Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Ζώδια: Ερωτικές Διεκδικήσεις προκαλεί η Αφροδίτη από τον Τοξότη! by MagicF’Ariel..

16/11- 10/12/2022 

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το σύμπαν αλλάζει και πάλι, γίνεται πιο χαρωπό τούτη τη φορά! 

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη, από 16/11 μέχρι 10/12, υπάρχει η ελπίδα πως κάποιες ψυχές θα ερωτευθούν σφοδρά τις μέρες αυτές και οι σχέσεις των δεσμευμένων θα ανανεωθούν, είτε μέσα από ταξίδια, είτε από βόλτες, νυχτοπερπατήματα και σουαρέ! Μόνο οι Παρθένοι γίνονται τέρμα σπιτόγατοι, οι λοιποί παντού και πουθενά! 

Η Αφροδίτη παρέα με τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη. Χαρωπά τα μηνύματα, ρομαντικά, κάποια θυμίζουν τον παλιό, καλό καιρό! Η Θεά Αφροδίτη, τις μέρες αυτές, μεταμορφώνεται σε μια κυνηγό. Της αρέσει να βάζει στόχο και να τον πετυχαίνει. Βέβαια μέσα από χαμόγελα, πονηρές ματιές, ίσως και πολλές γλύκες, φλερτάρει με τη ψυχή της, απολαμβάνει τις μαγικές ενέργειες του σύμπαντος, τις μοιράζει κιόλας! Ο κόσμος τις μέρες αυτές, θα προτιμήσει τις βόλτες, έξω από το σπίτι, τα μαγαζιά, σιγά – σιγά να μπαίνει σε γιορτινό mood! Οι εικόνες που βλέπουμε, τη φύση να αλλάζει χρώματα, μπεζ, καφέ, μαύρο, τα φύλλα να πέφτουν, να χορεύουν στα πεζοδρόμια με το πρώτο αεράκι, πόσο ρομαντικό;
Η Αφροδίτη μας ξεπορτίζει και ο Άρης μας ξεπαραδιάζει, αυτό είναι το σχέδιο, αλλά χαλάλι, σωστά; Το μια ζωή την έχουμε, θα γίνει καραμέλα, αλλά προκειμένου να θεραπευτεί το είναι μας και πάλι χαλάλι! 

Εννοείται πως δε θα την αφήσουν στην ησυχία της, κάποια πειραχτήρια του σύμπαντος! Ο Άρης πρώτος – πρώτος, ο οποίος θα της κάνει κάτι νάζια, σίγουρα θα φουντώσει το πάθος μεταξύ τους! Ζούμε για κάτι τέτοια, χαχα! 
Ο Ποσειδώνας θα τη φλερτάρει τόσο πολύ, που θα λιώσει η έρημη από τη συγκίνηση; Κάτι πολύ δυνατό της θα της πει, κάτι το ανεπανάληπτο, συνεπώς εμείς οι κοινοί θνητοί, θα πέσουμε στην παγίδα του έρωτα, θα τα φάμε τα μούτρα μας, θα κλάψουμε με μαύρο δάκρυ. Αλλά η ανάμνηση αξέχαστη. Ωραία εμπειρία..
Ο Δίας από τους Ιχθύες, είναι πραγματικά ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί στο σύμπαν! Είναι εκείνο το χέρι σωτηρίας, που εμφανίζεται από το πουθενά και κάπως έτσι πιστεύουμε στους Θεούς του Ολύμπου και στα θαύματα! Έρωτας και λεφτά, μας ανεβάζουν πιο ψηλά! 😎

Και που λέτε ή θα έχει η Αφροδίτη τον Πλούτωνα να τη βασανίζει ή τον Κρόνο! Και οι δυο είναι ψυχοβγάλτες, πολύ σκληροί και απόλυτοι που συνήθως προκαλούν ανεπανόρθωτες ζημιές. Για καλό σκοπό όμως.. Κρόνος κάποιον θέλει να παντρέψει εκεί έξω!
Οπότε Κρόνος και Αφροδίτη, διαλέγουν γαμπρό και νύφη και τσουπ η έκπληξη!

φιλάκια..


Κριός
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, θέλει να φτιάξετε βαλιτσούλα και να εξαφανιστείτε από τα γνωστά, είτε παρέα με το σύντροφό σας, είτε μονάχοι! Μιας που σας αρέσουν οι περιπέτειες, τούτη τη φορά, εσείς διεκδικείτε το πρόσωπο που σας αρέσει, εσείς ξεσηκώνετε το ταίρι σας, εσείς φλερτάρετε με όλο σας το είναι, ακόμα και με άγνωστες υπάρξεις! Καιρός λοιπόν, να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα, δίχως φυσικά να επιδιώξετε μια σχέση με διάρκεια. Προτιμάτε τα πάθη που φουντώνουν και μετά σβήνουν!

