Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Ζώδια: Τα Δώρα της Αφροδίτης έχουν υπογραφή «Σκορπιός»! by MagicF’Ariel..

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η Αφροδίτη σε αγαπημένο ζώδιο, στον Σκορπιό, με εμπνέει, συνεπώς έριξα ένα βλέφαρο, τύπου θα ζήσουμε τίποτα ωραίο μέσα στις ημέρες του Δεκέμβρη; Θετική ήταν η απάντησή της, όχι ξεκάθαρη βέβαια, αλλά κάτι ετοιμάζει η Θεά του Έρωτα!
Και επειδή την έχουν πάρει χαμπάρι, οι λοιποί «Θεοί», έχουν κατά νου να τη βασανίσουν λιγουλάκι, μέχρι να φτάσει 25/12. Τι θα γίνει Χριστουγεννιάτικο; 
Ο Ποσειδώνας θα δώσει ένα γλυκό φιλάκι, στην Αφροδίτη, να εκεί στο μέτωπο και με την ευχή του, θα μοιράσουν αγάπη, αγκαλιές, φιλιά, χαμόγελα και ξεχασμένα περασμένα. Ο θυμός τσουπ εξαφανίζεται. Δεν υπάρχει κακία, ούτε ζήλια, ούτε φθόνος. Μόνο όμορφα συναισθήματα αγάπης. Το παράκανε η Θεά ή ιδέα μου είναι; 😅 



Μέχρι όμως να φτάσουμε στις 25/12, θα συμβούν πολλά παράξενα, η ναζιάρα η Αφροδίτη ενώ ο Πλούτωνας τη μάλωσε, ενώ ο Κρόνος της έδειξε πιο είναι το σωστό, έχει ραντεβού με τον Δία για να ξεσαλώσει, να τιμήσει την υπερβολή με στιλ και ύφος Δια! Ωραίες ημέρες λοιπόν, για το κυνήγι της επιτυχίας, για την επίτευξη των στόχων, για να βγάλουν κάποιοι περισσότερο χρήμα! Μοιράζει και από αυτό η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, σε λίγους και καλούς, τίμια και ωραία. Δουλειά του Κρόνου είναι αυτή.. για να ξέρουμε τι λέμε! 
Και ο Ερμής που θα γυρίσει ανάδρομος σε μια βδομαδούλα από σήμερα, δεν είναι και τόσο κακό, μιας που σε κάποιους εκεί έξω, δίνει μια δεύτερη ευκαιρία κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα. Απίστευτα τυχερή ημέρα στις 11/12, ο Ερμής δίνει νωρίτερα το δώρο Χριστουγέννων στην Αφροδίτη, να αποσταλεί κιόλας, πριν γυρίσει ανάδρομος και αλλάξει γνώμη! 

Τα Ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και τα Ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες), έχουν την εύνοια του σύμπαντος, έχουν την ελπίδα να λάβουν ένα θεσπέσιο μήνυμα. Θα είναι αγάπης; Θα είναι μια αύξηση; Μια νέα επαγγελματική πρόταση; Να ευχηθώ καλή επιτυχία;;; 

Από τις 25/12 και μετά η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας μας θέλουν μέσα στις γλύκες. Τέλος η μάχη, το κυνήγι, ότι κερδίσαμε ή χάσαμε, ας είναι έτσι και του χρόνου με υγεία! Εννοείται πως δεν είναι καθόλου έτσι, οπότε στις 29/12 ο Πλούτωνας συναντά την Αφροδίτη, μια μέρα πριν φύγει από τον Σκορπιό και τις θυμίζει το πάθος και τα καυτά φιλιά! Της ανάβει φωτιές. Την αναστατώνει.. 

Πάει ο παλιός ο χρόνος..
ένας νέος έρωτας ξυπνά..
της καρδιάς μου φεύγει ο πόνος..
ωωω πόσο σε αγαπώ.. αληθινά! 

φιλάκια.. 


