήμα μπροστά και τα δέκα πίσω, δέστε το στομάχι κόμπο και παίξτε μπάλα, έτσι όπως νομίζετε! Τα νέα σήμερα σας απογειώνουν! Το χάνουμε το κορμί λέμε..!

Ιχθύς
Ρομαντικά τα πλάνα που έχετε, δε ξέρω κατά πόσο θα σας βγει, παλέψτε το εσείς και ότι προκύψει. Βέβαια, ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν στα ζευγαράκια της παρέας, που αν δε βάλετε μια τελεία, θα ξεκινήσουν οι υπερβολές και μετά πάνε οι πεταλουδίτσες! Μέρα ζόρικη κατά βάθος, αφού θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι σε οτιδήποτε κουλό και αν προκύψει!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos