Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 12/09/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τόσα εμπόδια πρωί-πρωί, σα το σύμπαν να μη θέλει να γράψω, όμως η Ταυρίνα είναι πεισματάρα και δε το βάζει κάτω εύκολα! Η μέρα αστρολογικά είναι
έντονη, εκρηκτική, απρόβλεπτη και πολύ ερωτική! Η Αφροδίτη με τον Ουρανό βρίσκονται σε μια υπερένταση, συνεπώς εμείς οι κοινοί θνητοί χορεύουμε στους ρυθμούς τους!





Συναντήσεις μυστήριες προκύπτουν, έρωτες από το παρελθόν επιστρέφουν και κάποιοι ενώ καιρό τώρα πνίγουν τα συναισθήματά τους, σήμερα δε θα μπορέσουν να τα κρατήσουν άλλο μέσα τους και βουαλά η έκπληξη!
Ας αφήσουμε λοιπόν το σύμπαν, να μας εκπλήξει, είτε ευχάριστα, είτε δυσάρεστα, όλα στο πρόγραμμα είναι, απλά εμείς θα πρέπει σε οτιδήποτε και αν συμβεί να δείξουμε χαρακτήρα και σοβαρότητα!

Τι λέτε θα τα καταφέρουμε;;;

φιλάκια..


Κριός
Μέρα που θα θελήσετε να πάτε στην αγορά και να κάνετε το τέλειο shopping therapy, δηλαδή θα ξεπαραδιαστείτε και ο μήνας έχει 12! Να κάνετε τα ψώνια σας, όμως με μέτρο και τα απολύτως απαραίτητα! Μια μυστήρια συνάντηση μπορεί να προκύψει και να αναστατωθείτε πολύ! Απολαύστε την..

Ταύρος
Ένα γεγονός μπορεί να σας αναστατώσει και να βγείτε από τα ρούχα σας εντελώς, παντελώς! Προσπαθήστε να μην εκδηλώσετε ούτε υπερβολική χαρά, ούτε λύπη, αλλά ούτε και τον εκνευρισμό σας! Αποφύγετε τις εντάσεις, τις λογομαχίες και στη τελική κάντε το χαζό! Δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεστε!

Δίδυμος
Και ξαφνικά μπορεί να συναντήσετε έναν παλιό σας έρωτα και να ανάψει η φλόγα στο λεπτό! Ωραίο από τη μια αν είστε ελεύθεροι, αν όμως όχι, απομακρυνθείτε το συντομότερο! Εκτός αν έχετε όρεξη για περιπέτειες! Μη μπλέκετε τους φίλους σας με τα οικονομικά σας τα ζητήματα!

Καρκίνος
Να και τα ξίφη πρωινιάτικο, κάτι σας έπιασε εσάς, δε δέχεστε κουβέντα από κανέναν, όμως η γλώσσα σας στάζει φαρμάκι γενικώς! Τα βάζετε με το σύντροφό σας, τους ανθρώπους σας, τους συνεργάτες σας και είστε μες στην επίθεση! Μια ξαφνική συνάντηση ανατρέπει ευχάριστα το σκηνικό!

Λέων
Σας γυρίζει το μάτι, παραλογίζεστε κανονικά, τα ερωτικά σας είναι αυτά που σας βασανίζουν, κάτι σας λείπει πολύ, κάτι σας πληγώνει! Καλά δε χρειάζεται να σηκώσετε το σπίτι στον αέρα, ούτε να μαλώσετε με τους πάντες, επειδή οι επιλογές σας, σας έφεραν σε αυτό το σημείο. Βαθιές ανάσες..και ψυχραιμία!

Παρθένος
Μια επιθυμία τύπου να πάρετε τα βουνά θα την έχετε όλη μέρα. Πνίγεστε κανονικά, από τις σκέψεις που κάνετε και από αυτά που συμβαίνουν γύρω σας! Καλά είναι αστρολογικό το θέμα, σήμερα τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα πολύ και παίζει από τη μια να γελάτε και από την άλλη να κλαίτε με μαύρο δάκρυ!

Ζυγός
Από τις αγαπημένες σας ημέρες! Σας μαγαζιά σας βλέπω να τη βγάζετε και να ψωνίζετε με μεγάλη μανία, ρούχα, παπούτσια, τρόφιμα, μπορεί ακόμα να επιθυμήσετε και τον υπάλληλο του μαγαζιού! Από την άλλη ο Άρης σας προκαλεί εντάσεις και ξεσπάσματα! Ψυχραιμία.. και λογική!

Σκορπιός
Μπορεί να κρατάτε τα μπόσικα καιρό τώρα, να μην εκδηλώνεστε, να κάνετε πως είστε αναίσθητοι και αδιάφοροι, να όμως που σήμερα η Αφροδίτη θα σας πατήσει το κάλλο και ξαφνικά άλλοι άνθρωποι! Έντονος ο συναισθηματικός σας ο κόσμος, γίνεστε ασυγκράτητοι και γεμάτοι από εκπλήξεις!

Τοξότης
Οτιδήποτε και αν συμβεί σήμερα, θα πρέπει να μη πάρει κανείς χαμπάρι και να το κρατήσετε σε προσωπικό επίπεδο! Ερωτικά καβγαδάκια φέρνουν αποκαλύψεις που μπορεί και να σας συγκλονίσουν. Μη πείτε σε κανέναν κουβέντα, γιατί αύριο είναι μια άλλη μέρα και θα εκτεθείτε δίχως λόγο!

Αιγόκερως
Ο κόσμος χάνεται σήμερα και εσείς ερωτεύεστε και φλερτάρετε με κάποια ύπαρξη που ούτε καν σας περνά από το μυαλό! Μια ευχάριστη συνάντηση σας αναστατώνει, σας προκαλεί, σας θυμίζει πόσο ωραία είναι η ζωή! Πείτε ναι στις νέες γνωριμίες και αλλάξτε τη καθημερινότητά σας!

Υδροχόος
Ζόρικη η μέρα σας, ξυπνάτε με περίεργες διαθέσεις, όλα σας ενοχλούν, συνεπώς έχει γκρίνιες και νευράκια το μενού! Το νου σας δε χρειάζεται να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο, γιατί κάποιους τους πληγώνετε πολύ! Σε καμία περίπτωση μη βάλετε το χέρι στη τσέπη, γιατί θα το μετανιώσετε αργότερα!

Ιχθύς
Μύρισε έρωτας για ένα άτομο που τριγυρνά μες στα πόδια σας καιρό τώρα και εσείς κάνετε πως δε το βλέπετε! Νιώθετε μια μυστήρια έλξη, θέλετε πολύ, τι θα κάνετε για αυτό; Φλερτ είναι η απάντηση και πονηρά χαμόγελα! Αλλιώς ξεκινά η μέρα σας και αλλιώς καταλήγει και είναι φουλ στις εκπλήξεις!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos