Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 17/09/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αν και συνηθίζω να εξαφανίζομαι Δευτέρες, τσουπ.. σκέφτηκα,
ησυχία, ηρεμία, το σύμπαν κάνει πως κοιμάται ακόμα, ας το ξεγελάσω και εγώ, έτσι επειδή είμαι μια Ταυρίνα, ζαβολιάρα!

Τα μαντάτα τρέχουν στη κυριολεξία και είναι χαρμόσυνα οπότε δε μας απομένει τίποτα άλλο από το να τα δώσουμε όλα στα επαγγελματικά μας τα ζητήματα! Ακόμα και τα άτομα που γυρεύουν για μια εργασία, είναι ιδανική ημέρα και περίοδος για να πεισμώσουν και να βρουν κάτι που τους ταιριάζει και που θα βελτιώσει κατά πολύ τη ζωή τους!

Ωραία, ας υποθέσουμε πως έχουμε και το χρήμα στη τσέπη, ζεστό-ζεστό! Ο Έρωτας πού είναι;;; Χάθηκε! Τον σκέβρωσε η υγρασία! Πάνε τα φτερά του! Πώς να πετάξει από δέντρο σε δέντρο, από σκεπή σε σκεπή, πώς να μπουκάρει μέσα από το παράθυρο, όταν κανείς δε τον αποζητά, δε του δίνει σημασία;;; Μα είναι κατάσταση αυτή;;;
Μου φαίνεται πως η Αφροδίτη δε μας τα λέει και πολύ καλά.. Το πάθος έχει αλλάξει μορφή.. Εντάξει είπαμε εργασία, στόχοι και χαρά.. Αλλά όταν βραδιάζει.. μια αγκαλιά, ένα χάδι, ένα φιλί.. είναι βάλσαμο ψυχής.. Λέτε να ζωγραφίσω μια φιγούρα στο τοίχο μου;;; Να εκεί διπλα από το κρεβατάκι μου; Να τη βαφτίσω κιόλας;;;; χαχα..

Μα το Δια!

φιλάκια..


Κριός
Όλη σας η προσοχή στραμμένη στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, με αποτέλεσμα να μη δίνετε και τόση σημασία στο σύντροφό σας, στο σπίτι, στα απλά καθημερινά πράγματα! Να περιμένετε εντάσεις, γκρίνιες, ένα μικρό ερωτικό καβγαδάκι, έτσι επειδή! Επικοινωνήστε με όμορφο τρόπο και χρησιμοποιήστε επιχειρήματα που σώζουν τη κατάσταση!

Ταύρος
Τις μέρες αυτές είστε κοινωνικότατοι και αξιαγάπητοι! Τις εντυπώσεις τις έχετε κερδίσει, για αυτό να είστε ο εαυτός σας και σε όποιον αρέσει! Το σύμπαν επιμένει πως κάτι πολύ καλό θα συμβεί στα επαγγελματικά σας, συνεπώς με οτιδήποτε και αν ασχολείστε, να το κάνετε με αγάπη και πάθος και ας σας πιάνουν ξημερώματα που λέμε.. Ο επιμένων νικά!

Δίδυμος
Μέρα που θα θελήσετε να οργανώσετε τα οικονομικά σας! Συνήθως αποφεύγουμε τις πληρωμές Δευτεριάτικο, είναι θέμα ενέργειας, αλλά αν σας ήρθε η όρεξη, μη τη χάσετε από καπρίτσιο! Αφήστε τις extreme απόψεις για άλλη μέρα, φροντίστε να αποκτήσετε εικόνα ξεκάθαρη για το τι έχετε, πού πρέπει να πάει και τι σας απομένει για τις λοιπές μέρες του Σεπτέμβρη! Ωχ..

Καρκίνος
Ωραία ημέρα για να κλείσετε τις δικές σας τις εκκρεμότητες και όχι των άλλων! Δε γίνεται συνέχεια να γίνεστε χαλί να σας πατήσουν. Έχετε και τις δικές σας τις υποθέσεις να χειριστείτε! Ερωτικά τα ζητήματα που σας καίνε. Άλλοι μονιάζετε και βλέπετε μπροστά, άλλοι επιλέγετε πιο μοναχικούς δρόμους! Το σύμπαν επιμένει. Είτε μαζί, είτε χώρια, κάπως πρέπει να βρείτε την ευτυχία!

