Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 19/11/2022 by MagicF’Ariel..!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε το Σάββατο αισίως, είναι και ηλιόλουστο, να μια καλή ευκαιρία να ανοίξουμε τα παράθυρα, να μπει φως και καθαρός αέρας, με σκοπό φυσικά να διώξουμε μακριά ότι αρνητική ενέργεια υπάρχει! Μήπως να βάλουμε και μοσχομυριστά σεντόνια; Γιατί ως Ταυρίνα, αγωνιώ για εκείνον το μεσημεριανό ύπνο, συνήθεια ετών, που μόνο το ΣΚ επιτρέπεται να την απολαμβάνω..! 

Αστρολογικά βέβαια, άρες μάρες κουκουνάρες, μιας που ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, βρίσκεται σε απόλυτη έξαρση και έχει βάλει καιρό στο μάτι τον Ποσειδώνα, ο οποίος είναι και αυτός ανάδρομος στους Ιχθύες, συνεπώς ο συνδυασμός αυτών των δυο είναι μαύρο χάλι!
Το ψέμα πηγαίνει σύννεφο, η υποκρισία επίσης και οι μάσκες που φορούν οι άνθρωποι, είναι διπλές και τριπλές. Το θέμα είναι πως όλο αυτό φιλτράρεται μέσα από τον Ποσειδώνα, δηλαδή ενώ κατά βάθος ο καθένας γνωρίζει την αλήθεια του, προτιμά να τα βλέπει φανταστικά και ονειρεμένα, γιατί δεν υπάρχει η διάθεση για εκείνη την περιβόητη τη μάχη.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, βιώνουν μυστήριες καταστάσεις τις μέρες αυτές και σήμερα απλά τα γεγονότα και τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα, ίσως και υπερβολικά, πάντως όλο και κάποιος θα πέσει στην παγίδα του σύμπαντος! Όποιος κρατά τα μπόσικα, όποιος είναι σκληρός, όποιος βαστά γερά στο έδαφος και με τα δυο του τα πόδια, ίσως και να αποφύγει τα ευτράπελα. Υποσχέσεις που ποτέ δε θα πραγματοποιηθούν! Όνειρα που ποτέ δε θα γίνουν πραγματικότητα. Η ελπίδα πάντα βρίσκεται κρυμμένη κάπου, αλλά πρέπει να υπάρχουν και τα απαραίτητα στοιχεία, για να βρει έδαφος και να πιάσει τόπο. Η ελπίδα που βασίζεται στη φαντασία του Ποσειδώνα, μόνο απογοήτευση φέρνει, ίσως και μπελάδες.

Είναι από εκείνα τα Σάββατα λοιπόν, που θα προκύψουν εντάσεις, κάποιοι τσακωμοί και αρκετοί θα προτιμήσουν τη φυγή σε κάποιο μπαρ, ίσως παρέα με άγνωστες υπάρξεις. Οι πειρασμοί είναι αρκετοί, λίγο ο ένας πονά, λίγο ο άλλος, έτσι μπερδεύονται οι καταστάσεις. Πολλά όνειρα πέφτουν στο κενό, μιας που το χρήμα δεν υπάρχει, πιο ταξίδι αναψυχής και πιο κομμωτήριο και πιο shopping therapy, εδώ δε βγαίνει η επόμενη εβδομάδα.
Συνεπώς, σήμερα προσγειωνόμαστε ανώμαλα στην πραγματικότητα και για να περάσουμε καλά, αποφεύγουμε να έχουμε extreme επιθυμίες. Προτιμάμε ανθρώπους που αγαπάμε και εμπιστευόμαστε. Παίζουμε τίμια και άμα χάσουμε δεν πειράζει, το κούτελο καθαρό, πάνω από όλα. Βέβαια όποιος προτιμήσει τις ζαβολιές, κακό του κεφαλιού του. 

Φοβερό Σάββατο.. 😤💔😏 

φιλάκια.. 


Κριός
Λογικά τις μέρες αυτές τα έχετε κάνει μπάχαλο στις σχέσεις σας και δε ξέρετε από πού να το μαζέψετε μιας που ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, σας έχει σε αναμμένα κάρβουνα και σας ωθεί σε καυγάδες και λόγια πικρόχολα! Μπορεί να έχετε χίλια δίκια, όμως υπομονή άλλη δεν υπάρχει, κυρίως απέναντι σε άτομα, που τους έχετε εκφράσει κατά επανάληψη τις σκέψεις σας, τις επιθυμίες σας, το τι πραγματικά πρέπει να γίνει, προκειμένου να μπουν όλα στη θέση τους. Σάββατο σήμερα, αφήστε τις συγγνώμες για μια άλλη φορά, ας βράσουν λίγο με το ζουμί τους, μπας και κατανοήσουν το γιατί! Αποφύγετε ακόμα και να σηκώσετε το τηλέφωνο, γιατί στην τελική, τα πολλά τα λόγια είναι φτώχια. Από πράξεις πώς πάμε;;; Υπομονή και ψυχραιμία! 

Ταύρος
Ζόρικες οι μέρες αυτές, από τη μια σας στρεσάρει απίστευτα ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, από την άλλη σας χαϊδεύει γλυκά ο Ποσειδώνας, διχασμένες οι σκέψεις σας, οι επιθυμίες σας, ακόμα και η συμπεριφορά σας είναι κάπως αλλοπρόσαλλη! Ως Ταυράκια που είστε ή που θα αγκαλιάσετε το ψυγείο και θα φάτε ότι λιχουδιά υπάρχει ή που θα πάτε για το απόλυτο shopping therapy! Κάθε Σάββατο ή που παίρνετε δυο κιλά για πλάκα, ή που ξεπαραδιάζεστε σε σαλόνια ομορφιάς και έπειτα στα μπαρ και στα ξενύχτια. Και από Δευτέρα, ταπεινοί και μες στην κλάψα, μιας που το τζιν απλά δεν κουμπώνει! Μα τι έγινε; Σήμερα επιβάλλεται να είστε φρόνιμοι, να αντισταθείτε στους πειρασμούς της ημέρας. Το πορτοφόλι σας και τα μάτια σας!

Δίδυμος
Μυστήριες μέρες για εσάς, φαντάζουν ονειρεμένες, αλλά δεν είναι! Πάλι έχετε μπλέξει με παρέες που ναι μεν αλλά! Καιρό σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια, μια καλύτερη δουλειά, μια προαγωγή, ένα άλλο πόστο, αλλά ακόμα ίσως και να μην έχετε δει τίποτα από όλα αυτά. Επιμένετε ωστόσο στο να κάνετε δημόσιες σχέσεις, γιατί καλό είναι να μη χάνεστε. Ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιό σας, έχει σκοπό να ξεσκεπάσει την αλήθεια, η οποία σίγουρα θα σας ταράξει, αλλά ο Ποσειδώνας έχει να ρίξει μπόλικη στάχτη στα μάτια σας, γιατί δε θέλει να σας χαλάσει το όνειρο Σαββατιάτικο. Το νου σας ποιον βάζετε στο σπίτι σας, πού λέτε τα μυστικά σας, γιατί φανερώνετε τις αδυναμίες σας και δεν πρέπει. Απόψε νυχτοπερπατάτε με άτακτη διάθεση! 

Καρκίνος
Η αλήθεια είναι πως θέλετε το ΣΚ αυτό, να πέσετε στο κρεβάτι και να σηκωθείτε μεθαύριο, γιατί έχετε μεγάλη ανάγκη από ξεκούραση. Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, έχει «ρουφήξει» όλη σας την ενέργεια, μιας που σας βάζει συνεχώς σε μπελάδες. Όλο σας συμβαίνουν διάφορα παράξενα, που πρέπει να τρέξετε, να αγχωθείτε, να σπαταλήσετε τον προσωπικό σας χρόνο για πολύ χαζά πράγματα, που κατά βάθος σας κουράζουν απίστευτα πολύ! Αν συνεχίσετε σε αυτούς τους ρυθμούς, θα πέσετε τέζα στο κρεβάτι και ξαφνικά στη λίστα με τις προτεραιότητές σας, θα μπουν οι γιατροί και τα φαρμακεία. Πάνω από όλα η υγεία σας, γιατί δίχως εσάς, τι θα κάνουν οι άνθρωποι που κρέμονται από επάνω σας; Οπότε έχει relax Σαββατιάτικο! 

Λέων 
Λιονταράκια μου νιώθετε τόσο πολύ κουρασμένοι από τα πάντα όλα και έχετε μια επιθυμία να διώξετε μακριά τους τίτλους σας, τους ρόλους σας, να «ξεγυμνωθείτε» ένα πράγμα και κάποιος άλλος να σας φροντίσει, να σας πιάσει από το χεράκι, να σας νανουρίσει, γιατί πόσο πια; Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, διώχνε μακριά τις αντιστάσεις σας, τη καχυποψία, σκέψεις που σας έχουν σε εγρήγορση και σας ρίχνει στα βαθιά νερά του Ποσειδώνα. Και μιας που είστε τόσο ευαίσθητοι, το σενάριο σήμερα Σάββατο, είναι να περάσουν η Σάρα, η Μάρα και το κακό συναπάντημα από το σπίτι σας και να εκμεταλλευτούν τη φιλοξενία σας στο έπακρο! Και εντάξει αν έρθουν με γεμάτα χέρια, αν όμως όχι, το νου σας σε ανούσια κεράσματα! 

Παρθένος
Η αλήθεια είναι πως όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα, οπότε καλό είναι να είστε μετρημένοι τις μέρες αυτές, μην εκφράζετε τα συναισθήματά σας, γιατί κάποιοι παίρνουν λανθασμένα μηνύματα, που αργότερα θα σας τα χτυπήσουν και εσείς δε θα θυμάστε τίποτα! Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, σας βάζει σε πολύ περίεργες σκέψεις, τύπου δε σας εκτιμούν αρκετά στη δουλειά, πως ο σύντροφός σας θέλει πράγματα από εσάς, που ακόμα δε μπορείτε να του τα προσφέρετε, ένα κουβάρι το μυαλό σας. Ζητήστε μια άδεια καλύτερα, παρά να το παίζετε άρρωστοι. Κάποιοι προβληματίζεστε, είναι καιρός για γάμους και ραβαΐσια ή να προσμένετε λίγο ακόμα; Σάββατο σήμερα, προτιμήστε τις ρομαντικές στιγμές, την ηρεμία και μην τρελαίνεστε!

Ζυγός
Καλά αν είχατε στο νου σας να ταξιδέψετε κάπου μακριά, ξεχάστε το προς το παρόν γιατί δε βγαίνουν τα λεφτά με τίποτα! Μέρες που «γκρεμίζονται» τα σχέδιά σας, ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, έχει φροντίσει για αυτό. Παράξενο Σάββατο, μιας που τα γεγονότα είναι τέτοια, που σίγουρα θα σας δείξουν πιο μονοπάτι να ακολουθήσετε. Το κάθε εμπόδιο για καλό, είναι μια σκέψη που θα την εκτιμήσετε ιδιαιτέρως, λίγο αργότερα. Πάνε εκείνα τα όνειρα καλοκαιρινής νυκτός, προφανώς δεν υπολογίζατε το σήμερα, την εποχή, το ταμείο σας. Ή που κλείνεστε στο εαυτό σας και δε σας βγάζουν λέξη, ή που μαζεύετε τα φιλαράκια σας και τους λέτε τον πόνο σας. Ο επιμένων δε νικά, αντιθέτως χάνει τα λεφτά του και την ηρεμία του!

Σκορπιός
Απίστευτα μπερδεμένοι είστε τις μέρες αυτές, ο Ποσειδώνας σας κάνει να ονειρεύεστε δράκους, ενώ ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, σας αποκαρδιώνει, μιας που όλα μένουν στη φαντασία σας. Αμέτρητες οι συζητήσεις που κάνετε, έχετε τόσο πολύ την ανάγκη να μιλήσετε, να εκφράσετε τις απόψεις και τις ανησυχίες σας, που δε ξεχωρίζετε τους καλούς από τους κακούς. Σάββατο σήμερα, έχετε τα κέφια σας, ανεξάρτητα αν από μέσα σας βράζετε. Περιμένετε να σας δώσουν κάτι λεφτά, έχετε προσφέρει τις υπηρεσίες σας και πρέπει να ανταμειφτείτε, να όμως που σας πηγαίνουν από τον έναν στον άλλον και αρκετοί κάνουν και την πάπια, συνεπώς δε ξέρω κατά πόσο θα συγκρατήσετε τη ψυχραιμία σας. Μακριά από κουτσομπολιά!

Τοξότης 
Υπάρχει ένα σύννεφο μέσα στο μυαλό σας, είναι μόνιμο τις μέρες αυτές, δε σκέφτεστε και τόσο καθαρά. Ενώ γνωρίζετε την αλήθεια, την έχετε αποδεχτεί κιόλας, ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους δε σας αφήνει να δράσετε αναλόγως. Σας δίνει το ρόλο της «γλάστρας», είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Βασικά προσμένετε σε ένα θαύμα, μπας και κάποιος ενδιαφερθεί περισσότερο για εσάς και τις ανάγκες σας, μπας και κάποιος άλλος κάνει το πρώτο βήμα. Ένα πολύ άτακτο Σάββατο ξημέρωσε, μιας που αρκετοί θα προτιμήσετε τις βόλτες με τα φιλαράκια και το φλερτ με άγνωστες υπάρξεις. Να το φτιάξετε το ψυχολογικό, αλλά μη πείτε σε περιπέτειες που φέρνουν απίστευτες συνέπειες. Ένας πειρασμός, τεστάρει τις αντοχές σας!

Αιγόκερως
Εννοείται πως τις μέρες αυτές καλό είναι να έχετε μάτια και αυτιά παντού, γιατί όλο και κάποια ψυχή γλυκό κοιτάζει τα κεκτημένα σας και αυτό βέβαια είναι αρκετό για να γίνετε μπουρλότο. Από τη μια δεν έχετε και πολύ όρεξη για δουλειά, από την άλλη όμως είναι ανεπίτρεπτο να τα αφήσετε όλα στο φλου και ότι προκύψει. Για αυτή την παραζάλη φταίει ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, ο οποίος βρίσκει τρόπους για να σας ρίχνει στα πατώματα και να μην είστε μάχιμοι και πρώτο μέτωπο. Καλά, Αιγόκεροι είστε, δε χαμπαριάζετε από τέτοια. Λέμε τώρα.. Σάββατο σήμερα, αρκετοί θα προτιμήστε τα μπαρ και τα ξενύχτια, γιατί έχετε ανάγκη να ξεδώσετε, να χορέψετε, να φλερτάρετε, να πιείτε μερικά ποτηράκια παραπάνω. Με ταξί παρακαλώ πολύ, έτσι;; 

Υδροχόος
Όλα φαντάζουν ωραία στην περίπτωση τη δική σας, νιώθετε πολύ φοβερά και τρομερά με τον εαυτό σας, αυτό θέλουν να πιστεύετε οι κόλακες και οι κακές παρέες. Κάποιος έχει βάλει στο μάτι το πορτοφόλι σας, προφανώς θέλει να σας ξεζουμίσει, οπότε ας έχετε το νου σας, στα έξοδα που προκύπτουν, ή που σας βάζουν να κάνετε στα ξαφνικά. Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, μπερδεύει κατά πολύ την πραγματικότητα με τη φαντασία, οπότε μεταξύ μας δε ξέρετε ποιον να εμπιστευτείτε τις μέρες αυτές. Σάββατο σήμερα, προτάσεις για έξω σίγουρα υπάρχουν, όλο και κάπου θα πάτε, το νου σας στο ποτό σας, μην πέσει μέσα καμιά στάχτη και δείτε αστεράκια στα ξαφνικά. Η παρέα θα προσπαθήσει να σας «μεθύσει» με κάθε τρόπο! 

Ιχθύες
Μπορεί να πιστεύετε πως είναι όλα τέλεια, πως έχετε δρομολογήσει τα πάντα όλα με τον πιο σωστό τρόπο, να όμως που δεν είναι έτσι. Ο Ποσειδώνας σας έχει θολώσει το μυαλό, φαντάζεστε ιδανικές καταστάσεις, σας αφήνει να πιστεύετε ότι σας βολεύει και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο από όλα. Θέματα οικογενειακά απαιτούν άλλου είδους προσοχή και εσείς πέρα, βρέχει. Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους, κάνει ένα φου και σας δείχνει την αλήθεια και σοκάρεστε. Σάββατο λοιπόν, κάνετε ταμείο, είστε ήδη μείον, δε βγαίνουν τα κουκιά μέχρι τέλος του μήνα και δε φτάνει αυτό, έχετε δώσει υποσχέσεις που δε θα τις τηρήσετε με τίποτα. Ένα και ένα κάνουν δυο, αυτό δεν αλλάζει με τίποτα, συνεπώς φτιάξτε πλάνο και πείτε και κανά όχι!

magicfariel

Φωτογραφία από inna mykytas από το Pixabay