Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Τα Ζώδια & η Πανσέληνος στον Κριό, by MagicF’Ariel!

09/10/2022 

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σαν το Φεγγάρι και εγώ, γεμίζω και αδειάζω, εμφανίζομαι και εξαφανίζομαι, όμως κατά βάθος, βρίσκομαι πάντα εδώ! Τα γεγονότα της ζωής μου απίστευτα, αγαπάω πολύ τον Ουρανό, με ξεβολεύει, με ταρακουνά, με αναστατώνει, μου δίνει εκείνο το χαστούκι της ζωής, που μια είναι ευχάριστο και μια όχι και τόσο! Ας πάμε στο θέμα μας όμως.. 


Εχθές το βράδυ, χάζευα το Φεγγάρι, το οποίο είναι σχεδόν γεμάτο, μιας που αύριο 09/10 έχουμε Πανσέληνο στον Κριό! Είναι τόσο φωτεινό, τόσο λαμπερό, είναι ένα πεντακάθαρο Φεγγάρι, που μας κοιτάζει επίμονα, κάτι θέλει να μας πει! 
Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, έχετε την τιμητική σας, σας πιάνει μπαμ καρά μπαμ, να όμως που κανείς δε ξεφεύγει από την τόσο μαγική ενέργεια που εκπέμπει! Στο παρασκήνιο κρύβεται ο Κρόνος από τον Υδροχόο, ο οποίος δε θα έλεγα πως «συνεργάζεται» με το Φεγγάρι, πιο πολύ έχω την εντύπωση πως το «κατευθύνει», συνεπώς και τα ζώδια του Αέρα επηρεάζονται φουλ!

Το έργο στο μυαλό μου έχει ως εξής! 

Το Φεγγάρι αυτό είναι φλογερό, είναι παρορμητικό, ξυπνά τα πάθη, τα όνειρα, τις επιθυμίες του κόσμου! Αφορά κυρίως θέματα καριέρας, συνεργασίες επαγγελματικές, το χρήμα. Για να προκύψουν οι επιτυχίες και τα λάφυρα πρέπει να δοθεί μια μάχη. Οι προθέσεις πρέπει να είναι αγνές, να υπάρχει όραμα, η μαγική ενέργεια της θέλησης να πηγάζει από τα βάθη της καρδιάς μας! Η κατεύθυνση ας είναι αυθόρμητη και όχι τυπωμένη σε ένα χαρτί. Μεγάλη η διαφορά! Οπότε καιρός να αποκτήσουμε φιλοδοξίες, καιρός για μια νέα αρχή, καιρός ο καθένας από εμάς να χαράξει την πορεία του! Βέβαια, ο Κρόνος είναι αυτός που απαιτεί σοβαρότητα και ήθος. Ωραία μέχρι στιγμής;;; 

Ο Άρης από τους Διδύμους, είναι ένα «κακό» αστρολογικό μαντάτο από μόνο του! Βλέπει την όρεξη που υπάρχει για ένα καλύτερο αύριο και σκανταλίζεται! Μας βάζει σε έξοδα! Όχι τα γνωστά, αλλά εκείνα τα άγνωστα! Συνεπώς με τη βοήθεια του Φεγγαριού, τα δωράκια που θα θελήσουμε να κάνουμε στον εαυτό μας, όχι δε μπορούν να περιμένουν για μια άλλη μέρα, οι επιθυμίες είναι έντονες, να σου και τα κοσμήματα, να σου και οι μπουτίκ, να σου και τα ακριβά τα εστιατόρια, να σου το ένα, να σου και το άλλο.. ο μήνας δε βγαίνει με τίποτα! Κάποιοι φυσικά γυρεύουν ακόμα μεγαλύτερες πολυτέλειες τις μέρες αυτές, ταξίδια στο εξωτερικό, τροπικές διακοπές, ακόμα και χειμερινές, σαλέ, σκι, μπράντι και άντε γεια! Κρύψτε τα πορτοφόλια και τις κάρτες, γιατί χανόμαστε!

Ένα Φεγγάρι τολμηρό, ένα Φεγγάρι μαγικό, που διαγράφει τα όριά μας, γιατί;;; Πώς το πάθημα θα γίνει μάθημα; Ανεξέλεγκτο το συναίσθημα, λέμε! 

φιλάκια..


Κριός
Κριαράκια μου, είστε οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος τις μέρες αυτές! Το Φεγγάρι γεμίζει, ρίχνει μπόλικο φως μέσα στη ψυχή σας και όπως φαίνεται έφτασε ο καιρός να την δείτε αλλιώς τη δουλειά, σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο! Το σύμπαν σα να σκαλίζει τις πληγές σας, σα να θέλει να φτάσει στην πηγή του προβλήματος, σας αναστατώνει στα σίγουρα, η αλήθεια είναι μια και τις μέρες αυτές θα ειπωθεί, νέτα – σκέτα! Από τη μια κλαίτε με μαύρο δάκρυ, από την άλλη γυαλίζει το ματάκι σας, θα χρειαστεί να τα βρείτε με τον εαυτό σας κάπου στη μέση, γιατί το ζητούμενο είναι να αποφασίσετε για το από εδώ και πέρα! Η λέξη συμβιβασμός, δεν υφίσταται, θα χρειαστεί να κρατήσετε χαρακτήρα, συνεπώς οι σχέσεις σας ή που έχουν μέλλον ή που δεν έχουν. Ευκαιρίες δώσατε και με το παραπάνω!

Ταύρος
Γλυκά μου Ταυράκια, δε θέλω να σας απογοητεύσω, η αλήθεια είναι πως το Φεγγάρι αυτό, δεν έχει καμία σχέση με όλα τα άλλα! Ούτε έρωτες φέρνει, ούτε χρήμα, σας προσπερνάει κάπως αδιάφορα, όμως αφήνει το στίγμα του, έτσι για να το θυμάστε! Τις μέρες αυτές μπορεί να σας συμβούν τα απίστευτα, τύπου να αρρωστήσετε και να πέσετε τέζα στο κρεβάτι! Οτιδήποτε ψυχοσωματικό δουλεύει καιρό υπογείως, εμφανίζεται σα κομήτης, συνεπώς το κρεβάτι έχει σίγουρα την τιμητική του! Καμία όρεξη για δημόσιες σχέσεις, για σουαρέ, για βόλτες, μιας που «πονάτε» παντού και γιατρειά δεν υπάρχει. Μεταξύ μας η αγάπη θεραπεύει τα πάντα όλα, όμως άντε να τη βρεις και να σε βρει..! Το νου σας λοιπόν, καλό είναι να αποφεύγετε μέρη με πολύ κόσμο, γιατί ότι μικρόβιο κυκλοφορεί στον αέρα σας βρίσκει στα ξαφνικά! 

Δίδυμος
Διδυμάκια μου, μήπως ζητήσατε παράταση του καλοκαιριού από το σύμπαν και εκείνο σας το έδωσε; Το Φεγγάρι τις μέρες αυτές σας ξεσηκώνει για ταξιδάκια, για βόλτες ατελείωτες, για σουαρέ όχι ότι και ότι αλλά με υπάρξεις αξιόλογες και πολύ χρήσιμες για το επαγγελματικό σας το μέλλον! Να μια καλή ευκαιρία να ξεθάψετε τις εντυπωσιακές ενδυμασίες σας, γιατί επιβάλλεται τα βλέμματα του κόσμου να πέσουν επάνω σας, για αμέτρητους λόγους! Η Πανσέληνος στον Κριό, σας πηγαίνει σε καλά σαλόνια, έφτασε ο καιρός να κάνετε νέες γνωριμίες, να ανοίξετε τα φτερά σας και να συλλέξετε πληροφορίες πολύτιμες, τις οποίες τώρα που ο Ερμής ήρθε στα ίσα του, θα μπορέσετε να τις αξιολογήσετε με πιο καθαρό μυαλό! Σε καμία περίπτωση όμως μη βάλετε το χέρι στην τσέπη! Προστατέψτε το ταμείο σας!

