Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Ζώδια: Τα μαντάτα του Ερμή από τον Σκορπιό, μόνο φαρμάκι στάζουν! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Ερμής στον Σκορπιό, από σήμερα 30/10 και για δυο εβδομάδες, τα μαντάτα του σύμπαντος, πιο μυστήρια από ποτέ! 
Ο Ερμής μαγεύεται από τη ψυχοσύνθεση του Σκορπιού, του αρέσει η επαφή του με το σκοτάδι, το έχει ανάγκη τούτη τη φορά, κυρίως για να βοηθήσει κάποιες ψυχές εκεί έξω, να ανοίξουν το στοματάκι τους και να μεταφέρουν τα μαντάτα, χύμα στο κύμα, έξω από τα δόντια.
Αρκετοί βρίσκουν τη δύναμη και το κουράγιο, να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους, είτε είναι όμορφα, είτε όχι. Κάποιος επιτέλους πρέπει να πει την αλήθεια εκεί έξω!

Οι τυχεροί της παρέας, είναι οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι! 




Φαρμάκι τις μέρες αυτές, όλοι θα το στάξουμε, το θέμα είναι αν θα είναι εκεί που πρέπει, ή θα πέσει παρά δίπλα σε εκείνο το πρόσωπο που δε φταίει σε τίποτα; 

Ο Ερμής δεν είναι μόνος του στον Σκορπιό, έχει τον Ήλιο και την Αφροδίτη συμμάχους στο έργο του, οπότε τα ερωτικά μηνύματα είναι πιο πολλά τις μέρες αυτές! 
Και επειδή ο Ουρανός είναι στα φόρτε του, σίγουρα θα είναι απρόβλεπτα, σε ώρες περίεργες, σε στιγμές που ίσως να είμαστε πιο ευάλωτοι, που άμυνες δεν υπάρχουν, τσουπ έφτασε και το πάθος! Παθιασμένα, ερωτικά μηνύματα!

Οι Σκορπιοί φυσικά έχουν την τιμητική τους σε αυτό. Στέλνουν, λαμβάνουν, ξεσηκώνουν, απογειώνουν, προσγειώνουν ανώμαλα, μια καταστροφή είναι πάντα στο πρόγραμμα! Αυτές τις δυο εβδομάδες, στο σύμπαν συμβαίνουν τα απίστευτα! Ας υποθέσουμε πως το καλό με το κακό, δίνουν μάχη, σώμα με σώμα και πως ο Ερμής βρίσκεται κάπου στη μέση, ανήμπορος, μπλοκαρισμένος, τον πετάνε εκτός παιχνιδιού! 

Συνεπώς τα μηνύματα του Ερμή από τον Σκορπιό, κάθε μέρα αλλάζουν ύφος, γίνονται πιο σκληρά, η αλήθεια κρύβει πολύ πόνο, τα λόγια σταράτα, απόλυτα, κάποια είναι όντως έτσι, κάποια όμως απλά φτιάχνουν το τέλειο παραμύθι για εκείνους που δε θέλουν να φανερωθούν! Κάθε μήνυμα έχει διαφορετικό νόημα. Ο Ποσειδώνας ωραιοποιεί τις καταστάσεις μετά από το χάος που προκαλεί ο Ουρανός, αλλά ο Πλούτωνας καρβουνιάζει ότι πήγε να σωθεί από όλη αυτή την ιστορία.

Και πού καταλήγουμε; 

Η αλήθεια είναι μόνο μια! Τη λες και ξεμπερδεύεις!

φιλάκια.. 😘


Κριός
Ο Ερμής σας φέρνει ένα λογαριασμό να πληρώσετε, μια οφειλή ουρανοκατέβατη! Τις επόμενες δυο εβδομάδες, θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί με τα χρήματά σας, μη ξανοίγεστε, κρατήστε τίποτα στην άκρη, γιατί κανείς δε ξέρει το τι μας ξημερώνει. Ο Ερμής και οι «συναναστροφές» του, σας κάνουν μπουρλότο και θα το στάξετε το φαρμάκι σας, κυρίως στους συνεργάτες σας, μιας που σας έχουν φτάσει στο αμήν! Η αλήθεια πονάει..

Ταύρος 
Ο Ερμής θέλει λόγια σταράτα! Ξεκαθαρίσματα! Το θέμα είναι να γίνει με όμορφο τρόπο και όχι με άγαρμπο! Φαντάζομαι πως η Αφροδίτη είναι σωτήρια για εσάς τις μέρες αυτές! Κάντε εσείς την αρχή και δώστε την ευκαιρία στους συνομιλητές σας, να σας εξηγήσουν, να σας δώσουν τις απαντήσεις τους, να είναι ξεκάθαρες όμως! Το φαρμάκι θα το στάξετε, μόνο αν χρειαστεί! Το δράση – αντίδραση παίζει πολύ με τον Ουρανό στα φόρτε του! 

Δίδυμος 
Ο Ερμής φέρνει μια νέα επαγγελματική πρόταση στο διάβα σας. Ίσως και να μην είναι τόσο νέα, μια ιδέα ετών, ένα όνειρο ίσως, ξαφνικά μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Νιώθετε μια δυσφορία στη δουλειά σας, γίνεστε αλαζόνες και τις μέρες αυτές, δε θα αφήσετε τίποτα να πέσει κάτω. Αρκετοί μπορεί να δηλώσετε και μια ηρωική παραίτηση, το σενάριο να δυσαρεστήσετε πολύ κόσμο, είναι στα προσεχές! Στάζετε αδικαιολόγητο φαρμάκι. Γιατί;

Καρκίνος
Ο Ερμής μόνο ευχάριστα μαντάτα φέρει στο δρόμο σας, να τη φορέσετε εκείνη τη μπλε τη χάντρα! Και μιας που περάσατε στα δύσκολα μονάχοι και βγήκατε νικητές, αυτές τις δυο εβδομάδες, θα κάνετε μπόλικα δωράκια στον εαυτό σας. Ο Ερμής κάνει το τηλέφωνό σας να χτυπά ασταμάτητα, οι προτάσεις για έξω μπόλικες, γίνεστε ασυμμάζευτοι και επιτέλους είστε χαρούμενοι! Φαρμάκι θα στάξετε σε όποιον προσπαθήσει να σας σταματήσει!

Λέων
Ο Ερμής σας χαρίζει ένα βαζάκι φουλ στο φαρμάκι, να έχετε να το ρίχνετε μπόλικο τις μέρες αυτές. Μια αλλαγή βρίσκεται μόνιμα μέσα στο μυαλό σας, θα είναι δουλειάς; Σπιτιού; Συντρόφου; Μήπως θα πάρετε τα βουνά; Επιβάλλετε τις απόψεις σας, σε μέρες που το σύμπαν τιμωρεί τέτοιες συμπεριφορές! Βιάζεστε και όποιος βιάζεται σκοντάφτει! Κάποιοι βέβαια, τη βλέπετε αλλιώς τη δουλειά, μήπως ο φάκελος κρύβει ένα μονόπετρο μέσα; 

Παρθένος
Ο Ερμής σα να ξεδιπλώνει μαγικά τα επικοινωνιακά σας τα χαρίσματα και τις μέρες αυτές είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε όποιον σας έχει ανάγκη. Ίσως να μεσολαβήσετε και κάπου, προκειμένου να φτιάξουν κάποιες σχέσεις! Βέβαια, κάποιοι το βλέπουν ως μια καλή ευκαιρία, για να ανακατευτούν στην προσωπική σας τη ζωή! Σε μια τέτοια περίπτωση θα το στάξετε το φαρμάκι σας και με το παραπάνω, μιας που είναι ανεπίτρεπτες τέτοιες συμπεριφορές!

Ζυγός
Ο Ερμής φέρνει μπόλικα έξοδα τις μέρες αυτές, οι λογαριασμοί σκάνε ο ένας μετά τον άλλον! Μπορεί να εμφανιστούν ακόμα και «φαντάσματα», που σίγουρα θα σας στρεσάρουν, αφού θα χρειαστεί να αλλάξετε τη λίστα με τις προτεραιότητές σας! Το να ακυρώσετε τις συμφωνίες σας, είναι μια ιδέα, που δε σας αρέσει και τόσο, όμως από την άλλη θέλετε να έχετε και το κούτελο καθαρό. Κόψτε από παντού για δυο εβδομάδες. Φαρμακώνεστε από μόνοι σας!

Σκορπιός
Ο Ερμής από το ζώδιό σας, σας απελευθερώνει εκφραστικά και σας μεταμορφώνει σε υπέροχα, γοητευτικά, πλάσματα! Αυτές τις δυο εβδομάδες, μπορείτε να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, οι στιγμές που θα ζήσετε, πέρα για πέρα μαγικές! Και ξαφνικά το σύμπαν σας χαλά το όνειρο, ο εγωισμός σας στα κόκκινα, ίσως να στάξετε το φαρμάκι σας από άμυνα! Τα μηνύματα του Ερμή έχουν διπλή όψη! Συναίσθημα ή τετράγωνη λογική;

Τοξότης
Ο Ερμής σας κάνει καχύποπτους πολύ και ξαφνικά τα μαντάτα του τα βλέπετε μαύρα και άραχνα. Μόνιμη η σύγχυση μέσα στο μυαλό σας, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα. Αρκετοί θα μπουρδουκλώσετε τις καταστάσεις, θα το στάξετε το φαρμάκι σας και θα εκτεθείτε άνευ λόγου και αιτίας. Κάποιος σας προδίδει, ή έτσι νιώθετε και δίχως να το ψάξετε, θα αντιδράσετε φανερά και ότι θέλει ας προκύψει. Αποφύγετε τα κουτσομπολιά! Επιμένει το σύμπαν!

Αιγόκερως
Ο Ερμής κάνει το τηλέφωνό σας να χτυπά σα «δαιμονισμένο»! Σας θυμάται πολύς κόσμος, μπόλικες οι προτάσεις για έξω, σας αποζητούν σε διάφορες παρέες, καιρός να φρεσκάρετε την γκαρνταρόμπα σας. Και κάπου εκεί έξω, βρίσκεται ένα πρόσωπο που σας γοητεύει ιδιαίτερα, ο Ερμής βρίσκει τον τρόπο να έρθετε σε επαφή, το μετά είναι μια δύσκολη ερώτηση. Φαρμάκι ίσως και να στάξετε, αν και όταν διαπιστώσετε πως το πορτοφόλι σας, άδειασε στα ξαφνικά!

Υδροχόος
Ο Ερμής έχει αμέτρητα μηνύματα και όπως φαίνεται τα θέλετε όλα δικά σας! Εσείς με τη σειρά σας θα τα περάσετε σε εκείνους που πρέπει να τα ακούσουν. Επαγγελματικές οι ανησυχίες σας, η τελειομανία σας τις μέρες αυτές, τσακίζει κόκαλα. Ο τρόπος που θα μεταφέρετε τις σκέψεις σας, τις επιθυμίες σας, τα όνειρά σας, θα καθορίσει και το αποτέλεσμα. Στάζετε φαρμάκι με το παραμικρό, ενώ δεν πρέπει! Κάνετε πάλι την ανατροπή!

Ιχθύες
Ο Ερμής σας βοηθά στο να εκφράσετε τις απόψεις σας, στους ανθρώπους σας, να μιλήσετε για τα όνειρά σας, να μοιράσετε λίγη χαρά από δω και από κει. Ας έχετε το νου σας, γιατί δεν είναι όλοι φίλοι σας και κάποιοι δε χαίρονται και τόσο με τις επιτυχίες σας. Οι μάσκες θα πέσουν τις επόμενες δυο εβδομάδες και να έρθουν εμπόδια από το πουθενά. Αποφύγετε να στάξετε το φαρμάκι σας. Πράξτε αναλόγως και βάλτε τον κάθε κατεργάρη στη θέση του! 

magicfariel

Φωτογραφία από Mandy Fontana από το Pixabay