Κριός
Και που λέτε έφτασε Δεκέμβρης και η Αφροδίτη είναι πλέον στον Σκορπιό και τι σημαίνει αυτό για εσάς; Ας πούμε πως ο έρωτας, το πάθος, οι απολαύσεις της ημέρας και της νύχτας, έχουν ύψιστη προτεραιότητα για εσάς! Το φινάλε του έτους να σας μείνει αξέχαστο από κάθε άποψη. Υπάρχει πολύ hot διάθεση! Εκπέμπετε μια μαγική, φλογερή ενέργεια, που μπορεί να σας φέρει ακόμα και σε μπελάδες. Εννοείται πως στα παρασκήνια βρίσκεται ο Άρης από τον Τοξότη. Υπάρχει μυστική συνεργασία. «Φωτιά στα Σαββατόβραδα» λοιπόν! Η Αφροδίτη φέρνει και το χρήμα. Κάτι θα λάβετε το παραπάνω, ένα μυστικό, που δε θα το μάθει ποτέ κανείς! Φτιάχνετε κρυψώνες.. γενικώς!

Ταύρος
Μυστήριος ο φετινός Δεκέμβρης για εσάς, το σύμπαν παίζει περίεργα παιχνίδια, στο κόλπο είναι και η Αφροδίτη που είναι τώρα πια στον Σκορπιό! Τις γιορτινές αυτές ημέρες, καλείστε να πάρετε αποφάσεις των άκρων! Από τη μια ή που θα κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας, ή που θα τις περάσετε στο επόμενο level! Κάποιοι φεύγουν και κάποιοι μένουν, ζόρικο από συναισθηματικής άποψης, όμως αναγκαίο κακό και καλό! Στα πλάνα της Αφροδίτης είναι μια επαγγελματική πρόταση, από εκείνες τις καλές. Είναι όμως και ο έρωτας από τις 25/12 και μέχρι τέλος του χρόνου. Ένα ερωτικό θαύμα μπορεί να προκύψει μέσα σε πέντε ημέρες! Εκπλήρωση επιθυμιών.. 

Δίδυμος
Φορτσάτος μπήκε ο Δεκέμβρης, ωραίες οι γιορτές, αλλά οι δουλειά πάνω από όλα, υπάρχουν στόχοι που πρέπει να ολοκληρωθούν με επιτυχία! Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, σας ανάβει φωτιές, καθόλου ερωτικές, εξολοκλήρου επαγγελματικές, μέρες που καλό είναι να συνεργαστείτε με τον κόσμο, να παίξετε ομαδικά, ο καλός ο συνεργάτης πάντα φαίνεται. Η Αφροδίτη σας μεταδίδει τη νευρικότητα του Σκορπιού. Συνεπώς είστε συνεχώς αγχωμένοι, έτοιμοι για καβγά, δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Αυτό να κοιτάξετε, δεν υπάρχει λόγος να χαλάσετε το image σας, έχετε κοπιάσει, θυμάστε; Σας αγαπούν, σας το δείχνουν και εσείς πιέζεστε. Χριστούγεννα είναι καλέ..

Καρκίνος
Αξέχαστος θα σας μείνει ο φετινός Δεκέμβρης, από όλες τις απόψεις! Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, είναι εκείνη που θα σας βοηθήσει σε θέματα ερωτικά και σχέσεων. Αυτό που αληθινά επιθυμείτε, ίσως και να πραγματοποιηθεί, συνεπώς αν θέλετε να βελτιώσετε τη σχέση σας με το σύντροφό σας, είναι καθαρά στο χέρι σας. Αν ονειρεύεστε έναν νέο έρωτα, αποζητάτε μια συντροφιά για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, όλο και κάποια γνωριμία θα προκύψει. Από την άλλη όμως αν σκέφτεστε να απελευθερωθείτε από μια σχέση, θα το επιδιώξετε με κάθε τρόπο. Η Αφροδίτη έχει και άγριες διαθέσεις, τύπου ταξιδάκια αναψυχής, νυχτοπερπατήματα και πολύ φλερτ! 

Λέων 
Δεκέμβρης, έφτασε, η εποχή των δώρων. Πονοκέφαλος μεγάλος, μιας που η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, σα να σας θέλει πολύ μετρημένους με το χρήμα. Σπάνιο το συναίσθημα αυτό, για μια Λιονταρίσια προσωπικότητα σαν και τη δικιά σας, όμως καλύτερα να είστε σπάγκοι, παρά σπάταλοι σα να μην υπάρχει αύριο! Αποζητάτε το σπιτάκι σας, τις λιχουδίτσες σας, τον καναπέ και την πιτζάμα, φοβερό από μια άποψη, από την άλλη όμως.. με μέτρο, γιατί και οι βόλτες χρειάζονται στη ζωή αυτή. Και για να εξισορροπήσετε την κατάσταση, η Αφροδίτη σας βάζει σε μια διαδικασία για σουαρέ, για οικογενειακά και φιλικά τραπέζια, συνεπώς φέρνετε τον κόσμο στο σπίτι σας!

Παρθένος
Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, θέλει τις ημέρες του Δεκέμβρη, να φτιάξετε βαλίτσα και να βολτάρετε στις χώρες του πλανήτη. Μονάχοι; Παρέα με το σύντροφό σας; Να φύγετε μακριά, να αλλάξετε παραστάσεις, τα Χριστούγεννα είναι πανέμορφα σε όλα τα μέρη του κόσμου. Τέτοια όνειρα κοστίζουν και πραγματοποιούνται πού και πού! Νιώθετε έντονα την ανάγκη του να ζήσετε μια περιπέτεια, ότι και αν σημαίνει αυτό. Απόλυτοι εσείς, απόλυτοι και οι άλλοι, κάποιος θα χρειαστεί να ρίξει νερό στο κρασί του, για να έχετε όμορφες γιορτές. Κόσμος μπαίνει και βγαίνει από το σπίτι σας, η Αφροδίτη τους στέλνει, να κοινωνικοποιηθείτε λιγουλάκι. Μην γκρινιάζετε για να μη σας γκρινιάξουν! 

Ζυγός 
Από όλα τα καλά έχει ο φετινός Δεκέμβρης, λαμβάνετε τις απαντήσεις σας και είναι θετικές, όσον αφορά ένα νέο project που θέλετε να αναλάβετε, με τη νέα τη χρονιά. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σας ευνοεί σε θέματα επαγγελματικά, οικονομικά, επιτέλους κάτι καλό συμβαίνει στη ζωή σας. Αναποφάσιστους σας βρίσκω, για τις γιορτινές ημέρες, από τη μια θέλετε να αράξετε στο σπιτάκι σας, από την άλλη να βγείτε έξω να δείτε κόσμο, από την παρά άλλη, να ταξιδέψετε κάπου ωραία. Και με τη σκέψη πως μεθαύριο θα ανοίξουν οι ουρανοί και το χρήμα θα πέφτει βροχή, η Αφροδίτη σας ξεγελά και σας ξεπαραδιάζει, προκειμένου να είστε εσείς ευτυχισμένοι και οι άλλοι super! 

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, προφανώς και είναι το δώρο του σύμπαντος προς εσάς, κοιτάξτε να εκμεταλλευτείτε τις μαγικές της ενέργειες σωστά για να πάρετε και μπόνους! Η αλήθεια είναι πως ο εγωισμός σας χτυπά ταβάνι τις μέρες του Δεκέμβρη, εσείς και κανείς άλλος, οι επιθυμίες σας σε ύψιστη προτεραιότητα προς ικανοποίηση. Όσοι έχετε ένα σύντροφο εκεί δα πέρα, να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο, να πείτε και ένα Σε αγαπώ, να κάνετε και μερικές ζουζουνιές, για να επανορθώσετε για τυχόν κενά και απώλειες. Η Αφροδίτη επιτρέπει να χαλιναγωγήσετε το Εγώ σας, σε τέτοιες περιπτώσεις. Οι ελεύθεροι και ωραίοι καβαλάτε την καλάμα..! Αρέσετε, σας ποθούν, ζωάρα! 

