Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 26/11/2022 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πόσο γρήγορα έφτασε το Σάββατο, δε λέγεται! Αναρωτιέμαι να ξεκινήσω να κάνω σκέψεις τρελές, φευγάτες, τύπου ο χρόνος δεν υπάρχει; Μήπως η ταινία που μας έχει ξετρελάνει, κρύβει αλήθειες που δεν τις χωράει ο νους; Μήπως τελικά υπάρχει εκείνη η μηχανή του χρόνου, που μας ταξιδεύει μια μπρος και μια πίσω; Μήπως όλο αυτό που ζούμε είναι ένα όνειρο;;; 😅 Μας έκαψε κάθε κύτταρο το «1899», αλλά μεταξύ μας, γουστάρω με τα χίλια! Μήπως είμαστε παγιδευμένοι στις σκέψεις μας, στους φόβους μας, σε όλα αυτά που μας τρώνε το σαράκι καθημερινά;

Ok.. κάνω παύση και προσγειώνομαι στο σήμερα, στο τώρα, στη στιγμή.. και ας πιάσουμε τα νέα του σύμπαντος, από αστρολογικής άποψης φυσικά! Αδιανόητο και αυτό είναι ως ιδέα, αλλά οτιδήποτε κρύβει μυστήριο, ή αλήθειες που τρομάζουν, μας συναρπάζουν.. δε μας φτάνει αυτό που βλέπουμε, θέλουμε να δούμε και λίγο παραπέρα.. !

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, επηρεάζει κυρίως θέματα σπιτιού. Αρκετοί λοιπόν σήμερα, Σαββατιάτικο, θα κάνουν μια γενική καθαριότητα, μια αλλαγή διακόσμησης, ίσως και να στολίσουν για τις μέρες των Χριστουγέννων. Κάποιοι φυσικά θα κάνουν μερεμέτια, θα φτιάξουν ότι έχει χαλάσει, έχει φθαρεί, γιατί το σπίτι μας, είναι το φρούριό μας. Ο πύργος μας, το μοναδικό μέρος στον κόσμο που μας κάνει να νιώθουμε ασφάλεια. 

Βέβαια ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, παρέα με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, κάνουν τα μαγικά τους τις μέρες αυτές. Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, στα καλύτερά σας, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εκεί έξω, που σας παρουσιάζονται ως δια μαγείας, είτε σε θέματα επαγγελματικά, είτε σε ερωτικά, που καλό είναι να τις αρπάξετε, στο άψε σβήσε! Ας είναι αυθόρμητες οι αντιδράσεις σας, μη πολύ σκέφτεστε εκείνες τις άκρως ενοχλητικές λεπτομέρειες, ντου από παντού και ότι θέλει ας προκύψει. Να θυμίσω, πως στη βράση κολλάει το σίδερο. Το αύριο θα έρθει, τι θα φέρει όμως;

Και που λέτε, ποια είμαι εγώ και πού πάω;;; 😂

φιλάκια


Κριός
Μέρα κάπως αψυχολόγητη, μιας που δεν έχετε και τόση όρεξη για πολλά-πολλά! Οτιδήποτε περνούσε ως μια απλή σκέψη από το μυαλό σας τις μέρες αυτές, θα προσπαθήσετε να το πραγματοποιήσετε, γιατί περιθώρια άλλα δεν υπάρχουν. Συνεπώς σήμερα Σάββατο, δίνετε από νωρίς το πρωί οδηγίες στην οικογένειά σας, στο σύντροφό σας, προφανώς έχετε κατά νου να κάνετε μια γενική καθαριότητα, να τακτοποιήσετε τα πάντα όλα, γιατί γιορτές έρχονται, ας στολίσετε από νωρίς φέτος. Κάντε χώρο για το Christmas tree!

Ταύρος
Είναι από εκείνα τα Σάββατα που σας μπλέκουν σε περιπέτειες οι δικοί σας οι άνθρωποι. Θα χρειαστεί να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στο σπίτι και στις οικογενειακές υποχρεώσεις που υπάρχουν. Κάντε τους το χατίρι γιατί το «ευχαριστώ» που θα σας πουν, δε ξέρετε το τι κρύβει από πίσω! Ένα δωράκι; Ένας μποναμάς; Σήμερα έχετε ανάγκη από πολύ αγάπη, από αγκαλιές και φιλιά, οπότε ή που θα φτιάξετε όμορφη ατμόσφαιρα στο σπιτάκι σας και θα κάνετε ένα σουαρέ με λίγους και καλούς, ή που αποδεχτείτε μια πρόσκληση!

