Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Ζώδια: Άρης, Ερμής και Αφροδίτη κάνουν ποδαρικό στη Νέα Χρονιά! by MagicF’Ariel..

01/01 – 03/01/2024 

Άρης, Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη. 

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ωραίο ποδαρικό μπορώ να πω, αλλά με εμπόδια και κακοκεφιές, μιας που ο Κρόνος την 1η του έτους, βάζει φρένο στα χαρωπά σχέδια της Αφροδίτης! Δεν επιτρέπει άλλες χαρές και πανηγύρια, όταν πρέπει να σοβαρευτούμε και να το παλέψουμε, προκειμένου να επιβιώσουμε! Πόσο πια; 

Ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Τοξότη, τελευταίες ημέρες σε αυτή την κατάσταση, όμως η αλήθεια είναι πως μπαίνει με την όπισθεν σε μια νέα χρονιά, omg και τρια λολ! 

Ο μόνος που αρμενίζει αμέριμνος στους αγρούς είναι ο Άρης, ο οποίος έχει τρελή διάθεση για γλέντια και πανηγύρια. Βρίσκεται σε total Christmas mood, μου φαίνεται δε θέλει ο Αϊ Βασίλης να φύγει με τίποτα από το σκηνικό. Κάποιοι λοιπόν, θα ταξιδέψουν και θα διασκεδάσουν και θα περάσουν πολύ ωραία, επειδή έτσι θέλει ο Άρης. Λίγοι βέβαια, μη φανταζόμαστε δράκους! 

Και ενώ βρίσκονται και οι τρεις στο ίδιο ζώδιο, για τρεις ημέρες, πόσο σημαδιακό είναι αυτό, ο καθένας βασανίζεται από διάφορα κουλά που προκύπτουν, συνεπώς, το έργο δε φαντάζει και τόσο ωραίο!
Το απίστευτο της υπόθεσης, είναι πως τις μέρες αυτές η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, τα συναισθήματά μας, πιο κλειστά από ποτέ. Κανείς δεν έχει την όρεξη για αγάπες και λουλούδια, ή μάλλον ο ένας προσμένει από τον άλλον και πάει το χάσαμε το τρένο της αγάπης. Πότε θα περάσει ξανά; Άγνωστο! Τις κλειστές μας στα ξαφνικά, πολύ κρύο κάνει στα μέρη μας, έδεσε το γλυκό, με την παρουσία του Κρόνου στο κατώφλι της Αφροδίτης.
Κανονικά θα πρέπει να έχουμε φλερτ, έρωτες, χαμόγελα, πονηρές ματιές και όχι μουτράκια, μοναξιές και γκρίνια. Απαπαπαπα.. μας τα έκανε μούτι το σύμπαν πρώτες μέρες του χρόνου!

Υπομονή χρυσά μου, αλλάζει το πλανητικό σκηνικό, όχι πως θα συμβούν θαύματα από το ζώδιο του Αιγόκερου, όμως η τύχη αφορά κάμποσο κόσμο! 

Ο Γενάρης κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.. Κάτι καλό έρχεται! 🎅

Καλή Χρονιά σε όλους! Υγεία και πολύ Αγάπη! 🟌


Κριός
Και επειδή είναι ακόμα ημέρες γιορτινές, ο Ερμής σας στέλνει την πρόσκληση, η Αφροδίτη φτιάχνει τη βαλίτσα σας και ο Άρης σας βάζει στο αεροπλάνο, ένα ταξιδάκι, απόφαση της τελευταίας στιγμής, είναι ότι πρέπει για να ανανεωθείτε και να ξεκουραστείτε. Ή με το σύντροφό σας, ή μονάχοι. Όπου και αν βρεθείτε, από παρέα σίγουρα δε θα ξεμείνετε. Αν και είναι χαρωπό το γεγονός, είστε ιδιαίτερα ανήσυχοι, κυρίως για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Έχετε ένα μικρό μονοπάτι, ακόμα να διαβείτε, πριν λάβετε τα δώρα σας.. Να θυμίσω προσελκύουμε αυτό που εκπέμπουμε. Φτιάξτε ατμόσφαιρα.. 

Ταύρος
Διακοπές τέλος! Με το που ξεκινά η νέα χρονιά και παίρνουν μπροστά οι μηχανές, τρέχετε και δε φτάνετε, αμέτρητες οι εκκρεμότητες που έχετε να τακτοποιήσετε, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ο Ερμής στέλνει το ραβασάκι, μια ειδοποίηση, ένα έκτακτο έξοδο να ειπώ; Μέρες που η Αφροδίτη και ο Άρης θέλουν να ασχοληθείτε με τα χρήματα σας. Τι έχετε; Πόσα ξοδέψατε; Ποια τα πλάνα σας; Πώς θα προχωρήσετε; Ούτε ανάσα λέμε! Σας σπρώχνουν, γιατί αλλιώς δουλειά δε γίνεται. Αποφύγετε τους τσακωμούς, δε βγάζουν κάπου, μόνο το χρόνο σας χαλάτε άδικα. Καιρός για δράση! 

