Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Ζώδια: Η Αφροδίτη του Οκτώβρη 22’ by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Οκτώβρης τώρα πια στη μέση του, αποφάσισα να αφιερώσω το χρόνο μου στη Θεά Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού μέρες τώρα και μας βασανίζει με θέματα συντροφικότητας. Από τη μια θέλει να βοηθήσει τα ζευγάρια να βελτιώσουν τη σχέση τους, από την άλλη θέλει να διώξει τη μοναξιά από τους ελεύθερους. Το ζώδιο του Ζυγού είναι ιδανικό για τέτοιες καταστάσεις. 

Να όμως που το σύμπαν έχει άλλα σχέδια, συνέχεια της χαλά τα πλάνα, της πηγαίνει κόντρα, γιατί ο καθένας από εμάς πρέπει να βιώσει ξεχωριστά γεγονότα, προφανώς για να εκτιμήσει τα όσα έχει! 

Με το που μπήκε ο Οκτώβρης, ο Δίας έστησε καρτέρι στην Αφροδίτη, της έκοψε λίγο τη φόρα, την πονοκεφάλιασε, γιατί; Γιατί ήθελε να δει το μέγεθος των συναισθημάτων του κόσμου, γιατί όσο πιο υπερβολικός είναι κάποιος, άλλο τόσο παθιάζεται, άλλο τόσο επιμένει στην αλήθεια. Η αλήθεια πάντα φωνάζει, επαναστατεί, τσακώνεται, πληγώνει κιόλας, αλλά είναι μια. Βέβαια κάποιους τους παγίδευσε, τους παρέσυρε, τους έστειλε πειρασμούς, γιατί και έτσι η αλήθεια φαίνεται! Οι πράξεις φανερώνουν εκείνα που τα λόγια κρύβουν! 

Πάει το σχέδιο της Αφροδίτης, ναυάγησε, πήρε το χρόνο της για να συνέλθει, δυο βδομαδούλες περίπου. 

Και ξαφνικά βρέθηκε ο Κρόνος στο διάβα της. Στάθηκε επιβλητικά μπροστά της και την κατσάδιασε, για την ασυδοσία συναισθημάτων που έσπειρε στον κόσμο. Σοβαρή η βοήθεια που της έδωσε, μιας που την έκανε να στείλει σκούπα και φαράσι σε εμάς, τους κοινούς θνητούς, να διώξουμε μακριά τα κακιά τα στοιχειά, να βρούμε τη δύναμη να σταθούμε στα πόδια μας ξανά, παρέα με λίγους και καλούς. Η αγάπη όταν είναι αληθινή, όταν είναι δυνατή, ξεπερνά όλα τα εμπόδια. Ο Κρόνος λοιπόν, ο αυστηρός κριτής, έδωσε απλόχερα και πήρε πίσω το ίδιο ακριβώς. 

Λίγες μέρες πριν η Αφροδίτη αλλάξει ζώδιο, έχει να αντιμετωπίσει πιο δύσκολες καταστάσεις, διάφορες προκλήσεις, σίγουρα θα γρατζουνιστεί, αλλά είναι και αυτά μερικές φορές μέσα στο πρόγραμμα. Τις επόμενες ημέρες (17/10 – 23/10) η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας, θα χρειαστεί να συμμαχήσουν, να τα βρουν κάπου στη μέση, να συνεργαστούν για το καλό μας! Δε ξέρω κατά πόσο θα το καταφέρουν αυτό, σκοτεινό το βρίσκω το γεγονός, κάτι δε μου αρέσει! 
Ο Άρης είναι σε μια φάση πολύ ζεν, τον έχει μεθύσει ο Ποσειδώνας, του έχει ρουφήξει όλη την ενέργεια, οπότε παρασύρετε και αυτός από την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα σε ενέργειες, μαγικές και πολύ ανεξήγητες. Υπάρχει πάθος, ερωτισμός, ηλεκτρισμός, ξυπνάει το θηρίο που κρύβουμε μέσα μας.