Λέων
Αφού τα είπατε εχθές, μάλλιασε η γλώσσα σας ένα πράγμα, από σήμερα θα πρέπει να μπείτε στις πράξεις, όχι τίποτα άλλο, για να αποδείξετε το πόσο ειλικρινής και ξεκάθαροι είστε! Από τη μια γκρινιάζετε και από την άλλη κάνετε το θύμα! Μα τι θεατρίνοι είστε εσείς.. Διαλέξτε έναν ρόλο επιτέλους, αφήστε τα νιαουρίσματα και μπείτε στο ψητό! Εκτός αν έχετε όρεξη για παιχνίδια..!

Παρθένος
Τα μαντάτα τρέχουν και εσείς συγκλονίζεστε! Από τη μια η χαρά σας είναι απερίγραπτη, από την άλλη αγχώνεστε για το αν θα τα καταφέρετε, όμως την ευκαιρία θα πρέπει να την αρπάξετε από τα μαλλιά! Η μέρα σας σήμερα ολίγον περίεργη, μήπως υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα;;; Βάλτε τα πράγματα στη θέση τους!

Ζυγός
Εργασία και χαρά έχει το μενού της ημέρας, οπότε ξεχάστε τις βόλτες με τα φιλαράκια! Ευχάριστα τα γεγονότα, νιώθετε πως επιτέλους οι κόποι σας έπιασαν τόπο και αρκετοί βρίσκεστε σε ανοδική πορεία! Ναι το χρήμα μπαίνει στη ζωή σας ξανά, μπορεί να μην είναι σε σακούλες, όμως κούτσα-κούτσα θα μπορέσετε να ξεχρεώσετε και να πάρετε μεγάλη ανάσα. Μη λέτε τα μυστικά σας!

Σκορπιός
Κάτι μάθατε εσείς τις μέρες αυτές και είστε μέσα στη τρελή τη χαρά! Χαμογελάει το είναι σας ένα πράγμα, φαντάζομαι υπάρχει μέλλον, μπορείτε να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας, με μεγαλύτερη άνεση, όμως δε πρέπει να πείτε σε κανέναν τίποτα! Μπορεί τα οικογενειακά προβλήματα να μη λείπουν, όμως προτεραιότητα έχουν τα επαγγελματικά σας! Ψυχραιμία!

Τοξότης
Τι είναι αυτό που σας έχει βρει και έχετε αναστατωθεί τόσο πολύ;;; Αναλαμβάνετε ένα νέο project το οποίο σας έχει κατά ενθουσιάσει, όμως αφορά εσάς και μόνο εσάς! Φροντίστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, εξηγήστε αν χρειαστεί πως τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα έχουν προτεραιότητα και αποφύγετε τις εντάσεις που οδηγούν σε δράματα! Σοφέρ έχετε ή να πάρετε ένα ταξί;;;

Αιγόκερως
Καταρχήν πατήστε ένα φρένο στις αγορές που κάνετε, ξεπαραδιάζεστε δίχως λόγο πολλές φορές! Σας παρασύρει ο Άρης να το ξέρετε, δύσκολο να αντισταθείτε στους πειρασμούς τις μέρες αυτές! Ότι και αν συμβεί σήμερα, θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και λογικοί. Μη τα βάζετε με τον κόσμο, δεν έχουν όλοι το ίδιο IQ με εσάς. Εξηγήστε με όμορφο τρόπο και όχι με αγριοφωνάρες!

Υδροχόος
Χρυσά μου, να βαδίζετε στα σίγουρα τα μονοπάτια τις μέρες αυτές και να κρατάτε το στόμα σας κλειστό! Ναι μεν το χατίρι σας το κάνουν, είστε μέσα στο παιχνίδι, προφανώς αυτό που οραματίζεστε θα πάρει σάρκα και οστά πολύ σύντομα, όμως δε πρέπει κανείς να το ξέρει! Την ευκαιρία το σύμπαν θα σας τη δώσει, αρκεί να το θέλετε πολύ και να είστε τίμιοι πάνω από όλα!

Ιχθύς
Μπορεί να ξεκινήσει η μέρα σας με γκρίνιες και μουρμούρα, όμως στη πορεία αλλάζουν τα πράγματα, όλο και κάτι μαθαίνετε και επιστρέφουν η χαρά και τα χαμόγελα! Μη τσακώνεστε με εκείνους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν! Επικοινωνήστε σε βάθος, μοιραστείτε τις ανησυχίες σας και τα οράματά σας, δείξτε στους άλλους πού πραγματικά βρίσκεστε! Ρίξτε λίγη στάχτη.. ξέρετε εσείς!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos