Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Ζώδια: Κάτι λίγα για το σήμερα.. by MagicF’Ariel!

Σάββατο 08/10/2022

Καλησπέρα ξωτικά μου, όπως καθόμουν στη βεράντα και με χτυπούσε ο ήλιος, σκέφτηκα να αφήσω την πινελιά μου για το σήμερα. Φθινοπωρινή η μέρα, ήρεμη κατά βάθος, έχω τη διάθεση να τεμπελιάσω μέχρι εκεί που δε φτάνει. Όχι άλλα ραντεβού, όχι άλλες συναντήσεις, όχι άλλο gossip, θέλω ηρεμία, ησυχία, τεμπελιές.. και λιχουδιές φυσικά..!!!



Και μιας που είμαι αραχτή, ας γράψω κάτι ακόμα, να δούμε, η μέρα τι θα φέρει, έτσι από αστρολογικής άποψης! Εντάξει η αυριανή Πανσέληνος έχει την τιμητική της, όμως στο σύμπαν γίνεται της μουρλής!

Η Σελήνη το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας βρίσκεται στους Ιχθύες, που σημαίνει πως είναι φυσιολογικό να θέλουμε να χαλαρώσουμε, να ονειρευτούμε, να φανταστούμε, να ερωτευθούμε, ξυπνά ο καλλιτέχνης, ο ποιητής από μέσα μας! Βοηθά πολύ σε αυτό ο Ποσειδώνας. Ακόμα και ο Άρης από τους Διδύμους, είναι σε φάση ζεν! Απλά δίνει ένα σπρωξιματάκι μπας και πάμε από τη θεωρία στην πράξη και συμβεί κανά θαύμα! 

O Πλούτωνας κάποια στιγμή μες στην ημέρα, σκοτεινιάζει λίγο το τοπίο, κάπου εμφανίζεται η τετράγωνη λογική και ο καλλιτέχνης περιορίζεται. Πνίγεται. Μπλοκάρει. Ο Ερμής από την άλλη, ενώ έχει το ρόλο του ειρηνοποιού, σα να μην έχει και πολύ διάθεση για ξεκάθαρες κουβέντες, συνεπώς τα μαντάτα μισά, κάποια αδιάφορα, κάποια όμως που μπορούν να ανάψουν φωτιές!

Και όσο η μέρα προχωρά τα συναισθήματα ποικίλα, όμως μόλις η Σελήνη πάει στον Κριό, σα να φανερώνεται ο Δίας, που βρίσκεται επίσης στον Κριό, είναι μεν ανάδρομος, όμως η δυναμική του και αποφασιστικότητά του, μοναδική στον κόσμο όλο! Και κάπως έτσι κυρίως Τα Κριάρια και οι Ζυγοί κάτι παθαίνουν στα ξαφνικά, αλλά μη νομίζετε, κανείς δε μένει στην απέξω! Κάποιοι βολτάρουν έχοντας αμέτρητους σκοπούς και κάποιοι μένουν στο σπίτι μακριά από τους πάντες και τα πάντα! Ή το φως είναι δυνατό, ή απλά δεν υπάρχει φως!

Για να δούμε, ποιος θα ξεσηκώσει ποιον; Ιδού η απορία! 

φιλάκια..


Κριός
Η φαντασία σας κάλπασε πρωί-πρωί, να όμως που οι πρίγκιπες και οι πριγκίπισσες υπάρχουν μόνο στα παραμύθια. Το νου σας τις μεσημβρινές ώρες, γιατί εξάπτεστε, γίνεστε ιδιαίτερα απαιτητικοί, απόλυτοι, σκληροί με τους ανθρώπους σας και περνάτε λανθασμένα μηνύματα. Το βραδάκι ή που θα σας βρει η δημιουργικότητα ή που θα σας βρει το ερωτικό πάθος! Η Σελήνη στο ζώδιό σας παρέα με τον Δία, φουντώνουν τα πάθη!

