Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Τα Ζώδια της Κυριακής, 02/09/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ όμορφη Κυριακή μόλις μας ξημέρωσε, η αλήθεια είναι πως
το καλοκαιράκι καλά βαστά, συνεπώς η διάθεση του κόσμου είναι πιο χαρωπή και ανάλαφρη και ας μπήκε Σεπτέμβρης! Μια διάθεση να επικοινωνήσουμε με τους πάντες θα την έχουμε γιατί η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, οπότε μη ξαφνιαστείτε με τα τηλεφωνήματα και τις συναντήσεις από εδώ και εκεί!




Έχω την εντύπωση πως θα είμαστε στο κόσμο μας, ο καθένας με τις σκοτούρες του, όμως όχι και τόσο φανερά.. Το χαμόγελο, χαμόγελο και οι σκέψεις, σκέψεις! Ακόμα υπάρχει κίνηση στο σύμπαν, άλλοι επιστρέφουν, άλλοι τώρα φεύγουν, άλλοι φτιάχνουν, άλλοι γκρεμίζουν, άλλοι ερωτεύονται και άλλοι χωρίζουν..!

Προς το παρόν ζούμε τα όμορφα.. που φαίνονται έτσι.. αλλά δεν είναι.. Μμμμμμμμμ

φιλάκια..

Κριός
Ιδανική ημέρα για να ντυθείτε ωραία και να εξαφανιστείτε από το σπίτι! Από νωρίς το πρωί καλό είναι να μιλήσετε με τα φιλαράκια σας, να κανονίσετε βόλτες από εδώ και εκεί, να καταλήξετε στο αγαπημένο σας εστιατόριο, ποιος μαγειρεύει τώρα; Είναι ακόμα καλοκαίρι! Ξενοιάστε, ψυχαγωγηθείτε, φροντίστε να κάνετε καλές δημόσιες σχέσεις, γιατί από αύριο αλλάζουν πολύ τα δεδομένα! Σκληρή δουλειά και νέοι στόχοι!

Ταύρος
Το σύμπαν σας επιφυλάσσει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη! Επιμένει πως κάτι καλό θα προκύψει στα επαγγελματικά σας και πως οι τσέπες σας θα γεμίσουν με χρήμα! Κάτι μαγικό λοιπόν παίζει να συμβεί και ας είναι Κυριακή! Ο επιμένων νικά και το έχετε το προσόν αυτό, συνεπώς εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας και δε ξέρετε ποτέ από πού θα σας έρθει το μαντάτο! Κάντε χώρο για το καινούργιο!

Δίδυμος
Κάτι σας βρήκε εσάς μέσα στο ΣΚ και αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε μπουμ! Οικογενειακά τα βάσανά σας και προσωπικά, οι αντίθετες γνώμες φέρνουν πολλές φορές φασαρία, εντάσεις και υπερβολές! Η Σελήνη στο ζώδιό σας, εκμεταλλευτείτε το γεγονός, για να επικοινωνήσετε καλύτερα, να χρησιμοποιήσετε τις κατάλληλες τις λέξεις και να επανορθώσετε αν χθες πληγώσατε κάποιον κατά λάθος!

Καρκίνος
Σήμερα θα αποζητήσετε την ησυχία σας! Βασικά δε θέλετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας, ούτε να μιλήσετε επίσης, συνεπώς προκειμένου να βλέπουν τα μουτράκια σας, καλύτερα να κλειδαμπαρωθείτε στο δωμάτιό σας μέχρι να σας φύγει αυτό που σας βρήκε! Είπαμε είναι αισιόδοξος μήνας ο Σεπτέμβρης, μη το βάζετε κάτω με τα πρώτα συννεφάκια που έρχονται μόνο μες στο μυαλό σας.. Προτιμήστε τους φίλους σας, φτιάχνουν πάντα το κέφι!

Λέων
Μέσα στη τρελή τη χαρά σας βρίσκω σήμερα, ορεξάτους πολύ, θα θελήσετε να συναντήσετε τα φιλαράκια σας, να πάτε βόλτες, να τα πείτε, γιατί πόσο πια με αυτές τις υποχρεώσεις που έχετε. Γεμάτη η ημέρα σας, παίζει να εξαφανιστείτε από το σπίτι και να επιστρέψετε το βράδυ! Φροντίστε να επικοινωνήσετε ως ανταπόδοση, μη σας πουν και αντικοινωνικούς και επιλέξτε τη καλύτερη παρέα για εκείνο το ταβερνάκι..!

