Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Τα Ζώδια του μήνα: Νοέμβριος 2022, by MagicF’Ariel..!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Εύχομαι καλό μήνα εκ νέου, με άκρως φθινοπωρινό mood! Χειμωνιάζει σιγά-σιγά, αγαπημένη εποχή, τα φύλλα των δέντρων έχουν χρώμα πορτοκαλί και καφέ, πέφτουν με το πρώτο αεράκι, φοβερά ρομαντική η φάση, για εμάς τους ονειροπαρμένους.. Κάθε εποχή έχει τη γλύκα της, ο κύκλος της ζωής είναι απίστευτα μαγικός! 





Ας προσγειωθούμε τώρα στην πραγματικότητα, ανώμαλη η προσγείωση, όπως φαίνεται, από τα αστρολογικά μαντάτα! Το σύμπαν έχει πάθει τρελή σύγχυση μου, οι πλανήτες κάνουν party και εμείς οι κοινοί θνητοί του λωλού! Οι πρώτες δεκαπέντε μέρες του Νοέμβρη, έχουν χρώμα άσπρο και μαύρο! Από τη μια η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό, μας παθιάζουν με οτιδήποτε αγαπάμε πολύ. Τη δουλειά μας, το σπίτι μας, το σύντροφό μας, το χόμπι μας. Μας προσφέρουν τη δύναμη και το σθένος, να διεκδικήσουμε αυτό που αληθινά μας ανήκει! Προκειμένου να το πετύχουμε αυτό, σίγουρα κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν άλλα μέσα, το γνωστό «παρασκήνιο» ενός Σκορπιού! Κάτι πρέπει να συμβεί και πίσω από τις πόρτες και κάτω από το τραπέζι, για να προχωρήσουν κάποιες υποθέσεις. 

Και εκεί που όλα βαίνουν καλώς, εμφανίζονται ο Ουρανός, ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας και φέρνουν το απρόβλεπτο, την έκπληξη, το χάος, κάτι χαρωπό και κάτι όχι και τόσο. Ανάλογα με την περίπτωση!

Η Πανσέληνος στον Ταύρο και η έκλειψη Σελήνης στις 08/11 θα μπορούσαν να φέρουν την αγάπη, την αρμονία, τη συντροφικότητα, την καλή συνεργασία, την κατανόηση, στις σχέσεις κυρίως των Ταύρων, των Λιονταριών, των Σκορπιών και των Υδροχόων. Όμως με την παρουσία του Ουρανού και του Κρόνου, θα προκύψει μια ένταση, ένα παράπονο, μια απαισιοδοξία, ένα γεγονός απρόβλεπτα χαοτικό, που θα καθορίσει ένα τέλος ή μια συνέχεια. Ξεκαθαρίσματα με το έτσι θέλω! Αυτό προστάζει το σύμπαν. Με τον πιο σκληρό τον τρόπο! Το τρεις μέρες πριν και τρεις μετά, δεν υφίσταται, μιας που από τις 20/11 και μετά θα επανέλθουν οι ισορροπίες, ότι και αν σημαίνει αυτό! 

Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους και ο ανάδρομος Δίας από τους Ιχθύες, μας ταξιδεύουν στο παρελθόν. Φέρνουν στο διάβα μας πρόσωπα που μας προκαλούν έντονα συναισθήματα, που κάνουν εκείνες τις ξέθωρες εικόνες, πολύ χρωματιστές! Ερωτικές οι σχέσεις; Επαγγελματικές; Φιλικές; Οι μοιραίες συναντήσεις είναι σίγουρα στο πρόγραμμα! Μια δεύτερη ευκαιρία σε έναν έρωτα μεγάλο, είναι και αυτή στο μενού.