Ταύρος
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, σας δημιουργεί πολύ μυστήρια συναισθήματα. Επιθυμείτε έντονα να γίνετε «ένα» με το ταίρι σας, δηλαδή δυο σώματα και μια ψυχή. Ανήκετε σε εκείνους, που προσμένετε να σας διεκδικήσουν, με πάθος, με ορμή, με λόγια φλογερά ερωτικά, να ζήσετε το παραμύθι, μιας που ο ρομαντισμός σας, ξεπερνά ακόμα και τα πιο φανταστικά όνειρα. Δείξτε όμως κάτι, ένα σημάδι, νιαουρίστε άμα χρειαστεί, ένα ερωτικό κάλεσμα είναι αρκετό, για να συμβεί αυτό το κάτι μαγικό. Αφεθείτε στο χορό του/της.!

Δίδυμος
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, σας κάνει πολύ καλά παιδιά. Αρκετοί δίνετε εκείνη την περιβόητη ευκαιρία στο πρόσωπο που σας «κυνηγά» καιρό τώρα, γιατί έφτασε η εποχή της αγκαλιάς και του χουχουλιάσματος. Επιτρέπετε και επιθυμείτε να σας διεκδικούν, γιατί έτσι το παιχνίδι του έρωτα αποκτά πικάντικη γεύση.. μη βαρεθείτε από την πρώτη κιόλας ημέρα! Αρκετοί φτιάχνετε το σπιτάκι σας, τη φωλίτσα σας, ζεστασιά να εκπέμπει για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Συμμαζεύεστε, εκπέμπετε μια «φευγάτη» γοητεία!

Καρκίνος 
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς, ίσως και λίγο άτακτους. Ξαφνικά έχετε την επιθυμία να αλλάξετε ντεκόρ στο σπίτι σας, να το σηκώσετε στον αέρα, βασικά να κάνετε χώρο για το πολυπόθητο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ανήκετε σε εκείνους που θα στολίσετε από νωρίς, έτσι απλά για να μπείτε στο moodκαι φυσικά για να φτιάξετε και εκείνη τη λίστα δώρων εγκαίρως! Θα τη στείλετε και στο Αϊ Βασίλη; Υπάρχει μια γλυκιά ανταπόκριση από το πρόσωπο που αγαπάτε, καιρός να μοιραστείτε όμορφες στιγμές.

Λέων
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, σας εμφανίζει εκείνη την γκαρνταρόμπα, την καταχωνιασμένη στα βάθη της ντουλάπας σας, γιατί έφτασε ο καιρός για βόλτες και νυχτοπερπατήματα. Η πούλια και ο αυγερινός έχει την τιμητική του, καθώς και τα πολύτιμα κοσμήματα που έχετε για τις specialεμφανίσεις. Δίνετε το παρόν σε παρέες που καιρό έχετε να ανταμώσετε, επιδιώκετε νέες γνωριμίες, γίνεστε η ψυχή της παρέας. Μέρες που θα παίξετε με τη φωτιά και ας καείτε από πάθος και από έρωτα! Διεκδικείτε το «θήραμα», γίνεστε άτακτοι πολύ!

Παρθένος
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, είναι έτοιμη να σας κάνει μια πρόταση γάμου! Μεταφορικά βεβαίως, αλλά τις μέρες αυτές, είναι έντονο το στοιχείο αυτό! Διεκδικείτε το ταίρι σας, με ένα μονόπετρο, ως έκπληξη! Γίνεστε τέρμα σπιτόγατοι, αγκαλίτσες και φιλάκια έχει το μενού και μπόλικες λιχουδιές. Πονηρή η Θεά, κάνει οτιδήποτε για να σας συντροφέψει, το να σας χτυπήσει την πόρτα ένα γλυκό «φάντασμα» από τα παλιά, είναι ένα σενάριο που παίζει πολύ. Κάποιος διεκδικεί μια δεύτερη ευκαιρία και εσείς τη δίνετε! Surprise!

Ζυγός
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σας μεταμορφώνει σε μια πεταλουδίτσα! Τις μέρες αυτές έχετε τη διάθεση να ντυθείτε ωραία, να αποδεχτείτε προσκλήσεις για βόλτες και σουαρέ, ακόμα και για να μπείτε σε ένα αεροπλάνο με προορισμό τροπικό, ίσως; Το φλερτ έχει την τιμητική του, επιδιώκετε ματιές που ανάβουν φωτιές, χαμόγελα πονηρά και ενώ διεκδικείτε την ύπαρξη που σας αρέσει, το φτιάχνετε έτσι το σκηνικό, που δείχνει το αντίθετο. Η ενέργεια που εκπέμπετε σαγηνεύει τα πλήθη! Συναρπαστικό το παιχνίδι του έρωτα!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, μεταξύ μας δε σας ταιριάζει και τόσο! Σας κάνει κακά παιδιά, μιας που τα θέλετε όλα δικά σας κυρίως στο παιχνίδι του έρωτα. Το μια κρύο και μια ζέστη εσείς το καθορίζετε, κάτι το οποίο δεν αρέσει και τόσο! Παίζετε μονόπλευρα, πώς αλλιώς να σας το πω!? Όσοι σας γνωρίζουν καλά, θα προσπαθήσουν μέσα από την αγάπη να σας τιθασεύσουν! Μέρες που τεστάρετε το σύντροφό σας, παίρνετε μια ηθική ικανοποίηση. Μόνο οι ερωτευμένοι τρελά μένουν!

Τοξότης
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, επιτέλους έφτασε η εποχή που θα κάνετε beaute και θα πετάξετε πολύ παλιατζούρα, που πιάνει τόπο στη ντουλάπα σας. Καλά, μη βρεθείτε δίχως ρούχα στα ξαφνικά. Λάου – λάου, εκτός αν το φυσάτε το χρήμα! Έχει μπόλικο shopping therapy το μενού, ξεφεύγετε η αλήθεια είναι! Γίνεστε διεκδικητικοί στον έρωτα, ξαφνιάζετε ευχάριστα το σύντροφό σας, ενθουσιάζετε τις υπάρξεις που σας φλερτάρουν! Να φλερτάρετε άφοβα, αλλά μη δίνετε υποσχέσεις όπου να’ναι! 

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, είναι μια έκπληξη μπορώ να ειπώ! Σας ζαλίζει το μυαλό με το άρωμά της και από τη μια θέλετε και από την άλλη δε θέλετε. Κόνξες εν ολίγοις, που σίγουρα προκαλούν διάφορα συναισθήματα! Οι ζευγαρωμένοι της παρέας, φτιάξτε ρομαντικές στιγμές, τέλος φθινοπώρου, το σκηνικό είναι ονειρεμένο.. Βέβαια, ανεξαρτήτου κατάστασης, η Αφροδίτη θέλει να σας σκανταλίσει λιγουλάκι. Μια ύπαρξη εμφανίζεται ως κομήτης, πάθος, ένταση, φωτιά! Οι συνέπειες; Θα δείξει!

Υδροχόος
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, έχει πολλά νέα να σας πει, όρεξη να έχετε για κουβέντα! Αντιλαμβάνομαι πως τις μέρες αυτές, θα τα πείτε πολύ με τον εαυτό σας, θα επιτρέψετε ακόμα και στην καρδιά σας να μιλήσει. Όπου πηγαίνει το μυαλό σας κάθε φορά, εκεί αγαπάτε αληθινά, οπότε ποιος ο λόγος να βασανίζεστε, αφού πια ξέρετε! Η Αφροδίτη σας βοηθά να αποδεχτείτε τα συναισθήματά σας, να δράσετε αναλόγως, να διεκδικήσετε το πρόσωπο που αγαπάτε. Φλερτάρετε πολύ τις μέρες αυτές!

Ιχθύες
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σας ταιριάζει κουτί! Κουτί το κουτί, πάλι μαντάρα θα τα κάνετε. Είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί τις μέρες αυτές, λάμπετε ολόκληροι, σας φτιάχνει πολύ τη διάθεση η Θεά και κάπως έτσι μπαίνετε στο παιχνίδι του έρωτα ξανά. Και επειδή είστε τα πιο άτακτα παιδιά και σας αρέσουν οι ζαβολιές, θα παρασυρθείτε σε περιπέτειες πέρα κάθε λογικής; Φαντασίας; Φτιάχνετε εμπειρίες πάλι και ένοχα μυστικά επίσης. Το νου σας να μην εκτεθείτε σε πρόσωπα που δε σας γνωρίζουν!

magicfariel

Φωτογραφία από Alan Frijns από το Pixabay