Καρκίνος
Ενώ έχετε δρομολογήσει τα πάντα όλα, ξαφνικά το Φεγγάρι αυτό σας τα κάνει κάπως μπάχαλο, δίχως να φταίτε εσείς φυσικά! Φίλοι, γνωστοί, συνεργάτες, ακόμα και ο σύντροφός σας, αν υπάρχει, σας βομβαρδίζουν με άσχημα μαντάτα, σας αγχώνουν, σας ανατρέπουν τα σχέδια, γιατί ξαφνικά εμφανίζονται προβλήματα που εσείς τα θεωρούσατε λυμένα. Στη μέση εσείς και γύρω από εσάς το χάος. Τραγικό αυτό για τον ψυχικό σας τον κόσμο. Το Φεγγάρι αυτό έχει να κάνει κυρίως με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα και την τσέπη σας. Μέρες που ξαφνικά προκύπτουν θέματα που σας εξοργίζουν, μιας που θα χρειαστεί για ακόμα μια φορά να τα αντιμετωπίσετε εκ νέου! Βέβαια, θα πρέπει να έχετε το νου σας, στο πώς συμπεριφέρεστε γιατί υπάρχουν κάποιοι που γυρεύουν αφορμές που θα σας εκθέσουν!

Λέων
Παράξενο το Φεγγάρι αυτό, από τη μια σας βάζει σε καλό δρόμο και από την άλλη σε κακό! Γνωρίζετε πολύ καλά το ποια είναι η σειρά των πραγμάτων, τι πρέπει να αντιμετωπίσετε άμεσα και το τι μπορεί να πάει για παραπέρα, να όμως που το σύμπαν σας κάνει φλογερούς και ανυπόμονους και να αναρωτιέστε το πόσο πια; Στο ένα χέρι οι λογαριασμοί και στο άλλο τα όνειρά σας, ένα ταξιδάκι στις Μπαχάμες, ότι πρέπει! Ανήσυχοι και ασυμμάζευτοι, ως συνήθως! Ευτυχώς που ο Κρόνος σας βαστά, γερά από το χέρι και δε θα σας αφήσει να πέσετε στην παγίδα της φαντασίας σας. Το Φεγγάρι σας φέρνει μια αγανάκτηση, τύπου η ζωή είναι μικρή, δε γίνεται να υπάρχουν μόνο υποχρεώσεις, κάπως πρέπει να ανταμειφθείτε και εσείς για τους κόπους σας! Βουνό ή θάλασσα; Χιόνι ή ήλιος; Ονειρευτείτε άφοβα, δεν κοστίζει τίποτα!

Παρθένος
Μέρες που οι επιθυμίες σας, σας σκανταλίζουν και ξαφνικά θέλετε να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη για να τις ικανοποιήσετε! Αν σας τρέχουν από τα μπατζάκια τα λεφτά, γιατί όχι; Αν όμως όχι, τότε πού πάτε; Το Φεγγάρι αυτό σας ζαλίζει το μυαλό, σας δημιουργεί την ανάγκη να επιβραβεύεστε τον εαυτό σας, να τον καλομάθετε, συνεπώς αν και είστε μυαλωμένοι εσείς οι Παρθένοι, παίζει πολύ το σενάριο να ξεμυαλιστείτε και πάνε τα φράγκα, έγιναν ρούχα, παπούτσια, αρώματα, ή μήπως ένα τρελό αεροπορικό εισιτήριο;;; Αρκετούς σας πιάνει το παράπονο, γιατί και που πηγαίνετε με το σταυρό στο χέρι, προκοπή δε βλέπετε. Μήπως έφτασε η εποχή της ζαβολιάς; Μήπως να κάνετε και εσείς μερικές τρέλες και όπως πάνε και όπως έρθουν τα πράγματα; Ένα έκτακτο έξοδο, η αιτία να τινάξετε τη μπάνκα στον αέρα! Ω μοντιέ!