Δίδυμος
Η νέα χρονιά ξεκινά κάπως μυστήρια για εσάς. Ο Άρης και η Αφροδίτη σα να έχουν ένα ερωτικό καβγαδάκι, που σας πιάνει στο φουλ! Οι τρεις πρώτες ημέρες της χρονιάς, κρύβουν εντάσεις και λόγια που θα τα πάρετε πίσω, λίγο μετά, αλλά η ζημιά ανεπανόρθωτη! Ένας πειρασμός η αιτία! Δικό σας το φταίξιμο; Του συντρόφου σας; Ενός φίλου; Με ανάδρομο Ερμή, παρερμηνεύτηκαν τα λόγια σας; Κάποιος θα χρειαστεί πολλά συγγνώμη και πράξεις ανάλογες, αλλά να θυμίσω το γυαλί άμα ραγίσει δε ξανά κολλά! Το σύμπαν τιμωρεί τις αταξίες σας. Ποιος φεύγει και ποιος μένει; Είστε σίγουροι; 

Καρκίνος
Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη, είναι αυτός που ξεσκεπάζει ότι έχετε θάψει όλα αυτά τα χρόνια μέσα σας και αφορούν την προσωπική σας τη ζωή! Αφήστε ο Ερμής να έρθει στα ίσα του και μετά μπαίνετε σε συζητήσεις, που σίγουρα θα σας ανάψουν φωτιές, όμως θα ξαλαφρώσετε από συναισθηματικής άποψης. Η Αφροδίτη και ο Άρης σας το κάνουν δύσκολο, γιατί για να αλλάξει κάτι στη σχέση σας προς το καλό, θα πρέπει να αποδεχτείτε το παρελθόν και να αλλάξετε και εσείς προς το καλύτερο. Ο Ερμής σας επιστρέφει στη δουλειά. Άδεια τέλος! Τα πλάνα αλλάζουν!

Λέων
Κάτι λεφτά περιμένετε και δεν έρχονται και τρελαίνεστε! Η Αφροδίτη έχει κλείσει την κάνουλα παρέα με τον Άρη, θέλουν να σας αποδείξουν πως οι άνθρωποι δεν αλλάζουν! Κάποια στιγμή οι μάσκες πέφτουν, κυρίως όταν κάποιος θέλει να σας πικάρει, επειδή εσείς περνάτε καλά και αυτός ο κάποιος όχι! Ο Άρης από τον Τοξότη σας επέτρεψε την καλοπέραση τις μέρες τις γιορτινές, έφτασε και ο λογαριασμός, τσακ μπαμ! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, πόσο μάλλον με έναν Ερμή που είναι ανάδρομος και προσπαθεί να έρθει στα ίσα του, μπας και προλάβει γιορτές. Τσάμπα το σάλιο σας χαλάτε!

Παρθένος
Πέρα από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή, να σας στριμώχνουν μέσα σε ένα σπίτι και να σας ταΐζουν με το ζόρι, οι τρεις πρώτες ημέρες του Γενάρη με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, πέφτετε λίγο στα πατώματα. Έχετε κοινωνικές υποχρεώσεις, τις οποίες δεν μπορείτε να αποφύγετε με τίποτα. Και επειδή η ζωή σας ως συνήθως είναι περίεργη για τους άλλους, θα ακούσετε το μακρύ και το κοντό του καθενός και ω ναι θα βγείτε από τα ρούχα σας! Δε σηκώνετε και μύγα στο σπαθί σας, ένας χαμούλης έτσι για το Happy New Year! Στο κρεβάτι, παρέα με σειρές και κλάμα η κυρία. Κανείς δε σας καταλαβαίνει..! 

Ζυγός
Ο Άρης από τον Τοξότη σας θέλει παντού και πουθενά, αρκεί να είστε μακριά από το σπιτάκι σας. Τίποτα δε σας κρατά μέσα στους τέσσερις τοίχους, η απόδραση είναι η μοναδική σας σκέψη! Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και δίχως υποχρεώσεις, αν υπάρχει σύντροφος, η Αφροδίτη έχει σκοπό να προκαλέσει ερωτικά καβγαδάκια. Προφανώς και δεν μπορεί να ακολουθήσει τις ορέξεις σας στο 100%! Εμπόδιο στα σχέδιά σας, μπαίνουν οι δικοί σας άνθρωποι, δε σας αφήνουν να ξενοιάσετε όσο θα θέλατε. Ο Ερμής πηγαίνει με τα νερά της Αφροδίτης. Τα μηνύματα που λαμβάνετε θέλουν αποκωδικοποίηση!

