Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Ζώδια: Ο Δίας από τους Ιχθύες, η επιστροφή στο παρελθόν & τα Δώρα του! by MagicF’Ariel..

28/10 – 20/12/2022

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καθώς γνωρίζετε ο Δίας έχει επιστρέψει εδώ και μέρες στους Ιχθύες, ανάδρομος μάλιστα, γιατί; Θέλει να μας προσφέρει μια ευκαιρία ακόμα, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2022! Μας βοηθά μαγικά, να επιστρέψουμε στο παρελθόν, μας ξεκλειδώνει τις πόρτες και τα παράθυρα, διώχνει κάθε εμπόδιο από τα μονοπάτια εκείνα τα μονόδρομα. Γίνονται διπλής κατεύθυνσης, για να έχουμε το ελεύθερο, του πέρα – δώθε!

Το διάστημα αυτό, είναι ιδανικό για να κάνουμε μια ανασκόπηση της χρονιάς, που φτάνει σε λίγο στο τέλος της. Πολλά τα αστρολογικά συμβάντα, αρκετά βοήθησαν να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας, κάποια όμως μας πέταξαν στα βράχια, προφανώς το πάθημα μέχρι σήμερα έχει γίνει μάθημα, για αυτό ο Δίας από τους Ιχθύες, δίνει απλόχερα σε όλο τον κόσμο, μια ευκαιρία ακόμα!
Τέλος του έτους λοιπόν, πρέπει να τα δώσουμε όλα, μια μάχη ακόμα, να αγωνιστούμε για αυτό που μας ταιριάζει, μας αρέσει, μας θεραπεύει, μας ξεσηκώνει, δίνει νόημα στη ζωή μας. Όνειρα που κάναμε στην αρχή του έτους, ή ακόμα και λίγο πιο παλιά, αν ως δια μαγείας εμφανιστεί ένα σημάδι, από το πουθενά, είναι σίγουρα το χέρι του Δία! Φανερώνει λοιπόν, ένα κομμάτι από τον προορισμό μας, το θέμα είναι θα το δούμε; Θα δώσουμε τη σημασία που πρέπει;

Ο Δίας είναι αισιόδοξος, χαρωπός, αγωνιά για τις μέρες των Χριστουγέννων. Είναι έτοιμος για όλα, έρχεται και στα ίσα του σε τέσσερις μέρες, ποιος τη χάρη του; Εκεί είναι και η παγίδα η μεγάλη, μιας που ξαφνικά αλλάζει η διάθεσή μας, βγαίνουμε εκτός πλάνου στα πάντα όλα, πραγματικά μεταμορφωνόμαστε σε άτακτα ξωτικά, είναι και η εποχή μας, πω πω.. πολύ ευτυχία στα ξαφνικά! Μέχρι τις 20/12, το κλίμα είναι φουλ ρομαντικό και η διάθεση του κόσμου, κάθε μέρα και καλύτερη! Μετά; Θα δείξει!

Ο Δίας (Ιχθύες) με τον Ήλιο που είναι η τελευταία του ημέρα στον Σκορπιό, αύριο (21/11) μοιράζουν τύχη! Ας έχουμε το νου μας στο πώς θα τη διαχειριστούμε, γιατί αρχές Δεκέμβρη ο Ερμής λίγο πριν φύγει από τον Τοξότη, στέλνει μήνυμα πολύ παράξενο και η Αφροδίτη (Τοξότης) το ερμηνεύει πολύ τίμια! Κάποιοι θα περάσουν υπέροχα και κάποιοι όχι και τόσο.. Κάποιοι θα δικαιωθούν για τους κόπους τους και κάποιοι θα τιμωρηθούν για τις κακές τους τις πράξεις.

Ο Δίας από τους Ιχθύες, μένει σίγουρα αξέχαστος, σε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες! Απρόβλεπτα τυχεροί Ταύροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί.! 😍 

φιλάκια..


Κριός
Το διάστημα αυτό, οι σκέψεις σας είναι αμέτρητες, εμφανίζονται και εκείνα τα απωθημένα, θα χρειαστεί να πάτε πολύ πίσω, για να ανακαλύψετε την πηγή του προβλήματος. Εικόνες, συναισθήματα, χαρές και λύπες συγχρόνως, τι είναι αυτό που έχει παραμείνει άλυτο, όλα αυτά τα χρόνια; Από τη μια φοβάστε πως κάτι δεν έχει «φτιάξει» πλήρως, πως θα επαναληφθούν κάποια γεγονότα και από την άλλη είστε σίγουροι πως όλα βαίνουν καλώς! Και εδώ εμφανίζονται τα χαρίσματά σας, τι σήμα σας δίνει η καρδιά και το μυαλό; Όσο ο Δίας είναι ανάδρομος στους Ιχθύες (24/11), κλείνεστε στον εαυτό σας, προσπαθείτε να βρείτε την άκρη του νήματος, με αποτέλεσμα οι σχέσεις σας, να κρέμονται σε μια κλωστή. Όμως αυτό που πραγματικά θέλει ο Δίας από εσάς, είναι να αποδεχτείτε τα λάθη σας και να πείτε εκείνο το «συγγνώμη»!

Ταύρος
Ταυράκια μου η επιστροφή του Δία στους Ιχθύες και σε ανάδρομη θέση, έχει σκοπό να σας βοηθήσει να κάνετε εκείνο το πολυπόθητο closer! Ενώ γνωρίζετε πως κάτι έχει τελειώσει, ως αργοκίνητα καράβια, δυσκολεύεστε να το πάρετε απόφαση, να όμως που όλα τα σημάδια δείχνουν εκείνο το The End! Μέχρι και τις 24/11, θα μάθετε πράγματα και θάματα, θα πέσουν οι μάσκες, έφτασε η εποχή των αποκαλύψεων! Οπότε το αντίο θα σας έρθει πολύ πιο εύκολα, από ότι το φανταζόσασταν. Ο Δίας θέλει να διώξετε το σκάρτο και να κάνετε χώρο για το καινούριο. Βαστά όμως και ένα άλλο δώρο, λεφτά σας δίνει μέσα στις μέρες του Δεκέμβρη! Ένα μπόνους ή μια αύξηση! Ωραίες μέρες για να αγαπήσετε με τους φίλους σας, δεν είναι όλα άσπρο – μαύρο στη ζωή αυτή! Οι καλοί φίλοι είναι επίσης οικογένεια.

Δίδυμος
Για ακόμα μια φορά αρκετοί από εσάς εκεί έξω, αλλάζετε δουλειά, κατεύθυνση, ασχολείστε με κάτι που προφανώς έχετε πολύ καιρό κατά νου, σας αρέσει, σας εκφράζει, σας απογειώνει! Ο Δίας ανάδρομος από τους Ιχθύες, μέχρι και τις 24/11 έχει σκοπό να σας φανερώσει ότι επιλογές υπάρχουν, θέλει σε κάτι να σας αλλάξει γνώμη οπωσδήποτε! Σας υπενθυμίζει πως για να πετύχετε πρέπει να ρισκάρετε, να κάνετε βουτιά στην περιπέτεια και προκειμένου να συμβεί αυτό, ίσως να χρειαστεί να δώσετε τα χέρια κάτω από το τραπέζι! Ή εσείς ή κάποιος άλλος, είναι θέμα επιβίωσης. Τις μέρες του Δεκέμβρη, σας προτιμούν, σας προωθούν, όμως μέχρι και τις 20/12, θα χρειαστεί να είστε διπλωμάτες, ταπεινοί, πρόθυμοι και να μη δίνετε αφορμές για αρνητικά σχόλια. Το καλό πράγμα αργεί να έρθει, οπότε υπομονή!

Καρκίνος
Όπως φαίνεται είστε από τους τυχερούς, που θα ταξιδέψετε κάπου μακριά για τις μέρες των Χριστουγέννων. Να ξεσηκωθείτε, για να οργανωθείτε, όσο πιο νωρίς γίνεται. Ο ανάδρομος Δίας από τους Ιχθύες, σας δημιουργεί την επιθυμία να ψαχτείτε για κάτι καλύτερο, επαγγελματικά. Κάποιοι ίσως να το ρίξετε στο διάβασμα το διάστημα αυτό, προκειμένου να πάρετε ένα χαρτί, που θα σας προσφέρει αυτοπεποίθηση, μια νέα θέση εργασίας και καλύτερα λεφτά. Μέχρι τις 24/11 καλό είναι να έχετε δρομολογήσει τις πιο σπουδαίες υποθέσεις σας. Μόλις ο Δίας έρθει στα ίσα του, γίνεστε υπέρ αισιόδοξοι, είστε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας, για αυτά που θα έρθουν, κάποιοι παραφέρεστε, θεωρείτε δεδομένο κάτι που δεν είναι ακόμα. Ο Δίας θέλει να βρείτε το δρόμο σας, να βελτιώσετε τη ζωή σας, με τίμιο τρόπο όμως!

Λέων
Και που λέτε ο ανάδρομος Δίας από τους Ιχθύες, έχει σκοπό να σας βάλει μυαλό το διάστημα αυτό. Δηλαδή να σας βοηθήσει να κάνετε ταμείο, να συμμαζευτείτε, να βάλετε προτεραιότητες, να πληρώσετε και κανά ξεχασμένο λογαριασμό. Μέχρι και τις 24/11 εισπράττετε, γεμίζει το σακούλι, η μπάνκα, άντε και μέχρι το τέλος του Νοέμβρη, το χρήμα μόνο μπαίνει! Σύντομο το μάθημα του Δια, μιας που μόλις έρθει στα ίσα του και μέχρι τις 20/12, πέρα από τις υποχρεώσεις του μήνα, έρχονται και γιορτές, πάνε τα μαδιά, να ήταν και άλλα! Σας επηρεάζει η άτακτη πλευρά του Δία, δηλαδή γίνεστε υπερβολικά δοτικοί, σπάταλοι, αυθόρμητοι, δίχως να υπολογίζετε τις συνέπειες. Φουλ ερωτική η διάθεσή σας, παρασύρεστε σε αταξίες πέρα κάθε λογικής! Κάποιοι απολαμβάνετε αυτό που έχετε και κάποιοι γυρεύετε κάτι το «διαφορετικό»!

Παρθένος
Όπως φαίνεται θα τα φάμε τα κουφέτα από εσάς, πολύ σύντομα! Ο Δίας ναι μεν ανάδρομος στους Ιχθύες, ένα ταξίδι στο ερωτικό σας το παρελθόν θα το κάνετε, όχι όμως γιατί υπάρχουν απωθημένα, αλλά για να κάνετε μια γλυκιά υπενθύμιση στον εαυτό σας, για το ποιοι είστε και τι σας αρέσει στα αλήθεια! Μέχρι τις 24/11, αλλά και τα τέλη του Νοέμβρη, αρκετοί θα κάνετε μια πρόταση γάμου, θα κλείστε ακόμα και ημερομηνία! Οι ελεύθεροι ίσως να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ο κύκλος της ζωής, σας επιστρέφει εκεί που κάποτε αληθινά αγαπήσατε! Τα φετινά Χριστούγεννα λοιπόν, σας θέλουν χέρι – χέρι με το πρόσωπο, αγκαζέ σε άλλες περιπτώσεις. Το φιλί κάτω από το γκι είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μέχρι και τις 20/12 ένα project από τα παλιά, μπορεί επιτέλους να πραγματοποιηθεί!

