Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Όταν Δεν Πιστεύεις στο «για πάντα»!

Πόσοι από εμάς εκεί έξω, έχει τύχει να εκφράσουμε συναισθήματα, όπως θα σε αγαπώ για πάντα; Πάντα θα είμαι δίπλα σου, ότι και αν συμβεί! 

Και το πρόσωπο, δεν πίστεψε!
Χαμογέλασε.. 
Σκέφτηκε πως το «για πάντα» δεν υπάρχει!
Το έδειξε! Ψυχρή, κοφτή αντίδραση, παγωμένο το φιλί του!
Απομακρύνθηκε.. 
Ειρωνεύτηκε κρυφά.. 
Το «για πάντα» δεν υπάρχει. Χαζομάρες.. 


Και το σύμπαν βλέπει. Μια σκηνή. Ένα δράμα, μιας μονόπλευρης αγάπης. Ο ένας πιστεύει, ο άλλος όχι. Ο ένας προσπαθεί να πείσει με κάθε τρόπο, πως το «για πάντα» υπάρχει, 20 χρόνια ατελείωτης αγάπης και απόλυτου θαυμασμού, είναι μια ζωή ολόκληρη. Ο άλλος αποφεύγει, δεν πιστεύει, χλευάζει τα 20 χρόνια, είναι όλα ένα ψέμα. Και οι δυο είναι δυστυχισμένοι, είναι όμως και ευτυχισμένοι, έχουν τις ζωές τους, μια συνήθεια είναι οι ρόλοι που έχουν επιλέξει, μια σειρά που τώρα πια δεν παίζεται σε κανένα κανάλι, ξεθώριασε, ξεχάστηκε, την έκοψαν θα έλεγα, δεν έβγαινε κάπου το σενάριο. 

Αλλάζω ύφος.. 

Φαντάστηκες ποτέ, πόσες ενέργειες εκτοξεύθηκαν στο σύμπαν, σε κάθε μας συνάντηση, σε κάθε μας κουβέντα, σε κάθε μας ματιά; Πόσες νύχτες τα αστέρια έλαμπαν σα διαμάντια στον ουρανό, επειδή ήσουν εσύ εκεί, ήμουν και εγώ; Πόσα συναισθήματα χάθηκαν στο σύμπαν, τα ρούφηξε μια μαύρη τρύπα, αιωρούνται σε μια άλλη διάσταση, ελπίζω εκεί να απολαμβάνουμε τον έρωτά μας, να είμαστε ευτυχισμένοι.. Πόση ενέργεια, θετική της αγάπης και πόση αρνητική εκείνου που δεν πιστεύει στην αληθινή, παντοτινή αγάπη.. Τόση άμυνα, τείχη πανύψηλα, πολικό ψύχος, γιατί δεν πίστεψες, δεν ήθελες να πιστέψεις. Όποιος πιστεύει, είναι ευάλωτος, θα πληγωθεί στο τέλος. Ο φόβος είναι κακό πράγμα. 

Όταν δεν πιστεύεις στο «για πάντα».. πόσο σκοτάδι βρίσκεται μόνιμα στα μέρη σου; Πόσο πολύ έχεις παρερμηνεύσει την αγάπη και τον θαυμασμό; Μα οι πράξεις σου δείχνουν πως σου αρέσει το «για πάντα»! Θέλεις να σε αγαπούν και να σε θαυμάζουν για πάντα. Με αγάπη ή δίχως την αγάπη; Αληθινά ή επιφανειακά; Σχέσεις από απόσταση, όντως μπορούν να κρατήσουν για πάντα. Ψυχρές, φωτογραφίες και ένα προφίλ, είναι αρκετά για την παντοτινή αγάπη που γυρεύεις.. Ένα like η απόλυτη επιβεβαίωση. Σου είναι αρκετό. Τέτοιες σχέσεις δεν πληγώνουν.. 

Και εκείνη απομακρύνθηκε.. 
Δε συμμετέχει σε αυτά που γυρεύεις..
Χαμογέλασε..
Απελευθερώθηκε.. 

Το δικό της «για πάντα» είναι προσωπική της υπόθεση! 
Ίσως δεν έχει η φτάσει η ώρα ακόμα..

Το δικό της «για πάντα» είναι μέσα σε μια σφιχτή αγκαλιά!

Happy New Year..! 🍸

magicfariel

Φωτογραφία από Nanne Tiggelman από το Pixabay