Παρθένος
Όταν οι άλλοι γυρίζουν, εσείς φεύγετε! Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, πάντως ένα ταξιδάκι πολύ θέλετε να το κάνετε, μπορεί κοντινό, μπορεί μακρινό, έχει καμία σημασία; Παίζει ήδη να έχετε φύγει, για τόσο πολύ λέμε! Ιδανική ημέρα για να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους σας, έχετε χαθεί και ανησυχούν! Ένα μικρό δωράκι, ακόμα και σοκολατάκια ας πούμε μπορεί να γλυκάνει και τη πιο σκληρή ψυχή.. Για αγαπήστε εκεί δα πέρα..!

Ζυγός
Από τη μια τα προσωπικά σας, από την άλλη τα επαγγελματικά σας, κάτι πρέπει να φτιάξετε και να συγχρονιστούν αυτά τα δυο! Όχι τίποτα άλλο μπας και ηρεμήσετε λιγάκι! Στο μυαλό σας τριγυρνά κάτι νέο που θέλετε να το αναλάβετε, γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να ανέβετε σκάλες και να βγάλετε περισσότερα χρήματα! Τι το σκέφτεστε; Το σύμπαν άναψε το πράσινο φως και εσείς απλά πρέπει να το δουλέψετε το θέμα!

Σκορπιός
Κάτι σας βρίσκει σήμερα και από το πρωί νωρίς εκεί που θα πίνετε το καφέ σας ίσως να ξεκινήσετε μια φασίνα πολύ τρελή! Μετά από το καλοκαίρι γιατί όχι να μη καθαρίσετε το σπιτάκι σας, να ανανεωθείτε, να ξεκινήσει όμορφα το Φθινόπωρο; Από την άλλη αν πρέπει να κάνετε διάφορες επισκέψεις έτσι για να μην έχουν να σας λένε, μη το σκέφτεστε! Ακολουθήστε τα σημάδια εν ολίγοις και πείτε ναι, για να ηρεμήσετε και εσείς και οι άλλοι!

Τοξότης
Ευτυχώς που έχετε μια χαρωπή διάθεση που σημαίνει πως θα παραβλέψετε κάπως τις υποχρεώσεις σας, προκειμένου να περάσετε ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σας και τους δικούς σας τους ανθρώπους! Το σπίτι πάντα θα θέλει συμμάζεμα και οι δουλειές είναι κάθε μέρα οι ίδιες. Σιγά! Βγείτε έξω, προτιμήστε τις βόλτες, τα ουζερί και τις ταβερνίτσες και από αύριο βλέπουμε! Όταν έχετε τα κέφια σας, φλερτάρετε με το σύμπαν όλο!

Αιγόκερως
Αρκετοί μπορεί να έχετε πάρει δουλειά για το σπίτι! Πού το παράξενο, σωστά; Όμως κάποιοι άλλοι θα προτιμήσετε να καθαρίσετε τα πάντα όλα, σε σημείο που ίσως να γίνετε και εκνευριστικοί! Συντονιστείτε με το σύμπαν, με την εποχή, με το σύντροφό σας και κάντε πλάνο για τις επόμενες ημέρες! Ακόμα και το τι θα φάτε! Εντάξει αυτή δεν είναι Κυριακή, αλλά ο Γολγοθάς ο ίδιος.. χαχα.. καλέ τι πάθατε ξαφνικά;;;

Υδροχόος
Ιδανική ημέρα για να ντυθείτε ωραία, να φορέσετε το χαμόγελό σας και να ανοίξετε το σπίτι σας σε κόσμο που έχετε καιρό να δείτε και αγαπάτε πολύ! Από την άλλη μπορεί εσείς να βρεθείτε κάπου έξω ωραία και να ανταλλάξετε όμορφες κουβέντες! Φτιάξτε το ψυχολογικό, χαμηλώστε το πήχη, ξεπεράστε τον εαυτό σας για λίγο, γιατί δεν είναι όλοι για εκείνες τις μεταξωτές τις κορδέλες.. Όσο πιο prive τόσο το καλύτερο.

Ιχθύς
Όπου και αν βρίσκεστε εσείς, στη παραλία; Στην εξοχή; Στο βουνό; Το μυαλό σας είναι στα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα! Καταρχήν συγκεντρωθείτε και προσπαθήστε να βρίσκεστε εκεί όταν σας μιλούν και σας χρειάζονται. Ξεχωρίστε τις στιγμές, προτιμήστε να μείνετε λίγο μόνοι, όμως όταν είστε με τους ανθρώπους σας ας είστε εκεί και με ψυχή και με σώμα! Ότι και να λέω, είστε και πολύ φευγάτοι.. τι ονειρεύεστε; Το σεντούκι με τις χρυσές τις λίρες.;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos