Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Ζώδια: Τι εστί ο Ήλιος στον Αιγόκερω! by MagicF’Ariel..

22/12/23 – 20/01/2024

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έδωσα υπόσχεση και θα την τηρήσω και ας διακοπάρετε οι περισσότεροι! Το ξωτικό παίζει μπάλα, κάπως ανορθόδοξα, αλλά και έτσι ωραία είναι. 




Ξεκίνησε επίσημα ο Χειμώνας. Τη μέρα που ο Ήλιος, το μεγαλύτερο αστέρι στον ουρανό, «φώτισε» το ζώδιο του Αιγόκερου. Η μικρότερη μέρα του έτους με τη μεγαλύτερη νύχτα, μια τέλεια ευκαιρία, για να ονειρευτούμε και να κάνουμε ευχές! Για να πούμε ένα «ευχαριστώ» στο σύμπαν, για όλα τα καλά που έχουμε, για να θέσουμε νέους στόχους, για ένα ακόμα καλύτερο αύριο.

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω, τονίζει το «Εγώ» μας, τις προσωπικές μας ανάγκες, τις φιλοδοξίες μας, τη μάχη που πρέπει να δώσει ο καθένας ξεχωριστά, για να πετύχει ακόμα και το πιο ακατόρθωτο όνειρο. 
Μια νέα χρονιά σε λίγες μέρες ξεκινά, ας μη μείνει κανένα λεπτό ανεκμετάλλευτο. Και επειδή είναι μέρες γιορτινές, επειδή ετοιμάζεται ο Αϊ Βασίλης να φέρει τα δώρα του, ας γράψουμε κάτι σε ένα χαρτάκι, να του το αφήσουμε εκεί στην κάλτσα, να δείξουμε πως υπάρχει πίστη στη μαγεία των Χριστουγέννων. Ακόμα και ο πιο σκληρός άνθρωπος του κόσμου, να νιώσει σαν παιδί, έστω για λίγο, στα κρυφά, όταν κανείς δε βλέπει. 

Πάντα κάτι μας αφήνει.. και ας μην το βλέπουμε.. 🎁

φιλάκια.. 

Κριός
Θέματα επαγγελματικά σας απασχολούν, η προσοχή σας είναι στραμμένη στην καριέρα σας και σε όσα έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα. Η ευχή σας θα πραγματοποιηθεί, με τη νέα χρονιά, μιας που μπορεί να προκύψει μια πρόταση φανταστική και να βρεθείτε σε άλλο level! Μια προαγωγή είναι στα σκαριά, ή ακόμα και μια μετάθεση, σε ένα πολύ καλύτερο πόστο. Τίποτα δεν πηγαίνει χαμένο στη ζωή αυτή. Τα εμπόδια και οι κακοτοπιές, της χρονιάς που τελειώνει σε λίγες μερούλες, σας έκαναν πιο δυνατούς και πιο έμπειρους παίχτες. Και τα καλύτερα έρχονται σε επαγγελματικό επίπεδο! Good luck! 

Ταύρος
Αλλαγές μεγάλες και τρανές για αρκετούς Ταύρους εκεί έξω, φτιάξτε διαβατήριο, φτιάξτε τα χαρτιά σας, οτιδήποτε χρειάζεται για να είστε νομότυποι και να μπορέσετε να ταξιδέψετε κάπου μακριά, ένα business trip; Τι ευχηθήκατε στις 22/12; Μαγική ημέρα από όλες τις απόψεις. Το διάστημα αυτό προσφέρετε ότι μπορείτε στους ανθρώπους που αγαπάτε, δίνετε το καλύτερο του εαυτού σας, είστε παιδιά μάλαμα. Να γίνετε χαλί να σας πατήσουν, αλλά όχι να σκουπίσουν και τα πόδια τους. Το νου σας.. Η νέα χρονιά μπαίνει πολύ δυναμικά, τα νέα δεδομένα πέφτουν σαν κομήτης! 

Δίδυμος
Το χρήμα είναι αυτό που βολτάρει επίμονα μέσα στο μυαλό σας, προφανώς και η ευχή σας ήταν και είναι το χρήμα, οπότε δεθείτε γερά, γιατι το θέμα αυτό έχει περιπέτεια! Τελευταίες ημέρες του Δεκέμβρη, θα χρειαστεί να πληρώσετε το λογαριασμό, τα χρέη σας και από εκεί θα ξεκινήσουν όλα. Προτιμάτε ότι έχετε και δεν έχετε, να τα σκορπάτε σε μικρές, καθημερινές σας επιθυμίες, όμως δεν πάει έτσι όταν συμβιώνετε με τον οποιονδήποτε! Η νέα χρονιά σας βρίσκει έτοιμους για όλα! Έχετε κάνει τις κινήσεις σας και μόλις ξεχαστείτε από τις εμμονές σας, τότε θα προκύψει και μια νέα επαγγελματική πρόταση! 

Καρκίνος
Τυχερές οι τελευταίες ημέρες του έτους, μήπως να αγοράσετε ένα λαχείο; Να παίξετε ένα τυχερό παιχνίδι έτσι για το καλό; Υπάρχει απίστευτη εύνοια από το σύμπαν, συνεπώς μπορεί να εκπληρώσετε ένα απίθανο shopping therapy στα ξαφνικά και δίχως γκρίνιες! Οι πρώτες μέρες του Γενάρη, είναι απίστευτα χαρωπές, μιας που δέχεστε δώρα από ανθρώπους που σας αγαπούν και σας εκτιμούν. Κυριολεκτικά ή μεταφορικά, οτιδήποτε σας προσφέρουν απλόχερα είναι πολύ όμορφο. Ευχηθήκατε μήπως μια καλύτερη ζωή; Παίρνετε τις αποφάσεις σας, σε θέματα σχέσεων. Κάποιος μένει και κάποιος φεύγει!

Λέων
Πολλές ευχές ρίξατε εκείνη την ημέρα, κατά λάθος βέβαια, για να δούμε ο μέγας αστέρας, τι καλό θα σας φέρει! Κάνετε τα πάντα για να πάρετε άδεια από τη δουλειά σας μέρες που είναι, ίσως και να πέσετε στο κρεβάτι τέζα, ως φανταστικός ασθενής, ο σκοπός είναι να είστε με τους αγαπημένους σας και όχι σκόρπιοι στους πέντε δρόμους. Αρκετοί βρίσκεστε με το ένα πόδι έξω, θέλετε να αποδράσετε από τη δουλειά σας, μπουχτισμένοι και αγανακτισμένοι, αδιάφοροι για το μέλλον. Η νέα χρονιά φέρνει κάτι νέο, αρκεί να είστε ανοιχτόμυαλοι και έτοιμοι για όλα! Μια περιπέτεια ακόμα! Go for it!

Παρθένος
Σπάνια εύχεστε, δύσπιστοι στο θέμα της τύχης. Κατά βάθος όμως, επιθυμείτε βόλτες, φίλους, κους κους, να ζεστάνει λίγο η καθημερινότητά σας. Το σπίτι δε σας κάνει και τόσο, τις τελευταίες ημέρες του Δεκέμβρη. Καιρός να βγείτε από το καβούκι σας και να αλλάξετε συνήθειες, έστω για λίγο. Ή ακόμα καλύτερα να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας, έτσι για την τσαχπινιά. Η νέα χρονιά σας, θα είναι καλύτερη αν πάρετε την απόφαση να δραστηριοποιηθείτε σε κάτι φρέσκο και ιδιαίτερα δημιουργικό. Λαμβάνετε μέρος σε διαγωνισμούς, κάπως πρέπει να αναδείξετε τα μαγικά σας τα χαρίσματα. Φροντίστε την πάρτη σας! 

Ζυγός
Καιρός να εστιάσετε στο θέμα οικογένεια! Να φτιάξετε τη δική σας, να αποκτήσετε παιδιά, να δημιουργήσετε ένα ζεστό σπιτικό. Μια ευχή τόσο όμορφη, μα πόσο δύσκολη στην πράξη, αλλά μήπως αξίζει τον κόπο τελικά; Ναι μεν προτιμάτε τα ταξίδια τέτοιες εποχές και τα λούσα, όμως φέτος κάτι σας έχει πιάσει, μια νοσταλγία από τα παιδικά σας τα χρόνια, αποζητάτε οικογενειακές στιγμές, γιατί σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. Η νέα χρονιά σας βρίσκει με τάσεις φυγής. Έτοιμοι να αλλάξετε δουλειά, να αλλάξετε τόπο διαμονής, να φύγετε μακριά από τους πάντες και τα πάντα! Bon voyage! 

