Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Ζώδια: Η Χριστουγεννιάτικη Πανσέληνος στον Καρκίνο! by MagicF’Ariel..

Τετάρτη, 27/12/2023 

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Γράφω και ξανά γράφω για τις μέρες αυτές, ένας συνδυασμός είναι όλα, γιατί η αλήθεια είναι πως στο σύμπαν πρωταγωνιστούν κάμποσοι, ο Δίας ανάδρομος από τον Ταύρο, μοιράζει τα δώρα του, έστω και σε αυτή την κατάσταση. Ο Ποσειδώνας, ρίχνει μπόλικη χρυσόσκονη, γιατί κατά βάθος θέλει να διώξει με κάθε τρόπο τα άγχη της καθημερινότητας και τα βάσανα που έχουμε. Έστω για λίγο ας είναι φανταστικά και ονειροπαρμένα εκεί έξω! Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, έχει πρόσφορο έδαφος, για να μοιράσει φλερτ, αγάπη και έρωτες παθιασμένους! 

Γεμίζει το Φεγγάρι τις μέρες αυτές, από απόψε θα μας μαγέψει, αύριο 27/12 θα βρίσκεται ολόγιομο και υπέρλαμπρο ψηλά στον ουρανό! 


Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου! Στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει την οικογένεια, τους δεσμούς, τις σχέσεις και τα πιο όμορφα συναισθήματα. Με τη βοήθεια του σύμπαντος, οι ενέργειες που εκπέμπει το Φεγγάρι είναι πολύ δυνατές, κάθε τι που νιώθουμε, είναι σε υπέρτατο βαθμό, ξεφεύγει αυθόρμητα το σ’αγαπώ, μαγουλάκια κοκκινίζουν. Ότι καλύτερο για το φινάλε του έτους! 

Στην Αμερική ονομάζουν το Φεγγάρι αυτό, Cold Moon. Διάβασα σε ένα άρθρο, πως ένας αγρότης, έδωσε αυτόν το χαρακτηρισμό, γιατί κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, τα κτήματα ήταν γεμάτα από χιόνι και παγωνιά. Τίποτα δεν ευδοκιμούσε. Χειμώνας. Επίσης το ονομάζουν και Long Night Moon, γιατί συμβαίνει κοντά στην έναρξη του Χειμερινού Ηλιοστασίου. Μεγάλη η νύχτα που θα φέγγει εκεί ψηλά το ολόγιομο Φεγγάρι. 

Ο άνθρωπος και το Φεγγάρι. Πόσο απλή είναι η ζωή! Οι εποχές. Η φύση. Κάθε τι έχει τον καιρό του. Είναι πολύ μαγική αυτή η σύνδεση. Για αυτό και η Σελήνη αντιπροσωπεύει τα συναισθήματά μας. Βλέπει όσα κανείς άλλος δε βλέπει.. και νιώθει τα απίστευτα! 

Προσγειωνόμαστε τώρα.. στο επόμενο επεισόδιο. 

Ο Ερμής που λέτε είναι ανάδρομος, έχει επιστρέψει στον Τοξότη, είναι τέρμα ζοχαδιασμένος και ταλαιπωρημένος, εννοείται πως μοιράζει εμπόδια και ανατροπές, ακόμα και στα πιο εύκολα πράγματα. Ο Άρης από τον Τοξότη, συμπάσχει, ούτε εκείνον προσκάλεσαν στο party της αγάπης, οπότε ας τη σπάσουν λίγο στον Ποσειδώνα! 
Δηλαδή, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Τα σ’αγαπώ του κόσμου, δεν είναι όλα αληθινά. Εύκολο χρήμα, δεν υπάρχει! Ούτε δεδομένος φίλος, σύντροφος, ή οικογένεια. Ταράζονται λίγο οι ισορροπίες, γιατί έφτασε το τέλος του χρόνου και καλό είναι να φανούν οι αληθινές οι σχέσεις, εκείνες που έχουν μέλλον και να φύγει το σκάρτο, το τοξικό, μακριά!!! 
Προσφέρουμε και μας προσφέρουν. Τίποτα δεν είναι μονόπλευρο. Το αλισβερίσι είναι η φλόγα που βαστά τις σχέσεις ζωντανές! 

φιλάκια.. 💕

Κριός
Η Πανσέληνος τελευταίες ημέρες του χρόνου, σας θέλει αισιόδοξους και χαρωπούς. Προτιμάτε το σπιτάκι σας σε κάθε περίπτωση, μέρες οικογενειακές, γεμάτες από αγάπη και θαλπωρή. Και για να μη χαλάσετε το όνειρο, φρόνιμο είναι να μη σηκώνετε το τηλέφωνο στον οποιονδήποτε. Όλο και κάποιος θέλει να σας πικάρει μέρες που είναι. Το τιμόνι αφήστε το σε κάποιον άλλον, ναι αποκτήστε σοφέρ, προτιμότερο από το να συμβεί κάτι κουλό και να σας χαλάσει το κέφι. Φέρνει τύχη το Φεγγάρι, συνεπώς μιλήστε για τις επιθυμίες σας έξω από τα δόντια και θέστε εκ νέου τα όριά σας!

Ταύρος
Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι ο λόγος που τις μέρες αυτές, θα βοηθήσετε φίλους και γνωστούς, που έχουν ανάγκη. Να μοιραστείτε ότι έχετε και δεν έχετε, ο σκοπός είναι να νιώσουν και εκείνοι τη μαγεία των Χριστουγέννων. Ο Ποσειδώνας παίζει μυστήριο παιχνίδι, από τη μια θέλει αγάπες και λουλούδια, από την άλλη όμως θέλει αταξίες και ψεματάκια. Ας έχετε το νου σας, λοιπόν. Ο καθένας πληρώνει τα σπασμένα του! Μη σας βάλουν να πληρώσετε κάτι έξτρα! Ρομαντική η διάθεσή σας, αποφύγετε τυχερά παιχνίδια, θα σας «γδύσουν» και μετά θα κλαίτε. Φρόνιμα!!!

Δίδυμος
Η τελευταία Πανσέληνος του έτους, είναι ζόρικη για εσάς, σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά και σε οικονομικό. Και επειδή παίζει και ένας ανάδρομος Ερμής στη μέση, όπως φαίνεται ότι έχετε κανονίσει, ίσως και να ακυρωθεί, ή να μη σας βγει όπως το φανταζόσασταν και να περάσετε πολύ μοναχικά. Ας μην προσδοκάτε τα απίστευτα, για να απολαύσετε τα πιο απλά. Θέλετε πολύ να ταξιδέψετε, να φύγετε μακριά, σας πιάνει μια μούρλια, δε ξέρω κατά πόσο θα σας βγει, μια τέτοια απόφαση, τελευταίας στιγμής! Επιμένει το shopping therapy, ξεπαραδιάζεστε από τη μια, από την άλλη όμως κάτι καλό έρχεται!

Καρκίνος
Πανσέληνος στο ζώδιό σας, είναι το απόλυτο δώρο του σύμπαντος, για τις γιορτινές ημέρες. Αφροδίτη, Ποσειδώνας, Δίας, «δουλεύουν» για εσάς, συνεπώς, οι μέρες αυτές είναι γεμάτες από αγάπη, φουλ ρομαντικές και απίστευτα τυχερές! Βέβαια, όλα τα καλά κάποια στιγμή τελειώνουν και θα το φροντίσουν αυτό ο ανάδρομος Ερμής και ο Άρης. Τρείς μέρες μετά την Πανσέληνο, να προσμένετε απρόβλεπτα γεγονότα, που θα σας ταράξουν και θα σας ξεβολέψουν, θα φέρουν μουτράκια στο προσωπάκι σας. Αφορά τη δουλειά σας, συνεπώς πάει το Christmas spirit.. να ήταν και άλλο! Ψυχραιμία! 

Λέων
Το τελευταίο Φεγγάρι του έτους, ρομαντικό ως concept, δε λέτε; Θέλετε πολύ να αράξετε στο σπιτάκι σας, να χουχουλιάσετε στο κρεβατάκι σας, να μην πάτε πουθενά, πόσο μάλλον να πιάσετε τιμόνι. Από την άλλη, φίλοι, οικογένεια και γνωστοί, όλο και κάτι κανονίζουν, όλο και κάτι θέλουν από εσάς, ως συνήθως είστε η ψυχή της παρέας, διχασμένοι, ίσως και λίγο κακοδιάθετοι, ποιος ο λόγος να ταλαιπωρηθείτε μέρες που είναι; Μια Πανσέληνος που σας στρεσάρει συναισθηματικά, είστε λίγο μέσα στη γκρίνια, τα κάνετε κάπως μαντάρα, προκειμένου κανείς να μη χαρεί! Ζαβολιές..

Παρθένος
Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου, «ζεσταίνει» την καρδιά σας και αποκτάτε επιθυμίες, αρκετά ευχάριστες, βόλτες από εδώ και από εκεί, συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, οπουδήποτε μακριά από το σπίτι σας. Κάτι συμβαίνει για να νιώθετε εσείς έτσι! Αποφεύγετε με κάθε τρόπο τα οικογενειακά τραπέζια, είναι και ο Ερμής ανάδρομος, γνωρίζετε πολύ καλά το τι θα ειπωθεί, τα σφάλματά σας, τις μπηχτές που θα ακούσετε! Δεν το γλιτώνετε, μέρες που είναι. Ένα Φεγγάρι που τονίζει τις ευαισθησίες σας, που θέλει να σας προστατέψει από μελλοντικές καταστροφές. Δώστε βάση..!

Ζυγός
Τι πιο ρομαντικό, Χριστουγεννιάτικα να έχουμε ολόγιομο Φεγγάρι; Ανοίγετε το σπίτι σας, μάλλον τα σπίτια σας και είστε από τραπέζι σε τραπέζι. Μια να ικανοποιήσετε την οικογένειά σας, μια τα φιλαράκια σας, άλλη μια κάποιους γνωστούς, φαντάζομαι έχετε κάποιο catering? Το παρακάνετε, γίνεστε χίλια κομμάτια και σας βγαίνει κούραση και γκρίνια, γιατί αλλιώς είναι στις ταινίες, άλλος μαγειρεύει και καθαρίζει, ο σεναριογράφος κάνει skip το σκηνικό, για να φαντάζει τέλειο! Φροντίστε να αράξετε κάπου, να ξεκουραστείτε, γιατί ο ανάδρομος Ερμής, έχει τις κακές του και μπορεί να πάθετε ακόμα και λάστιχο!

Σκορπιός
Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, είναι ότι χρειάζεστε για να έχει διάρκεια το πνεύμα των Χριστουγέννων. Τώρα περιμένουμε τον Αι Βασίλη με τα δώρα του, ας είστε καλά παιδιά, λοιπόν. Προτιμάτε την παρέα των φίλων σας, βόλτες κάπου κοντά, να ηρεμήσετε είναι το ζητούμενο και να ξενοιάσετε έστω για λίγο. Το ταξιδάκι κάποιοι δεν το γλιτώνετε με τίποτα, σίγουρα θα σας ανανεώσει, απαγορεύονται οι δεύτερες σκέψεις. Ας έχετε το νου σας, γιατί ναι μεν είδατε πέντε φράγκα στις τσέπες σας παραπάνω, αλλά δεν είναι όλα για ξόδεμα. Σας πιάνει μια μανία να τινάξετε την μπάνκα στον αέρα! Ψυχραιμία..

Τοξότης
Μυστήριο το Φεγγάρι στην περίπτωση τη δική σας! Τα συναισθήματά σας πιο έντονα από ποτέ, οι επιθυμίες σας σε πρώτο πλάνο, παίρνετε πολλά πράγματα κατάκαρδα, ενώ δεν πρέπει! Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας, είναι μια πληγή Χριστουγεννιάτικο, προκαλεί συζητήσεις, που κάποιες ίσως και να μην είναι σωστό να γίνουν, όχι ακόμα, ή μάλλον όχι με τα πρόσωπα τα γνωστά! Όλο για λεφτά μιλάτε, προφανώς και είστε ανήσυχοι για το μέλλον το δικό σας και της οικογένειάς σας. Αν κάποιος σας τάξει λαγούς με πετραχήλια, μην πιστέψετε και πολύ. Ωραία η θεωρία, από πράξεις πώς πάμε; 

Αιγόκερως
Επιμένει το σύμπαν στις αγάπες και στα λουλούδια! Οτιδήποτε συμβαίνει από αστρολογικής άποψης σας πιάνει φουλ, συνεπώς το κερασάκι στην τούρτα είναι η Πανσέληνος στον Καρκίνο! Εννοείται πως ασχολείστε εξολοκλήρου με το αμόρε σας, με την οικογένειά σας, το σπιτάκι σας και δε δίνετε σημασία σε τίποτα άλλο. Μέχρι και το τέλος τη χρονιάς, είστε και να είστε γατούλες, για να πάρετε τα δωράκια σας και τα φιλάκια σας επίσης. Να ντύνεστε καλά, είστε γοητευτικοί και με παλτό, μη σας βρει η αλλαγή του έτους στο κρεβάτι τέζα! Είστε οι ευνοημένοι της παρέας, απολαύστε το. Μην πιάσετε τράπουλα..

Υδροχόος
Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Καρκίνου, θα μπορούσε να σας παντρέψει ένα πράγμα. Είναι κάπως μαγικό το σύμπαν, ο Ποσειδώνας δίνει ρέστα, ίσως και να κάνετε μια πρόταση γάμου τις μέρες αυτές! Και επειδή είστε άτομα που συνήθως ταξιδεύετε από εδώ και από εκεί, να προσέχετε τι τρώτε, γιατί όλες οι τροφές, δεν είναι για όλα τα στομάχια. Ότι χειρότερο, σωστά; Είναι γιορτές, έχετε αμέτρητες κοινωνικές υποχρεώσεις, αλλά επιβάλλεται να ξεκουράζεστε και να τηρείτε όσο μπορείτε τις συνήθειές σας. Δώρα φυσικά και να προσφέρετε σε όσους αληθινά το αξίζουν. Μη ξοδεύετε τα λεφτά σας άσκοπα.

Ιχθύες
Είστε μέσα στη γλύκα, η αλήθεια είναι, από τη μια ο Ποσειδώνας, από την άλλη η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, αγαπάτε τον κόσμο όλο! Φουλ ρομαντική η διάθεσή σας, φλερτάρετε με οτιδήποτε σας αρέσει και κινείται, χαμόγελα σκορπάτε στα πλήθη, αυτά είναι, κάποιο πρόσωπο θα σας ερωτευθεί! Ζήστε το παραμύθι τώρα που παίζει, φτιάξτε το δικό σας θέμα, το σύμπαν σας επιτρέπει τελευταίες ημέρες του έτους, να γίνετε παιδιά ξανά. Φαγητό, ξάπλες, αγαπημένα πρόσωπα, βολτούλες και πολύ κους κους. Προσέχετε τι λέτε όμως, γιατί κάποιος ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα!

magicfariel

Φωτογραφία από A. M. Cranston από το Pixabay