Ζυγός
Μυστήριες οι μέρες αυτές, μιας που σίγουρα είστε η ψυχή της παρέας, αλλά θα χρειαστεί να συζητήσετε, τα παράπονα και τις ανησυχίες των ανθρώπων σας. Ναι μεν έχετε τα δικά σας τα βάσανα, να όμως που έχουν σχέση και με των άλλων, οπότε όπως φαίνεται το Φεγγάρι αυτό, έχει σκοπό να σας κάνει τέρμα επικοινωνιακούς, εν ολίγοις θα μαλλιάσει η γλώσσα σας! Ο σκοπός είναι να κατανοήσετε σε βάθος, τις απόψεις των ανθρώπων σας, γιατί έτσι θα καταλάβετε το πού βρίσκεστε! Το τηλέφωνο θα πάρει φωτιά, είστε περιζήτητοι στους κύκλους σας, γεγονός που από τη μια σας χαροποιεί, από την άλλη όμως σας στρεσάρει απίστευτα. Να είστε πονηροί, γιατί πίσω από την κλάψα του ενός και του άλλου, μπορεί να κρύβεται κάτι «κακό» και όχι δεν είναι εποχές για να χαρίσετε διάφορα, ούτε να χαριστείτε σε μονόπλευρες σχέσεις!

Σκορπιός
Ανήκετε στους πρωταγωνιστές του μήνα, ίσως και της υπόλοιπης χρονιάς, όμως ας μείνουμε προς το παρόν, στην Πανσέληνο αυτή, που έχει σκοπό να σας δημιουργήσει σε πρώτη φάση διάφορες ανησυχίες, οικονομικές και ερωτικές! Ζείτε ανάμεσα από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, δεν αφήνετε τόσο εύκολα τα απωθημένα σας να σβήσουν με τα χρόνια, αντιθέτως προσπαθείτε με κάθε τρόπο να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας για να μπει εκείνη η ρημάδα η τελεία! Το Φεγγάρι αυτό σας κάνει τέρμα τηλεπαθητικούς, διαισθητικούς, εκπέμπετε μια απίστευτη ενέργεια, δε γλυτώνει κανείς από τα «μάγια» σας! Μέρες που τρώγεστε με τα ρούχα σας, κυρίως στη δουλειά, σας ενοχλούν πολλά και διάφορα, που σημαίνει πως γίνεστε οι αντιπαθητικοί της παρέας. Αφήστε να πέσει και κάτι κάτω, δεν είναι όλα άσπρο – μαύρο!

Τοξότης
Και που λέτε το Φεγγάρι αυτό έχει σκοπό να σας μαγέψει κανονικά! Τις μέρες αυτές παίζει να ζήσετε το όνειρο, δηλαδή να βρεθείτε σε όμορφα μέρη, με όμορφους ανθρώπους και να περνάτε υπέροχα! Αυτά συνήθως κοστίζουν, αλλά τι σας νοιάζει τώρα πια, μια ζωή την έχουμε και οι ευκαιρίες που εμφανίζονται είναι εκείνης της στιγμής, ή που τις εκμεταλλεύεστε καταλλήλως, ή που χάνονται στα βάθη του χρόνου! Μέρες που θα σας θυμηθούν πολλοί, το τηλέφωνο δε βλέπω να σταματά να χτυπά, ίσως και να λάβετε εκείνο το περιβόητο μήνυμα που θα σας απογειώσει στους ουρανούς! Αμέτρητες οι εκπλήξεις που μοιράζει το Φεγγάρι στην περίπτωση τη δική σας. Η μεγάλη ζωή, κοστίζει και εντάξει αν το φυσάτε το χρήμα, αλλά αν όχι, τότε μήπως να κόψετε ταχύτητα; Ξεπαραδιάζεστε χρυσά μου, για καλό σκοπό!

Αιγόκερως
Μεταξύ μας είστε λίγο τσίτα ή μου φαίνεται; Το σύμπαν είναι τέτοιο που τον Οκτώβρη βάζετε πάνω από όλα τη δουλειά σας, την καριέρα σας και δε σηκώνετε κουβέντα για αυτό! Η Πανσέληνος στον Κριό σας κάνει απόλυτους, οπότε δεν έχει και τόσο relax τις μέρες αυτές. Εννοείται πως οι άνθρωποί σας αναρωτιούνται γιατί προτιμάτε την εργασιοθεραπεία από τη διασκέδαση, αλλά άντε τώρα να τους το εξηγήσετε! Αφήστε το για μια άλλη φορά. Μια καλή ιδέα είναι να πάρετε ένα ράντζο στο γραφείο, καλού – κακού, αν και σίγουρα έχετε καναπέ και πολύ βολικό μάλιστα. Το Φεγγάρι αυτό σας έχει τέρμα ανήσυχους, έχετε νευράκια άνευ λόγου και αιτίας, αποζητάτε να είστε οι αρχηγοί με στάμπα, το απόλυτο καλό παράδειγμα προς τους τριγύρω σας. Να θυμίσω πως το παιχνίδι είναι ομαδικό και πως υπάρχουν και άλλες χαρές της ζωής!

Υδροχόος
Να φορέσετε μια μπλε χάντρα για το κακό το μάτι, γιατί σίγουρα θα σας ζηλέψουν τις μέρες αυτές! Το Φεγγάρι αυτό, σας κάνει λαμπερούς, σας ομορφαίνει εσωτερικά και εξωτερικά! Φωτίζει την όμορφη πλευρά του εαυτού σας και σας κάνει πολύ αισιόδοξους. Συνεπώς τις μέρες αυτές, ονειρεύεστε μεγαλεία, ταξίδια μακρινά, συνεργασίες που θα σας φέρουν περισσότερα χρήματα, την αίγλη που αξίζετε μετά από τόσα χρόνια γεμάτα από αναποδιές και άσχημα μαντάτα! Χαμογελαστοί, προσιτοί, φιλικοί, κερδίζετε τις εντυπώσεις και λίγα λέω! Η τσέπη σας γεμίζει από χρήμα και εσείς την αδειάζετε και εντάξει αν είναι για την προσωπική σας την ικανοποίηση. Μέχρι εκεί όλα επιτρέπονται, αλλά ξεχάστε τις πολυτέλειες και τα ρίσκα, κυρίως σε αβέβαια μονοπάτια! Το Φεγγάρι φέρνει ειδήσεις που σας ανακουφίζουν!

Ιχθύες
Χρυσά μου παιδιά, η βαλεριάνα είναι ένα φυτό πολύ μαγικό, να την προτιμήσετε, γιατί θα τη χρειαστείτε τις μέρες αυτές! Η Πανσέληνος από τον Κριό είναι άτιμη για την περίπτωση τη δική σας, μιας που ρίχνει άπλετο φως στο πορτοφόλι σας, που δεν προλαβαίνει να γεμίσει, αδειάζει στο πι και φι! Καιρός να ψαχτείτε εντατικά για οτιδήποτε σας ανήκει, συνεπώς θα τρέξετε προκειμένου να λάβετε αυτό το κάτι τις το παραπάνω! Τα νεύρα σας κοτσίδες, πολλά τα έξοδα, λίγα τα έσοδα και καμία βοήθεια από κανέναν! Τις μέρες αυτές θα χρειαστεί να φτιάξετε ένα πλάνο με τις υποχρεώσεις σας που θα το τηρήσετε κατά γράμμα! Καιρός να πατήσετε πόδι, δεν ικανοποιείτε τις επιθυμίες των άλλων, ένα και ένα κάνουν δύο, οι επιλογές που έχετε είναι συγκεκριμένες. Φτιάξτε τους κανόνες και σε όποιον αρέσουν! Το νου σας!

magicfariel

Φωτογραφία από noura sabri από το Pixabay