Δίδυμος
Μεταξύ μας θα πάρετε λεφτά τις μέρες αυτές, οπότε ακολουθείτε τα σημάδια, ότι και αν σημαίνει αυτό! Μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε ακόμα και σήμερα, δεν πειράζει, να πάτε δίχως γκρίνιες, ιστορίες και βάσανα. Ίσως και να σας προσκαλέσουν σε ένα δείπνο, σε κάποιο σπίτι, οπουδήποτε που θα βρίσκονται άνθρωποι που έχουν τα φόντα να σας βοηθήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο! Είναι πονηρές οι μέρες αυτές, το σύμπαν θέλει να σας ανταμείψει, όμως πριν γίνει αυτό, τσεκάρει τις αντοχές σας με κάθε τρόπο!

Καρκίνος
Σήμερα λοιπόν δεν έχει ούτε βόλτες, ούτε σουαρέ! Θα προτιμήσετε το κρεβατάκι σας, τη θαλπωρή του σπιτιού σας και τα φιλιά του συντρόφου σας. Εννοείται πως θα κάνετε το πρώτο βήμα εσείς, επιβάλλεται να φτιάξετε ατμόσφαιρα, να βάλετε μουσικούλα, κεριά, σατέν σεντόνια, γιατί το σύμπαν θέλει να ερωτοτροπήσετε στο φουλ. Ξεχάστε για λίγο τις υποχρεώσεις σας, δε χάλασε ο κόσμος, αν ασχοληθείτε με αυτές από βδομάδα! Όσοι δεν έχετε κάποιο ταίρι δεν πειράζει, καλέστε τα φιλαράκια σας, κάντε ένα sleep over!

Λέων
Μήπως να τα αφήσετε όλα στην τύχη και ότι προκύψει; Να μην ασχοληθείτε με τίποτα και κανέναν; Να μην κουνήσετε το δαχτυλάκι σας σε καμία περίπτωση, να δείτε τι θα κάνει ο σύντροφός σας, θα σας προσκαλέσει; Θα σας αποζητήσει; Θα θελήσει να κάνετε πράγματα μαζί; Σάββατο, είναι ημέρα ξεκούρασης, αν όντως το θελήσετε. Οπότε αποφύγετε σκέψεις που σας αγχώνουν, οι δουλειές ποτέ δεν τελειώνουν. Οι όμορφες στιγμές διαρκούν κάτι δευτερόλεπτα, είναι οι σφήνες της ζωής! Παίξτε το αδιάφοροι. Πιάνει το κόλπο!

Παρθένος
Ωραία μέρα για να κάνετε τα beaute σας και να βγείτε έξω να βολτάρετε με την παρέα σας. Επιτρέπεται και λίγο shopping therapy, μια νέα ενδυμασία, σίγουρα θα σας φτιάξει τη διάθεση. Από νωρίς το πρωί, τηλέφωνα από εδώ, μηνύματα από εκεί, δε σκοπεύουν να σας αφήσουν στην ησυχία σας. Είναι από εκείνα τα Σάββατα που θα έρθουν από το σπίτι σας και θα σας πάρουν ακόμα και με γερανό αν χρειαστεί, οπότε πάρτε το απόφαση. Είτε υπάρχει σύντροφος στη ζωή σας, είτε όχι, οι βόλτες είναι ψυχοθεραπευτικές!

Ζυγός
Εννοείται πως δεν παίζει σάλιο, πως τα έχετε φάει όλα σας τα λεφτά σε διάφορες απολαύσεις, ή υποχρεώσεις, οπότε δε νομίζω να κουνηθείτε σήμερα. Βέβαια όλο και κάποια ζαβολιά θα κάνετε, τύπου να ζητήσετε δανεικά για να κάνετε ένα ωραίο shopping therapy, με αφορμή τις εκπτώσεις, αλλά συνηθισμένοι στο να χρωστάτε της Μιχαλούς. Αρκετοί μένετε στο σπίτι, πάλι θα καλοπεράσετε, αφού έχετε φροντίσει το παλατάκι σας να είναι φουλ, έξτρα, τα πάντα όλα! Βέβαια, βρίσκετε το χρόνο να κάνετε χάρες που χρωστάτε!

