Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Το Ζώδιο του Τοξότη και οι Ερωτικοί του σύντροφοι! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα σε μια ιδιαίτερη παρέα, του Τοξότη φυσικά! Μετά από χρόνια αποφάσισα να συνεχίσω το αφιέρωμα και όλως τυχαίως είναι οι σειρά του Τοξότη. Σε λίγες μερούλες, ξεκινούν τα γενέθλιά τους, οπότε σκέφτηκα, το περιβόητο, why not?

Ο Τοξότης είναι από τη φύση του πολύ ρομαντικός και παιχνιδιάρης! Του αρέσει ο έρωτας, λατρεύει το φλερτ, ενθουσιάζεται κάθε φορά, σαν να είναι η πρώτη η φορά. Ως ζώδιο της φωτιάς, του αρέσουν οι δύσκολες περιπτώσεις, οι ακατόρθωτες υπάρξεις, γιατί έτσι παθιάζεται και γίνεται ο απόλυτος κυνηγός! Όσο πιο πολύ τον διώχνεις, άλλο τόσο κολλάει και μπορεί να κάνει τα απίστευτα προκειμένου να ικανοποιήσει τα πάθη του! Και μετά; Αφού πολιορκήσει το «θήραμα»; Πάμε για άλλα, σωστά; Μήπως όμως και όχι; 



Οι Τοξότες δεν παντρεύονται εύκολα, όμως τι μπαγαποντιά κάνουν; Όταν βρουν εκείνο το πρόσωπο που θα αγγίξει την καρδιά τους, δε το διώχνουν σε καμία περίπτωση. Δεν το προσκαλούν και όμως να μπει λίγο πιο μέσα. Να περάσει στο χωλ βρε αδερφέ.. Με πιάνετε τι σας λέω. Το έχουν στο περίμενε, οπότε όσο ο έρωτας βαστά, κανένα πρόβλημα. Όταν όμως τεθεί το θέμα του γάμου, βαρούν σειρήνες! Το μυστικό κρύβεται στις κοινές δραστηριότητες, που βασίζονται στον ενθουσιασμό, στη δημιουργικότητα, σε ένα extreme sport! Όταν ο Τοξότης μοιράζεται τις καλλιτεχνικές του τις ανησυχίες, όταν είναι ελεύθερος να εκφράσει μια τρέλα και να την πραγματοποιήσει κιόλας, παρέα με το πρόσωπο που αγαπά, τότε είναι ελεύθερος μέσα από μια σχέση. Τότε κάποια ψυχή κέρδισε μια μάχη εντελώς τίμια!
Ας πάμε και σε πιο ιδιαίτερα χαρίσματα ενός Τοξότη. Είναι φωτιά λέμε, είναι παθιασμένος, είναι έτοιμος να πολιορκήσει το πρόσωπο που του αρέσει, με όλο του το είναι! Ζει για τον έρωτα, για τις τρέλες, για την περιπέτεια και του αρέσουν πολύ τα αυθόρμητα. Ωραίο το κρεβάτι, αλλά υπάρχουν τόσα μέρη που τον ξανάβουν ερωτικά, οπότε γιατί όχι εκεί και εκεί; Και κάπου παραπέρα; 😂 Είναι αχόρταγος, οπότε κάνει τα πάντα για να είναι σε φόρμα. Η λίμπιντο πάνω από όλα! 

Και πάμε να δούμε με ποια ζώδια ταιριάζει ερωτικά, συναισθηματικά.. έτσι για την έκπληξη.. 


🔥Τοξότης με Κριό:
Απίστευτα ρομαντική σχέση! Και φλογερή επίσης! Βρίσκονται στην ίδια στρατόσφαιρα, σε αντίθετες όχθες, που ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Εγκεφαλικά έχουν απίστευτη επαφή, διαπερνούν ο ένας τον άλλον μαγικά.! Δυνατή σχέση από όλες τις απόψεις. Από εκείνες που ποτέ δεν τελειώνουν. Η φλόγα καίει forever!

💣Τοξότης με Ταύρο: Ανεξάρτητα με το τι λένε, αυτοί οι δυο δεν ταιριάζουν σε καμία περίπτωση! Ο ένας λέει άσπρο και ο άλλος μαύρος και δεν υπάρχει καμία εγκεφαλική επαφή! Ο Τοξότης περιπαίζει τον Ταύρο και ο Ταύρος σε πλήρη παράκρουση. Never!

💘Τοξότης με Δίδυμο: Εννοείται πως ταιριάζουν, αφού είναι και οι δυο στον κόσμο τους και οι συναντήσεις τους, είναι μοναδικές, ίσως και τυχαίες! Το εγκεφαλικό παιχνίδι με τη γλώσσα του σώματος, συναρπαστικό! Φανταστικές οι συζητήσεις μεταξύ τους, ενθουσιάζονται ο ένας με τον άλλον.

💣Τοξότης με Καρκίνο: Ούτε μια στο δις! Εντελώς διαφορετικές απόψεις, ο ένας φιλελεύθερος και ο άλλος έτοιμος για γάμο! Συνήθως ο Καρκίνος είναι το απόλυτο θήραμα και θύμα επίσης! Στην αρχή ο Καρκίνος γοητεύεται από την ανεξαρτησία του Τοξότη, ενώ ο Τοξότης από τη καλοσύνη του Καρκίνου.. και μετά το χάος!

🔥Τοξότης με Λέων: Μια σχέση όλο πάθος! Συνήθως είναι εραστές, γιατί έτσι το παιχνίδι του έρωτα είναι συναρπαστικό. Μια σχέση έντονη, δίχως να γνωρίζει ο ένας για τον άλλον πολλά-πολλά! Μοιράζονται πολύτιμο χρόνο μαζί. Ίσως και να είναι αιώνιοι εραστές! Είναι όμως αυτό που λέμε, μαζί δεν κάνουν και χώρια δε μπορούνε.

💕Τοξότης με Παρθένο: Σχέση ζωής φυσικά, μιας που και οι δυο λατρεύουν την ελευθερία τους! Θέτουν όρια μεταξύ τους που ποτέ δε ξεπερνιόνται. Ο ένας κάνει χώρο για τον άλλον! Συνήθως επικοινωνούν με τα μάτια, συνεννοούνται στο αθόρυβο, εκφράζουν τα συναισθήματά τους με πράξεις!

🔥Τοξότης με Ζυγό: Σαρκική η σχέση τους, καθαρά και μόνο! Αποζητούν και οι δυο τη συντροφικότητα, ο ένας πιο πολύ, ο άλλος πιο λίγο, τα βρίσκουν κάπου στη μέση, σέβεται ο ένας τον αέρα του άλλου! Η τρυφερότητα του Ζυγού μαγεύει τον ατίθασο Τοξότη!

💣Τοξότης με Σκορπιό: Μην το προσπαθήσετε καν! Δεν παίζει ούτε μια στο δις! Σε εντελώς διαφορετική στρατόσφαιρα, ίσως να μην υπάρχει καμία έλξη. Αουτσάιντερ εντελώς η σχέση! Εκτός αν θέλετε μια σχέση που να μοιάζει σα πεδίο μάχης!

💗Τοξότης με Τοξότη: Μια σχέση βουτηγμένη στην περιπέτεια! Ο ένας κυνηγά τον άλλον, ένα παιχνίδι συναρπαστικό. Ένταση, πάθος, έλξη, θα μπορούσε κανείς να πει το τέλειο, να που δεν είναι. Μια σχέση που σβήνει, ξεθωριάζει με τα χρόνια.. Κανείς ποτέ δε λέει το αντίο..

💣Τοξότης με Αιγόκερω: Ολέθρια σχέση, μη μπείτε καν στον κόπο να τα φτιάξετε..! Ένας φιλελεύθερος χαρακτήρας, πως θα μπορούσε να ταιριάξει με έναν αυστηρά παραδοσιακό; Ποτέ λέμε! Ο αυθορμητισμός του Τοξότη συγκρούεται με την τετράγωνη λογική του Αιγόκερου! 

💕Τοξότης με Υδροχόο: Πολύ θερμή σχέση, ίσως και απίστευτα ταιριαστή, μιας που και οι δυο αποφεύγουν τις αποπνικτικές δεσμεύσεις. Και οι δυο είναι κυνηγοί, μόνο που λειτουργούν διαφορετικά, κάτι το οποίο τους γοητεύει ιδιαιτέρως! Προσπαθούν να μάθουν ο ένας από τον άλλον.

😭Τοξότης με Ιχθύ: I don’t think so! Η φευγάτη ψυχοσύνθεση του Τοξότη, δε μπορεί να καλύψει τη συναισθηματική ανασφάλεια που κρύβει ένας Ιχθύες! Τον κουράζει.. Ο ένας πιάνεται να σωθεί και ο άλλος τρέχει να γλυτώσει! Ρομαντική σχέση με τοξικό αποτέλεσμα! 

Βέβαια, τίποτα δεν είναι απόλυτο, μιας που παίζει καθοριστικό ρόλο ο αστρολογικός χάρτης κάθε Τοξότη. Δηλαδή πού βρίσκεται η Αφροδίτη του για παράδειγμα, είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Ερμηνεύει το πώς βλέπει τον έρωτα, το πώς τον νιώθει, πού βρίσκεται από συναισθηματικής άποψης! Η Σελήνη, ο Ερμής, και ο Άρης είναι επίσης πολύ σημαντικοί!

Μια ιδέα όμως την πήραμε, έτσι; 

φιλάκια..

magicfariel ⭐

Φωτογραφία από Patricio González από το Pixabay