Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Ζώδια: Ρομαντικά τα μηνύματα του Σαββάτου 12/11/2022, by MagicF’Ariel..!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο σήμερα, ο Νοέμβρης προχωρά και μέχρι στιγμής έχουμε μια πικρή γεύση, από τα αστρολογικά γεγονότα των ημερών. Πολύ σκοτάδι έπεσε στα ξαφνικά, πολύ φως επίσης! Η περιβόητη μάχη μεταξύ καλού και κακού, φανταστείτε πόσο μαγικές είναι οι ενέργειες του σύμπαντος. 

Σήμερα ο Ποσειδώνας έχει τρελά κέφια. Προφανώς βαρέθηκε, πόσο πια, οπότε μπαίνει σφήνα στο γκρίζο χρώμα και μας προσφέρει τα γαλαζοπράσινα νερά του. Αυτό το σμαραγδί. Και κάπως έτσι γλυκαίνει η καρδιά μας, κάνουμε όμορφες σκέψεις, έχουμε πολύ ρομαντική διάθεση στα ξαφνικά. Ο Ερμής (Σκορπιό) εκμεταλλεύεται τις μαγικές ενέργειες του Ποσειδώνα (Ιχθύες) και φτιάχνει μηνύματα ερωτικά, θέλει κάποιοι εκεί έξω να λάβουν λόγια αγάπης από το πρόσωπο εκείνο το μοναδικό. 
Ο Ερμής παρέα με τον Ποσειδώνα, φτιάχνουν και τις προσκλήσεις για εκείνες τις βόλτες και τα σουαρέ. Ο κόσμος σήμερα θα νιώσει αυτό που λέμε, Love is in the air. 

Ας ξεπεράσουμε τους εγωισμούς και τα πείσματα, αρκετά μας αποτρέλανε ο Κρόνος, enough is enough! 

Ο Ποσειδώνας θέλει φλερτ, πονηρές ματιές, γλυκόλογα, μηνύματα ερωτικά, συναντήσεις μοιραίες, συναισθήματα που γιατρεύουν τις πληγές του κόσμου. Όλα τα ωραία κρατούν λίγο, για αυτό ας ζήσουμε το σήμερα και βλέπουμε για το αύριο.. 

φιλάκια..  💗

Κριός
Είναι από εκείνα τα Σάββατα που δε θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι, ιδανικό το σκηνικό για χουχούλιασμα, τυχεροί οι ερωτευμένοι Κριοί της παρέας. Κανείς δε θα μείνει παραπονεμένος, μιας που το πρόσωπο που αγαπάτε, μπορεί να σας φέρει μια ανθοδέσμη, μερικά σοκολατάκια, να σας φλερτάρει πολύ ρομαντικά. Και το τρίτο σενάριο είναι, να λάβετε ένα μήνυμα από ένα θαυμαστή σας και να φτιάξετε πολύ το ψυχολογικό. Χαμογελάστε! 

Ταύρος
Οι εκπλήξεις συνεχίζουν, αλίμονο, όμως το Σάββατο αυτό, ίσως και να σας κάνουν μια πρόταση γάμου! Συγκλονιστικό αν δε το περιμένετε, πολύ ρομαντικό σε κάθε περίπτωση. Το σύμπαν σας θέλει φουλ ερωτευμένους και ζευγαρωμένους, οπότε ξεχάστε για λίγο τον καναπέ και τα χουχουλιάσματα, κυκλοφορήστε, όλο και κάποια ύπαρξη θα εμφανιστεί στο διάβα σας. Πολλά τα μηνύματα του Ερμή, έχουν χρώμα ροζ, στάζουν μέλι. Όντως;;;

Δίδυμος
Ο Ποσειδώνας όσο να’ναι σας γλυκαίνει λιγουλάκι, είναι κατάλληλη η ημέρα για να κάνετε τις γατούλες, προκειμένου να σας αγαπήσουν ξανά. Είναι από εκείνα τα Σάββατα, που οι προτάσεις για έξω θα πέσουν βροχή και που θα χρειαστεί να επιλέξετε, ή σπίτι ή νυχτοπερπατήματα. Οι πειρασμοί της ημέρας είναι μπόλικοι και εσείς όπως φαίνεται θα πέσετε στη παγίδα. Προτιμάτε το φλερτ και τις ανέμελες συζητήσεις, με αγνώστους φυσικά!

Καρκίνος
Από τα πιο όμορφα Σάββατα, μιας που η διάθεσή σας είναι τέρμα ρομαντική και ίσως να μην γκρινιάξετε ούτε για ένα λεπτό! Από τους τυχερούς, ίσως να λάβετε το πιο ερωτικό μήνυμα ever και να απογειωθείτε στο λεπτό! Αρκετοί προτιμάτε τα φιλαράκια σας και τις βόλτες από εδώ και από εκεί. Μονάχοι δε θα μείνετε σε καμία περίπτωση, σας αγαπούν και σας το δείχνουν με κάθε τρόπο. Για αυτό χαμογελάστε και let it flow. Όπως πάνε και όπως έρθουν.

Λέων
Το σύμπαν που λέτε σας επιφυλάσσει μια απρόβλεπτα, ευχάριστη έκπληξη! Κάποιοι λαμβάνετε εκείνο το πολυπόθητο μήνυμα από το πρόσωπο που σας αρέσει και νιώθετε απίστευτα ωραία. Βέβαια, η μέρα κρύβει μοιραίες συναντήσεις, συνεπώς μήπως να κυκλοφορήσετε, στα μέρη τα γνωστά, γιατί you never know! Είναι από εκείνα τα Σάββατα που σας αγαπούν, σας θαυμάζουν, σας κατανοούν, θέλουν πολύ να σας δώσουν ένα φιλί! Kisses..

Παρθένος
Είναι από εκείνα τα Σάββατα που μπορείτε στα ξαφνικά να φτιάξετε βαλιτσούλα και δρόμο! Είτε συνοδεύεστε, είτε όχι, αν η παρέα έχει κάπου τριγύρω μια καλύβα, να ακολουθήσετε, γιατί οι όμορφες στιγμές είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αρκετοί είστε δύσπιστοι στον έρωτα, να όμως που ο Ποσειδώνας θα σας γλυκάνει την καρδιά, δηλαδή και πάλι θέματα συντροφικότητας θα σας απασχολήσουν. Δώστε καμιά ευκαιρία, όμως!

Ζυγός
Ενώ τα μηνύματα του σύμπαντος είναι ερωτικά, στην περίπτωση τη δική σας είναι οικονομικά! Όλο και από κάπου ζητήσατε μια βοήθεια, όλο και κάποιος θα σας την προσφέρει, οπότε σήμερα μαθαίνετε τα μαντάτα. Ωραίο Σάββατο για να πάτε κομμωτήριο και να κάνετε γενικώς τα beaute σας. Φροντίστε να είστε όμορφα ντυμένοι, γιατί από αλλού θα ξεκινήσετε και αλλού θα καταλήξετε ως συνήθως! Το φλερτ έχει την τιμητική του, γλυκές ζαβολιές..

Σκορπιός
Η αλήθεια είναι πως έχετε πάρει και πολύ τα επάνω σας, με τόσους πλανήτες στο ζώδιό σας, νιώθετε θαυμάσια για το σήμερα τουλάχιστον. Η Αφροδίτη σας έχει φέρει πολύ αγάπη, όρεξη για βόλτες, για φλερτ με διάφορες ψυχές, νιώθετε πως υπάρχετε στο χάρτη της ζωής. Ένα Σάββατο γεμάτο από αναπάντεχες εκπλήξεις! Μοιραίες συναντήσεις; Ξαφνικά αντίο; Ο Ποσειδώνας ρίχνει τις άμυνες σας και ένα πάθος που είναι λάθος, σας αρέσει πιο πολύ!

Τοξότης
Και που λέτε ο Ποσειδώνας σας κάνει καχύποπτους πολύ, κάνετε κάτι σενάρια πολύ φανταστικά, αλλά επειδή η διαίσθησή σας είναι έντονη Σαββατιάτικο, θα προτιμήσετε την ησυχία σας με λίγους και καλούς. Κάποιος σας λείπει, μια νοσταλγία την έχετε, για κάποιο πρόσωπο που έχει εξαφανιστεί μέσα από τη ζωή σας. Ένα μήνυμα μπορεί να σας ξεσηκώσει για ένα ταξιδάκι, κάπου στα παλιά σας τα μέρη, έτσι επειδή μπορείτε!

Αιγόκερως
Ωραία ημέρα για να παίξετε ένα τυχερό παιχνίδι. Να τζογάρετε εν ολίγοις, αλλά με μέτρο φυσικά. Η μια πλευρά ενός Αιγόκερου. Ιδανικό Σάββατο για να αγαπήστε με το σύντροφό σας, για να πείτε το ναι σε μια πρόταση γάμου, για να φτιάξετε ακόμα και ένα παιδικό δωμάτιο. Πηγαίνετε αρκετοί σε ένα άλλο, νέο level. Οι μοναχικοί της παρέας, στείλτε κανά μήνυμα, κοινωνικοποιηθείτε, ακολουθήστε την παρέα, σίγουρα υπάρχουν νέες αφίξεις, άκρως γοητευτικές!

Υδροχόος
Είναι από εκείνα τα Σάββατα που θα πάρετε μεγάλη ανάσα ανακούφισης, δικαιώνεστε από το σύμπαν για τη μάχη που δώσατε και συνεχίζετε να δίνετε. Ωραία μέρα για να ξεκουραστείτε, να θεραπεύσετε την ύπαρξή σας ολόκληρη, να χαμογελάσετε από ικανοποίηση. Αμέτρητα τα φλερτ, σας θαυμάζουν, σας κολακεύουν, σας ανεβάζουν στον ουρανό. Επιτρέπεται σήμερα να λάβετε μέρος στο παιχνίδι του έρωτα. Ο Ποσειδώνας έχει σχέδιο πονηρό.

Ιχθύες
Όσοι έχετε αμόρε, καλό είναι να ταξιδέψετε, κάπου μακριά, κάπου ρομαντικά, γιατί σήμερα ο Ποσειδώνας έχει κέφια και φτιάχνει όμορφες, αγαπησιάρικες στιγμές. Από εκείνα τα Σάββατα που όταν το τηλέφωνο χτυπήσει, ας το απαντήσετε, γιατί η πρόσκληση θα είναι πέρα για πέρα δελεαστική. Και επειδή σας αρέσουν οι ζαβολιές, ακόμα και μέσω social media θα φλερτάρετε, μπορεί η χάρη σας να βρεθεί στην άλλη άκρη του κόσμου. Γιούχου λέω!

magicfariel

Φωτογραφία από Maura Nicolaita από το Pixabay