Τοξότης
Παράξενος ο φετινός Δεκέμβρης, βάλλεστε από παντού, το κερασάκι στην τούρτα είναι η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, που σας τρελαίνει το μυαλό και σας γίνεστε οι άτακτοι της παρέας! Επιθυμείτε τον έρωτα, όταν είναι αυθόρμητος! Όταν είναι αληθινός. Φέτος δεν έχετε τη διάθεση, ούτε να προσποιηθείτε, ούτε να συμβιβαστείτε με χλιαρές συναισθηματικές καταστάσεις! Ή όλα στα κόκκινα και αληθινά, ή τίποτα! Και κάπως έτσι αρκετοί από εσάς εκεί έξω, διαπιστώνετε πως κάτι έχει τελειώσει, κάποια σχέση δεν έχει να δώσει κάτι άλλο, συνεπώς τι αποφάσεις θα πάρετε; Και επειδή παίζει ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας, να ξέρετε, πως θα υπάρξουν ερωτικές επιστροφές στα ξάφνου.. say what?

Αιγόκερως
Καιρός να ψωνίσετε την πούλια και τον αυγερινό, να ανανεωθεί η γκαρνταρόμπα σας, γιατί έχει πολλές βόλτες και νυχτοπερπατήματα ο Δεκέμβρης. Να είστε μέσα στη μόδα, λαμπεροί και γοητευτικοί, έτσι να σας θαυμάσει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, για να έχει ένα λόγο παραπάνω, για εκείνο το δωράκι που έχει για πάρτη σας μόνο. Φλερτ, έχει πολύ από αυτό, κρυφό μάλιστα, μυστικό, γιατί έτσι είναι πιο ωραίο. Ο έρωτας πολλές φορές είναι μπροστά μας, ίσως να σας συμβεί κάτι τέτοιο, με πρόσωπο έκπληξη. Μαγικά Χριστούγεννα λοιπόν, φουλ ρομαντικά, αξέχαστα με ημερομηνία λήξης. Η Αφροδίτη έχει ένα δώρο ακόμα. Πιο σοβαρό. Πιο δικό σας..

Υδροχόος
Ανεξάρτητα από το τι σας συμβαίνει σε προσωπικό επίπεδο, εσείς τις ημέρες του Δεκέμβρη το ρίχνετε στη δουλειά, κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας, για να πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας! Να ακουστεί το ονοματάκι σας, ακόμα και στα πέρατα της γης.! Δε λέω, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό από τη μια κάνει ένα boost στην αυτοπεποίθηση σας και από την άλλη σας ρίχνει στα πατώματα, γιατί απλά πρέπει ταπεινά και στο αθόρυβο να δουλέψετε για να κερδίσετε την επιτυχία που αποζητάτε. Ο Ποσειδώνας τέλος του Δεκέμβρη, θολώνει αρκετά τα νερά, προκειμένου να εστιάσετε στους αγαπημένους σας και στην οικογένειά σας. Its Christmas, baby! 

Ιχθύες 
Τις μέρες του Δεκέμβρη, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, σας δημιουργεί επιθυμίες φυγής! Μακριά από το σπίτι. Μακριά από τις δουλειές. Μακριά από τα γνωστά. Πολύ θέλετε να βρεθείτε σε ένα νέο μέρος, γεμάτο από άγνωστες υπάρξεις. Άμα έχετε τα φράγκα, μη το σκέφτεστε, άμα όχι, υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε προκειμένου να ζήσετε έστω για λίγο το παραμύθι των Χριστουγέννων. Για σκεφτείτε; Ο Άρης στον Τοξότη και ο Ποσειδώνας από το ζώδιό σας, σας θέλουν κάτι τύπου Indiana Jones! Σε καλοκαιρινό προορισμό να γυρεύετε θησαυρούς. Οι δεσμεύσεις σας πνίγουν, όμως από τις 25/12 και μετά, θέλετε πολύ να αράξετε μέσα σε μια αγκαλιά!

magicfariel ✰🟄

Φωτογραφία από RobertoLazary από το Pixabay