Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Ζώδια: Ο Έρωτας απρόβλεπτα «παγώνει»! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά & καλό μήνα! Κάνουμε ποδαρικό με την Αφροδίτη που είναι στον Σκορπιό και έχει φουντώσει τους έρωτες και τα πάθη, μας έχει ζαλίσει το μυαλό!

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, έχετε την εύνοια του σύμπαντος, σας αγαπούν πολύ, τους αγαπάτε το ίδιο, αμοιβαία τα συναισθήματα σε κάθε περίπτωση! 



Το θέμα είναι πως το διάστημα αυτό, υπήρξαν μοιραίες συναντήσεις, επαφές, με εκείνα τα πρόσωπα που κάτι βαθύ έχουν χαράξει μέσα στην καρδιά μας. Πρόσωπα από το παρελθόν, που μόνο αγάπη θυμίζουν, που βαστούν εκείνο το μαγικό, χρυσό κλειδί από το μυστικό σεντούκι, εκείνο που κρύβει αμέτρητα, θαμμένα συναισθήματα! Άνοιξε το σεντούκι σε αρκετές περιπτώσεις και εμφανίστηκε ο έρωτας, το πάθος, η έλξη, συναισθήματα φλογερά, τα απωθημένα βγήκαν στην επιφάνεια, με γλυκό τρόπο τούτη τη φορά. Κάποιος θα το ζήσει το όνειρο επιτέλους.. Πω πω ενθουσιασμός!!!

Και φτάσαμε στο Νοέμβρη, ποιος είπε πως ο έρωτας δεν πονά; Πως δε φορά μια μάσκα, εκείνη που κρύβει τα μάτια, τις εκφράσεις, την αληθινή επιθυμία; Έχει δυο όψεις ο έρωτας, τη σκοτεινή και τη φωτεινή. Και οι δυο είναι άκρως απολαυστικές, δάκρυα χαράς, δάκρυα λύπης, φιλιά πεταχτά, φιλιά παθιασμένα, να κάτι τέτοιο θα προκύψει τις επόμενες ημέρες, μέχρι και τις 08/11!
Ο Ουρανός (Ταύρο) και ο Κρόνος (Υδροχόο), αναστατώνουν την Αφροδίτη (Σκορπιός), σκορπίζουν παντού μια χαοτική ομίχλη, της διαγράφουν το μονοπάτι, την αφήνουν μόνη μες στην παγωνιά, να παλέψει με τα θηρία, για να φτάσει, εκεί που πραγματικά πρέπει να φτάσει! 

Ο Έρωτας απρόβλεπτα «παγώνει»!
Ρούχα μαζί της δεν έχει η Θεά, την πιάνουν στον ύπνο, την ώρα που βλέπει το πιο όμορφο όνειρο. Ο απρόβλεπτος Ουρανός, προκαλεί έντονα ακραία συναισθήματα! Κάποιοι μπορεί να ζήσουν έναν έρωτα μεγάλο στα πολύ ξαφνικά, κάποιοι μπορεί να χωρίσουν επίσης από το πουθενά! Εμφανίζεται ο Κρόνος, σοβαρός, ατάραχος, αψυχολόγητος και φωνάζει με την μπάσα φωνή του, Do you remember? Πριν δηλαδή κάποιος δώσει ψυχή και σώμα στο βωμό του έρωτα, θέλει να του θυμίσει το πόσο πληγώθηκε την τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο. Σπέρνει φόβο, τρόμο, ανασφάλεια, τεστάρει κατά βάθος την καρδιά των Ταύρων, των Λιονταριών, των Σκορπιών και των Υδροχόων, πριν πουν εκείνο το περιβόητο Σε Αγαπώ! 

Τι προτείνω η φαντασμένη;;; 😅

Να αφήσουμε ελεύθερους τους εαυτούς μας να αισθανθούν το οτιδήποτε. Αν νιώσουμε την ανάγκη να εκδηλωθούμε συναισθηματικά, να το κάνουμε δίχως φόβο και με πολύ πάθος! Αν νιώσουμε την ανάγκη να μείνουμε λιγάκι μόνοι με τον εαυτό μας, ας το κάνουμε και αυτό! Σε καμία περίπτωση μη θεωρήσουμε το πρόσωπο που αγαπάμε δεδομένο και ούτε φυσικά να επιτρέψουμε στη φαντασία μας, να βλάψει οτιδήποτε μας κάνει αληθινά ευτυχισμένους. Είναι μέρες που τα πολλά τα λόγια είναι περιττά, που οι απλές οι πράξεις, είναι προτιμότερες, που επιτρέπεται να πούμε let it flow.. ! Επιτρέπονται ακόμα και οι ακεφιές. Η μοναξιά δεν είναι ωραία, αλλά είναι σωτήρια πολλές φορές! 

Ο Έρωτας έχει πολλά να προσφέρει.. σημασία έχει εμείς τι θα επιλέξουμε και για ποιο λόγο! 

φιλάκια.. 💗

Ταύρος
Η αλήθεια είναι πως η Αφροδίτη έκανε ποδαρικό στο Νοέμβρη, μπήκε πολύ φορτσάτη, αναστάτωσε πολλά Ταυράκια εκεί έξω, στα πολύ ξαφνικά! Μοιραίες συναντήσεις, είναι στο πρόγραμμα των ημερών, μηνύματα, λόγια αγάπης με το πρόσωπο που αγαπάτε, που ποθείτε, που ονειρεύεστε, φούντωσε το πάθος για τα καλά! Το σύμπαν όμως φέρνει τα χιόνια, πολύ κρύο, οι φλόγες του έρωτα, σβήνουν απρόβλεπτα, μιας που ο Ουρανός τις επόμενες ημέρες, φέρνει μπόλικα σύννεφα, πολύ κρύο, βροχές, η καρδιά από κόκκινο χρώμα, γίνεται μπλε. Ο Κρόνος βοηθά τον Ουρανό στο έργο του, συνεργάζονται, εναντίον της ερωτιάρας της Αφροδίτης. Συνεπώς, ωραίες οι εκπλήξεις, αλλά μήπως συνοδεύονται από εκείνες τις προσδοκίες που μια ζωή πληγώνουν; Ο Κρόνος θα ανάψει το πράσινο το φως, μόνο σε εκείνους που έχουν δυνατά, αληθινά, συναισθήματα! Ίσως μέχρι και τις 08/11 κάποιοι Ταύροι να ζήσουν κάτι απρόσμενα special, με το πρόσωπο που ποθούν. Ίσως και όχι, μιας που αρκετοί θα παρασυρθούν από δυσάρεστα συναισθήματα και αναμνήσεις, με αποτέλεσμα να κλειστούν στο καβούκι τους και να εξαφανιστούν, από τα πάντα όλα! Οι Ταύροι τις μέρες αυτές, περιμένουν ανταπόκριση από το μέτωπο. Να κάνει ο άλλος το πρώτο βήμα. Κάποιοι θα χαρούν και κάποιοι θα κλάψουν! Προσμένοντας λοιπόν..