Ζυγός
Και που λέτε ο ανάδρομος Δίας από τους Ιχθύες, σας βοηθά να ρίξετε νερό στο κρασί σας, κυρίως σε θέματα επαγγελματικά. Να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους συναδέλφους σας, να δώσετε πιο ορθές κατευθύνσεις, να επανέλθει η ισορροπία, για να μπορέσετε να προτείνετε ένα νέο project, ή ακόμα καλύτερα, πριν τους πείτε το αντίο, ας είναι όλα στη θέση τους! Συνήθως οι αλλαγές οι μεγάλες προκύπτουν με τη νέα χρονιά, οπότε ο πονηρός και επίτηδες αφελής Δίας, έχει σκοπό τις μέρες του Δεκέμβρη, μέχρι και τις 20/12 να σας δείξει την πραγματική εικόνα σε θέματα σχέσεων. Το ποιος σας εκτιμάει, ποιος σας σέβεται, ποιος σας στηρίζει, συνεπώς ένα μπάχαλο προεόρτιο θα υπάρξει. Κάποιος «φεύγει» και κάποιος «έρχεται»! Ο Δίας θέλει οπωσδήποτε οι μάσκες να πέσουν και ας γίνετε υπερβολικοί!

Σκορπιός
Να τη φορέσετε εκείνη τη μπλε τη χάντρα για το κακό το μάτι, γιατί με τον Δία στους Ιχθύες, είτε είναι ανάδρομος, είτε όχι, τα καλύτερα έρχονται κυρίως στον ερωτικό τομέα! Θέματα συντροφικότητας ξαφνικά μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, έχουν ύψιστη προτεραιότητα για εσάς, καιρός για αγάπες και λουλούδια, αλλά και μπόλικο πάθος! Μέχρι και τις 24/11 ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν επιστρέφει και ζητά μια ευκαιρία ακόμα. Μπορεί ακόμα να εκπληρωθεί και μια ανεκπλήρωτη αγάπη, που μια φορά και έναν καιρό, το timing δεν ήταν σωστό. Αμέτρητα τα ταξίδια στο παρελθόν, γυρεύετε οτιδήποτε σας έκανε ευτυχισμένους, που σας γέμιζε, που έδινε νόημα στη ζωή σας! Κάτι επιστρέφει για τα καλά! Τις μέρες του Δεκέμβρη, αρκετοί οργανώνετε ένα ταξίδι για τα Χριστούγεννα! Ο Δίας και τα δώρα του!

Τοξότης
Χρυσά μου καιρός για αλλαγές μεγάλες και τρανές! Η φετινή χρονιά σας νοικοκύρεψε για τα καλά. Να παντρευτείτε, να φτιάξετε οικογένεια, αρκετοί ήδη βρίσκεστε σε άλλο level! Και κάπως έτσι έρχεται ο Δίας ανάδρομος από τους Ιχθύες, για να σας ταξιδέψει σε εκείνα τα παιδικά τα χρόνια, να σας θυμίσει τα όνειρα που κάνατε, να νιώσετε εκείνα τα όμορφα συναισθήματα που θα σας δώσουν τη δύναμη και την αποφασιστικότητα που χρειάζεστε. Μέχρι τα τέλη της χρονιάς, πολλοί Τοξότες ή που γκρεμίζετε τοίχους και αναδιαμορφώνετε το σπίτι σας, ή που πηγαίνετε με τη νέα χρονιά σε κάποιο άλλο. Σπίτι με κήπο; Με περισσότερα δωμάτια; Με θέα το βουνό ή τη θάλασσα; Μέχρι και τις 24/11 μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από γονείς και παππούδες, αλλά δε χρειάζεται να στηριχτείτε στο απόλυτο! 

Αιγόκερως
Καιρός να κοινωνικοποιηθείτε, να ντυθείτε ωραία να κυκλοφορήσετε, ακόμα και να εξαφανιστείτε από τα γνωστά! Ο ανάδρομος Δίας από τους Ιχθύες, σας κάνει πιο γλυκούς και πιο ονειροπόλους, οπότε σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και ξαφνικά γίνεστε χαλί να σας πατήσουν! Όχι όμως και να σκουπίσουν τα πόδια τους με λάσπες! Ο Δίας σας κάνει καλοσυνάτους, δηλαδή θα δώσετε μια ευκαιρία ακόμα σε κάποιον φίλο; Σε έναν πολύ δικό σας άνθρωπο; Θα πείτε εκείνο το περασμένα, ξεχασμένα, αλλά εννοείται πως το βλέφαρο θα είναι πάντα ανοιχτό! Κεραία! Ραντάρ! Ο Δίας τις μέρες του Δεκέμβρη, ως τις 20/12 σας κυριεύει ένα πράγμα και ξαφνικά φαντάζεστε μεγαλεία, πλούτη και καλή ζωή! Ο Δίας θέλει να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό! Να παλέψετε για το καλύτερο, αλλά στο αθόρυβο! Αντέχετε μια ταπεινή μεταμόρφωση;;;

Υδροχόος
Αυτός ο Δίας, όλα τα γνωρίζει, οπότε τώρα που είναι στους Ιχθύες, είτε είναι ανάδρομος, είτε έρθει στα ίσα του, λεφτά σας δίνει! Είναι η έκπληξη των ημερών, μιας που το χρήμα έχει μια μόνο κατεύθυνση, το λογαριασμό σας! Με το που μπει όμως ο Δεκέμβρης, ο Δίας που συνεχώς μεγαλοπιάνεται, είναι άλλωστε ο υπέρτατος Θεός, σας βάζει σε μια τρελή διαδικασία, τύπου ανελέητο shopping therapy! Τα πιο ακριβά, τα πιο μοδάτα, τα πιο ιδιαίτερα, θέλετε να μένετε αξέχαστοι όπως και να έχει. Εντάξει, με μέτρο, γιατί κατά βάθος ο Δίας θέλει να δει κατά πόσο μπορείτε να δείξετε αυτοσυγκράτηση! Ναι μεν τα δώρα του σας χαροποιούν και σας ικανοποιούν, όμως η διαχείριση είναι το ζητούμενο! Το ταξίδι στο εξωτερικό είναι σίγουρα μέσα στα πλάνα σας, Χριστούγεννα έρχονται, οπότε μήπως να οργανωθείτε καλύτερα;;;

Ιχθύες
Το τελευταίο χάδι του Δία, έτσι να το βλέπετε, μιας που είστε διπλά τυχεροί με την επιστροφή του στο ζώδιό σας. Μπορεί να είναι ανάδρομος, δεν πειράζει στις 24/11 έρχεται στα ίσα του και το μάθημα τελειώνει! Τα δώρα του ακολουθούν! Κάθε εμπόδιο για καλό, θα το πείτε πολλές φορές τις μέρες αυτές, γιατί όσο να’ναι αυτό που γυρεύετε θα το βρείτε, στην καλύτερη εκδοχή του. Μια καλύτερη δουλειά; Ένα πιο όμορφο σπίτι; Μια καλή συντροφιά; Υπομονή, έρχεται! Ο Δίας ψαχουλεύει το παρελθόν σας, τις πράξεις σας, τη ψυχή σας και αναλόγως θα προσφέρει τα δώρα του. Οι μέρες του Νοέμβρη είναι ιδανικές για να ψαχτείτε, για να εξερευνήσετε, για να δώσετε το παρόν στο σύμπαν! Ο Δεκέμβρης φέρνει τα Χριστούγεννα και μπαίνετε σε μια πολύ ρομαντική διάθεση. Καιρός για λιχουδιές και ξάπλες. Άτιμος πολύ ο Δίας!

magicfariel

Φωτογραφία από HANSUAN ALBERTO FABREGAS από το Pixabay