Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Το σύμπαν του Γενάρη 2024! «..κάθε τέλος σημαίνει μια νέα αρχή..» by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Λίγο ακόμα έμεινε και τσουπ πάει ο παλιός ο χρόνος, μια νέα χρονιά ξεκινά. Και τι χρονιά;;; 

Πολύ δυναμικά μπαίνει το 2024, μιας που αρκετοί πλανήτες επισκέπτονται το ζώδιο του Αιγόκερου! 

Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στον Αιγόκερω, ο Άρης ακολουθεί, ο Ερμής και η Αφροδίτη! Να θυμίσω και τον Πλούτωνα, ο οποίος γύρω στις 20/01 αποχωρεί για το ζώδιο του Υδροχόου!

Αντιλαμβάνομαι πως υπάρχει χρονοδιάγραμμα, δηλαδή, μέχρι τις 20/01 θα συμβούν τα απίστευτα στις ζωές μας, προκειμένου να μπούμε στην εποχή του Υδροχόου! Κάποιοι θα περάσουν με επιτυχία το τεστ, κάποιοι όχι, είναι θέμα αντίληψης και όχι γνώσεων. 


Ας το πάρουμε από την αρχή.. 

Ο Ήλιος που βρίσκεται στον Αιγόκερω, μας κάνει τέρμα εγωιστές. Τρέφουμε το εγώ μας με κάθε τρόπο, βοηθά πιο πολύ τα άτομα που έχουν μια καριέρα, που θυσιάζουν συνήθως χρόνο από την προσωπική τους τη ζωή, που λατρεύουν τον ανταγωνισμό, που κυνηγούν τα πρωτεία στο κάθε τι. Όμως δεν έχουμε όλοι καριέρες και γραφεία με θέα τον ωκεανό.. χαχα.. είμαστε πιο παιδιά του λαού, της πόλης και του χωριού, φρόνιμο θα ήταν να μην επιτρέψουμε στο σύμπαν να καβαλήσουμε καλάμι.. Ή να φερόμαστε άσχημα στους φίλους μας, στην οικογένειά μας, στους συναδέλφους μας. Ποιος ο λόγος;;; Συνήθως κάποιος άλλος φροντίζει για εμάς, δίχως εμάς, να υποθέσουμε πως είναι το Κάρμα του καθενός; 

Αυτά μέχρι και τις 20/01/24! 

Η Αφροδίτη πάνω στην αλλαγή του χρόνου, βρίσκεται για τα καλά στο ζώδιο του Τοξότη, ενός ζωδίου που αγαπά τις ελευθερίες του και την περιπέτεια. Συνεπώς ο έρωτας γίνεται παιχνιδιάρης, χαρωπός και ανέμελος, επιτέλους η Αφροδίτη μπορεί να μοιράσει τα δώρα της, έτσι όπως αυτή θέλει. Ξαφνικοί έρωτες, αμέτρητα φλερτ, όλα στο φλου, καμία δέσμευση, ότι θέλει ας έρθει, ας προκύψει, ας πάει όπου γουστάρει η ψυχή του. 

Ο Ερμής είναι επίσης στο ζώδιο του Τοξότη. Παύει να είναι ανάδρομος (02/01), του φεύγουν τα νεύρα, έρχεται στα ίσα του αλλιώς, ίσως και με τη βοήθεια της Αφροδίτης. Επιτέλους παίζουν τα παιδιά, στέλνουν ραβασάκια πονηρά, αναστατώνουν διάφορες ψυχές, μέχρι και τις 13/01 η επικοινωνία είναι ευχάριστη, χαρωπή και κάπως ανάλαφρη. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, από όλες τις απόψεις! 

Ο Άρης συναντά την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, για τρεις μερούλες, κάνουν καλή παρέα, θυμούνται τα παλιά, ίσως λοιπόν από 01/01 – 03/01/2024 να προκύψουν μοιραία πάθη, τα μηνύματα να πέσουν βροχή, το πειραχτήρι επιστρέφει, μεγάλη η αναστάτωση σε συναισθηματικό επίπεδο! 