Λέων
Προλαβαίνετε να εκμεταλλευτείτε την εύνοια της Αφροδίτης από τον Σκορπιό! Οριακά βέβαια, μιας που κάθε μέρα που περνάει, αλλάζει η διάθεσή σας, κάνετε πολλές βουτιές στο σκοτάδι και η φαντασία σας καλπάζει, σε εκείνο το «μια φορά και έναν καιρό»! Ο Ουρανός, δε σας αφήνει σε χλωρό κλαρί, σας φορτώνει με ένταση, σας περικυκλώνει από μαύρα σύννεφα, πω πω κάτι αστραπές και βροντές στα ξαφνικά! Οι σκέψεις σας αμέτρητες, το παρελθόν σας βομβαρδίζει, δεν είστε με τίποτα ευχαριστημένοι. Απρόβλεπτα ξεσπάτε στο σύντροφό σας, στους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους, παραλογίζεστε, παραφέρεστε, πληγώνετε, έτσι δεν κάνουν και οι τυφώνες;;; Μέχρι και τις 08/11 αν δεν προσέξετε τη συμπεριφορά σας, παίζει ένα φαντασμαγορικό «διαζύγιο», από εκείνα που μένουν στην ιστορία! Ο Κρόνος είναι σύμμαχος, όχι δικός σας, αλλά του Ουρανού, σκοτεινιάζει τη ψυχή σας και σας κάνει να βλέπετε εχθρούς παντού! Σε κάθε περίπτωση προτιμάτε τη μοναξιά σας, αν και αυτό δεν είναι και τόσο καλό, αφού κατά βάθος αποζητάτε μια αγκαλιά και πολύ αγάπη! Πρώτα θα κάνει το πρόσωπο που αγαπάτε πίσω και μετά εσείς! Εγωιστική η συμπεριφορά σας, είτε είναι δικαιολογημένη, είτε όχι. Μην γκρεμίζετε το μέλλον σας, για κάτι που συνέβη στο παρελθόν.. για κάτι που πάει πέρασε πια!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σίγουρα σας έχει ανάψει φωτιές πολύ μεγάλες μάλιστα! Κάποιοι Σκορπιοί ζείτε τον έρωτά σας στο απόλυτο, κάποιοι βιώνετε έναν ουρανοκατέβατο, κεραυνοβόλο έρωτα και αναρωτιέστε το τι σας βρήκε στα ξαφνικά! Όσο οι μέρες περνούν, ο Ουρανός σας «βομβαρδίζει» με απρόβλεπτα συναισθήματα, σας αναστατώνει, σας προκαλεί ένα απίστευτο χάος, από τη μια σας κάνει να ποθείτε με όλο σας το «είναι» το πρόσωπο που αγαπάτε, από την άλλη σας τρομάζει τόσο πολύ, που τρέχετε μακριά να σωθείτε ακόμα και από τον ίδιο σας τον εαυτό! Ακραία συναισθήματα, γεμάτα από ένταση και υπερβολή, όμως επειδή οι πράξεις μιλούν καλύτερα, να γνωρίζετε πως αυτά που θα κάνετε είναι απερίγραπτα! Ξεπερνάτε τον εαυτό σας σε όλα τα επίπεδα, η έκπληξη σίγουρα πολύ μεγάλη. Και εμφανίζεται ο Κρόνος, ο οποίος διώχνει μακριά τις γλύκες, τις αγάπες και τα λουλούδια και φέρνει τη λογική, όποια και αν είναι αυτή. Σαμποτάρει τον έρωτα, σας «ξεγυμνώνει», σας μεταμορφώνει σε Σκορπιούς, αδίστακτους, απλά ο έρωτας δεν υπάρχει! Πριν λοιπόν ανοίξετε το στοματάκι σας, σκεφτείτε τις συνέπειες, γιατί μετά την καταστροφή, επιστροφή δεν υπάρχει! Μέρες που πετσοκόβετε τις ευτυχισμένες στιγμές, άνευ λόγου και αιτίας. Θυμηθείτε πόσο σπάνιος είναι ο αληθινός ο έρωτας..!

Υδροχόος
Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σίγουρα σας ευνοεί σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά, φέρνει τα δωράκια που τόσο πολύ επιθυμείτε, οπότε τις μέρες αυτές λογικά δε θα έχετε κάποιο παράπονο! Βέβαια, η Αφροδίτη σας θέλει φουλ ερωτευμένους, όχι με τη Σάρα, τη Μάρα και το κακό το συναπάντημα, αλλά με κάποια ύπαρξη πιο εκλεκτή, πιο ιδιαίτερη, που έχει όλα εκείνα τα χαρίσματα τα μαγικά, που κατά βάθος σας συναρπάζουν! Τηλεπαθητική αγάπη, σκέψεις που ταξιδεύουν ως την άλλη άκρη της γης, οι αισθήσεις σας στα κόκκινα, μια ματιά είναι αρκετή για να ξυπνήσει εκείνη η πλευρά σας, που ζει στα χιόνια αιώνες τώρα! Ο Ουρανός και ο Κρόνος τις μέρες αυτές, μπλοκάρουν την Αφροδίτη, συνεπώς ο έρωτας γίνεται έτσι όπως σας αρέσει, απρόβλεπτος, ψυχρός, σκληρός, συναρπαστικός, δηλαδή κομμένος και ραμμένος στα μέτρα σας! Το θέμα είναι εσείς πώς θα το αντιμετωπίσετε όλο αυτό; Θα γίνετε ατρόμητοι, θαρραλέοι, γεμάτοι από εκπλήξεις, ή θα αφήσετε τις αναμνήσεις του παρελθόντος να σας σταματήσουν; Ο Κρόνος σας κόβει λίγο τα φτερά, όμως αν η αγάπη που νιώθετε για το πρόσωπο είναι αληθινή, δε θα σας τα κόψει, αντιθέτως θα σας ανοίξει το πιο μαγικό μονοπάτι! Θα το ζήσετε ή μια άλλη φορά, ίσως; Οι πρωταγωνιστές των ημερών.. αφήστε θετικές εντυπώσεις από τους θαυμαστές σας!

magicfariel

Φωτογραφία από Alan Frijns από το Pixabay