Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 20/09/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ζόρικες οι μέρες αυτές, τα άστρα πέφτουν μέσα, όταν πρόκειται να
μας συμβούν τα απίστευτα! Πώς γίνεται αυτό, κάποιος να μας πει..!
Καλά, μη περιμένετε αγάπες και λουλούδια, ο καθένας τη πάρτη του, αγκαλιά με τον αγώνα που ρίχνει, είναι θέμα επιβίωσης σε έναν κόσμο σκληρό, ψυχρό και βάναυσο! Όλα αυτά μας τα θυμίζει ο Άρης ο πολεμοχαρής, που κάνει κάτι συνδυασμούς εκεί ψηλά, πω πω πω!

Και αισίως φτάσαμε ως τη Πέμπτη, μια ανάσα τη παίρνουμε, γιατί από δυνάμεις πάνε τις πάτησε το τρένο της ζωής!
Ο απρόβλεπτος Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, είναι ένα πολύ σκληρό αστρολογικό γεγονός, φέρνει τούμπα τα πάντα όλα, γκρεμίζει το δεδομένο, το σιγουράκι που λέμε και προστάζει ξανά μανά από την αρχή! Συνεπώς δε το βάζουμε κάτω με τίποτα! Το παλεύουμε γενικώς και ο σκοπός είναι η δική μου και η δική σου η ευτυχία, είτε στον έρωτα, είτε στη δουλειά, ακόμα και μέσα στο σπίτι μας..

Αλλάζουμε ντεκόρ, ακόμα και με το ζόρι.. όμως μεθαύριο.. παίζει να μας αρέσει πολύ!

φιλάκια..


Κριός
Μέρες πολύ έντονες, επαγγελματικά ζητήματα σας βασανίζουν! Νιώθετε πως το μέτωπο είναι μάχιμο, υπάρχει ανταγωνισμός, ζήλειες και κακίες και εσείς θα πρέπει να δείξετε χαρακτήρα! Σήμερα η κούραση που νιώθετε είναι πολύ μεγάλη και καλά θα κάνετε να αποσυρθείτε από το παιχνίδι, έστω για λίγο για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τους τσακωμούς.. δε βγαίνει τίποτα απολύτως!

Ταύρος
Από τη μια τα επαγγελματικά σας, από την άλλη η υγεία σας, νιώθετε πως αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε ένα μπουμ! Είστε μέσα σε όλα, η παρουσία σας απαραίτητη, επικοινωνιακοί πολύ, έχετε πρόγραμμα και μόνο αν τρέξετε θα καταφέρετε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας! Ξεχάστε για λίγο τις βόλτες και τα σουαρέ, προτιμήστε να γυμνάζεστε και να κοιμάστε νωρίς, η περίοδος αυτή σας θέλει απίκο.. Εργασία & χαρά.. τίποτα άλλο!

Δίδυμος
Ο Άρης τις μέρες αυτές φρόντισε να προκύψουν ερωτικά καβγαδάκια, εντάσεις και λογομαχίες που πληγώνουν! Μια ανασφάλεια τη νιώθετε ξανά, αφού όσο να’ναι θέλετε κάποιον δίπλα σας να σας στηρίζει, όμως οι απαιτήσεις σας και οι απόψεις που έχετε, ξεπερνούν κάθε λογική! Σήμερα είναι ιδανική ημέρα για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας ζητήματα! Τυχερή μέρα μπορώ να πω, αφού οι προτάσεις που κάνετε, πιάνουν τόπο!

Καρκίνος
Σα να σας έχουν ματιάσει ένα πράγμα, ζηλεύουν την ευτυχία σας, φορέστε μερικές χάντρες, να προσλάβετε και μια ξεματιάστρα, πρέπει με κάθε τρόπο να σώσετε τη σχέση σας, αν υπάρχει! Και αφού περάσατε μερικές μέρες πολύ ζόρικες, οι σκέψεις σας αμέτρητες, μια το παρελθόν, μια το παρόν και μια το μέλλον, θα βρείτε την άκρη σας και αν είστε ψύχραιμοι και λογικοί, θα καταλήξετε στην αγκαλιά του προσώπου που αγαπάτε τόσο! Ερωτική μέρα στο φουλ..!

Λέων
Από τη μια αγαπάτε το σύντροφό σας, από την άλλη δε θέλετε να το βλέπετε μπροστά σας! Ο Άρης σας τα κάνει μαντάρα, αφού δε του αρέσουν και τόσο οι αγάπες και τα λουλούδια, όμως αν τα συναισθήματα είναι αληθινά, θα αντέξει η κάθε σχέση! Σήμερα θέλετε οπωσδήποτε να κλείσετε τους διακόπτες, να κάνετε κοπάνα από τη δουλειά, να μη μιλήσετε σε άνθρωπο! Κανονίστε να φτιάξετε τα ερωτικά σας και να χαλάσετε όλα τα άλλα! Το νου σας!

Παρθένος
Είστε λίγο αλλού για αλλού τις μέρες αυτές, νομίζετε πως θέλετε να κάνετε πολλά και διάφορα, όμως η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική από αυτή που δείχνετε! Να είστε συγκεντρωμένοι και να μην έχετε τρελές απαιτήσεις από τους άλλους, γιατί βρίσκεστε σε μια εντελώς δική σας συχνότητα, δυσνόητη κιόλας για πολλούς! Σήμερα σας κατσαδιάζουν, πάλι κάτι κάνετε ή λέτε και κάπως έτσι ρίχνετε λάδι στη φωτιά και τσουπ.. μπουρλότο!

Ζυγός
Και αφού ανεβάσατε πίεση κανονικά, σας δυσκόλεψαν πολύ, ίσως και να σας αποθάρρυναν κιόλας, σήμερα ξημέρωσε για εσάς μια εντελώς διαφορετική ημέρα, πιο αισιόδοξη φυσικά! Φτιάχνετε βαλιτσούλα και δρόμο, πάλι ταξιδάκι έχει το μενού, πού θα πάτε και γιατί, μόνο εσείς το ξέρετε! Το σύμπαν σας λέει με λίγα λόγια, να ακολουθήσετε το πρόγραμμά σας ως έχει και να αφήσετε τις ταρζανιές, γιατί σας οδηγούν σε περίεργα μονοπάτια.. Λύκε, λύκε είσαι εδώ;;;

Σκορπιός
Να φάτε καλό πρωινό και το γάλα να είναι ζεστό, όχι τίποτα άλλο μπας και παραμείνετε ήρεμοι για κάποιες ώρες της ημέρας! Σχεδιάζετε το μέλλον σας, κάνετε κάποιες κινήσεις και έρχεται ο Άρης και σας χαλά το όνειρο! Τραγικό;;; Μελετήστε τις κινήσεις σας και μη βιάζεστε, γνωρίζετε πολύ καλά το τι πρέπει να κάνετε και πιο δρόμο να ακολουθήσετε. Σήμερα σας ανεβάζουν τη πίεση αρκετά, πηγαίνετε μερικά βήματα πίσω και σας πιάνει το Σκορπίσιο σας!

Τοξότης
Νιώθετε και πολύ αρχηγοί τις μέρες αυτές, έχετε πάρει τα πάνω σας, όμως τα εμπόδια δε λείπουν.! Οτιδήποτε και αν συμβαίνει, μπορείτε να το αντιμετωπίσετε, σε κάθε περίπτωση αποφύγετε να οδηγείτε πολλές ώρες, γιατί μπορεί να βρεθείτε αλλού για αλλού! Σήμερα ξαφνικά κάποιες σκέψεις που κάνετε, σας αγχώνουν αφού νιώθετε πως πρέπει να γίνει και κάτι ακόμα, προκειμένου να βάλετε τη τελεία σας! Παλέψτε το και μέχρι το βραδάκι ποιος ξέρει;;;

Αιγόκερως
Πρέπει να τα έχετε δει όλα με αυτά που σας συμβαίνουν, το πιεσόμετρο καλό είναι να το έχετε δίπλα σας, παρέα με νερό, γιατί είναι ζόρικες οι μέρες αυτές, τι να κάνουμε τώρα; Μερικές αγριοφωνάρες τις ρίξατε, ο Άρης σας πάτησε το κάλλο, οπότε από σήμερα μήπως να προτιμήσετε πιο φευγάτες καταστάσεις;;; Αρκετοί ετοιμάζετε βαλιτσούλα και δρόμο, γιατί θέλετε οπωσδήποτε να αλλάξετε παραστάσεις, ακόμα και ανθρώπους.. γιατί πόσο πια;;; Τάσεις φυγής λέει..;;;

Υδροχόος
Βλέπω μαγουλάκια κόκκινα, σας έχουν φουντώσει πολλά και διάφορα, γυαλίζει και το ματάκι σας, σπάσατε τίποτα, κανένα βάζο ή ακόμα;;; Διάφορα μαντάτα που φτάνουν στα αυτιά σας, σας αναστατώνουν πολύ και νιώθετε πως σας έχουν βάλει στο μάτι ένα πράγμα! Καλά, χαλαρώστε λιγάκι, δεν είστε οι μόνοι που ζορίζεστε στον κόσμο αυτόν! Σήμερα ασχολούνται όλοι μαζί σας, κάποιοι σας καλοπιάνουν, κάποιοι απλά σας αγαπούν για αυτό που είστε!

Ιχθύς
Πειρασμοί σας αναστατώνουν και σας στρεσάρουν, γιατί ενώ γνωρίζετε πιο είναι το σωστό, θέλετε να τη κάνετε τη λαδιά σας, έτσι γιατί το λέει η καρδιά! Φρόνιμα είτε αφορά ερωτικά ζητήματα, είτε επαγγελματικά, γιατί όλα αποκαλύπτονται κάποια στιγμή και μετά το χάος! Φροντίστε να ντυθείτε ωραία και να βολτάρετε απόψε, έτσι για τις δημόσιες σχέσεις, για το ψυχολογικό και ποτέ δε ξέρετε ποια η συνέχεια. Προτιμήστε το νέο και όχι το παλιό!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos