Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Ζώδια: Ο Πλούτωνας «μαραίνει» ότι βρει στο διάβα του! by MagicF’Ariel..

20/10 – 23/10/2022

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και ξαφνικά με βρήκε ο Πλούτωνας, γιατί είναι ένας πλανήτης που με επηρεάζει φουλ, οπότε αποφάσισα να στρωθώ και να γράψω κάτι λίγα, όχι τίποτα άλλο, να κατανοήσουμε, γιατί ξαφνικά απο χθες είμαστε μέσα στα νεύρα και στον εγωισμό!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, στο μάτι του Κυκλώνα, είναι μέρες φουλ σκοτεινές, ο Πλούτωνας εξαφάνισε τον Ήλιο και η καρδιά της Αφροδίτης έπιασε πάγο, σκληρή, ψυχρή και ανάποδη! 

Και που λέτε εχθές, προς το μεσημεράκι, μας βρήκε ο Πλούτωνας! Τσακωμοί, λόγια και άκρη καμιά. Ο ένας πιο εγωιστής απο τον άλλον, ανέβηκαν και τα volume! Ηχορύπανση.. εν ώρα εργασίας; Στο σπίτι; Σε κάποιο μέσο μεταφοράς; Σα να μας τσίμπησε μύγα Τσε-τσε ένα πράγμα! Εκείνη την ώρα ο Πλούτωνας έσπειρε το σκοτάδι και το χάος, φούντωσε το "Εγώ" μας και το θέατρο του παραλόγου, μέσα σε κάτι λεπτά! Ποια αγάπη και ποια συμπάθεια, τι σημαίνει εκτίμηση και φιλότιμο; Ο Πλούτωνας σκοτείνιασε τον Ήλιο απο τον Ζυγό!

Την ίδια μέρα.. άντε με διαφορά κάτι ώρες, ο Πλούτωνας αφού έσπειρε το σκοτάδι, πήγε να βρει την Αφροδίτη που είναι και αυτή στον Ζυγό! Την τρόμαξε η αλήθεια είναι, της απαγόρευσε να αισθάνεται, για δυο, τρεις, μέρες δε θα κάνει τίποτα το μαγικό, η αγάπη πάει μας τελείωσε! Συνεπώς οι ερωτικές σχέσεις βρίσκονται σε ένταση, υπάρχει έλλειψη κατανόησης, συμπόνοιας και οι δυο πλευρές προσπαθούν να επιβληθούν, οπότε ακόμα και οι καλύτερες σχέσεις, κρύβουν κάτι σκοτεινό! Μια πλευρά του εαυτού μας που κανείς δε γνωρίζει πως υπάρχει. 

Φαντάζομαι πως ο Πλούτωνας έκανε τόση φασαρία στον Ήλιο και στην Αφροδίτη, γιατί στις 23/10 πάνε στον Σκορπιό! Να ήταν το δώρο του; Μια σκληρή προειδοποίηση; Εννοείται πως κάτι πρόκειται να συμβεί πολύ συγκλονιστικό το διάστημα αυτό και σε ερωτικό επίπεδο και σε οικονομικό! Έσπειρε φουλ διχόνοια ανάμεσα σε σχέσεις επαγγελματικές, φιλικές και αισθηματικές. Μέσα σε κάτι λεπτά! Γιατί;;; 

Είναι ζόρικο το σύμπαν, αλλάζει ύφος τις επόμενες ημέρες, ο Πλούτωνας όμως.. όσο βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα υπάρχει φουλ ανταγωνισμός, σκληρές και απόλυτες συμπεριφορές, αποκαλύψεις πέρα κάθε λογικής και φαντασίας, μαντάτα που δεν αρέσουν και τόσο!

Προς το παρόν απολαμβάνουμε βραδάκι Παρασκευής.. έχει λίγο κρυουλάκι.. ας δώσουμε μερικές αγκαλίτσες και φιλάκια..

καλό βράδυ 💖

Κριός
Μέρες πολύ σκοτεινές για εσάς, μιας που θέλετε να έχετε την πρώτη και την τελευταία κουβέντα στα πάντα όλα. Αφορμές σας έχουν δώσει μπόλικες και στη δουλειά και στο σπίτι, οπότε «δημόσιες» σχέσεις τέλος! Απόλυτοι στις απόψεις σας, σκληροί στα λόγια, θα γίνει το δικό σας, με τον τρόπο που θέλετε, ο κόσμος να χαλάσει! Ψυχραιμία είναι μια άποψη και αυτή, όσοι συγκρατήσετε τα νευράκια σας και το στόμα σας, ίσως και να βγείτε λίγο κερδισμένοι. Όσοι παρασυρθείτε από τις κακές επιρροές του Πλούτωνα, όπως φαίνεται δε θα περάσετε και τόσο καλό ΣΚ! Ο ύπνος βοηθά!

Ταύρος
Σας πιάνει λίγο ξώφαλτσα το γεγονός, τύπου τα συναισθήματά σας είναι υπερβολικά, το μυαλό σας θολωμένο και τα κακά σενάρια να βολτάρουν ανενόχλητα! Ο Πλούτωνας, όπως φαίνεται, θέλει να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο, κυρίως στο χώρο της εργασίας σας. Θίγεστε με το παραμικρό και δε χάνετε την ευκαιρία, για να θυμίσετε τον ρόλο σας, μέσα σε μια ομάδα. Βέβαια χάνετε το δίκιο σας, μιας που οι λέξεις που χρησιμοποιείτε, δε βγάζουν κάποιο νόημα. Ταύροι και όλα στα κόκκινα! Το ΣΚ αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τη ζοχάδα σας, ίσως και να ζήσετε κάτι το φουλ ερωτικό!

Δίδυμος
Διδυμάκια μου ο Πλούτωνας σας ρίχνει στα βαθιά και μεταξύ μας γνωρίζετε καλό κολύμπι; Ερωτικό είναι το θέμα, αρκετοί όπως φαίνεται θα μπλέξετε τα μπούτια σας τις μέρες αυτές. Έχει μπόλικο love story το μενού, με απαγορευμένες υπάρξεις, σε σκοτεινά μέρη, μιας που έφτασε ο καιρός να φτιάξετε μερικά ένοχα μυστικά ακόμα. Η Αφροδίτη είναι για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Ζυγού, συνεπώς το αντίο της κρύβει απίστευτες εκπλήξεις. Οι περιπέτειες πάντα έχουν ένα δυσβάσταχτο πόνο στο τέλος, αλλά αν δε το ζήσετε στο απόλυτο, αν δεν την πατήσετε, πώς θα μάθετε; Με μέτρο, έτσι;

Καρκίνος
Μπορεί εσείς να έχετε κανονίσει πολλά και διάφορα για τις μέρες αυτές, να όμως που ο Πλούτωνας, σας κλειδαμπαρώνει μέσα στο σπίτι, για τα καλά! Προκύπτουν τόσες πολλές υποχρεώσεις, κυρίως οικογενειακές, που θα σας εξοργίσουν και ω ναι θα τις τραβήξετε τις κοτσίδες σας. Και μιας που πέφτουν όλα τα βάρη στις πλάτες σας, οι γνώμες των άλλων σας είναι αδιάφορες. Απαγορεύετε με αυστηρό ύφος, τις συμβουλές κυρίως εκείνων που είναι έξω από το χορό. Τέρμα εγωιστές και πεισματάρηδες, αντιμετωπίζετε τις υποθέσεις σας, δίχως τη βοήθεια κανενός. Μη χωρίσετε στα ξαφνικά!

Λέων
Μέρες που «σκοτεινιάζει» η ψυχή σας, μιας που άλλα θέλετε να κάνετε και άλλα σας επιβάλλουν τα γεγονότα. Θυμάστε ότι κακιά λέξη υπάρχει και τη χρησιμοποιείτε, δηλαδή το στάζετε το φαρμάκι σας και με το παραπάνω! Ο Πλούτωνας φανερώνει μια πλευρά σας πολύ ζόρικη και μπόσικη επίσης, συνεπώς τσακώνεστε με όλο τον κόσμο, κυρίως στο χώρο της δουλειάς σας. Πιστεύετε πως σας αδικούν, πως πάνε να σας «κλέψουν» οτιδήποτε σας ανήκει, πως πρέπει να πατήσετε πόδι, προκειμένου να γλυτώσετε από τα χειρότερα. Αρκετοί θα προτιμήσετε τα μπαρ και τα ξενύχτια! Χαμούλης;

Παρθένος
Τις μέρες αυτές ο Πλούτωνας από τη μια σας επιτρέπει να ζήσετε τον έρωτά σας στο απόλυτο, από την άλλη σας εμποδίζει στο να τον απολαύσετε, μιας που σας βάζει στο μυαλό κάτι ιδέες, πολύ μυστήριες. Το να θυμάστε τις ερωτικές σας αποτυχίες, τη μια μετά την άλλη, δεν έχει κάποιο νόημα. Βέβαια, σας κάνει καλό από τη μια, τύπου κάτι παθήματα που έγιναν μαθήματα, ας μην επαναληφθούν, ποιος ο λόγος να πληγωθείτε για πράγματα που ήδη γνωρίζετε; Ο Πλούτωνας με τη βοήθεια της Αφροδίτης, σας ταξιδεύουν στο παρελθόν, όχι για καλό σκοπό. Ξεπεράστε ανασφάλειες του χθες..!

Ζυγός
Ο Πλούτωνας χτίζει τον πύργο και εσείς «κλειδαμπρώνετε» εκεί μέσα τις αγάπες σας. Μέρες που γίνεστε ιδιαίτερα ανήσυχοι, υπερπροστατευτικοί, ίσως να στέλνετε αμέτρητα μηνύματα στο σύντροφό σας, στην οικογένειά σας, τους πνίγετε από την υπερβολική σας την αγάπη! Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το ζώδιό σας, βομβαρδίζονται από τις σκοτεινές ορέξεις του Πλούτωνα, οπότε νιώθετε πως κάτι σας βαραίνει την καρδιά. Κάποιος λογαριασμός προκύπτει, ένα έξοδο σα κομήτης και αναστατώνεστε πολύ. Αν είναι και αδικαιολόγητο το έξοδο, τότε φαντάζεστε δράκους και εξάπτεστε! Φρόνιμα! 

Σκορπιός
Πλούτωνας, σκοτάδι, έρωτας, πάθος, ένα κοκτέιλ εκρηκτικό, που σας τρελαίνει το μυαλό και λίγα λέω! Η Αφροδίτη μια ανάσα πριν το ζώδιό σας, όμως όσο βρίσκεται στον Ζυγό, έρωτες από το παρελθόν φέρνει στο διάβα σας, που θυμίζουν πόνο, αλλά φανερώνουν και κάτι απωθημένα, μην αναρωτιέστε γιατί ξαφνικά βλέπετε όνειρα παράξενα. Αποφύγετε να σκαλίσετε την ατζέντα σας, ή να στείλετε κάποιο μήνυμα σε εκείνο το πρόσωπο που ακόμα σας προκαλεί καρδιοχτύπι τρελό. Κάτι σκοτεινό σας κυριεύει και αποζητάτε την ποικιλία, που μόνο πονοκέφαλο μπορεί να σας φέρει!

Τοξότης
Καλό είναι τις μέρες αυτές, να εξαφανιστείτε από τις παρέες, να κλείσετε το κινητό σας, να προτιμήσετε τη μοναξιά σας, γιατί ο Πλούτωνας προκαλεί εντάσεις και πικρόχολα σχόλια που σίγουρα θα σας ρίξουν ψυχολογικά. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος να σας την έχει φυλαγμένη, να προσμένει πώς και πώς τα λόγια σας, για να πικάρει με τις απαντήσεις του. Ακόμα και το καλύτερο το φιλαράκι σας, μπορεί να σας απογοητεύσει, κάτι να έχει ζηλέψει από εσάς και με αυθόρμητο τρόπο να σας σοκάρει με τη συμπεριφορά του. Φτιάξτε τον κήπο σας, αγαπήστε το σκυλάκι σας, ακούστε μουσική!

Αιγόκερως
Συνηθισμένοι στα χιόνια, τόσα χρόνια ο Πλούτωνας κατσικωμένος στο σβέρκο σας, τίποτα κακό δε μπορεί να σας κάνει άλλο πια! Αντιθέτως έχετε γίνει αυτοκόλλητοι, οπότε βλέπετε κακό και το αποτρέπετε στο λεπτό. Εγωισμός στα κόκκινα, αλλά προκειμένου όλα να γίνουν με το σωστό τον τρόπο, αναλαμβάνετε δράση και ξελασπώνετε ακόμα και εκείνους που δεν πρέπει! Κάντε πάσα οτιδήποτε δε σας αφορά άμεσα, γιατί κάποιοι θα καλομάθουν και μετά ίσως να ζητούν και τα ρέστα. Φουλ ερωτικές οι μέρες αυτές, τα πάθη φουντώνουν και μπορεί να ζήσετε στιγμές φανταστικές και ανεπανάληπτες!

Υδροχόος
Και ξαφνικά το μυαλό σας βρίσκεται στο ερωτικό σας το παρελθόν, κάτι έχετε αφήσει να αιωρείται, κάπου ανάμεσα στο πριν, το σήμερα ίσως και το μετά, γεγονός που σας αγχώνει πολύ! Ο Πλούτωνας τις μέρες αυτές, παίζει με την καρδούλα σας, από τη μια τη σκοτεινιάζει, από την άλλη την παθιάζει, δε ξέρετε τι θέλετε και το γιατί. Ξεπεράστε οτιδήποτε σας στεναχώρησε στο παρελθόν, βάλτε μια ρημάδα τελεία για να αλλάξετε σελίδα επιτέλους. Ο Πλούτωνας απλά σας θυμίζει τα λάθη σας, τα πάθη σας, τις επιλογές σας, μια φορά και έναν καιρό, με σκοπό να μην πέσετε στα ίδια, ξανά και ξανά!

Ιχθύες
Οτιδήποτε συμβαίνει στο σύμπαν τις μέρες αυτές, σας χτυπά κατευθείαν στο πορτοφόλι σας. Χαλάτε το χρήμα, δίχως να σκέφτεστε το αύριο, ενώ θα έπρεπε να ήσασταν τέρμα τσιγκούνηδες. Ο Πλούτωνας διώχνει κάθε λογική σκέψη από το μυαλό σας, σας ξεγελά και αρκετοί από εσάς θέλετε τη μεγάλη τη ζωή. Να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, αλλά με μέτρο. Να βάλετε προτεραιότητες, υπάρχουν και οι επόμενοι μήνες που μπορείτε να καλύψετε το κενό. Να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, γιατί ο Πλούτωνας μόλις ηρεμήσει, θα φέρει έντονα συναισθήματα ταραχής και άγχους. Φρόνιμα!

magicfariel

Φωτογραφία από Kieran MacAuliffe από το Pixabay