Ταύρος
Από νωρίς το πρωί η φαντασία σας με τη δημιουργικότητα έγιναν ένα, οπότε ή που θα κάνετε τα beatue σας, ή που θα αλλάξετε το ντεκόρ του σπιτιού σας, ή που θα φτιάξετε ένα πολύ ιδιαίτερο φαγητό προκειμένου να ευχαριστήσετε εσάς και τους δικούς σας! Ομορφιά να υπάρχει στον κόσμο και τίποτα άλλο! Όταν ο ήλιος πέσει, αρκετοί θα το ρίξετε στη γυμναστική, τρέξιμο, βάδισμα κτλ. Η Σελήνη με τον Δία από τον Κριό, σας κλείνουν σπίτι, τιμωρία!

Δίδυμος
Όντως είδατε πολύ καλό όνειρο! Ξυπνήσατε ζαλισμένοι από αυτό. Όμως αυτό το back to reality είναι πολύ σκληρό για εσάς, συνεπώς γκρινιάζετε σήμερα, όσο ο ήλιος είναι εκεί ψηλά. Το νου σας, γιατί το μεσημεράκι σας δεν είναι και τόσο ήσυχο, ανήσυχο καλύτερα θα το έλεγα, οπότε μπορεί να το στάξετε το φαρμάκι σας και να πικράνετε πολύ κόσμο εκεί έξω! Το βράδυ είναι ιδανικό για μια έξοδο, με σκοπό φυσικά την επαγγελματική σας πρόοδο! 

Καρκίνος
Ναι, ήταν όνειρο και ξυπνήσατε! Φανταστήκατε ένα υπέροχο σενάριο για το σήμερα και ξαφνικά τζίφος η υπόθεση! Σκούζετε μεσημεριάτικο και μέχρι να βραδιάσει έχει πολύ μουρμούρα το μενού! Διάφορα μαντάτα σας χαλούν τα σχέδια, οπότε και εσείς πρέπει να κινηθείτε αναλόγως. Το βραδάκι θα πέσουν οι ιδέες βροχή, μιας που η Σελήνη και ο Δίας από τον Κριό βοηθούν πολύ στο έργο αυτό! Ότι είναι θα έρθει από μόνο του, βάλτε φρένο στα πλάνα σας!

Λέων
Είχατε μια εντύπωση πως σήμερα θα ήταν μια ήσυχη ημέρα, να όμως που δεν είναι! Και εκεί που είχατε ένα γλυκό, ρομαντικό, ξυπνηματάκι, ξαφνικά τρέχετε σα το λωλό και δε ξέρετε το γιατί! Νευριάζετε απίστευτα πολύ μεσημεριάτικο και σα Λιοντάρια που είστε, δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας! Μα είναι πράγματα αυτά; Η Σελήνη και ο Δίας από τον Κριό, σας ντύνουν ωραία και την κάνετε από την μπροστινή πόρτα με πολύ καμάρι! Ω μοντιέ!

Παρθένος 
Λογικά σας ξύπνησαν τα τηλέφωνα, σας γυρεύει πολύς κόσμος! Όχι πάντα για καλό σκοπό, μιας που σήμερα πρέπει ως δια μαγείας να γίνουν τα πάντα όλα, μα ποιος σηκώνετε από το κρεβάτι Σαββατιάτικο;;; Τα μαντάτα τρέχουν, οπότε το μεσημεράκι παίζει να σας αναστατώσουν ακόμα και για τα πιο χαζά πράγματα. Οι εξηγήσεις παράλογες, είτε οι δικές σας, είτε των άλλων, οπότε τσάμπα η αναστάτωση μήπως; Το βραδάκι κλειδαμπαρώνεστε στο σπίτι!

Ζυγός
Ημέρα που γίνεστε τέρμα φιλόδοξοι, έχει εργασία και χαρά στην περίπτωση τη δική σας, αλλά πάντα με έναν υπέρτατο στόχο, της επιτυχίας! Αν και το πρωί είχατε γλυκιά διάθεση, από το μεσημέρι και μετά παίρνετε μπροστά, οργανώνεστε, βάζετε προτεραιότητες και πάνω – κάτω όλα αφορούν τη δουλειά σας. Το βράδυ έχει δημόσιες σχέσεις, μιας που η Σελήνη και ο Δίας, σας προσφέρουν την ευκαιρία να κλείστε μια πολύ καλή συμφωνία!

Σκορπιός
Ρομαντικό το όνειρο που βλέπατε, πάει πέρασε και αυτό το πρωινό. Να ηρεμήσετε δε σας αφήνουν, μιας που τα τηλέφωνα χτυπούν και σας αναστατώνουν τα μαντάτα. Δεν υπάρχει το «Δε μπορώ» αλλά το «Δε θέλω» και σε κάτι τέτοια εσείς βγάζετε σπίθες από τα μάτια! Καπνούς από τα αυτιά! Πραγματικά danger! Χαοτικό το μεσημεράκι σας, όμως δεν πτοείστε και τόσο! Το βραδάκι έχει δείπνο με πρόσωπα από τον επαγγελματικό σας το χώρο.

Τοξότης
Ξυπνήσατε με μια διάθεση τύπου να φτιάξτε το ένα, να φτιάξετε το άλλο, η καλλιτεχνική σας φλέβα χτύπησε κόκκινο! Δημιουργικότητα, σπουδαία υπόθεση. Και ξαφνικά σας αποζητούν, από παντού, τηλέφωνα, μηνύματα, κάποιος χτυπά και την πόρτα και εσείς αντί να ξεκουραστείτε μεσημεριάτικο, ίσως και να χρειαστεί να κάνετε τον πυροσβέστη! Από το βραδάκι και μετά μπαίνει το νερό στο αυλάκι και επιτέλους ασχολείστε με την πάρτη σας!

Αιγόκερως
Έχω την εντύπωση πως είναι ημέρα σας! Οτιδήποτε συμβαίνει στο σύμπαν σας επηρεάζει άμεσα, όλες τις ώρες της ημέρας! Φλογεροί, παθιασμένοι, ρομαντικοί, αλλά και πικρόχολοι συγχρόνως! Τις πρωινές ώρες σας ήρθαν οι ιδέες, όμως σας ανοίγει η όρεξη και ξαφνικά η δημιουργικότητά σας χτυπά κόκκινο! Έμπνευση; Θετική ενέργεια; Γυρεύετε το κουτσομπολιό για να στάξετε το φαρμάκι σας! Απόψε μήπως να ερωτοτροπήσετε στο φουλ;

Υδροχόος
Μέρα που η διάθεσή σας θα αλλάζει συνεχώς! Από τη μια είστε τρυφεροί, ρομαντικοί και ονειροπαρμένοι και από την άλλη πετσοκόβετε ιδέες τέτοιου τύπου! Μη σηκώνετε τα τηλέφωνα, αν δε σας κάνει κέφι. Το μεσημεράκι είστε μέσα στις διαταγές, υψώνετε λίγο τα ντεσιμπέλ, έχετε και αυστηρό ύφος, ποιος να τολμήσει να φέρει αντιρρήσεις;;; Η Σελήνη και ο Δίας το βραδάκι, απαιτούν από εσάς δημόσιες σχέσεις! Ντυθείτε ωραία, χαμογελάστε επίσης!

Ιχθύες
Ήταν ωραία μια φορά και έναν καιρό, τότε που ήσασταν νέοι, ωραίοι και μοιραίοι! Με αναστεναγμό ξυπνήσατε, μιας που βασανίζεστε κυρίως για θέματα οικονομικά. Το μεσημεράκι θα ρίξετε ένα ματς, θα σας γυαλίσει το ματάκι, θα ακούσετε κάτι παράξενα και εννοείται πως θα εξοργιστείτε στο πι και φι. Σηκώνετε μπαϊράκι προς το βραδάκι, βγαίνετε στην αντεπίθεση, περνάτε υπερβολικά τα μηνύματά σας, τρομάζετε το παρεάκι!

magicfariel

Φωτογραφία από Mateusz Wyszyński από το Pixabay