Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Ζώδια: Ένα Πλουτώνιο φινάλε για το 2023! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έχω κόλλημα με τον Πλούτωνα και από αστρολογικής άποψης, αλλά και από αστρονομικής! Ενημερώνομαι και εντυπωσιάζομαι, γιατί από ότι έχω καταλάβει, κρύβει αμέτρητα μυστικά αυτός ο πλανήτης και βρίσκεται υπό εξερεύνηση!

Όπως έχω αναφέρει στο παρελθόν, ο Πλούτωνας κάνει κουμάντο στο σύμπαν, από αστρολογικής άποψης, είναι αυτός που φέρνει το κακό, με απλά λόγια! 
Τα δυσάρεστα γεγονότα, οι αποκαλύψεις, τα ένοχα μυστικά, έρχονται στο προσκήνιο και κλείνουν σπίτια! Καταστρέφονται ζωές! Η κοινωνία μας, έχει αλλάξει, υπάρχει έντονη ανησυχία του τι μας ξημερώνει, δε βλέπουμε κάποιο φως στην άκρη του τούνελ! Το έχει σκεπάσει με τα σκοτάδια του ο Πλούτωνας! Φαγωμάρα, διαμάχες, ανταγωνισμός, στοιχεία των ημερών, γιατί όμως;;; 

Για λίγες μέρες ακόμα ο Πλούτωνας βρίσκεται στον Αιγόκερω. Ξεκαθαρίσματα, όλων των ειδών. Έφτασε ένα τέλος σχετικά άγαρμπο, ψυχρό, με έναν εγωισμό, σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι όμως τα γεγονότα τέτοια που και αυτό θα αλλάξει! Ο εγωισμός δεν έχει καμία θέση στο επόμενο σενάριο του σύμπαντος! Ο άνθρωπος έχει, ο άνθρωπος το γράφω ξανά! 

Ο Πλούτωνας τις τελευταίες ημέρες του Δεκέμβρη, αγκαλιάζει την Αφροδίτη σφιχτά, της βαστά το χέρι στο ταξίδι της από τον Σκορπιό στον Τοξότη, τη θέλει παρέα του, μήπως και προκύψουν έντονα συναισθήματα, αγάπης, έρωτα, πάθους, να εκφραστούν, να αποκαλυφθούν, να εκτονωθούν, μπας και έρθουμε λίγο στα ίσα μας! 
Και κάπου ανάμεσα από τον κακό το χαμό, από τις μοναξιές του Πλούτωνα, από τις πληγές, εμφανίζεται η αγάπη.. Η επιθυμία της συντροφικότητας. Μιας αγκαλιάς.. Η γλυκιά η κουβέντα είναι απαραίτητη. Ο άνθρωπος, θέλει να δίνει αγάπη και να λαμβάνει αγάπη. 

Η Αφροδίτη θέλει αταξίες. Ζαβολιές. Πειρασμούς. Η Αφροδίτη φτιάχνει ένα καρμικό κοκτέιλ για τον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Κάποια βαράνε, μπαμ και κάτω και κάποια είναι σχετικά ελαφριά.. 

Το Κάρμα έχει επιλέξει τους Ταύρους και τους Σκορπιούς! Η έκπληξη ίσως και να είναι πολύ μεγάλη σε κάποιες περιπτώσεις! 

Ευνοημένοι Καρκίνοι και Ιχθύες! Αταξίες μικρού παιδιού.. 

Όσο για τους Παρθένους και τους Αιγόκερους, χαλαρώστε λιγάκι στη ζωή σας και enjoy! Δεν είναι όλα άσπρο – μαύρο! Υπάρχει ένα γκρι του πάγου, σκέτη μούρλια! 