Και όπως ο μήνας προχωρά και φτάνει στο τέλος του, Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής ταξιδεύουν στο ζώδιο του Τοξότη! Εκεί αλλάζει το κλίμα, γίνεται πιο ανάλαφρο, φεύγουν τα μαύρα σύννεφα, γιατί πόσο πια; Βέβαια, ο Ποσειδώνας παραμονεύει και τα όνειρα γίνονται πάλι πιο έντονα, πιο αληθινά, πιο γλυκά, να όμως που ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους.. όλο και κάποια ζαβολιά θα κάνει, έτσι για την αναστάτωση.. Δηλαδή δεν πιστεύουμε σε μεγάλα λόγια, αποφεύγουμε τις συμφωνίες που κοστίζουν, κρατάμε χαμηλό προφίλ σε κανακέματα από «αγνώστους»!

Εν ολίγοις, ο Νοέμβρης είναι φουλ από αστρολογικά συμβάντα, είναι ο μήνας των απρόβλεπτων εκπλήξεων! 

φιλάκια..

Κριός
Οι πλανήτες που σας επηρεάζουν άμεσα τις μέρες του Νοέμβρη, είναι ο Άρης ανάδρομος από τους Διδύμους και ο Δίας ο οποίος επέστρεψε ανάδρομος στους Ιχθύες. Κλείνεστε στον εαυτό σας και κάνετε κάτι σκέψεις πολύ περίεργες, για τα πάντα όλα! Ο Άρης τεστάρει την υπομονή σας, σε θέματα που θα έπρεπε ήδη να είχαν λυθεί. Ξεπερνάτε τα όρια σε αρκετές περιπτώσεις, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σας. Ένα απρόβλεπτο συμβάν, θα είναι η αιτία, να εμφανιστούν δράκοι από το παρελθόν που θα σας αναστατώσουν για τα καλά! Όταν η Αφροδίτη πάει στον Τοξότη (16/11), θα γλυκάνουν λίγο τα πράγματα, ίσως και να προτιμήσετε μια εξαφάνιση από τα κοινά. Αυτό όμως δε σημαίνει κάτι, μιας που ο Άρης δεν έχει σκοπό να σας αφήσει σε χλωρό κλαρί!

Ταύρος
Ταυράκια μου, όλο το σύμπαν σας επηρεάζει φουλ, τις ημέρες του Νοέμβρη! Το Φεγγάρι είναι αφιερωμένο σε εσάς, μιας που στις 08/11, η Πανσέληνος γίνεται στον Ταύρο, αλλά με την πιο μυστήρια έκλειψη Σελήνης ever? Ένα όμορφο γεγονός, με απρόβλεπτο τέλος. Happy end ή The end σκέτο; Ιδού η απορία. Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, ξεθάβει ότι συναίσθημα υπάρχει κρυμμένο στην καρδιά σας, ανοίγει το σεντούκι εκείνο το μυστικό, όλα φανερά, στον αέρα, ο έρωτας παίζει περίεργα παιχνίδια σε εσάς! Εκεί που πάει να γίνει το θαύμα, εκεί δεν υπάρχει ελπίδα καμιά. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, σίγουρα θα είναι έκπληξη μεγάλη! Και επειδή ο Άρης σας έχει κάνει τέρμα σπάταλους, να ξέρετε πως όταν φάτε το φλας να κάνετε ταμείο, παίζει πολύ να κλάψετε με μαύρο δάκρυ! Οι απολαύσεις πάντα κοστίζουν!

Δίδυμος
Σας τιμά ιδιαιτέρως ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας, οπότε μην απορείτε γιατί το ένα και γιατί το άλλο! Επαγγελματικές κυρίως οι ανησυχίες σας, γιατί άλλα είχατε κατά νου, άλλα σας υποσχέθηκαν και άλλα συμβαίνουν. Να σκέφτεστε κάθε εμπόδιο για καλό και να μην επιμένετε σε κάτι που απλά δεν «κουνιέται»! Οι μέρες του Νοέμβρη είναι τέλειες για να συλλέξετε χρήσιμες πληροφορίες. Για να κάνετε τον «κατάσκοπο»! Κλείνεστε στον εαυτό σας, αποτραβιέστε από τα κοινά, να όμως που οι πειρασμοί σας βρίσκουν οπουδήποτε. Ερωτικές αταξίες έχει το μενού, ο Άρης σας ανάβει φωτιές, ποιος θα σας τις σβήσει δε ξέρω. Υπομονή να φτάσει ο μήνας 16/11, να πάει η Αφροδίτη στον Τοξότη, μπας και συνέλθετε από τις μυστήριες επιθυμίες σας. Αποφασίστε, συντροφικότητα ή μοναξιά; Ή το ένα ή το άλλο!

Καρκίνος
Γλυκά μου πλασματάκια, τις μέρες του Νοέμβρη, η Αφροδίτη ενώ έχει όλη την καλή τη διάθεση να προσφέρει τα πολύτιμα δώρα της σε εσάς, ξαφνικά βάλλεται από τον Κρόνο και τον Ουρανό και σας «καρβουνιάζει» την ερωτική σας τη ζωή! Σκωτσέζικο ντουζ σας κάνει το σύμπαν, μιας που νιώθετε πως χάνετε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια σας. Παθιάζεστε με το σύντροφό σας, γίνεστε καταπιεστικοί, αλλά κάποιες φορές ξεγλιστράτε μέσα από τα χέρια του, δίνοντας μια άλλη εντύπωση, εκείνη του χωρισμού! Των άκρων τα συναισθήματά σας, ακραίες και οι πράξεις σας. Ένα φλερτ με μια άγνωστη ύπαρξη, μπορεί να σας ξεγελάσει, να σας παρασύρει, να κάνει τη φαντασία σας να καλπάσει, να νιώσετε την επιθυμία του να ζήσετε κάτι το διαφορετικό! Η Αφροδίτη σας μπλέκει σε περιπέτειες, όσο για τις συνέπειες.. θα δείξει!

Λέων
Ο Νοέμβρης ίσως να είναι και ο πιο δύσκολος μήνας του έτους! Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, είναι πληγή μεγάλη, όμως αυτό που σας επηρεάζει κυρίως είναι η Πανσέληνος στον Ταύρο και η έκλειψη Σελήνης στις 08/11! Ο μισός μήνας είναι ζόρικος πολύ σε συναισθηματικό επίπεδο, αρκετοί θα προτιμήσετε την ελευθερία σας, που σημαίνει πως όλο και κάποιο Λιονταράκι θα πάρει την απόφαση ενός χωρισμού. Μια σχέση που έχει τελειώσει μέσα σας, θα βρείτε το κουράγιο να την αποτελειώσετε φωναχτά και ότι θέλει ας προκύψει! Ο Άρης σας ρίχνει με τα μούτρα στη δουλειά, όμως το κλίμα είναι χαοτικό και άκρως απαιτητικό, συνεπώς καθαρή σκέψη δεν υπάρχει. Ο Άρης όμως σας επιστρέφει σε εκείνο το ανέμελο παρελθόν, που τόσο σας έχει λείψει! Η Αφροδίτη προς τα τέλη του Νοέμβρη, θεραπεύει τις πληγές σας.

Παρθένος
Οι μέρες του Νοέμβρη έχουν πολλά να σας προσφέρουν, τα συναισθήματα που κυριαρχούν είναι ενθουσιασμός και απαισιοδοξία! Των άκρων βέβαια, μιας που ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους έχει σκοπό να τεστάρει το ήθος και τις αξίες σας! Λεφτά παίρνετε από εκεί που δε το περιμένετε, ή διαγράφετε μαγικά ένα χρέος που μέχρι τώρα ήταν μεγάλος βραχνάς. Τα δώρα του σύμπαντος δεν προσφέρονται έτσι απλά. Θα χρειαστεί να ανταποδώσετε το καλό, συνεπώς περισσότερες ώρες εργασίας είναι στο πρόγραμμα, καθόλου χρόνος για προσωπική ζωή. Κάτι παίρνεις και κάτι δίνεις στη ζωή αυτή, οπότε καλό είναι να αποφύγετε να σηκώσετε μπαϊράκι στη δουλειά σας. Απαγορεύονται οι αδικαιολόγητες απουσίες και τα άδικα ξεσπάσματα! Η Αφροδίτη στα τέλη του μήνα γλυκά σας συνεφέρνει!

Ζυγός
Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, είναι αυτό το βάρος που νιώθετε μέσα στην καρδιά! Ενώ βρίσκεστε στο σωστό το μονοπάτι, έχετε μια ανησυχία πως δεν είστε, μιας που τα σχέδια που κάνετε, ναυαγούν το ένα μετά το άλλο. Συννεφιασμένες φουλ οι πρώτες δεκαπέντε μέρες του Νοέμβρη, οι γκρίνιες είναι και ερωτικές και επαγγελματικές. Σα να είστε μονάχοι στο έργο αυτό. Προφανώς έχετε μερίδιο ευθύνης, μήπως να ψαχτείτε λιγάκι εκεί δα πέρα; Ο Άρης γυρεύει την πηγή του προβλήματος και σας το κάνει πάσα για να βρείτε τη λύση. Οι τελευταίες ημέρες του Νοέμβρη, πιο χαρωπές, μιας που αλλάζει το τοπίο αστρολογικά και παίρνετε μια ανάσα. Μπαίνετε και σε Χριστουγεννιάτικο mood, σιγά – σιγά, κυκλοφορείτε πιο συχνά, συναντάτε τα πολύ αγαπημένα φιλαράκια σας, όλα θα γίνουν στην ώρα τους, σωστά; 

Σκορπιός
Ο Νοέμβρης είναι ένας μήνας γεμάτος από εκπλήξεις, χαρωπές και μη! Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας, ο Ήλιος και ο Ερμής, που από τη μια σας αναστατώνουν όμορφα, από την άλλη βάλλονται από τον Κρόνο, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα και εκεί που πάτε να πάρετε μια ανάσα, τσουπ η καταστροφή! Η Πανσέληνος και η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο στις 08/11, είναι ένα πολύ δυνατό αστρολογικό γεγονός, που αρκετούς θα σας εξοργίσει, μιας που αυτό που επιθυμείτε, το θέλετε εδώ και τώρα! Με συνοπτικές διαδικασίες! Να κρατάτε μικρό καλάθι, γιατί ο ανάδρομος Άρης σας ξεγελά και ως δια μαγείας, δε σας αφήνει να δράσετε έτσι όπως συνηθίζετε. Λεφτά παίρνετε από εκεί που δε το περιμένετε, έναν μποναμά, θεϊκό δωράκι! Ένα «αντίο» σας πληγώνει. Επαγγελματικό ή ερωτικό; Ιδού η απορία! 

Τοξότης
Και ξαφνικά «χειμώνας»! Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, είναι η αιτία που τα κέφια σας είναι και πολύ πεσμένα. Ο Νοέμβρης είναι ο μήνας, που θα θελήσετε να ξεκουραστείτε, να αράξετε, να μελαγχολήσετε, να πάρετε τις αποφάσεις σας για το μέλλον. Ο Ποσειδώνας φυσικά, σας βοηθά στο να ονειροβατήσετε, γιατί είναι πιο γλυκό το παραμύθι από την πραγματικότητα. Κάποιοι σκέφτεστε ένα γάμο. Κάποιοι ένα παιδί. Αρκετοί θα περάσετε τη σχέση σας από εξονυχιστικό έλεγχο. Υπαρξιακά τα ζητήματά σας, εννοείται πως δεν παίρνετε καμία απόφαση ζωής! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, από τις 16/11 και μετά η αισιοδοξία επιστρέφει. Τελικά δεν είναι όλα άσπρο – μαύρο στη ζωή αυτή, υπάρχουν και οι αποχρώσεις. Οι μέρες του Νοέμβρη, είναι για να ζήσετε το σήμερα και όσα πάνε και όπως έρθουν. Don’t worry, be happy!

Αιγόκερως
Ο Νοέμβρης είναι ο μήνας που πατάτε φρένο στα πάντα όλα! Οι δουλειές ποτέ δεν τελειώνουν, οπότε αλλάζετε προτεραιότητες και ασχολείστε περισσότερο με τα προσωπικά σας τα ζητήματα. Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, σας κάνει λίγο τεμπέληδες. Ναι μεν είστε τέρμα εργατικοί και πολύ δυναμικοί, αλλά τούτη τη φορά ας βγάλει κάποιος άλλος το φίδι από την τρύπα! Ας δουλέψει κάποιος άλλος λίγο περισσότερο. Μμμ πολύ άσχημη ιδέα, σας το λέω, έξω από τα δόντια. Και όσο οι μέρες προχωρούν, αντί να εξάπτεστε, πέφτετε στο «βούρκο» του σύμπαντος. Αποφύγετε να τάξετε λαγούς με πετραχήλια γιατί θα εκτεθείτε και μετά, ποιος είδε ένα θυμωμένο Αιγόκερω και δε φοβήθηκε; Να ζητάτε αυτά που θέλετε, σκέτα – νέτα! Σε undercover ερωτικές περιπέτειες σας μπλέκει η Αφροδίτη από τον Τοξότη!

Υδροχόος
Ο Νοέμβρης σας βρήκε με ανάκατα συναισθήματα, από τη μια χαράς, από την άλλη απογοήτευσης και θυμού, από όλα τα καλά και κακά έχει ο μπαξές! Η Πανσέληνος στον Ταύρο και η έκλειψη Σελήνης στις 08/11 σας προκαλούν μια εσωτερική έκρηξη, μιας που θέματα επαγγελματικά δε σας αφήνουν να ηρεμήσετε, ούτε για ένα λεπτό. Αφήστε να πέσουν οι μάσκες τώρα, να φανεί το σκάρτο, για να μπορέσετε να συνεχίσετε εκ νέου έχοντας πάντα ένα plan b! Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, είναι η αιτία που κάνετε ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω. Προφανώς θέλει να σας προστατέψει από κακοτοπιές. Σχεδόν όλες οι μέρες του Νοέμβρη, κρύβουν και από μια έκπληξη. Πολλές οι συζητήσεις για το μέλλον, πάντα να θυμάστε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Προστατέψτε την καρδιά σας και την τσέπη σας!

Ιχθύες
Εσείς και ο Χάρι Πότερ! Μαγικές οι μέρες του Νοέμβρη, μιας που οτιδήποτε σκέφτεστε, συμβαίνει, στο πι και φι! Από τη μια οι πλανήτες στον Σκορπιό, από την άλλη ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους παρέα με έναν έξαλλο Ποσειδώνα, ότι χαρίσματα έχετε, κυρίως μαντικά και τηλεπαθητικά βγαίνουν στην επιφάνεια, για να σας βοηθήσουν. Επαγγελματικά θέματα σε πρώτο πλάνο, να είστε συγκεντρωμένοι όταν αναλαμβάνετε διάφορες αρμοδιότητες και να γνωρίζετε τα όριά σας και των άλλων φυσικά. Σας φουσκώνουν τα μυαλά, σας ξεγελούν. Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 16/11 και μετά, σας αναστατώνει συναισθηματικά και μπορεί να κάνετε πράγματα ασυνήθιστα. Το νου σας σε ερωτικές περιπέτειες που σας μπλέκουν και σας πληγώνουν! Να κρατάτε χαμηλό προφίλ και μικρό καλάθι. Και να είστε καλά παιδιά..!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay