Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Ζώδια: Ποσειδώνια Χριστούγεννα γεμάτα από Αγάπη! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ωραίο το δωράκι του σύμπαντος, να επιτρέψει στον Ποσειδώνα να φλερτάρει με την Αφροδίτη, σε υπέρμετρο βαθμό..!

Αγαπησιάρικα Χριστούγεννα από αστρολογικής άποψης, όπως φαίνεται θα γράψει ο καθένας από εμάς εκεί έξω, το δικό του παραμύθι.
Φέτος είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα, μας έχουν λείψει τα οικογενειακά τραπέζια, η ηρεμία του σπιτιού, οι όμορφες συζητήσεις, τα χαμόγελα, όπως τότε που ήμασταν παιδιά. Κάτι τέτοιο θα φτιάξουμε, γιατί έχουν μεγαλύτερη αξία αυτές οι στιγμές..

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, να προσμένετε εκπλήξεις που θα σας φτιάξουν πολύ τη διάθεση. Μοιραίες συναντήσεις, αναπάντεχα μηνύματα, κάποιο πρόσωπο σας αγαπά πολύ και σας το δείχνει με κάθε τρόπο. Υποθέτω το σύμπαν για λίγες μέρες ανοίγει τις πύλες του και επιτρέπει τις πόρτες να ξεκλειδώσουν. Κανένα εμπόδιο! 

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, να είστε θετικοί, αισιόδοξοι, να έχετε πίστη, το σε αγαπώ που θα λάβετε και το ευχαριστώ, είναι το καλύτερο δώρο που μπορούν να σας κάνουν οι άνθρωποί σας! Ξεχάστε πείσματα και εγωισμούς, φροντίστε να ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές, έστω και από λίγο. 

Και πάμε στο κυρίως θέμα μας.. 😅.. ο Ερμής ανάδρομος κάνει πισωγυρίσματα, συνεπώς από σήμερα 23/12 βρίσκεται και πάλι στο ζώδιο του Τοξότη. Ύποπτο το θέμα, να μια καλή ευκαιρία να ταξιδέψουμε στο παρελθόν, στις παλιές αληθινές αγάπες και να επιδιώξουμε επαφές, συναντήσεις, μια γεύση από εκείνο το φοβερό χθες! Ωραίο μου ακούγεται, όμως και πάλι πόνο θα φέρει στην καρδιά, μόλις ο Ποσειδώνας τελειώσει με τα μαγικά του, ο καθένας στο δρόμο του και στη ζωή του.. Επιλογή μας λοιπόν, το αν θα ανάψουμε ξανά τη φωτιά ενός έρωτα από το παρελθόν, ή αν θα την αφήσουμε σβηστή για πάντα.. 

Καλά Χριστούγεννα, Merry Christmas.. και jingle bells.. 💖🎄

φιλάκια.. 


Κριός 
Φλογερά μου Κριαράκια, όπως φαίνεται τις μέρες αυτές, θα τις περάσετε με μουτράκια, μιας που δε σας πιάνουν και τόσο οι μαγικές ενέργειες του Ποσειδώνα και της Αφροδίτης! Άλλα επιθυμείτε για τα φετινά Χριστούγεννα, άλλα σας προσφέρουν. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, σας ωθεί σε συζητήσεις που πρέπει να γίνουν, κυρίως με τον ερωτικό σας το σύντροφο. Ξεκάθαρα λόγια, ειλικρίνεια και αποφάσεις που πρέπει να παρθούν για το αύριο και το μεθαύριο. Μέρες που αρκετοί θα θελήσετε να ντυθείτε ωραία και να ξεπορτίσετε. Κάποιοι επιλέγετε ένα πρόσωπο που σας αρέσει, έτσι για το Merry Christmas! Ήσυχα Χριστούγεννα κατά βάθος.. 

Ταύρος 
Οι πρωταγωνιστές των ημερών, από κάθε άποψη αστρολογική! Η Αφροδίτη κάνει όλη τη ζημιά, από τη μια θέλει χωρισμούς, από την άλλη έρωτες μεγάλους και τρανούς και πολύ αγάπη, με τη βοήθεια του Ποσειδώνα ως δώρο των Χριστουγέννων! Οι δεσμευμένοι έστω για λίγες ημέρες θα αγαπήσετε και πάλι, οι ελεύθερο και ωραίοι Ταύροι, ίσως και να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας! Να είστε θετικοί σε προσκλήσεις για έξω, πώς θα προκύψουν αλλιώς οι νέες γνωριμίες; Ο ανάδρομος Ερμής, σας φέρνει ένα πρόσωπο από τα παλιά! Καιρός για περασμένα – ξεχασμένα, για αγκαλιές και αμέτρητα φιλιά! Ζήστε το, τόσο απλά.. 

Δίδυμος 
Αξέχαστα τα φετινά Χριστούγεννα για εσάς, μιας που ο Ποσειδώνας κάνει κουμάντο και θέλει πολύ, οι μέρες σας, να είναι γεμάτες από αγάπη, έρωτα και πάθος! Το δώρο του, ίσως να είναι και μια πρόταση γάμου! Πόσο φανταστικό είναι αυτό; Ο ανάδρομος Ερμής, είναι ο λόγος που θα σας θυμηθούν πολλοί και διάφοροι, ακόμα και ένας ανεκπλήρωτος έρωτας μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά! Ας έχετε το τηλέφωνό σας μόνιμα φορτισμένο και δίπλα σας, γιατί κάθε ευκαιρία είναι και πολύ μοναδική! Ο σκοπός του σύμπαντος είναι να ζήσετε το παραμύθι, να συναντήσετε τον Ιππότη πάνω στο άλογο! Ή την πριγκηπέσσα.. Φλερτ από τη δουλειά! Το νου σας..

Καρκίνος
Η αλήθεια είναι πως γκρινιάζετε πολύ τις μέρες αυτές, είτε έχετε οργανώσει κάτι πολύ φοβερό και τρομερό, είτε το απολύτως τίποτα. Σας βγαίνει αυθόρμητα, τι να κάνουμε τώρα; Ο Ποσειδώνας κάνει τα μαγικά του την τελευταία τη στιγμή, επιλογή σας είναι καθαρά, για το αν θα είναι μέρες αγάπης ή όχι! Αμέτρητοι οι ρόλοι που έχετε, όμως επειδή είναι Χριστούγεννα, ας κάνετε focus σε συγκεκριμένα θέματα που σας απασχολούν. Στο τραπέζι που θα κάνετε, ας είστε οι τέλειοι οικοδεσπότες. Στο ταξιδάκι που θα κάνετε είτε με το σύντροφό σας, είτε με παρέα, ας είστε ρομαντικοί, θετικοί και χαλαροί. Στο χέρι σας είναι να νιώσετε την αγάπη στο απόλυτο..

Λέων
Μυστήρια τα φετινά Χριστούγεννα για εσάς. Λατρεύετε και το δράμα, βλέπω μια νέα εκδοχή του “Last Christmas”..! Σας προβληματίζουν τα ερωτικά σας τα ζητήματα, πολύ έντονα. Δε λαμβάνετε αυτά που σας έχουν συνηθίσει. Είστε ανήσυχοι πολύ. Παράξενη η συμπεριφορά σας, ο Ποσειδώνας γυρεύει τρόπους να σας ηρεμήσει, κάτι υπάρχει στα σκαριά.. Ωστόσο κατασκοπευτική η διάθεσή σας, φαντάζεστε δράκους, ή όχι, θα δείξει, σωστά; Μια όμορφη συζήτηση, είναι ότι καλύτερο, τρομάζει βέβαια, αλλά τουλάχιστον δεν είναι ψυχοφθόρα. Έξω από τα δόντια. Ο Ερμής ανάδρομος, γυρεύετε την αγάπη κάπου στα παλιά. Όπου σας καλέσουν! Δωράκι να πάρετε.. 

Παρθένος
Επιθυμίες της τελευταίας στιγμής σας πιάνουν και ξαφνικά αλλάζετε το ντεκόρ, στο σπίτι σας, αγοράζετε το ένα και το άλλο, μπαίνετε φουλ στο Christmas spirit, έστω και καθυστερημένα. Κάνετε τα πάντα, για να μην έχει κανείς κάτι να σας προσάψει μέρες που είναι. Ο Ποσειδώνας με την Αφροδίτη, θέλουν αγάπες και λουλούδια, συνεπώς θα γυρέψετε εκείνο το πρόσωπο που θα σας τα προσφέρει. Θα γλυκάνετε απέναντι στο σύντροφό σας. Θα φτιάξετε το τέλειο σκηνικό και ας μην είναι αρκετό, γιατί το μυαλό σας θα είναι αλλού για αλλού! Ο ανάδρομος Ερμής, επιμένει για μηνύματα ερωτικά, με ένα πρόσωπο από τα παλιά.. Ταξιδιάρικα Χριστούγεννα.. λοιπόν! 

Ζυγός 
Χριστούγεννα γεμάτα από αγάπη και πειρασμούς! Τρέχετε και δε φτάνετε, με διάφορες προετοιμασίες που κάνετε, είτε έχετε καλεσμένους, είτε είστε καλεσμένοι, επιβάλλεται να εντυπωσιάσετε τα πλήθη. Γιορτινή και ανέμελη η διάθεση σας, το άγχος όμως καλά κρατεί. Φροντίστε να παίρνετε τις ανάσες σας και να κόβετε κίνηση του τι συμβαίνει τριγύρω, γιατί ο Ποσειδώνας, φτιάχνει φανταστικές καταστάσεις, κάπως ενοχλητικές για το «είναι» σας. Φλερτάρετε και σας φλερτάρουν, ένας χαμούλης ευχάριστος και συναισθηματικός. Πολύ ζεστή η ατμόσφαιρα, αγαπησιάρικα Χριστούγεννα, το μόνο σίγουρο! Ο Ερμής θέλει να πείτε ένα «συγγνώμη»! 

Σκορπιός
Φτιάξτε βαλιτσούλα γιατί το ταξιδάκι είναι μέσα στο πρόγραμμα για τις μέρες των Χριστουγέννων! Θα πάτε παρέα με τα φιλαράκια σας; Με το αμόρε σας; Ο Ποσειδώνας και η Αφροδίτη κάνουν τα μαγικά τους και σας πιάνουν φουλ, συνεπώς τις μέρες αυτές, λαμβάνετε πολύ αγάπη και την επιστρέφετε το ίδιο πίσω! Όλα τα χαρωπά σενάρια είναι πιθανά, ακόμα και να γνωρίσετε μια ύπαρξη, πολύ φοβερή και τρομερή και να χτυπήσει η καρδιά σας δυνατά, μετά από καιρό. Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα είναι τα φετινά για εσάς, το δωράκι σας έρχεται, κάποιος θα σας πει το Σ’αγαπώ και θα νιώσετε υπέροχα. Προέχουν οι επιθυμίες σας φέτος, όπως και να’χει!

Τοξότης
Με ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας και με Ποσειδώνα σε τρελά κέφια, κυρίως ερωτικά, να προσμένετε να συμβούν τα πάντα όλα! Αξέχαστα τα φετινά Χριστούγεννα, από κάθε άποψη, νομίζω θα συναντήσετε διάφορα άτομα από τα παλιά, που μια φορά και έναν καιρό, υπήρχε έρωτας μεγάλος, μυστήριες οι επιθυμίες σας στα ξαφνικά! Ακόμα και μηνύματα θα σας έρθουν, που θα σας βάλουν στον πειρασμό να απαντήσετε και να χαμογελάσετε στα κρυφά και να θυμηθείτε τα νιάτα σας και πάει το χάνουμε το κορμί Χριστουγεννιάτικο. Όπου και αν πάτε, ακόμα και σε οικογενειακό τραπέζι, όλο και κάποιος θα αναφέρει μια Μαρία ή έναν Πέτρο.. 😅!

Αιγόκερως
Γλυκά μου, ο Ήλιος στο ζώδιό σας, είναι ένα γεγονός, αυτό σημαίνει πως ο εγωισμός σας χτυπά ταβάνι! Το Σ’αγαπώ το θεωρείτε δεδομένο, όμως δεν είναι, αν και θα το λάβετε, γιατί αυτό θέλουν η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας. Χριστούγεννα, που θα αποκτήσουν χρώμα χάρη στα φιλαράκια σας, όλο και κάποιος θα σας ξεσηκώσει για κάτι «καλό», οπότε δε θα σας πάρει από κάτω με τίποτα! Το μυαλό σας είναι συνέχεια στις δουλειές σας, σε όλα αυτά που φτιάχνετε, όμως μια παύση είναι απαραίτητη, έστω για λίγες ημέρες. Είστε λίγο ψυχροί με τους αγαπημένους σας, ίσως και απόμακροι, για αυτό θα έρθουν εκείνοι σε εσάς.. Ποσειδώνιες αγάπες..

Υδροχόος
Μυστήρια τα φετινά Χριστούγεννα για εσάς, δύσκολο το θέμα της αγάπης! Είστε μια πρόκληση η αλήθεια είναι, γιατί κάτι που δεν προσφέρετε απλόχερα, πώς προσμένετε να το λάβετε, στα ξαφνικά; Άλλες οι προτεραιότητές σας, πιο εγωιστικές, πιο επαγγελματικές, όμως πάντα οι μέρες αυτές θυμίζουν συναισθήματα πολύ ζεστά, υπάρχει νοσταλγία. Ο Ποσειδώνας θα σας έχει μέσα σε κόσμο τις μέρες αυτές, θα βρεθείτε σε διάφορα event, ακόμα και σε κάποια άλλη χώρα. Δραστήριοι φουλ, να μη σκέφτεστε, να μη νιώθετε! Θεσπέσια εναλλακτική, όλο και κάποιο φλερτ θα καλύψει το κενό.. Θυμωμένα Χριστούγεννα, αν δεν ακολουθήσετε την καρδιά σας.. 

Ιχθύες
Χριστούγεννα γεμάτα από όνειρα, αισιοδοξία και πολύ αγάπη! Ο Ποσειδώνας με την Αφροδίτη φτιάχνουν το τέλειο παραμύθι για εσάς, μέσα στις γλύκες είστε και στα χαμόγελα. Απολαύστε το, είναι μια καλή ευκαιρία να νιώσετε υπέροχα με τον εαυτό σας, το σύντροφό σας, τους φίλους σας. Και επειδή υπάρχει απίστευτη εύνοια από το σύμπαν, φροντίστε να στείλετε ένα μηνυματάκι στο πρόσωπο που σας αρέσει, ένα ραντεβού μπορεί να αλλάξει το σκηνικό των ημερών, στο άψε σβήσε! Από τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, φουλ αγαπησιάρικα και πολύ ρομαντικά. Ίσως να λάβετε ένα συγγνώμη, ο σκοπός είναι να κλείσει μια εκκρεμότητα από το παρελθόν! 

magicfariel ✰✩

Φωτογραφία από Jim Cooper από το Pixabay