φιλάκια.. 😎


Κριός 
Ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη, επηρεάζουν τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα και την τσέπη σας. Μέρες που θα ταξιδέψετε στο παρελθόν, στο πώς ξεκινήσατε, ποια τα βήματά σας ως τώρα, πού θέλετε να φτάσετε! Να είστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας, πολλά τα κατορθώματά σας, αν έχετε πίστη κιόλας και λίγη υπομονή, θα δείτε πως τίποτα δεν πηγαίνει χαμένο στη ζωή αυτή. Αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα σας αναλογούν, θέλετε με κάθε τρόπο να φαίνεσθε, να ακούγεται το όνομά σας, να είναι έντονη η παρουσία σας. Team work, ποτέ να μη το ξεχνάτε αυτό. Να είστε δίκαιοι με αγνές προθέσεις. Ένα μπόνους από την Αφροδίτη, για το happy end!

Ταύρος 
Η αλήθεια είναι πως ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη κάνουν πονηρές σκέψεις για εσάς, θέλουν να σας αναστατώσουν λιγουλάκι, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο. Εντυπωσιακό, γεμάτο από εκπλήξεις το τέλος του έτους, μπορεί στα ξαφνικά να συναντήσετε μια μεγάλη σας αγάπη! Να σας πάρει τηλέφωνο. Να στείλει ένα μήνυμα! Να χτυπήσει η καρδιά σας πιο δυνατά από ποτέ! Ο Πλούτωνας θέλει το Κάρμα να κάνει τη δουλειά του, να φουντώσει πάθη και να προκύψουν έρωτες αξέχαστοι! Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, ίσα που προλαβαίνει να φτιάξει το υπέρτατο μαγικό φίλτρο. Ένας σύντροφος για τα Ταυράκια super φανταστικός! Ζήστε το, όπως και να έχει.. 

Δίδυμος
Ίσως και να εργάζεστε περισσότερο από όσο πρέπει, να προτιμάτε το χώρο της δουλειάς σας, από το σπίτι. Ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη, σας φανερώνουν το λόγο, είναι μια ύπαρξη, σωστά; Φλερτάρετε με ένα πρόσωπο τόσο αθώα, να όμως που τις μέρες αυτές, μια φλόγα παίζει να ανάψει στα ξαφνικά και να νιώσετε αμήχανα ωραία! Να χαρείτε ότι σας προσφέρεται απλόχερα, αναλόγως το κοινωνικό σας το status! Ο Πλούτωνας είναι ο πρίγκιπας του σκότους, εκπληρώνει επιθυμίες βαθιές, ένοχα μυστικές, φέρνει μπελάδες. Η Αφροδίτη στον Τοξότη, από τις 30/12 είναι ο λόγος που παίζει να τα κάνετε όλα μπάχαλο, στο όνομα του Κεραυνοβόλου Έρωτα! 

Καρκίνος
Οι καλύτεροι του χωριού είστε, μην ακούσω γκρίνιες! Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας, σας θέλουν φουλ ερωτευμένους, μέσα στο πάθος, στις όμορφες στιγμές, από εκείνες τις αξέχαστες! Βέβαια, επειδή η ζωή είναι γεμάτη από πειρασμούς, όλο και κάτι θα σας ενοχλήσει, έχει και ζήλιες το μενού και κτητικότατα! Ποιος τόλμησε να φλερτάρει με το σύντροφό σας; Χαμούλης, τελευταίες ημέρες του έτους, ένα ερωτικό καβγαδάκι είναι πολύ δυνατό συστατικό για να ρέει το πάθος άφθονο! Και με τους φίλους σας γίνεστε κάπως μπόσικοι, τύπου θα γίνει το δικό σας, τελεία και παύλα. Καβγαδάκια και με τους φίλους, μιας που το ραντάρ σας, πιάνει ύποπτες συμπεριφορές.. What? 

Λέων
Μέρες που θα φανταστείτε αμέτρητα σενάρια, του πώς θα θέλατε να τελειώσει το έτος για εσάς. Ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη ξυπνούν παράξενες επιθυμίες, τις οποίες θα θελήσετε να τις πραγματοποιήσετε, έστω και τελευταία στιγμή. Αν συμπεριλάβετε και τους ανθρώπους σας, θα περάσετε ωραία, αν σηκώσετε μπαϊράκι, θα σηκωθεί και κρύο αεράκι, το όμορφο, γιορτινό κλίμα, χαλάει στο λεπτό. Προσπαθήστε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, να τις συζητήσετε, να προετοιμάσετε το έδαφος, πριν πάρετε αποφάσεις πάνω στον ενθουσιασμό, που αργότερα θα σας φέρνουν γκρίνια και μπελάδες. Κάποια ζαβολιά θα κάνετε. Την έχετε ήδη έτοιμη!

Παρθένος
Ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη, σας φορούν την καμπαρντίνα, τα μαύρα τα γυαλιά, είστε οι τέλειοι κατάσκοποι, όταν γυρεύετε πληροφορίες παράξενες. Ή ακόμα καλύτερα, όταν θέλετε να κυκλοφορήσετε, να νυχτοπερπατήσετε, δίχως να σας δουν. Κάτι σας βρίσκει τέλος του χρόνου και γίνεστε μυστήριοι, λιγομίλητοι, περνάτε πολύ χρόνο μονάχοι. Έτσι είναι καλύτερα, όταν δουλεύετε τις σκέψεις σας, πριν ανακοινώσετε αποφάσεις μεγάλες και τρανές. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό στον Τοξότη, υπό την επίβλεψη του Πλούτωνα, θέλουν πολύ να ερωτευτείτε, να νιώσετε εκείνο το καρδιοχτύπι. Σε κάποιο σουαρέ, ίσως; Στο σπίτι του γείτονα; Ζάχαρη έχετε;

Ζυγός
Και επειδή το έτος φτάνει στα τέλη του, θα φροντίσετε με κάθε τρόπο, να φτιάξετε μια κατάσταση πολύ super! Σας αρέσει το φινάλε να είναι φαντασμαγορικό και να έχετε από όλα τα καλά στο σπίτι σας, στις εξόδους σας, χρήμα να υπάρχει, να ικανοποιείτε τις επιθυμίες σας. Ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη, σας επιτρέπουν να παίξετε ακόμα και ρουλέτα, να μπερδευτείτε με τον κόσμο, να φλερτάρετε επικίνδυνα, αλλά να ξέρετε, πως παντού υπάρχουν μάτια και βλέπουν! Να τις κάνετε τις αταξίες σας, διακριτικά όμως, δε χρειάζεται να γνωρίζουν και οι πέτρες, που λέει ο λόγος! Κάποιος γυρεύει κάτι, για να σας προσάψει, μη δώσετε την αφορμή, απλόχερα! Φρόνιμα!

Σκορπιός 
Η Αφροδίτη διανύει τις τελευταίες της, τις ώρες στο ζώδιό σας, βρίσκεται μέσα στην αγκαλιά του Πλούτωνα, ζόρικο το φινάλε του έτους, από συναισθηματικής άποψης για εσάς. Κάτι έχετε αφήσει μετέωρο στο ερωτικό σας το παρελθόν, υπάρχει κάτι το ανεκπλήρωτο, μια αγάπη που ποτέ δεν ευοδώθηκε, πολύ έντονο το ταξίδι, βαρύ και ασήκωτο, σε κάποιες περιπτώσεις. Μια μελαγχολία σας πιάνει, οπότε τι είναι ένα τηλεφώνημα; Ένα μήνυμα; Όσο για μια συνάντηση, θα μπορούσε να είναι πολύ ρομαντικό το σενάριο. Το κακό σενάριο είναι να τάξετε στις συμπάθειές σας, λαγούς με πετραχήλια και να εξαφανιστείτε. Δεν έχει φιλί κάτω από το γκι, ούτε δωράκι..!

Τοξότης
Εσείς χρυσά μου έχετε κοτζάμ Ποσειδώνα να σας κάνει ότι θέλει, οπότε οι τελευταίες ημέρες του έτους, παρέα με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, μαυρίζουν λίγο την καρδιά σας, σας πιάνει μια μελαγχολία και από την άλλη το υπέρτατο άγχος! Αμέτρητες σκέψεις και επιθυμίες περνούν από το μυαλό σας, θεωρείτε πως δεν έχετε το χρόνο που χρειάζεστε για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας τις επαγγελματικές και τις προσωπικές, υπάρχει ένα σκοτεινό σύννεφο μπροστά σας που δε σας αφήνει να δείτε καθαρά τις υποθέσεις σας. Το νου σας στις κρεπάλες!

Αιγόκερως
Είστε τα κακά παιδιά της παρέας της μέρες αυτές, θέλετε να γίνεται το δικό σας, να μη σας χαλούν χατίρι, το όχι δεν υπάρχει ως απάντηση για εσάς. Το μοιράζετε σε αφθονία η αλήθεια είναι, απαγορευτικό μόνο για τους άλλους. Ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη έχουν τα φόντα να σας παρασύρουν σε ερωτικές στιγμές γεμάτες από πάθος, το θέμα είναι θα το επιτρέψετε, ή παγοκολόνα; Βάζετε τον εαυτό σας σε μια μυστήρια φάση, βλέπετε εχθρούς παντού, καχύποπτοι ακόμα και με εκείνους που σας αγαπούν πολύ. Παρέα με τους Παρθένους, κατασκοπεύστε τον κόσμο, αντλήστε πληροφορίες ιδιαίτερες, βγείτε για σεργιάνι, φτιάξτε ένοχα μυστικά. Ζήστε στο 100%!

Υδροχόος
Ο Πλούτωνας, όπου να’ναι θα σας κάνει τρελή επίσκεψη, πριν γίνει όμως αυτό, θα σκαλίσει λίγο την καρδιά σας, τη ψυχή σας, κάτι θα ανακατέψει εκεί πέρα, το ταξίδι στο παρελθόν, είναι σίγουρο. Κάτι σας λείπει, κάτι έχετε αφήσει παρά πίσω, υπάρχουν εκκρεμότητες που δε σας αφήνουν να προχωρήσετε μπροστά! Τάσεις φυγής, παρέα με τους Διδύμους, για διαφορετικούς λόγους! Υπάρχουν Υδροχόοι, που αναπολούν τις ελευθερίες τους και κάποιοι άλλοι έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα, για λάθος λόγους! Τα σκοτεινά συναισθήματα, δεν αφήνουν την αλήθεια να φανεί, εμποδίζουν, προκαλούν λάθη. Αλλάζει η χρονιά! Move on baby με προσοχή!

Ιχθύες
Μέρες τώρα ο Ποσειδώνας προσπαθεί να σας πείσει για να πέσετε πάλι στην ίδια παγίδα, από συναισθηματικής άποψης κυρίως! Το παραμύθι που σας λένε, είναι καλογραμμένο, όμως είναι μια φάρσα, συνεπώς μη χαλάτε το χρόνο σας για ζητήματα που θεωρείτε ήδη ληγμένα! Ο Πλούτωνας με την Αφροδίτη, σας ξεσηκώνουν για βόλτες, ποτά και ξενύχτια, νυχτοπερπατήματα και περιπέτειες αξέχαστες. Ένας ωραίος τρόπος να ξεδώσετε από την πίεση. Ενώ υπάρχει και η πεζοπορία, άλλο αυτό όμως! Αποφύγετε ανούσιες συζητήσεις, τρίτους να εμπλέκονται στα πόδια σας, διώξτε μακριά αρνητικές σκέψεις και δώστε τη μάχη σας!

magicfariel

Φωτογραφία από Alana Jordan από το Pixabay