Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Ζώδια: Το τριπλό «χτύπημα» του σύμπαντος, by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη, αφού το σύμπαν έχει τα κέφια του, δε τα έχει κιόλας, αλλά τα αστρολογικά χτυπήματα, συμβαίνουν το ένα μετά το άλλο! Δεν προλαβαίνουμε να κατανοήσουμε το τι μας βρήκε στα ξαφνικά, έρχεται το επόμενο και κάπως έτσι το χάος μας λέει hello! 



Σήμερα 12/10 ο Δίας την είδε πολύ κάπως τη δουλειά, καβάλησε καλάμι που λέμε, είναι και ανάδρομος στον Κριό, που σημαίνει πως ο εγωισμός χτυπά κόκκινο, ταβάνι, το τερματίζει, άλλο δεν πάει! Η αλαζονεία, το υπεροπτικό ύφος, «Εγώ είμαι και κανείς άλλος..» λέει ο καθένας από εμάς, στο μικρόκοσμο του! Ο Ερμής ενοχλείται, από την παρέμβαση του Δία, στα μηνύματα που θέλει να στείλει και ξαφνικά φεύγουν λόγια από το στόμα μας, κάποιοι γίνονται μαρτυριάρηδες κατά λάθος και κάποιοι στάζουν τόσο φαρμάκι, αρκετό για να εξαλείψει την ανθρωπότητα! Οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές σε κατάσταση απόλυτης φρίκης!

Καρδιά μου, είναι μέρα να γυρέψεις για το δίκιο σου; Είναι μέρα για να εκφράσεις τα παράπονά σου; Άστο να πάει άστο! 

Ο Άρης με τον Ποσειδώνα, σήμερα και μέχρι τέλος του Οκτώβρη, έχουν σκοπό να μας ζαβλακώσουν τελείως, να μη ξέρουμε το ποιοι είμαστε και το πού πάμε! Είναι μια περίοδος που τα «κοράκια» θα βγούνε παγανιά, θα γυρέψουν το εύκολο χρήμα φυσικά, θα ξεγελάσουν τους αφελείς, εκείνους που ονειρεύονται ένα μέλλον χρυσό, που πόσο αλήθεια να είναι αυτό; Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να προσέχουμε τις συναλλαγές που κάνουμε, να έχουμε τα μάτια μας στο πορτοφόλι μας, στην τσάντα μας, να κλειδώνουμε το αμάξι, το σπίτι, τα αρχεία, οτιδήποτε μπορεί στα ξάφνου να κλαπεί και να κλαίμε με μαύρο δάκρυ! Τα κεκτημένα μας και τα μάτια μας, χίλια δεκατέσσερα, κρατάμε μικρό καλάθι σε προτάσεις επαγγελματικές, αποφεύγουμε να πληρώσουμε κάτι που δεν είμαστε απολύτως σίγουροι! Οτιδήποτε έχει να κάνει με το χρήμα, τα κοσμήματα, τα έγγραφα, λέω να τα κρύψουμε στο θησαυροφυλάκιο;;; 
Καλέ πού αναφέρομαι;;; 😂😂😂😂 James.. βάλε τα ρουμπίνια στο ντουλάπι.. 😁

Και εκεί που παραπατάμε και έχουμε πονοκέφαλο και νιώθουμε διχασμένοι και κουρασμένοι και τραβάμε τις κοτσίδες μας, εμφανίζεται ο Κρόνος, ο οποίος ξαφνικά έχει τα κέφια του, μιας που όπου να’ναι έρχεται στα ίσα του, μετά από πολύ καιρό. Ο Κρόνος ναι είναι στον Υδροχόο.. ζόρικο το γεγονός, όμως επειδή είναι ταιριαστό το ζευγαράκι, φέρνει όταν θέλει, τη γνωστή Θεία Δίκη! 

Όποιος διατήρησε τη ψυχραιμία του, κράτησε το στόμα του κλειστό, πολέμησε εναντίον στα θηρία του σύμπαντος, έχει να προσμένει ένα δωράκι πολύ φοβερό και τρομερό! Μεγάλη η έκπληξη.. κυρίως σε ερωτικά ζητήματα, που αφορούν τους Διδύμους, τους Ζυγούς και τους Υδροχόους! 

💘Η αληθινή αγάπη είναι πάντα η νικήτρια στο τέλος, αποδεχτείτε το και προχωρήστε παρακάτω!

💪Η σκληρή δουλειά φέρνει περισσότερα λάφυρα, από τις ξεπέτες!

🙋Οι καλοί τρόποι συμπεριφοράς, διώχνουν μακριά κάθε εμπόδιο!

Μαγική η ανταμοιβή του Κρόνου…⭐

φιλάκια.. 


Κριός
Το αστρολογικό τοπίο είναι τέτοιο, που νιώθετε διαρκώς μια ζαλάδα και δε ξέρετε από πού προέρχεται! Αν και σπάνια βγαίνετε από τα ρούχα σας, τις μέρες αυτές θα συμβεί εντελώς αυθόρμητα και η έννοια είναι σίγουρα μεταφορική! Ο Ερμής φέρνει μαντάτα που αφορούν τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, όμως ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιό σας, φροντίζει να βιώνετε την υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο! Ο Άρης με τον Ποσειδώνα, είναι η πηγή του κακού, μιας που φροντίζουν το gossipνα πάει σε άλλη διάσταση! Ασυγκράτητοι στα λόγια σας, προτιμήστε την εξαφάνιση, παρά τα «πηγαδάκια», που μπορεί να σας μπλέξουν σε ιστορίες για αγρίους. Και εκεί που νιώθετε πως χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας, ο έρωτας να κάνει «κούκου» αφού ο Κρόνος, θέλει να σας φορέσει δαχτυλίδι..! 

Ταύρος
Μέρες που θα χρειαστεί να έχετε το στόμα σας κλειστό και το πορτοφόλι σας κλειδαμπαρωμένο με λουκέτο σε ένα safeplace! Έχετε μια επιθυμία να μιλάτε ακατάπαυστα, να ρίχνετε το φαρμάκι σας, να σχολιάζετε τους πάντες και τα πάντα, να κάνετε έντονες κινήσεις, μεταφέρετε τα μαντάτα με έντονο τρόπο στους συνομιλητές σας. Ο Ερμής με τον Δία σας παρασύρουν σε αυτό το «χάσιμο χρόνου»! Ο Άρης με τον Ποσειδώνα έχουν κακό σκοπό, σα να γλυκοκοιτάζουν τα λεφτουδάκια σας, οπότε καλό είναι να προσέχετε τις συναλλαγές σας, τη τσάντα σας, το αυτοκίνητό σας, οτιδήποτε πολύτιμο έχετε, γιατί πολλά μπορούν να συμβούν στα ξάφνου! Ακόμα και ένα φλερτ, θα μπορούσε να κρύβει κάτι ύποπτο από πίσω. Να γνωρίζει ήδη το Ε9 σας.. λέτε;;; Ο Κρόνος θέλει να σουλουπωθείτε! Σοκολατάκια τέλος..! 

Δίδυμος
Να σας πω να πάρετε τα βουνά για όλο τον Οκτώβρη; Μέρες που φαντάζεστε δράκους, φταίνε και οι τριγύρω που σας τα λένε τόσο ωραία, το χάνουμε το κορμί και λίγα λέω! Τόσα φούμαρα που ακούτε, ξεγελιέστε, καβαλάτε το καλάμι και ξαφνικά νιώθετε πως εσείς είστε και κανείς άλλος! Σε αυτό το σκηνικό φταίει σίγουρα ο Ερμής με τον Δία! Το νου σας, μην τάζετε λαγούς με πετραχήλια, γιατί μετά άντε να δώσετε εξηγήσεις. Ο Άρης με τον Ποσειδώνα σας υπόσχονται μια καλύτερη εργασία, περισσότερα λεφτά, προαγωγή, ωραία πράγματα, που όπως φαίνεται χλωμό να συμβούν, οπότε να δίνετε το καλύτερο του εαυτού σας στη δουλειά αλλά μέχρι εκεί που πρέπει. Δίχως να πέσουν οι τζίφρες, δίχως τίποτα να είναι επίσημο, μη γίνεστε χαλί να σας πατήσουν! Βέβαια, ο Κρόνος σας προστατεύει και έχει δωράκι για εσάς!

Καρκίνος
Είναι μέρες που έχετε πολλές απαιτήσεις από τους άλλους και αρκετοί φέρεστε σαν κακομαθημένα παιδιά! Προκειμένου να σας κάνουν τα χατίρια, τάζετε πολλά και διάφορα στους ανθρώπους σας, τους ξαφνιάζετε μάλιστα με τις υποσχέσεις που δίνετε! Ο Ερμής με τον Δία, είναι ο λόγος που παραφέρεστε, ασυμμάζευτη η συμπεριφορά σας! Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των πράξεών σας, θα αγκαλιάσετε το ψυγείο, θα αδειάσετε την κάβα, ξεφεύγετε διατροφικά, γιατί ο Άρης με τον Ποσειδώνα έχουν σκοπό να κάνουν τη ζυγαριά να πάρει τα ύψη! Αυτό είναι το καλό σενάριο. Υπάρχει και κακό.. αλλά ας το αφήσω στη φαντασία σας! Ο Κρόνος κρατάει τα μπόσικα ως δια μαγείας, δηλαδή σας δίνει λύσεις σε ζητήματα προσωπικά που σας καίνε! Τι επιθυμείτε; Λεφτά ή απεριόριστη αγάπη; Να σας δω..!

Λέων
Θα σας πρότεινα να φορέσετε μια πανοπλία, τις μέρες αυτές, προκειμένου να προστατευτείτε από τα κακά του σύμπαντος, αλλά είστε Λιοντάρια εσείς, δε σας πτοεί κανείς και τίποτα! Ο Ερμής με τον Δία σας κάνουν κάπως φαντασμένους, παίρνουν τα μυαλά σας αέρα και δείχνεστε με κάθε τρόπο! Και εντάξει αν κάνετε αστεία με τους ανθρώπους σας, αλλά άμα κομπάζετε για τα κεκτημένα σας, το νου σας, μη μπει κλέφτης το βράδυ στο σπίτι! Στη δουλειά καλά θα κάνετε να κρατάτε χαμηλό προφίλ, να αποφεύγετε τα κουτσομπολιά, γιατί ο Άρης με τον Ποσειδώνα σας μπλέκουν δίχως να το καταλάβετε και στα ξαφνικά να εκτεθείτε ακόμα και για τα λόγια των άλλων! Μακριά από άγνωστες υπάρξεις, όπως και να έχει! Ο Κρόνος από την άλλη, θέλει οπωσδήποτε να πιάσετε σκούπα και φαράσι. Τι σκοπεύετε να πετάξετε;; 

Παρθένος
Τον καβγά τον έχετε στο τσεπάκι, οπότε είναι μέρες που θα ξεστομίσετε τα απίστευτα απέναντι στους ενοχλητικούς συνεργάτες σας, θα σηκώσετε και τα μανίκια και πάει το κλίμα θα γίνει μάχιμο! Ο Ερμής με τον Δία ξεπροβάλλουν την αλαζονική πλευρά του εαυτού σας και θεωρείτε πως εσείς είστε και κανείς άλλος! Το νου σας, σας ξεφεύγουν λόγια που κάποιοι θα τα χρησιμοποιήσουν εναντίον σας! Και το ψυγείο θα ανοίξετε και στα μπαρ θα βρεθείτε και ξαφνικά οι θερμίδες θα χτυπήσουν κόκκινο και άντε μετά να σας συμμαζέψουμε! Στη δουλειά σας να συνεργάζεστε με έντιμους ανθρώπους, γιατί παίζουν πολλά «κοράκια» εκεί έξω! Ο Άρης με τον Ποσειδώνα έχουν φροντίσει για αυτό! Μην έχετε απαιτήσεις από τους άλλους, στηριχτείτε στα πόδια σας! Αν γυρεύετε περισσότερα χρήματα, ο Κρόνος θα σας βοηθήσει, για αυτό φρόνιμα! 

Ζυγός
Ξεκινάμε από το γεγονός πως ωραίο το παρελθόν, αλλά αυτό πάει πέρασε! Κρατάτε τα καλά, θυμάστε τα παθήματα που έγιναν μαθήματα και ο στόχος είναι να βρείτε λύσεις μέσα από πρωτότυπες ιδέες, για να ξεκολλήσει η βελόνα από τα ίδια και τα ίδια! Βέβαια, ο Ερμής με τον Δία έχουν σκοπό να σας κάνουν να παραφερθείτε, τύπου είστε μοναδικοί και αξεπέραστοι! Ωραίο αυτό, αρκεί να μην αποκαλύπτετε τα μυστικά των άλλων. Ο Άρης με τον Ποσειδώνα σα να σας «κλέβουν» το μυαλό. Προτείνω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναλλαγές σας, να κρατάτε αποδείξεις, να αποσυνδέεστε από οτιδήποτε μπορεί να σας μπλέξει σε μπελάδες, τύπου να σας χακάρουν! Αυτό σας έλειπε! Θυμηθείτε λίγο το παλιό, καλό καιρό, που δεν υπήρχε το web! Ο Κρόνος φέρνει δίπλα σας ανθρώπους που σας θαυμάζουν! 

Σκορπιός
Μεταξύ μας γίνεται ένας χαμούλης backstage και εσείς οι πρωταγωνιστές! Μπορεί κάποιοι να δείχνουν πως σας θαυμάζουν, αλλά στην πραγματικότητα σας ζηλεύουν, οπότε δε θα διστάσουν να σας «σκάψουν τον λάκκο»! Ο Ερμής φέρνει πολύ παράξενα μαντάτα στα αυτιά σας και ο Δίας τα φουντώνει και να ειπώ ψυχραιμία;;; Ο Άρης με τον Ποσειδώνα θέλουν να σας στείλουν «ταμείο», όχι για να εισπράξετε, αλλά για να πληρώσετε ίσως και σπασμένα παλαιότερων ετών! Ε λοιπόν, καλύτερα να μην πάτε ακόμα, από τον άλλο μήνα και αν χρειάζεται! Ακόμα μπορεί να σας κάνουν μια πρόταση για δουλειά, κυρίως για να τεστάρουν την πίστη και το ήθος σας. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμιδιά; Ερωτικές ανησυχίες κάνουν τη φαντασία σας να καλπάσει.. Ο Κρόνος έχει ύπουλο ρόλο. Θα παίξετε τίμια ή όχι;;;

Τοξότης
Μήπως τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει επάνω σας και δε ξέρετε το πώς να το διαχειριστείτε; Καχύποπτοι ως συνήθως και πολύ καλά θα κάνετε τις μέρες αυτές, προσπαθείτε να κατανοήσετε το τι συμβαίνει στους ανθρώπους, πίσω από τις μάσκες βεβαίως! Καλά οι προσδοκίες πληγώνουν, κρατήστε καλύτερα χαμηλά τον πήχη και αν έρθει η έκπληξη, καλοδεχούμενη. Χάνετε τη ψυχραιμία σας με τον Δία σε έξαλλη κατάσταση και ο Ερμής βάζει στο στόμα σας λόγια που θα είναι σκέτο φαρμάκι. Αρκετοί, ξεχνάτε τους καλούς τους τρόπους. Βασικά μόνο εσείς εξάπτεστε από τα γεγονότα των ημερών, τσάμπα κόπος! Ο Άρης με τον Ποσειδώνα να ξέρετε έχουν σκοπό να σας προστατέψουν από τις κακοτοπιές. Καλύτερα να σας έρθει λίγη στεναχώρια, παρά ντουβρουτζάς! Ο Κρόνος σίγουρα σας συμμαζεύει!

