Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Ταυρίσιο μου Φεγγάρι, πόση αλήθεια κρύβεις; by MagicF’Ariel..

Πανσέληνος, στον Ταύρο 08/11 και έκλειψη Σελήνης, το σύμπαν είναι φουλ στο πείσμα και στον εγωισμό! Και επειδή ο Ταύρος είναι παιδί της Αφροδίτης, της αγάπης, του έρωτα και των σχέσεων, το αποψινό Φεγγάρι επηρεάζει κατά βάθος αυτούς τους τομείς της ζωής μας. 

Ο Ταύρος από τη φύση του είναι μεν πεισματάρης, όμως προτιμά την αλήθεια σε κάθε περίπτωση. Είναι άγαρμπος στους τρόπους του, ωμός θα έλεγα, μιας που εκφράζει τα συναισθήματά του, έτσι όπως του βγουν, γιατί είναι αυθόρμητος, γνήσιος, ντόμπρος, ειλικρινής, είναι προφανώς ο ίδιος ένα ακατέργαστο διαμάντι!
Είναι όμως απίστευτα ντροπαλός, δηλαδή αργεί πολύ να πάρει «μπροστά», εκείνη την απόφαση για να εκφράσει τα όσα νιώθει. Συνεπώς, γυρεύει από τους φίλους του, τους συνεργάτες του, το σύντροφό του, ακριβώς το ίδιο! Τον ενθουσιάζουν τα αμοιβαία συναισθήματα και του δίνουν τη δύναμη, να ξεπεράσει τον εαυτό του, να προσφέρει ακόμα πιο πολλά και ας μη γνωρίζει εκείνη τη στιγμή, τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Αγάπη να υπάρχει, σεβασμός, εκτίμηση και μόνο τότε ότι χαρίσματα έχει ξεδιπλώνονται και προφέρονται απλόχερα στους ανθρώπους του.

Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου, τονίζει σε έντονο βαθμό τέτοια συναισθήματα, τέτοιες απόψεις, ταρακουνά το ήθος, ξεσκεπάζει την αλήθεια. Τα ζώδια που νιώθουν μυστήρια τις μέρες αυτές, είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, κυρίως του β’ δεκαημέρου, αλλά θεωρώ πως είναι τόσο δυνατή η επιρροή που πολύς κόσμος εκεί έξω, θα νιώσει είτε την καρδιά του να φλέγεται από έρωτα, είτε να ψύχεται από τον «χιονιά» του σύμπαντος.

Το αποψινό Φεγγάρι είναι περικυκλωμένο από τον Ερμή, τον Ήλιο και την Αφροδίτη που βρίσκονται και οι τρεις στο ζώδιο του Σκορπιού! Χορεύουν ολημερίς και ολονυχτίς γύρω από το Φεγγάρι, «κλέβουν» μαγικά, τη θετική ενέργεια και σκορπίζουν παντού το «σκοτάδι», γιατί θέλουν κατά βάθος να μας φτάσουν στα άκρα! Θέλουν να γυρέψουμε εκείνο το μαγικό, κρυφό σεντούκι της ψυχής μας, να το ανοίξουμε και να το ψάξουμε τόσο καλά, ίσως και να το αδειάσουμε, να το καθαρίσουμε, έρχοντας αντιμέτωποι με αλήθειες που σε πολλές περιπτώσεις πονούν, τσακίζουν κόκαλα λέμε! 

Αγάπη; ή Εγωισμός;
Έρωτας; ή Πάθος;
Αλήθεια; ή Ψέματα;
Πιστός; ή Άπιστος;
Ευτυχισμένος; ή Δυστυχής;
Ικανοποιημένος; ή Ανικανοποίητος;
Ολοκληρωμένος; ή Φουλ στα Ανεκπλήρωτα;
 

Πιέζουν με κάθε τρόπο, να δώσουμε μια ειλικρινή απάντηση στον εαυτό μας, θέλουμε – δε θέλουμε! Αξίζει τον κόπο να παλέψουμε για μια σχέση ή έχει φτάσει στο τέλος της; Έχουμε τη δύναμη να ξεβολευτούμε από μια “safe” κατάσταση και να τραβήξουμε προς το άγνωστο με βάρκα την ελπίδα;

Στο χορό μπαίνουν ο Ουρανός και ο Κρόνος! Δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Το τραγούδι θα παιχτεί και θα ξανά παιχτεί, μέχρι να φανεί η γυμνή αλήθεια! Ο ρυθμός του σύμπαντος έντονος, ασταμάτητος, παθιασμένος, επαναστατικός, άκρως απελευθερωτικός, έφτασε η στιγμή που η ψυχή θα ξεγυμνωθεί, θα φανερωθεί, το κάθε συναίσθημα, η κάθε σκέψη, η αληθινή επιθυμία! 

Φανταστείτε πώς χορεύουν τα ξωτικά, κυκλικά, γύρω από τη φωτιά, τραγουδώντας δυνατά, λόγια μαγικά, που ξεσηκώνουν τη φύση όλη, που μαγεύουν τα πλάσματα τριγύρω, που τρελαίνουν εκείνους που δεν πιστεύουν.. 





Απόψε το Φεγγάρι φωτίζει τα σκοτεινά, κρυφά, μονοπάτια του δάσους, πρέπει όλοι μας να φτάσουμε, εκεί που γίνεται ο χορός. Να χορέψουμε μαζί τους. Να μεταμορφωθούμε σε ξωτικά, να πιστέψουμε στη δύναμη της αλήθειας!

Ο Ουρανός κάνει τις μαγικές επιρροές του Φεγγαριού απρόβλεπτες! Ξεσηκώνει για εκείνο το ξέσπασμα. Για την αντίδραση. Σηκώνει τέτοιον αέρα, που πέφτουν οι μάσκες, φανερώνει το πρόσωπό μας, ξεσκεπάζει τη ψυχή μας, μας ξεγυμνώνει, γιατί απαιτεί να μπει ένα τέλος και να προκύψει μια νέα αρχή!
Ο Κρόνος, ο πιο αυστηρός όλων, βαστά ένα ψαλίδι. Αυτό είναι που θα κόψει εκείνη τη λεπτή κλωστή, που ενώνει το παρελθόν μας με το παρόν, το σήμερα! Ο Κρόνος όμως είναι αυτός, που θα επιλέξει να ενώσει εκείνες τις ψυχές που όντως αξίζουν να είναι μαζί!

Και όλοι μαζί χορεύουν γύρω από το Φεγγάρι, γύρω από έναν Ταύρο, γύρω από οτιδήποτε αντιπροσωπεύει τη φύση ενός Ταύρου και επιμένουν σε κάτι τόσο ασταμάτητο, τόσο έντονο, απόψε οι καρδιές θα μιλήσουν! 

Απόψε είμαι εγώ και εσύ, δίχως μάσκα! 
Απόψε τολμώ να είμαι δική σου, τολμάς να είσαι δικός μου! 
Απόψε σε διεκδικώ, θα γίνεις ο ιππότης μου; 
Απόψε αφήνω το παρελθόν να με οδηγήσει στα σκαλοπάτια σου..! 
Απόψε διαγράφω το παρελθόν, σε απελευθερώνω! 
Απόψε σου επιβεβαιώνω την αιώνια αγάπη μου! 
Απόψε με διώχνεις για πάντα μακριά! 

Από αύριο.. όμως.. η μάσκα δε χρειάζεται άλλο πια..
Γιατί.. 

"Every end is a new beginning!"

magicfariel


Φωτογραφία από Artapixel από το Pixabay
Φωτογραφία από Sandy Flowers από το Pixabay