Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 15/09/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους Σάββατο πρωί, σπίτι, καφεδάκι, μουσικούλα και χάζι στο κήπο! Είμαι τρελά ερωτευμένη με
τους Ιβίσκους μου, είναι μπόλικοι, γεμάτοι από πολύχρωμα λουλούδια! Η πρωινή υγρασία τους δίνει έτσι μια μαγική ενέργεια που τα ξυπνά και κάθε λεπτό που περνά αυτά ανοίγουν έτοιμα να ομορφύνουν τον τόπο όλον! Φανταστικό;;;




Τι να κάνουμε η Ταυρίνα λατρεύει τα λουλούδια της.. Τυχαίο;;; Δε νομίζω!

Ένα πολύ μυστήριο Σάββατο μόλις μας ξημέρωσε, τα μαντάτα τρέχουν, οι συζητήσεις πολλές, υπάρχει μια ανεξήγητη έντονη ενέργεια στο σύμπαν και εμείς στη λόλα! Εντάξει θεωρείται έναρξη σεζόν, τα νέα επαγγελματικά σχέδια βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και τι να λέμε τώρα;;;

Κάποιοι λοιπόν θα πρέπει να μιλήσουν, να κάνουν προτάσεις, να χρησιμοποιήσουν κάθε διπλωματικό χάρισμα που κρύβουν μέσα τους και κάποιοι πρέπει να ακούσουν με προσοχή, τίποτα άλλο! Οι ευκαιρίες και οι πληροφορίες έχουν όρεξη για βόλτες οπότε όποιος τις γυρεύει.. ας έχει το νου του!

Μα την Αφροδίτη στο Σκορπιό… οι έρωτες και τα πάθη πού πήγαν;;; Θα ζήσουμε τίποτα το ανεπανάληπτο.. ή πάλι «μόνο στα όνειρα..» ;;; χαχα!

φιλάκια..


Κριός
Να ξέρετε πως ο Άρης από τον Υδροχόο, έχει βάλει το χεράκι του και σας συμβαίνουν μαγικά πραγματάκια πάνω στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε όμορφοι και λαμπεροί, γλυκομίλητοι, να μην αποκαλύπτετε τα μυστικά σας φυσικά και να πιάνετε τα υπονοούμενα που κρύβουν πληροφορίες στο λεπτό! Ένα ευχάριστο μαντάτο σας απογειώνει, είναι πολύ χαρούμενο και γίνεστε ασυγκράτητοι! Ωχ..

Ταύρος
Με τόσα που συμβαίνουν στο σύμπαν, σας λέω πως ένα παράξενο πρωινό μόλις σας ξημέρωσε! Σήμερα που λέτε μπορεί να θελήσει να επικοινωνήσει μαζί σας ο οποιοσδήποτε! Ακόμα και ένα φαντασματάκι από το παρελθόν. Αν νιώθετε πως είστε έτοιμοι για όλα, τότε να απαντήσετε! Αλλιώς.. μήπως να κάνατε τη πάπια;;; Καλύτερα να λέτε τα απολύτως απαραίτητα και να αποφεύγετε πολύωρες συζητήσεις.. που κουράζουν και αποκαλύπτουν διάφορα!

Δίδυμος
Ανήσυχες ψυχές όλο με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα ασχολείστε, αν δε βγάλετε την άκρη θα σκάσετε! Ε λοιπόν ο ανάδρομος Άρης έφταιγε για όλα τα κακά που σας βρήκαν, όμως σας έδειξε το δρόμο που πρέπει να διαλέξετε! Κάθε εμπόδιο για καλό που λέμε..! Συνεπώς μη κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια, ανακατευτείτε με κόσμο, ανταλλάξτε ιδέες, ακολουθήστε αυτό που σας παθιάζει περισσότερο και μη φοβάστε τίποτα! Μια είδηση σας ξαφνιάζει!

Καρκίνος
Κατά πάσα πιθανότητα άλλα έχετε κατά νου για σήμερα, άλλα ο σύντροφός σας, ο πρωινός καφές, ίσως να είναι και λίγο ζόρικος! Όπως και να έχει οι επιθυμίες σας δε συμφωνούν με των άλλων και όσο να είναι έτσι μια μικρή ένταση να προκύψει από το πουθενά. Μελαγχολικές οι σκέψεις σας και πολύ μοναχικές, όμως τη βρίσκετε την άκρη εσείς. Βόλτα στα μαγαζιά και από καφέ σε καφέ.. Όχι που θα κάτσετε να σκάσετε..! Μετά όμως;;;;

Λέων
Τι να σας πω, φάτε καλό πρωινό, πάρτε βαθιές ανάσες, σήμερα έχει ματς! Και εκεί που θα είστε ήρεμοι, ξαφνικά κάτι θα μάθετε, κάτι θα σας πουν, στα κόκκινα στο λεπτό! Ο Άρης σας έδειξε την αλήθεια και εσείς ενώ τη γνωρίζετε και την αποδέχεστε και πρέπει να πάρετε δραστικά μέτρα σε ζητήματα σοβαρά κάνετε πως δε τρέχει τίποτα. Ε λοιπόν τρέχει και παρά τρέχει και σήμερα έχει «μάχη»! Σας πιάνει το Λιονταρίσιο σας, ξεφεύγετε τελείως!

Παρθένος
Τις μέρες αυτές καλό είναι να ασχοληθείτε με το σώμα σας και την υγεία σας. Να πάτε στο γιατρό, να είστε σίγουροι πως όλα βαίνουν καλώς! Αν χρειαστεί ρίξτε και τους ύπνους του αιώνα προκειμένου να ξεκουραστείτε και φάτε και καμιά λιχουδιά δε τρέχει και τίποτα! Και μόλις χαλαρώσετε στο απόλυτο θα σας έρθει η πιο όμορφη ιδέα! Οι αλλαγές που αποζητάτε σας θέλουν ξεκούραστους και ανανεωμένους. Φθινοπωρινό ΣΚ στο κρεβάτι λοιπόν..

Ζυγός
Μη μου πείτε πως τις μέρες αυτές κάνετε ζαβολιές;;; Η Αφροδίτη που λέτε έχει σκοπό να σας κάνει πολύ άτακτα παιδιά πάνω σε ερωτικά ζητήματα! Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, μια συνάντηση τυχαία, εκείνη η ματιά, πω πω πω, για πείτε μου τι σκοπεύετε να κάνετε για αυτό;;; Τι Σάββατο σας ξημέρωσε;;; Μήπως να μένατε μόνοι παρέα με τις σκέψεις σας;; Πρώτα θα τα πείτε με τον εαυτό σας και μετά με τους άλλους! What?

Σκορπιός
Ένα πολύ όμορφο Σάββατο μόλις σας ξημέρωσε, ναι μπορείτε να πιείτε το καφεδάκι σας κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο, ταξιδεύοντας στο όνειρο και τσουπ κάτι να γίνει αληθινό! Ρομαντική η διάθεσή σας, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, όλο και κάτι κινείται στο σύμπαν σας! Φροντίστε λοιπόν να αφιερώσετε χρόνο στο σύντροφό σας, ή να πείτε ναι σε νέες γνωριμίες! Τα μαντάτα τρέχουν και εσείς ανανεώνετε τα δεδομένα!

Τοξότης
Αποζητάτε καιρό τώρα ένα shopping therapy και παίζει να το κάνετε σήμερα, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που έχετε! Από τη μια γκρινιάζετε πως δεν έχετε λεφτά και από την άλλη θα τα σηκώσετε όλα, έτσι επειδή! Η αλήθεια είναι πως πρέπει να είστε συγκρατημένοι, γιατί ότι σας τάζουν τούτο τον καιρό παίζει να μην είναι έτσι ακριβώς και να απογοητευτείτε.. Πρώτα τα επαγγελματικά και μετά οι σπατάλες.. Εκτός αν είστε ζάμπλουτοι.. !

Αιγόκερως
Οτιδήποτε και αν συμβεί σήμερα, θα πρέπει να συγκρατήσετε τα νευράκια σας και να επεξεργαστείτε τα δεδομένα λίγο διαφορετικά! Το να κατσαδιάζετε τους πάντες και να τους βάζετε τιμωρία δεν έχει κάποιο νόημα! Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να γίνουν τα πράγματα έτσι όπως το θέλετε εσείς! Καλό είναι να σταματήστε να πληρώνετε το λογαριασμό, σε κάθε τι που προκύπτει, κάποιος σας εκμεταλλεύεται, ότι χειρότερο! Κοιτάξτε το συμφέρον σας!

Υδροχόος
Ναι μεν μπορεί να νιώθετε μια υπερένταση καθημερινά, φταίει ο Άρης για αυτό που βρίσκεται στο ζώδιό σας, όμως το σύμπαν είναι υπέρ σας και θέλει να σας βοηθήσει με τα μελλοντικά σας τα σχέδια! Ότι κάνετε ας είναι φανερό, καθαρό και ξάστερο για να σας βγει κιόλας με το πιο όμορφο τρόπο! Αφήστε τις λαμογιές στο παρελθόν, πώς αλλιώς να σας το πω;;; Κάτι θα μάθετε σήμερα και θα σας κάνει ακόμα πιο σίγουρους για τις επιλογές σας!

Ιχθύς
Ερωτικά ζητήματα σας βασανίζουν και θα προσπαθήσετε με το πιο όμορφο τρόπο να τα λύσετε! Προφανώς θα μαλλιάσει η γλώσσα σας, όμως φροντίστε να είστε γλυκομίλητοι και όχι επιθετικοί! Κάτι έχετε κατά νου για τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια! Φτιάξτε το, ασχοληθείτε, πεισμώστε αν χρειαστεί, παίζει και να πετύχει και να ξετρελαθείτε με την ιδέα! Ο καλλιτέχνης πρώτα ζει στιγμές έντονες γεμάτες από πάθος και μετά δημιουργεί!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos