Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Αιγόκερως, το Ζώδιο του Γενάρη 2024, by MagicF’Ariel!

Καλημέρα στα Αιγοκερίσια ξωτικά όλα του κόσμου! Από ότι άκουσα είστε το super τυχερό ζώδιο, τουλάχιστον για τις ημέρες του Γενάρη. 

Ας το πάρουμε από την αρχή. 

Από τις 22/12 ξεκίνησαν τα γενέθλιά σας. Μέρα σημαδιακή, πολύ σημαντική, φοβερά μαγική, μέρα που κάνουμε ευχές και ότι θέλει ας προκύψει. Το σύμπαν φόρεσε τα χειμερινά του, το Φεγγάρι γέμιζε, ο Ήλιος στον Αιγόκερω, happy birthday! 

Ο Ήλιος στο ζώδιό σας, είναι ο λόγος που νιώθετε χαρούμενοι, που έχετε καλή διάθεση, που απολαμβάνετε με όλο σας το είναι, τις γιορτινές αυτές ημέρες. Ναι μεν είστε τέρμα εγωιστές, γίνεται πάντα το δικό σας, ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, το ξέρουμε αυτό τώρα πια, όμως ακόμα και έτσι σας αγαπάμε και σας θέλουμε δίπλα μας. Μέρος της τσαχπινιάς σας, θα έλεγα.. 

Η Αφροδίτη μέχρι τις 29/12 βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, δεν είναι και τόσο φιλική, μιας που την κάνει ότι θέλει ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Τι γυρεύετε τέτοιες μέρες; Ραντεβουδάκια για να σβήσετε τη φλόγα σας; Παρέες που σας αφήνουν να έχετε τον τελευταίο το λόγο; Τι επιδιώκετε για το φινάλε του έτους; Είστε κάπως χειριστικοί η αλήθεια είναι, προτείνω να αφήσετε το σύντροφό σας, ή τους φίλους σας, να επιλέξουν το πώς θα περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας. Σε μια εκδρομή; Στα μπουζούκια; Οπουδήποτε έξω από το σπίτι σας. Ένας όρος πολύ σημαντικός.. 😅! 

Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη, παρέα με τον Άρη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, χαλάνε λίγο το σκηνικό των ημερών. Η Παραμονή Πρωτοχρονιάς, πολύ μυστήρια, υπάρχει ένταση, εκνευρισμός, παρεξηγήσεις, παίζει να τα πάρετε κρανίο και να ακυρώσετε τα πάντα όλα! Βέβαια, υπάρχει το σενάριο τύπου, πάνω σε ένα οικογενειακό τραπέζι, να ειπωθούν πράγματα και θάματα και να γίνει της μουρλής! Θα μου πείτε όποιος σας προκαλεί, του έρχεται το στραπάτσο στα ξαφνικά! Οπότε, κάπως κακοδιάθετοι και ετοιμοπόλεμοι εμφανίζεστε στα οικογενειακά τραπέζια. Μήπως να τα αποφύγετε; Αρκετοί Αιγόκεροι το ρίχνετε στο ποτό και στο χορό και ξεδίνετε, ή ακόμα τρώτε ότι υπάρχει και δεν υπάρχει εκεί έξω, αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο, δίχως να υπάρχει αύριο. Υπερβολικοί όπως πάντα, πάρτε ταξί στη μια περίπτωση, στην άλλη ας έχετε σόδες καβάντζα! 

Και κάπως έτσι τρέφεται ο Πλούτωνας και σαρώνει με το ταπεραμέντο σας, ότι βρίσκει μπροστά του και δεν του αρέσει φυσικά! Η δική σας ενέργεια τρέφει τον Πλούτωνα. Think about it! 

Καλώς τον Γενάρη, καλή χρονιά και τα σχετικά, έφτασε και το 2024! 

Ο Ερμής επιτέλους έρχεται στα ίσα του, καιρός να αποκαταστήσετε τη βλάβη. Να ζητήσετε ένα συγγνώμη με τον τρόπο σας, να επανέλθουν οι ισορροπίες στις σχέσεις σας, κυρίως τις οικογενειακές, ίσως και τις φιλικές. Αν δεν το κάνετε αυτό, να είστε σίγουροι πως θα ρίξουν το φταίξιμο επάνω σας. Θα βγει το χρυσό το φτυάρι εις βάρος σας. Θα αντέξετε κάτι τέτοιο; 

Ο Άρης στο ζώδιό σας! Από τις 04/01/24, μεταμορφώνεστε σε superman! Ρίχνετε όλο σας το βάρος στη δουλειά, κλείνετε εκκρεμότητες, πετυχαίνετε στόχους που είχατε βάλει καιρό πριν. Έφτασε η εποχή που θα φανεί η αξία σας, η εργατικότητά σας, η δημιουργικότητά σας, σας αναγνωρίζουν και σας το δείχνουν με κάθε τρόπο. Λεφτά θέλετε εσείς, περισσότερα, είναι το χούι σας, πεθαίνετε για το χρήμα. Δε σας νοιάζει αν εργάζεστε όλη την ημέρα, λεφτά να έρχονται και τίποτα άλλο στον κόσμο! 

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 11/01 είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, για να ξεπεράσετε τον εαυτό σας σε θέματα καριέρας. Για να αναλάβετε περισσότερα project, για να τρέξετε υποθέσεις ζόρικες, για να θέσετε νέους στόχους, για να ανεβείτε ακόμα πιο ψηλά στο βουνό. Η κορυφή είναι δικιά σας, σας ανήκει και κανείς δε σας σταματά! Ατρόμητοι παίχτες, γεννημένοι ηγέτες, έφτασε ο καιρός να αποκτήσετε τίτλο, επίσημα και με το νόμο! 

Ο Ερμής στο ζώδιό σας στις 14/01, είναι οι λέξεις που θα ξεστομίσετε, προκειμένου να πείσετε ακόμα και το πιο δύσκολο κοινό. Λειτουργείτε καθαρά με την τετράγωνη λογική, είστε ξεκάθαροι, το άσπρο είναι άσπρο και το μαύρο, μαύρο. Δεν υπάρχουν μα και μου, ούτε μήπως αυτό και μήπως εκείνο. Μπαμ και κάτω οι πληροφορίες που δίνετε και σε όποιον αρέσουν. Όπως δε σας αρέσει να σας χαϊδεύουν τα αυτιά έτσι και εσείς δε το κάνετε ποτέ αυτό σε κάποιον άλλον. Η αλήθεια είναι μια, τα δεδομένα λένε ένα και ένα κάνουν δυο! Να μαλώνετε εκείνους που πετούν στα σύννεφα, αλλά να κάνετε και τις προτάσεις σας. Ένα πρόβλημα έχει πάντα τις λύσεις του. 

Και πάμε στη Θεά Αφροδίτη, η οποία είναι στο ζώδιο του Τοξότη, όχι ότι καλύτερο για εσάς. Προτιμά τα ελεύθερα και της μιας βραδιάς, εσείς βγάζετε σπυριά με κάτι τέτοια, συνεπώς πιο πολύ σας βλέπω να γίνεστε τέρμα αντικοινωνικοί, εξαφανισμένοι από τις παρέες, ποιος τρέχει τώρα σε χαρές και πανηγύρια; Ο Γενάρης είναι μήνας αφιερωμένες στη δουλειά και στο χρήμα. Δεν έχετε όρεξη ούτε για δημόσιες σχέσεις. Το καλημέρα το βγάζετε με το ζόρι.. 😂.. Αιγοκερίσια συμπεριφορά στο φουλ! Οπότε όσο έχετε γενέθλια τζίφος η υπόθεση με την Αφροδίτη. 

Βέβαια, στις 23/01 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας, καιρός να καψώσετε και εσείς λιγουλάκι, πολλά τα κρύα του σύμπαντος. Το πρόγραμμα έχει κρυφούς έρωτες. Θα χτυπήσει η καρδούλα σας για ένα πρόσωπο, που καλό θα ήταν να μη χτυπούσε. Προφανώς μέσα από το χώρο της δουλειάς. Λένε πως η δουλειά τρώει τον αφέντη, είναι τελικά και κάπως ερωτική η μετάφραση. Κάθε μέρα με το ίδιο πρόσωπο, ματιές από εδώ, χαμόγελα από εκεί, ακόμα και το φλερτ το κάνετε επικίνδυνο σπορ! Ευτυχώς που είστε οι μυαλωμένοι της παρέας, είστε φρόνιμα παιδιά, αλλά μεταξύ μας το πάθος είναι πάθος και σβήνει με δυο τρόπους. Ή εξαφανίζεστε. Ή το ζείτε! 

Ο Πλούτωνας επιτέλους φεύγει από το ζώδιό σας, είμαι σίγουρη πως σας έχει βασανίσει απίστευτα τα τελευταία τα χρόνια, όμως όταν ηρεμήσετε από τις σκοτεινές του τις ενέργειες, θα δείτε κατά πόσο σας έχει βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα. Το βράχος και το κούτελο καθαρό, θέλουν πολύ δουλειά. Και εσείς το έχετε αυτό στο φουλ. 

Το σύμπαν είναι απίστευτα αρμονικό τις ημέρες του Γενάρη και σας ευνοεί από όλες τις απόψεις. Δίας και Ουρανός, από τον Ταύρο, είναι μια επιρροή που μπορεί να σας βοηθήσει να φτιάξετε το σπίτι σας. Να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αμάξι. Να εκπληρώσετε στόχους, που θα βελτιώσουν τη ζωή σας. Είναι εκείνοι που θα σας ανταμείψουν για τις υπηρεσίες σας, για την πίστη σας, το ήθος σας, οπότε παρέα με Αφροδίτη, Άρη και Ερμή, μπορούν να γίνουν θαύματα. Να παίξετε ένα και δυο και τρία τυχερά παιχνίδια, με μέτρο, οικονομικά, δε ξέρετε ποτέ, τι καλό μπορεί να βρέξει.. 

Φορέστε καμιά μπλε χάντρα για το κακό το μάτι, γιατί σίγουρα θα σας ζηλέψουν! 

Με το καλό..! 💝

magicfariel

Φωτογραφία από Dorothe από το Pixabay