Καταρρέουν οι προσπάθειες της Αφροδίτης, εξαφανίζεται ο Δίας, ο Κρόνος άφαντος, οπότε για ακόμα μια φορά, τα κακά παιδιά της παρέας, θα κάνουν τις ζαβολιές τους, θα ξεγελάσουν μερικούς, θα «σκοτεινιάσουν» την αλήθεια, προκειμένου να απολαύσουν τους «απαγορευμένους» καρπούς του σύμπαντος! Χρήμα υπάρχει, αλλά δε φαίνεται! Έρωτας υπάρχει, εκεί που εμφανίζεται, εκεί εξαφανίζεται κιόλας! 

Από τις 24/10 και μετά η Αφροδίτη στον Σκορπιό! Έχουμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές, να μου το θυμάστε! 

φιλάκια.. 💖

Κριός
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, θέλει να σας δει ζευγαρωμένους, όπως και να έχει! Οπότε οι ανησυχίες σας είναι τέτοιου τύπου. Όμως από την πρώτη κιόλας ημέρα του Οκτώβρη τη «βομβαρδίζει» το σύμπαν όλο! Συνεπώς δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή αυτή. Τα απαισιόδοξα σενάρια είναι πιο πολλά από τα αισιόδοξα, σίγουρα φταίει ο ανάδρομος Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Τη βρίσκει και ο Κρόνος, αρκετοί θα χρειαστεί να αποφασίσετε για την πορεία της σχέσης σας, ή για το πώς θα αντιμετωπίσετε τη μοναξιά σας. Ο Άρης και ο Πλούτωνας την περιτριγυρίζουν τις επόμενες ημέρες (17/10 – 23/10), συνεπώς ξαφνικά φλέγεστε από πάθος, το μυαλό σας κάνει κάτι περίεργες σκέψεις, αποκτάτε επιθυμίες ιδιαίτερες. Ξεπεράστε οτιδήποτε σας πληγώνει. Ότι έγινε – έγινε, από δω και πέρα τι θα κάνετε; Η Αφροδίτη πηγαίνει στον Σκορπιό, θέματα οικονομικά σε ύψιστη προτεραιότητα. 

Ταύρος
Γλυκά μου Ταυράκια, μόνο έρωτες δε φέρνει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού! Αυτό και αν είναι έκπληξη μεγάλη! Τις μέρες αυτές είστε ευαίσθητοι πολύ και θίγεστε με το παραμικρό. Συνεπώς η Αφροδίτη επηρεάζει τα συναισθήματά σας και τον τρόπο που τα διαχειρίζεστε! Στη συνάντησή της με τον Κρόνο, αποφάσισαν να το ρίξετε στην εργασιοθεραπεία. Ας πούμε η μοναδική πηγή σταθερότητας στη ζωή σας. Το νου σας την εβδομάδα που μας έρχεται (17/10 – 23/10) γιατί ξεμυαλίζεστε, από απολαύσεις που κοστίζουν. Ο Άρης με τον Πλούτωνα, έχουν στήσει καρτέρι στην Αφροδίτη και δε γλυτώνει με τίποτα! Από τη μια φουντώνει το πάθος της για τον Άρη, από την άλλη θυμάται ότι της έχει κάνει, δράμα η ιστορία. Και κάπως έτσι εσείς, αποζητάτε shopping therapy, ακριβά εστιατόρια, ταξιδάκια αναψυχής, οτιδήποτε που μπορεί να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα! Και μετά από όλα αυτά, η Αφροδίτη στον Σκορπιό! Ερωτικές ανησυχίες, στο φουλ!

Δίδυμος
Η Αφροδίτη από τον Ζυγό τις ημέρες του Οκτώβρη, οτιδήποτε και αν της συμβεί, σας ευνοεί από κάθε άποψη, κυρίως σε ερωτικά ζητήματα! Έχετε τη διάθεση, να ντύνεστε ωραία, να είστε μέσα στη μόδια, να τραβάτε τα βλέμματα του κόσμου. Σας αρέσει αυτό, συνεπώς έχει και πολύ φλερτ το μενού, άκρως ψυχοθεραπευτικό. Σα να παθιάζεστε με τη ζωή ένα πράγμα. Στη συνάντησή της με τον Κρόνο, το θέμα τους, ένας γάμος. Ο δικός σας φυσικά. Αρκετοί λοιπόν θα μπείτε σε μια τέτοια φάση, να παντρευτείτε, να κάνετε οικογένεια, να προχωρήσετε στο επόμενο level, εφόσον έχετε μια σχέση αγάπης! Τις επόμενες ημέρες (17/10 – 23/10) η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας, βάζουν δεύτερες σκέψεις στο μυαλό σας, σας κάνουν κακά παιδιά και παίζει να αντιδράσετε πολύ μυστήρια. Νυχτοπερπατήματα μυρίζομαι και κακές παρέες. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, σας συμμαζεύει από όλες τις απόψεις! Να ντύνεστε καλά, το καλοκαίρι, πάει τελείωσε! 