Σκορπιός
Ο Άρης σας κλείνει την κάνουλα με το καλημέρα! 1η του μήνα και σπατάλες τέλος, γιορτινές ημέρες τέλος, κάνετε ταμείο και μοιράζετε πολλά «όχι» στους ανθρώπους σας. Αναγκαίο κακό, προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Η Αφροδίτη είναι πονηρή. Πρώτα θα γίνετε οι κακοί της παρέας, πρώτα θα θέσετε τα όριά σας, θα φτιάξετε εκ νέου κανόνες και μετά θα σας δώσει ένα μικρό μπόνους! Κάτι για να ξεκινήσει κάπως ευχάριστα η νέα χρονιά. Εννοείται πως ότι λάβετε, μπαίνει στην άκρη, σα να μην ήρθε ποτέ! Ο Ερμής θέλει να προετοιμάσετε το λόγο σας, γράψτε τα καλύτερα για σιγουριά!

Τοξότης
Των άκρων η συμπεριφορά σας, είστε κάπως υπερβολικοί τις πρώτες μέρες του χρόνου. Ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας μοιράζουν παράξενες ενέργειες, από τη μια θέλετε να ξεδώσετε δίχως να υπάρχει αύριο και από την άλλη δε θέλετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας. Η Αφροδίτη τρώει πόρτα από τον Κρόνο, συνεπώς προτιμάτε τις μοναξιές σας, είστε κάπως ψυχροί, κακοί και ανάποδοι, χρειάζεστε χρόνο για τον εαυτό σας, αρκετά με τα γιορτινά τραπέζια και τα σούρτα φέρτα. Αινιγματικά τα μηνύματα του Ερμή, κάποιοι ανησυχείτε για το επαγγελματικό σας το μέλλον! 

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι πως ο χρόνος σας μπαίνει κάπως παράξενα, μιας που το κλίμα είναι σχετικά σκοτεινό, γιατί αυτό επιβάλλει ο Κρόνος στην Αφροδίτη. Οι πρώτες τρεις μέρες είναι κάπως μοναχικές, γεμάτες από νοσταλγία, δε θέλετε να πάτε πουθενά, την ησυχία σας πάνω από όλα! Ο Άρης σας βγάζει με το ζόρι έξω, έξοδα, δώρα, πού θα πάει αυτή η ιστορία; Ο Ερμής αν και έρχεται στα ίσα του, έχει ακεφιές, συνεπώς σας κουτσομπολεύουν, τα μαθαίνετε όλα και δεν αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω. Υπομονή, μπόρα είναι θα περάσει, έρχονται πολύ καλύτερες ημέρες για εσάς! Κλείστε το τηλέφωνο καλύτερα!

Υδροχόος
Καταπληκτικές οι πρώτες τρεις μέρες του έτους, καθόλου μόνοι, είστε μέσα σε κόσμο, σε event, πιο κοινωνικοί από ποτέ. Ο Άρης και η Αφροδίτη, θέλουν να ψυχαγωγηθείτε στο φουλ, να ξεδώσετε, να το ρίξετε έξω, να μιλάτε περί ανέμων και υδάτων, μια καλή ευκαιρία να αδειάσει το μυαλό σας, από τις τόσες σκοτούρες που έχετε. Κάποιο πρόσωπο σας πληγώνει, σας ενοχλεί με τον τρόπο που σας φέρεται, αναρωτηθείτε μήπως κάπου έχετε φταίξει! Για να μη στεναχωριέστε, καλό είναι να αποφύγετε τις προσδοκίες και τα όνειρα. Ο Ερμής φέρνει το λογαριασμό, υπερβολικός ίσως, θα τσοντάρει κανείς; Μπα!

Ιχθύες
Παράξενα σας μπαίνει η νέα χρονιά, κάποιος δε σας θέλει στην παρέα του και σας το δείχνει έντονα! Επαγγελματικές οι ανησυχίες σας, κάποιοι ίσως να χρειαστεί να βρείτε μια νέα δουλειά, έχετε τάσεις φυγής, θέλετε οπωσδήποτε να αποδράσετε! Ο Ερμής φέρνει νέα κάπως δυσάρεστα, αυτός δεν είναι λόγος να επιτρέψετε στον Άρη να σας παρασύρει στα μπαρ και στα ξενύχτια. Η Αφροδίτη και ο Άρης φροντίζουν να αλλάξετε μονοπάτι, να ασχοληθείτε με κάτι καινούριο. Κάποιος που σας έταξε λαγούς με πετραχήλια, ξεσκεπάζετε, κάνει πίσω και εσείς εκτεθειμένοι όσο ποτέ. Υπάρχει plan b. Πάντα υπάρχει!

magicfariel

Φωτογραφία από Stéphanie MENARD από το Pixabay