Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Ζώδια: Η Ελπίδα «πεθαίνει» τελευταία, με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη! by MagicF’Ariel..

24/11 – 07/12/2022

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το φινάλε του Νοέμβρη, είναι χαρωπό, αισιόδοξο και μας λέει με κάθε τρόπο πως η Ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! 💖

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, αντλεί όλα τα θετικά στοιχεία του ζωδίου αυτού, μιας που Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής δίνουν το παρόν στο σύμπαν και φτιάχνουν τα μαγικά τους, προκειμένου εμείς, να περάσουμε καλά! Να νιώσουμε ξανά την αισιοδοξία, τη χαρά, τον ενθουσιασμό, πως τα όνειρα και οι επιθυμίες πραγματοποιούνται, έστω και αν το μονοπάτι είναι γεμάτο από πέτρες και αγκάθια. Οτιδήποτε κατορθώνεται, μετά από πολύ κόπο, έχει σπουδαία σημασία, είναι ανεκτίμητο το συναίσθημα! Ικανοποίηση! 

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, είστε οι super τυχεροί, μιας που είναι η σειρά σας, να λάβετε τα δώρα της Νέας Σελήνης και του Δία παρακαλώ πολύ, που την ίδια μέρα έρχεται στα ίσα του, μετά από πολύ καιρό! Χαρά το σύμπαν, πω πω.!
Προετοιμαστείτε για κομμωτήρια, shopping therapy, νυχτοπερπατήματα, δημόσιες σχέσεις, νέες επαγγελματικές προτάσεις, περισσότερα λεφτά. Λίγο από όλα και νομίζω είστε μια χαρά.. 😊 

Και επειδή το σύμπαν έχει τα κέφια του, ο Άρης αν και είναι ανάδρομος, έχει ορεξούλες και παρέα με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, σιγοντάρουν στο να είναι οι μέρες αυτές πολύ τυχερές, ακόμα και για τους Ζυγούς και για τους Υδροχόους. 

Πολλές χαρές και γλέντια στα ξαφνικά, εννοείται πως θα κρατήσω Αιγοκερίσια στάση..
Εννοείται.. 😎 

φιλάκια.. 


Κριός 
Τις επόμενες ημέρες ξαφνικά θα σας έρθει η επιθυμία για ένα ταξίδι, κάπου μακριά. Μπορεί να είναι για επαγγελματικούς λόγους, ίσως και για ψυχαγωγικούς, πάντως κάτι θα συμβεί μαγικά και να βρεθείτε αλλού για αλλού! Κάποιοι μπορεί να δείτε ένα όνειρο πολύ σημαδιακό, να λάβετε απαντήσεις από άκρως, βασανιστικά ερωτήματα που έχετε κάνει στο σύμπαν κατά καιρούς. Ξημερώνει ένα υπέροχο αύριο, να είστε θετικοί στο άγνωστο!

Ταύρος 
Λεφτά έρχονται τις επόμενες ημέρες, περισσότερα από όσα υπολογίζετε! Το θαύμα της Νέας Σελήνης, για αυτό να μην ανησυχείτε, θα κλείσει η τρύπα που έχει προκαλέσει ο ανάδρομος Άρης! Ερωτικά σκιρτήματα προκύπτουν, μιας που η Αφροδίτη και ο Ερμής από τον Τοξότη, έχουν σκοπό να σας στείλουν ένα πολύ ερωτικό μήνυμα! Οι δεσμευμένοι μπορεί να λάβετε μια ανθοδέσμη, έτσι για να θυμηθείτε τα παλιά. Λόγια αγάπης σας καλημερίζουν! Θαυμάσιο!

Δίδυμος
Καιρός να φορέσετε εκείνη τη μπλε τη χάντρα για το κακό το μάτι, γιατί με τη Νέα Σελήνη, ανοίγουν οι ουρανοί και ξαφνικά εκπληρώνονται μπόλικες από τις ευχές σας! Όσοι γυρεύετε μια νέα εργασία, μια προαγωγή, περισσότερα λεφτά, μπορεί να ξαφνιαστείτε από αυτά που θα σας προσφέρουν, τις μέρες αυτές. Ερωτικό το σκηνικό, μιας που η Αφροδίτη επιθυμεί πολύ να αγαπήσετε με το ταίρι σας, ή να βρείτε κάποιον για τις κρύες νύχτες του χειμώνα!

Καρκίνος 
Φεύγει ένα βάρος από επάνω σας με τούτη τη Νέα Σελήνη! Ηρεμεί κατά πολύ τις σκέψεις σας και ξαφνικά νιώθετε πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα όλα και με πολύ μεγάλη επιτυχία μάλιστα! Κάποιο πρόσωπο τις μέρες αυτές μπορεί να σας κάνει μια πρόταση για δουλειά, με περισσότερα λεφτά, γεγονός που θα σας βοηθήσει να «ξελασπώσετε» μελλοντικά! Σας περιτριγυρίζουν και νέοι συνεργάτες, αλλά και διάφοροι μνηστήρες!

Λέων 
Μεταξύ μας η αυτή η Νέα Σελήνη, με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, σας κάνει πιο λαμπερούς και θερμούς από ποτέ! Ξυπνάει το αγρίμι που κρύβετε μέσα σας, το θηρίο και αποζητάτε φουλ ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σας, ή με άγνωστες υπάρξεις! Ντύνεστε όμορφα, αρώματα παντού, χαμογελάτε πιο πολύ και αστράφτει λίγο το ματάκι σας, με την καλή έννοια όμως. Ξεκινούν οι περιπέτειες, οι ζαβολιές, τα ναζάκια και τα φλερτ, είστε ακαταμάχητοι! 

Παρθένος
Τα νέα είναι πως παντρεύεστε και δε το ξέρετε ακόμα! Η Νέα Σελήνη τις μέρες αυτές σας μαγεύει κυριολεκτικά! Αποζητάτε αγάπες και λουλούδια, είστε φουλ τρυφεροί, αφιερώνετε μπόλικο χρόνο στο σύντροφό σας, κάνετε πράγματα μαζί, φτιάχνετε καθημερινά ένα πολύ ρομαντικό τοπίο. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει και θέλει να κάνει το σωστό τούτη τη φορά. Δύσπιστοι ως συνήθως, καχύποπτοι πολύ, όμως αν είστε μονάχοι, γιατί όχι;;;

Ζυγός
Σας ξεσηκώνει η Νέα Σελήνη σε πολλούς τομείς, αλλά αυτό επιθυμείτε περισσότερο είναι ένα ταξίδι, κάπου μακριά! Σας κάνει αυθόρμητους, έξω καρδιά, ονειροπόλους, είστε έτοιμοι να ξεπαραδιαστείτε εντελώς, προκειμένου να πραγματοποιήσετε την πιο τρελή σας επιθυμία! Ω μοντιέ! Τις μέρες αυτές θα δώσετε σε πολλές ψυχές εκεί έξω το τηλέφωνό σας, θα τα πείτε με άγνωστες υπάρξεις, θα ανανεώσετε την ατζέντη σας, γιατί μπορείτε!

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη που λέτε σας βοηθάει να κάνετε ταμείο. Να εισπράξετε αυτά που σας οφείλουν, να κάνετε λογαριασμό, να τακτοποιήσετε τα πάντα όλα και να περισσέψουν και πέντε φράγκα για πάρτη σας. Εξόφληση παρακαλώ πολύ από το σύμπαν το ίδιο! Τούτη τη φορά θα προτιμήσετε να κακομάθετε τον εαυτό σας, να ικανοποιήσετε προσωπικές επιθυμίες, να κανακέψετε την ύπαρξή σας ολόκληρη, γιατί αυτό είναι το δίκαιο! Δίχως τύψεις λοιπόν!

Τοξότης
Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, παρέα με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Ερμή, υπάρχει καλύτερο από αυτό;;; Νιώθετε τις μέρες αυτές πού δυνατοί, έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο όλο! Θέλετε οπωσδήποτε αλλαγές, τις οποίες φυσικά εσείς θα τις προκαλέσετε. Έμπνευση φουλ οι καλλιτέχνες της παρέας! Και επειδή οι Τοξότες γυρεύουν για ένα νέο σπίτι, είναι κατάλληλη η εποχή, καιρός για εξερεύνηση, όλο και κάποιο θησαυρό θα ανακαλύψετε!

Αιγόκερως
Εσείς, αυτοί και τα μυστήρια! Ενώ η Νέα Σελήνη μοιράζει χαρμόσυνα μαντάτα, εσείς επειδή δεν πιστεύετε στην τύχη, θα κρατήσετε μια άλλη στάση, από αυτή του κόσμου. Κάντε focus στο έργο σας και σίγουρα υπάρχει η γνωστή Θεία Δίκη, απλά ας έχετε υπομονή! Το σύμπαν σας προστατεύει. Φουλ στην αυτοπεποίθηση, στην τόλμη, λατρεύετε το ρίσκο άλλωστε, σας αρέσει να υπάρχει ανταγωνισμός. Ο Πλούτωνας ξέρει πότε να κάνει το ντου!

Υδροχόος
Βγαίνετε επιτέλους από το καβούκι σας με τη Νέα Σελήνη! Ξεπορτίζετε, κοινωνικοποιείστε, χαμογελάτε ανέμελα μετά από καιρό. Και μιας που φεύγουν τα κρύα από την καρδιά σας, επιτρέπετε στον κόσμο να σας πλησιάσει, να σας συμπαθήσει, να σας αγαπήσει περισσότερο! Με τα Φεγγάρια σας, σωστά; Αποφύγετε να σκορπίσετε υποσχέσεις, που μεθαύριο δε θα τις θυμάστε καν! Ερωτικές ανησυχίες, μάθαμε ποιος είναι ο τυχερός;

Ιχθύες
Επιτέλους η Νέα Σελήνη σας ντύνει όμορφα! Τις μέρες αυτές θα φτιάχνετε πιο συχνά μαλλί, θα φοράτε τα καλά σας, αρώματα, φρου-φρου, ιστορίες, βάσανα, αλλά θα είστε πανέμορφοι και super γοητευτικοί! Εσείς που γυρεύετε για μια νέα εργασία, να την ψάξετε λίγο καλύτερα, γιατί παίζει να τη βρείτε και να απογειωθείτε από χαρά! Βρίσκετε την όρεξη να στολίσετε το σπίτι σας, να αλλάξετε ντεκόρ, να ανανεωθείτε από όλες τις απόψεις. Βόλτες έχει το μενού;

magicfariel

Φωτογραφία από Willgard Krause από το Pixabay