Καρκίνος
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, σας βάζει σε φθινοπωρινό mood, οπότε η προσοχή σας όλη στρέφεται στο σπιτάκι σας και σε οτιδήποτε ή οποιονδήποτε ζει μέσα σε αυτό. Με τη βοήθεια του ανάδρομου Δία από το ζώδιο του Κριού, γίνεστε τέρμα καταπιεστικοί, υπερπροστατευτικοί, πολύ ευαίσθητοι και κάπως έτσι πνίγετε τον κόσμο τριγύρω, τους διώχνετε! Πάντα υπάρχει και το καλό το σενάριο, τύπου τις μέρες του Οκτώβρη, να χουχουλιάσετε παρέα με το σύντροφό σας. Η Αφροδίτη όταν συνάντησε τον Κρόνο όμως, εξέτασαν την περίπτωσή σας και αποφάσισαν να σας δυσκολέψουν λίγο το έργο, με διάφορα οικογενειακά βάσανα. Ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τα θέματά σας, θα σας ανταμείψει στο τέλος, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Τις επόμενες ημέρες (17/10 – 23/10) η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας, φέρνουν στο δρόμο σας μια ύπαρξη από το ερωτικό σας το παρελθόν! Μεγάλος ο πειρασμός! Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θέλει ζαβολιές!

Λέων
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, σας μεταμορφώνει σε παιχνιδιάρικα, ανέμελα, πλασματάκια, μπορεί να ξεχάσετε και μερικοί πως έχετε σχέση και πως έχει παντόφλα το βράδυ! Σα να έχετε έντονα την επιθυμία να θυμηθείτε τα νιάτα σας. Ωραίο το σενάριο αυτό, αν είστε ελεύθεροι και ασυνόδευτοι! Ο ανάδρομος Δίας από τον Κριό, πρόσταξε την Αφροδίτη, να σας «αλυσοδέσει», γιατί έχετε μια τάση να πέφτετε από το ένα λάθος στο άλλο. Σκοτούρες είναι ο τρόπος, οικογενειακές. Η παρουσία όμως του Κρόνου στο σπίτι της Αφροδίτης, είναι σωτήρια, μιας που αποκτάτε σοβαρό ύψος και δεν πέφτετε στις παγίδες του σύμπαντος. Είστε καλά παιδιά εσείς! Τις επόμενες ημέρες (17/10 – 23/10) η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας, θα τεστάρουν τις αντοχές σας, την αξιοπιστία σας, παίζουν ύπουλο παιχνίδι μιας που φαντάζεστε δράκους, αντιδράτε δίχως να κάνετε διασταύρωση πληροφοριών και πληγώνετε τους ανθρώπους σας, έτσι επειδή! Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, φέρνει μια έκπληξη πολύ μεγάλη!

Παρθένος
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, φέρνει το χρήμα στα χέρια σας, όμως σας υπενθυμίζει με έντονο τρόπο, τα γνωστά έσοδα – έξοδα! Ο Δίας την έβαλε σε τέτοια διαδικασία, αλλά για τι σκοπό; Ερωτικό φυσικά! Είναι μέρες δηλαδή που θέλετε να κάνετε δωράκια στο σύντροφό σας, στους ανθρώπους που αγαπάτε και δε σκέφτεστε καν το τι θα περισσέψει στο τέλος. Σα να τον πιάνουν κάτι ευαισθησίες τον Κρόνο και μόλις βλέπει την Αφροδίτη, την παροτρύνει να σας δώσει πέντε φράγκα παραπάνω! Τις επόμενες ημέρες (17/10 – 23/10) η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας, σας προσφέρουν όλα τα καλά, αλλά αν δεν προσέξετε μπορεί να σας τα πάρουν πάλι πίσω. Καλά αυτό δε γίνεται, μην είστε τόσο σίγουροι όμως. Τα δώρα που σας κάνει το σύμπαν, αφορούν εσάς και μόνο. Δε χρειάζεται να γίνεστε κουτσομπόληδες και κακοπροαίρετοι, γιατί ο καθένας από εμάς είναι μια ξεχωριστή ύπαρξη! Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, φέρνει ξανά στο διάβα σας ένα πρόσωπο από το παρελθόν!

Ζυγός
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, καιρός να πάτε κομμωτήριο, να ξεκινήσετε γυμναστική, διατροφή, να σουλουπωθείτε, να είστε όμορφοι και λαμπεροί. Εννοείται πως έχει shopping therapy μπόλικο τις ημέρες του Οκτώβρη. Η Αφροδίτη με τον Δία, έφεραν στη ζωή σας πρόσωπα που σας αγαπούν και τα αγαπάτε, οπότε όσο να’ναι αν υπάρχει ένας σύντροφος στη μέση, να ένιωσε μια ενόχληση, ζήλια λέγεται αυτό. Η συνάντησή της με τον Κρόνο, ήταν μοιραία, οπότε τις μέρες αυτές μπορεί να ερωτευτείτε παράφορα, να σας έρθει κεραμίδα που λέμε. Τις επόμενες ημέρες (17/10 – 23/10) η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας, σίγουρα θα σας προκαλέσουν μυστήρια, ερωτικά σκιρτήματα. Μπορεί να έχετε πάρει τις αποφάσεις σας σε θέματα συναισθηματικά, να όμως που εμφανίζονται πρόσωπα από το παρελθόν, που μπερδεύουν τις σκέψεις σας και σας βάζουν σε πειρασμούς, που μόνο την καταστροφή φέρνουν. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, καιρός για σπατάλες!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, σα να σας κλείνει λίγο στο καβούκι σας. Έτσι θέλετε να δείχνετε στους τριγύρω, να όμως που γίνεται της μουρλής το κάγκελο, μέσα στο καβούκι σας! Ανήσυχοι ερωτικά ως συνήθως, γυρεύετε τις μέρες αυτές, επιβεβαίωση από τους υποψήφιους παρτενέρ, μοιράζοντας ελπίδα, δηλαδή πόνο! Ο Δίας κρύβεται πίσω από αυτή την τόσο παράξενη συμπεριφορά σας. Τα θέλει όλα δικά του, όπως και εσείς! Αφού έφαγε η Αφροδίτη το πρώτο «χαστούκι», τρώει και το δεύτερο από τον Κρόνο, που της επιβάλλει να σας κάνει πιο σκληρούς και απόλυτους, ανεξάρτητα αν καίγεστε από μέσα! Δε χρειάζεται κανείς να γνωρίζει τις αδυναμίες σας. Τις επόμενες ημέρες (17/10 – 23/10) η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας, παίζουν με τις πληγές σας. Σας έχουν σε αναμμένα κάρβουνα, γιατί μπορείτε να ζήσετε τον έρωτά σας, στα κρυφά. Ζητήστε για να λάβετε. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, το υπέρτατο δώρο του σύμπαντος. Σα το μαγικό το τζίνι. Έχετε τρεις ευχές! 

Τοξότης
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, σας θυμίζει πως δεν είστε μόνοι στη ζωή αυτή και πως εντάξει ωραίες οι δουλειές, αλλά πού και πού καλό είναι να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε τις ομορφιές που υπάρχουν τριγύρω. Η παρουσία του Δία στην αυλή της Αφροδίτης είναι η αιτία, που ξαφνικά παίρνετε τους πάντες τηλέφωνο, που επιδιώκετε συναντήσεις, που έχετε όρεξη να κάνετε πράγματα με το σύντροφό σας. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Κρόνο, βάζουν φρένο στον αυθορμητισμό σας και στην καλή σας την καρδιά, μιας που δεν αξίζουν όλοι την αγάπη σας, ούτε τις δωρεάν υπηρεσίες σας.. Χατίρια τέλος! Τις επόμενες ημέρες (17/10 – 23/10) η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας, αλλάζουν το ύφος σας, θεωρείτε τον εαυτό σας ανώτερο, φέρεστε λίγο παράξενα. Το νου σας, γιατί χαλάτε την όμορφη εικόνα σας. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, θέλει συναλλαγές κάτω από το τραπέζι. Στο αθόρυβο οι δουλειές σας και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, αλλάζει τις προτεραιότητές σας και σας μπερδεύει συναισθηματικά. Ο Δίας της μίλησε για εσάς, από τις αρχές του μήνα και εκείνη απλά σας έδωσε δυο επιλογές. Έρωτας ή δουλειά; Και επειδή είστε πολύ ηθικά στοιχεία, μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά ένας θαυμαστής, που μόνο σε δύσκολη θέση θα σας φέρει. Ο Κρόνος στο διάβα της Αφροδίτης, φρόντισε να αλλάξει τις επιθυμίες σας και να στρέψει την προσοχή σας στο συμφέρον σας, στο μέλλον σας, σε οτιδήποτε σας ανήκει και μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε αναλόγως. Τις επόμενες ημέρες (17/10 – 23/10) η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας, σας απορροφούν όλη την ενέργεια και ξαφνικά σας βάζουν σε μια διαδικασία μυστήρια και άκρως καχύποπτη! Βλέπετε παντού εχθρούς, κυρίως στη δουλειά σας. Παρεξηγείτε το ενδιαφέρον και τη βοήθεια του κόσμου. Ευτυχώς που μπαίνει η Αφροδίτη στον Σκορπιό και διαπιστώνετε τα λάθη σας. Σας αγαπούν και σας το δείχνουν!

Υδροχόος
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, σας κάνει να φαντάζεστε πράγματα πολύ ωραία που δε μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα, ούτε καν στο μέλλον! Ο Δίας έσπειρε τα μεγαλεία και την υπερβολή από τις αρχές του μήνα και η Αφροδίτη απλά σας έστειλε το όνειρο. Το να αντιδράτε στο ακατόρθωτο είναι παράλογο, σίγουρα δε φταίνε οι άνθρωποί σας. Ο Κρόνος αν και ανάδρομος στο ζώδιό σας, λίγο ακόμα, για να σας φτιάξει το κέφι, ζητά από την Αφροδίτη να σας στείλει ένα ταξίδι, σε έναν εξωτικό προορισμό, τα χιόνια δε σας αρέσουν και τόσο. Δεν πιστεύω να κρύψατε τα μαγιό και τις σαγιονάρες; Η σκέψη και μόνο είναι αρκετή για να ηρεμήσετε και να εκτιμήσετε τα όσα έχετε καταφέρει ως σήμερα. Τις επόμενες ημέρες (17/10 – 23/10) η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας, σας ρίχνουν με τα μούτρα στον έρωτα, ξεπερνάτε τον εαυτό σας, κάνετε πράγματα που δε τα φανταζόσασταν καν! Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σας απογειώνει, είστε εσείς και κανείς άλλος! Στο αφρό λέμε!

Ιχθύες
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, σας ξεπαραδιάζει κανονικά! Καλά φταίει ο Δίας σε αυτό, μιας που τις μέρες του Οκτώβρη ή βλέπετε λεφτά και λέτε να τα μαδήσετε σε απολαύσεις προσωπικές ή φαντάζεστε λεφτά που δεν υπάρχουν! Εμφανίζεται ο Κρόνος στο διάβα της και της επιβάλει να μαζέψει τα λουριά, δηλαδή τι πρέπει να συμβεί για να πατήσετε φρένο; Ότι έχετε και δεν έχετε, το προσφέρετε στην οικογένειά σας, στο σύντροφό σας, καλά φροντίστε τουλάχιστον να είναι αμοιβαίο, έστω και στο απειροελάχιστο! Τις επόμενες ημέρες (17/10 – 23/10) η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας, αδειάζουν τις τσέπες σας, ως εδώ ήταν, τι θα κάνετε, πώς θα βγάλετε το μήνα; Διεκδικείτε ότι σας ανήκει, ζητάτε εκείνα τα δανεικά και αγύριστα, πατάτε πόδι σε ανθρώπους που σας ξεζουμίζουν και ψυχικά και οικονομικά! Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σας δίνει τη δύναμη για να παλέψετε με τα θηρία και να βγείτε νικητές!

magicfariel

Φωτογραφία από Ri Butov από το Pixabay