Σκορπιός
Ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω το τι σας συμβαίνει! Από τη μια ανοίγουν οι ουρανοί και έρχονται χαρμόσυνα μαντάτα και από την άλλη κλείνουν και φέρνουν κάτι σύννεφα, μαύρα και άραχνα. Δεν πτοείστε φυσικά, γιατί σε κάθε περίπτωση αποκτάτε εμπειρίες και συναισθήματα μοναδικά. Το πάθημα που προσπαθεί να γίνει μάθημα χρόνια τώρα, ίσως και να φτάνει στο τέλος του. Ο Κρόνος φταίει για τα εμπόδια που βρίσκετε στα επαγγελματικά σας τα θέματα, αλλά και στα οικογενειακά. Προφανώς σας προστατεύει από τις κακοτοπιές! 

Τοξότης
Από τα πιο όμορφα Σάββατα του Νοέμβρη μιας που το σύμπαν έχει φροντίσει να έχετε πολύ καλή διάθεση τις μέρες αυτές. Αρκετοί κάνετε ταμείο, τι είχατε, τι βγάλατε, τι σας έμεινε, δόξα να έχει ικανοποιήστε από το αποτέλεσμα. Ωραία μέρα για να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα που θα κάνετε, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Και μιας που ανήκετε στα ελεύθερα πνεύματα της παρέας, οι στόχοι σας είναι μελλοντικοί, αφορούν τη νέα χρονιά, τη νέα σεζόν. Ένας νέος χώρος πιο μεγάλος, είναι ένα όνειρο που σύντομα θα γίνει αληθινό!

Αιγόκερως
Όλα τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν επάνω σας Σαββατιάτικο, μιας που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας. Είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί σήμερα, δίχως να πείτε κουβέντα, ο κόσμος ασχολείται με την πάρτη σας και έχουν καλό σκοπό! Σας κάνουν τα χατίρια λέει; Ο σύντροφός σας, σας αγαπάει περισσότερο και σας το δείχνει! Οι φίλοι σας αποζητούν την παρέα σας, με κάθε τρόπο. Ίσως και να γίνετε χίλια κομμάτια, αξίζει όμως τον κόπο! Εννοείται πως θέματα σπιτιού σας βασανίζουν, αλλά μήπως να τα ξεχάσετε μαγικά;;;

Υδροχόος
Και που λέτε το σύμπαν επιμένει μέρες τώρα πως θα ερωτευτείτε ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε πολλά χρόνια! Μπορεί να φλερτάρετε σα πεταλουδίτσες από εδώ και από κει, κυρίως για το ψυχολογικό, να όμως που υπάρχει μια ύπαρξη που κάθε φορά σας αναστατώνει και σας μαγεύει και σας τρελαίνει το μυαλό, με τον πιο διακριτικό τρόπο. Είναι από εκείνα τα Σάββατα που θα αποζητήσετε την παρέα αυτή, θα φροντίσετε να προκύψει συνάντηση, αθώα μάλιστα, αλλά μόνο η καρδιά σας γνωρίζει το μέγεθος της αθωότητας!

Ιχθύες
Πρόσωπα από το παρελθόν σας βασανίζουν τη ψυχή, δε σας αφήνουν να ηρεμήσετε με τίποτα. Αυτό είναι αρκετό για να θελήσετε να μείνετε μόνοι Σαββατιάτικο, παρέα με τις σκέψεις σας, να βάλετε κάτω τα θετικά και τα αρνητικά της υπόθεσης, μπας και βρείτε μια λύση, μπας και ηρεμήσετε. Εννοείται πως μακριά από καταχρήσεις, μιας που ποτέ δε βοηθούν σε ένα πρόβλημα, αντιθέτως το κάνουν και φαντάζει ως βουνό! Η ζωή δική σας είναι, οι αποφάσεις επίσης, οπότε διώξτε μακριά τις στεναχώριες! Ηρεμήστε..!

magicfariel

Φωτογραφία από Anatoly777 από το Pixabay