Αιγόκερως
Ωραίες ημέρες για να κοιτάξετε την πάρτη σας και να θρέψετε τον εγωισμό σας! Όλα στα κόκκινα, εσείς μπορεί να περνάτε καλά, αλλά δεν περνούν εκείνοι που είναι δίπλα σας! Ο Δίας βοηθά πολύ σε αυτό, ας πούμε πως έχει τις κακές του και εσείς ύφος και ο Ερμής βάζει «άσχημα» λόγια στο στόμα σας και παραφέρεστε! Ο Άρης με τον Ποσειδώνα σας βγάζουν μια αδικαιολόγητη κούραση, νιώθετε πως πρέπει να περάσουν όλα από τα χέρια σας, ενώ θα μπορούσατε να είχατε μια βοήθεια. Προτιμάτε το κρεβάτι, παρά τα extreme sports. Αγαπάτε πολύ το ψυγείο, όχι ως συσκευή, αλλά ως περιεχόμενο, για αυτό το νου σας στις λιχουδιές και στα μπαχάρια. Ο Κρόνος από την άλλη ναι μεν σας κάνει τέρμα εργασιομανείς, όμως μπορεί να σας φέρει το χρήμα που τόσο το λατρεύετε! Πατήστε λίγο φρένο, μη τα φάτε στους γιατρούς!

Υδροχόος
Πάνω από τα σύννεφα πετάτε, καβαλάτε εκείνο το καλάμι, φαντάζεστε μεγαλεία, που ναι μεν μπορούν να έρθουν, όμως μόνο με σκληρή δουλειά! Ο Δίας έχει μερίδιο ευθύνης, νομίζετε πως είστε οι «Θεοί», ίσως να φταίνε οι συναναστροφές σας και οι φαμφάρες που ακούτε! Ο Ερμής κακόκεφος από όλα αυτά, σας κάνει και παραφέρεστε, ενώ συνήθως κρατάτε χαμηλό προφίλ. Ο Άρης με τον Ποσειδώνα φέρνουν κόλακες στο διάβα σας, που έχουν σκοπό να σας πάρουν ότι έχετε και δεν έχετε, για αυτό μείνετε στα λόγια και αφήστε το κομπόδεμά σας στην άκρη ως έχει! Ακόμα και σε θέματα ερωτικά μπορεί να σας ξεμυαλίσουν, τι ζητάτε και τι σας προσφέρουν και το αντίστροφο; Ο Κρόνος από το ζώδιό σας, σας σώνει ως δια μαγείας, αφού τελευταία στιγμή, παραμένετε πιστοί στις απόψεις σας! Θέμα χρόνου είναι η αλήθεια!

Ιχθύες
Τσακώνεστε για το χρήμα τις μέρες αυτές, αφού δεν περισσεύει και οι υποχρεώσεις είναι αμέτρητες! Ο Δίας σας κάνει και φαντάζεστε δράκους, δηλαδή πως εκ θαύματος το πορτοφόλι σας θα είναι γεμάτο, για αυτό και ο Ερμής σας βάζει σε διαδικασία να ζητήσετε οτιδήποτε σας οφείλουν με άσχημο τρόπο! Ο Άρης και ο Ποσειδώνας «έρχονται στο σπίτι σας», οπότε η αναμπουμπούλα θα είναι με τους οικείους σας, που ίσως και να απαιτούν από εσάς τα απίστευτα! Ονειρεύεστε λεφτά, έχετε μια εντύπωση πως θα ανοίξετε την πόρτα και θα βρείτε μια σακούλα γεμάτη από αυτά, τολμηρό θα έλεγα στις εποχές μας. Με μαθηματική ακρίβεια θα πέσετε στο «βούρκο», οπότε μήπως να τη δείτε αλλιώς τη δουλειά; Γιατί να φτάσετε λίγο πριν; Ο Κρόνος θέλει να ασχοληθείτε με κάτι επιπλέον, για να ανασάνετε. Τι το σκέφτεστε;

magicfariel

Φωτογραφία από ApplesPC από το Pixabay