Δεν προλαβαίνει να χαμογελάσει το χειλάκι μας και τσουπ ο Άρης στον Αιγόκερω! Αστεία τέλος, γιορτές τέλος, αγάπες και έρωτες τέλος! Μόνο δουλειά. Μόνο λεφτά! Βέβαια, μπαίνουμε σε πρόγραμμα, διατροφή, γυμναστική, επίσκεψη σε γιατρούς, αραλίκι τέλος! 

Ο Άρης από τον Αιγόκερω, είναι ότι πιο τέλειο για το ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς. Ο χρόνος είναι χρήμα και όποιος θέλει να είναι μέσα στο παιχνίδι, θα πρέπει να δώσει τη μάχη του! Τίποτα δεν κερδίζεται δίχως κόπο. 

Ο Ερμής στον Αιγόκερω, ακολουθεί πιστά το Θεό του πολέμου. Εντάξει ωραία τα σπα και τα μασάζ και οι έρωτες, όμως για να έχουμε όλα αυτά, πρέπει να παλέψουμε. Να τα έχουμε δουλέψει. Να μας αξίζουν. Από τις 14/01 η επικοινωνία αλλάζει. Τέρμα τα χασκόγελα, οι γιορτές, τα πανηγύρια, τα μηνύματα αλλάζουν ύφος, σοβαρεύουν. Είναι ένα διάστημα που κάποιος μένει και κάποιος φεύγει. Σκληρό αυτό που γράφω, αλλά κάποια ραβασάκια γράφουν «λήξη σύμβασης» κάποια όμως κρύβουν μια «αύξηση»! Αντίθετα γεγονότα με ακραία συναισθήματα. 

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω! Κάτι θέλει να μας πει το σύμπαν εδώ πέρα! Η προσοχή του κόσμου είναι στραμμένη 100% στη δουλειά του. Στις σπουδές του. Σε οτιδήποτε ασχολείται, βγάζει λεφτά, προοδεύει. Από τις 11/01 και μετά τα κεφάλια μέσα, καιρός για νέα σχέδια, για πλάνα που πρέπει άμεσα να υλοποιηθούν, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, ο ανταγωνισμός χτυπά στα κόκκινα! Το κυνήγι της επιτυχίας μόλις ξεκίνησε επίσημα και από αστρολογικής άποψης! Συνεπώς, τα ραβασάκια του Ερμή, σίγουρα είχαν κάποιον απώτερο σκοπό. Ιδανική περίοδος για την εύρεση μιας καλύτερης εργασίας. Ιδανική περίοδος για μια προαγωγή και μια αύξηση, με περισσότερα λεφτά και περισσότερες ευθύνες! Κυριαρχεί η τετράγωνη λογική, ο στόχος, η μάχη και η νίκη! Πόσο εύκολα τα γράφω, πόσο δύσκολο και εξαντλητικό είναι κάτι τέτοιο; Θα πέσουν κορμιά, όλα έχουν αλλάξει εκεί έξω, η τεχνολογία, οι απαιτήσεις, οι προθεσμίες! Προετοιμασία του κόσμου, για την εποχή του Υδροχόου.. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.. 

Ο Πλούτωνας στις 20/01 λέει αντίο στον Αιγόκερω! Φεύγει επιτέλους, από ότι ξέρω, θα κάνει μια επιστροφή κάποια στιγμή.. αλλά προς το παρόν φεύγει και πηγαίνει στον Υδροχόο! Από τη μια το βρίσκω τρομαχτικό, από την άλλη απελευθερωτικό. Όπως φαίνεται θα προλάβω πολλά ακόμα να βιώσω, πριν αποχωρήσω από τη γη. Κάποια τα φανταζόμασταν ως παιδιά, τα βλέπαμε σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας, πού να ξέραμε το μέλλον.. το σήμερα και το αύριο! Η τεχνολογία αλλάζει επίπεδο. Βελτιώνεται μεν, βελτιώνει την καθημερινότητά μας, τα συστήματα γίνονται ένα, πώς να το εξηγήσω δίχως να παρεξηγηθώ; Θα μου πείτε, από τη μια μέρα στην άλλη; Όχι βέβαια, έχει ήδη ξεκινήσει η προετοιμασία εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον! 
Η τεχνολογία και ο άνθρωπος. Τα επόμενα χρόνια. Νομίζω κάποια στιγμή θα χρειαστεί να διαλέξουμε. Το ένα ή το άλλο. Τι μου ήρθε στο μυαλό; Η Τιτανομαχία! Η ζωή κάνει κύκλους, κάποτε ήταν οι Τιτάνες, σήμερα το ίδιο, όχι ως μέγεθος, ως ισχύ! Η τεχνολογία και το μέλλον του ανθρώπου πάνω στη Γη! Αυτό μου βγάζει ο Πλούτωνας στον Υδροχόο. 

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, φτάνει και εκείνη στις 23/01, συνεπώς πάλι υπάρχει τρελή συνάντηση, με τον Άρη και τον Ερμή, στο ίδιο ζώδιο! Περισσότερες οι μέρες, μεγαλύτερος ο πειρασμός! Θα υποκύψουν στον έρωτά τους, ή θα παγώσουν τις καρδιές του κόσμου; Η Αφροδίτη φτιάχνει το χρήμα, ο Άρης το κυνηγά και ο Ερμής κάνει τη μεταφορά; Τίποτα το ερωτικό σε αυτό ή μήπως τέρμα αφροδισιακό; Έρωτες με άτομα από τη δουλειά. Από τον εργασιακό το χώρο. Έρωτες από συμφέρον. Γάμοι από συμφέρον. Οι συμφωνίες οι επιχειρηματικές ευδοκιμούν. Πολλές οι χειραψίες. Χαμός! 

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, προσδεθείτε, η απογείωση στο διάστημα πολύ φοβερή και τρομερή! Απίστευτη εύνοια από το σύμπαν, κυρίως τις ημέρες που η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ερμής είναι στον Αιγόκερω. Λεφτά; Καριέρα; Έρωτας; Επίτευξη στόχων; Νέες αρμοδιότητες; Προαγωγή; Ταξίδια επαγγελματικά; Κάτι πολύ δυνατό και φοβερά τυχερό! 

Πανσέληνος στον Λέοντα. Στις 25/01! Κουμπώνει αρμονικά, με το όνειρο, έντονα συναισθήματα, ενθουσιασμός, αισιοδοξία, πολύ αγάπη! Ο Δίας και ο Ουρανός παραμένουν στον Ταύρο, παύουν να είναι ανάδρομοι, προχωράνε τα σχέδια, δίχως εμπόδια, δίχως ανατροπές. Ότι επέζησε από τον όλεθρο, έχει μέλλον. Όλα αυτά μέσα σε ένα μήνα. Σε 31 ημέρες! Φοβερό; 

Τα ζώδια της Γης από όπου και αν το πιάσουμε, είναι οι πρωταγωνιστές των ημερών. Τόσοι πλανήτες στον Αιγόκερω, κανένας πλανήτης ανάδρομος, Δίας και Ουρανός, σε τρελά κέφια! Καιρός λοιπόν να κυνηγήσουμε σοβαρά τα όνειρά μας, να παλέψουμε με τα θηρία, να εξαντλήσουμε όλα τα “if” του κόσμου, να κατακτήσουμε κάτι που θα είναι δικό μας, εξολοκλήρου, 100%! Τίποτα δεν είναι εύκολο, όμως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο! 

Ο Ήλιος στον Υδροχόο.. μμμμμ “every ending is a new beginning”

Καλή Χρονιά να έχουμε.. 

magicfariel

Φωτογραφία από Nanne Tiggelman από το Pixabay