Σκορπιός
Ωραίες οι τελευταίες ημέρες του Δεκέμβρη, εισακούστηκε η ευχή σας, να βρείτε λίγο χρόνο παραπάνω, για να είστε πιο πολύ με την οικογένειά σας, τα φιλαράκια σας και όσους αγαπάτε πολύ. Να παίξετε κάποιο τυχερό παιχνίδι, έτσι για το καλό, δε ξέρετε ποτέ ποια η έκπληξη του σύμπαντος! Με τη νέα χρονιά αποζητάτε μια αλλαγή, κάτι το διαφορετικό, μια ανανέωση που θα προέλθει είτε μέσα από τη δουλειά σας, ή ακόμα και στο σπίτι σας. Οι μέρες του Γενάρη είναι φουλ δημιουργικές, βλέπω πινέλα, μπογιές, χρώματα. Φτιάχνετε ένα χώρο όλο δικό σας, ή μπορεί να αλλάξετε ακόμα και σπίτι!

Τοξότης
Το χρήμα είναι η ευχή σας, να έρχεται και να φεύγει, να υπάρχει ισορροπία στη ζωή σας, να υπάρχει μέλλον! Ένας στόχος για τη νέα χρονιά, δε χρειάζεται να μεταμορφωθείτε σε Σκρούτζ, έστω τις τελευταίες ημέρες του Δεκέμβρη. Τις μέρες του Γενάρη, μια ευκαιρία ίσως να σας ξεσηκώσει για ένα δάνειο. Να αγοράσετε ένα σπίτι; Ένα αμάξι; Μια επένδυση που θα βελτιώσει κατά πολύ την καθημερινότητά σας. Στη βράση κολλάει το σίδερο και αν υπάρχουν πέντε φράγκα στην άκρη, πιο το νόημα; Κάτι αφήνετε πίσω, ένας κύκλος κλείνει, καιρός για νέες περιπέτειες και νέα ενδιαφέροντα!

Αιγόκερως 
Ξεκινάμε από το γεγονός πως τις μέρες αυτές, το «Εγώ» σας είναι πάνω από όλα, άκρως απολαυστικό για εσάς, όχι και τόσο για τους άλλους! Καλές οι δουλειές, οι καριέρες και το χρήμα, αλλά τέτοιες μέρες η ζυγαριά σας πέσει υπέρ της συντροφικότητας και της οικογενειακής θαλπωρής! Τελευταίες μέρες του έτους, κάντε κάμποσα χατίρια, να γλυκάνει το τοπίο σας, τόσο-όσο. Και ενώ ο Γενάρης μπαίνει φορτσάτος, με όλα τα καλά του κόσμου, για το ζώδιό σας, αρκετοί Αιγόκεροι κάνετε κάτι σκέψεις περί χωρισμού! Θέλετε το χρόνο σας και την ηρεμία σας, γυρεύετε ένα τρελό exit, άκρως απελευθερωτικό..!?

Υδροχόος
Τις πιο μυστήριες ευχές τις κάνετε μόνο εσείς, οπότε το αν θα πραγματοποιηθούν έχουν να κάνουν καθαρά με αν είναι τέρμα αληθινές και αγνό σκοπό. Πολύ όμορφες οι μέρες του Δεκέμβρη, οικογενειακές και σπιτικές, σπάνια τις απολαμβάνετε, όμως φέτος για αρκετούς Υδροχόους, είναι διαφορετικά. Να παίξετε ένα τυχερό παιχνίδι, έτσι για το καλό, ας είναι η σαμπάνια δώρο! Με τη νέα χρονιά σας βλέπω να τρέχετε σε διάφορα ινστιτούτα ομορφιάς, ένα μποτοξάκι το τέλειο δώρο. Ένας γρήγορος καλλωπισμός, σας φτιάχνει το κέφι. Ακόμα να ξεπεράσετε το παρελθόν;

Ιχθύες
Καιρός να βγείτε πάλι από το καβούκι σας, να κοινωνικοποιηθείτε, να δείτε φίλους και γνωστούς, κάποιοι να βγείτε στο κουρμπέτι ξανά! Ωραίες οι δουλειές, καλό το σπίτι, αλλά και το έξω χρειάζεται και το know us better! Το ρίχνετε στη διασκέδαση τις τελευταίες ημέρες του χρόνου, όμως και οι πρώτες ημέρες του Γενάρη κάπως έτσι είναι. Σας αρέσουν τα παράξενα, οπότε η προσοχή σας στρέφεται στο διαφορετικό, σε κάτι που θα σας ανανεώσει σε όλα τα επίπεδα. Ο Ήλιος του Γενάρη, σας προσφέρει το φως που αποζητάτε, για να αναβαθμιστείτε και να βελτιωθείτε ως άνθρωποι. Κάτι καλό έρχεται.. 

magicfariel

Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay