Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Ζώδια: Αφήνει.. την «πινελιά» της η Αφροδίτη το ΣΚ 22/10 – 23/10/2022, by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα τώρα πια αγαπητά μου ξωτικά! Η Αφροδίτη έχει τα κέφια της, ανεξάρτητα αν βαδίζει στα σκοτεινά μονοπάτια του Πλούτωνα. 
Ο Ήλιος βρήκε τον τρόπο να τη «σώσει» μαγικά, ετοιμάζεται να φύγει από τον Ζυγό, για να πάει στον Σκορπιό, μπας και μεγαλουργήσει ερωτικά! Ξεφεύγει μέσα από τα χέρια του Πλούτωνα, καταπατεί τις διαταγές του, κάνει τις τσαλιμιές της, γιατί τέτοιο κορίτσι είναι! 




Οπότε το ΣΚ αυτό, είναι ιδιαίτερο, μιας που οι δράσεις και οι αντιδράσεις του σύμπαντος, είναι ακραίες! Συνεπώς, ακραία τα συναισθήματά μας, ακραίες και οι συμπεριφορές! Μέρες που κάποιοι θα γίνουν τολμηροί, θα ξεπεράσουν τον εαυτό τους, προκειμένου να βιώσουν εκείνο το καρδιοχτύπι, το μαγικό, που τρελαίνει την καρδιά σου στο λεπτό!
Βέβαια, υπάρχει και μια άλλη περίπτωση, που κάποιοι κλείνονται στο καβούκι τους και προσμένουν κάποιος να τους αποζητήσει.
Το κακό σενάριο είναι να θυμώσει τόσο πολύ ο Πλούτωνας, με σκοπό να φουντώσει τόσο πολύ ο εγωισμός, που ίσως και να φέρει καταστροφικές συνέπειες σε αρκετούς εκεί έξω! Η Αφροδίτη όμως, όπου φύγει – φύγει! 

Και αφού συμβούν τα απίστευτα σε θέματα σχέσεων, ο Κρόνος με τον Ερμή, σα να θέλουν να ρίξουν ένα χεράκι βοηθείας, οπότε τα μηνύματα είναι θετικά και πηγαίνουν μόνο σε αυτούς, που αντιμετώπισαν τις δυσκολίες της ζωής, με το σταυρό στο χέρι! Σκληρό.. αλλά πολύ δίκαιο! 

Αφροδίτη μου.. κάνε τα μαγικά σου.. και άσε τα πολλά – πολλά! Μας ζάλισες.. 😅
 
φιλάκια..


Κριός
Τις μέρες αυτές φροντίστε να ηρεμήσετε και να αγαπήσετε με τους ανθρώπους σας. Βέβαια, η Αφροδίτη έχει μυστήρια κέφια και συνεχώς κάνετε κάτι σκέψεις που σίγουρα σας βάζουν σε πειρασμό για περιπέτειες. Ο Κρόνος μπαίνει στο παιχνίδι, ένα ταξίδι στο παρελθόν, στα λάθη σας, στα πάθη σας, στο πώς τα χειριστήκατε, μήπως υπάρχει κάποια εκκρεμότητα; Οπότε το ΣΚ αυτό, ή που τρέχετε να χουχουλιάσετε μέσα σε μια αγκαλιά, ή που τρέχετε κάπου μακριά να σωθείτε! Το δώρο του σύμπαντος έχει δυο όψεις! 

Ταύρος
Είναι από εκείνα τα ΣΚ, που θα φορέσετε τα καλά σας και θα κυκλοφορήσετε σε διάφορα μέρη. Η Αφροδίτη φεύγει από τον Ζυγό και πάει στον Σκορπιό και αυτό σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς, λαμπερούς, σαγηνεύετε τα πλήθη. Αφήστε τις δουλειές και ασχοληθείτε με τα beaute γιατί ποτέ δε ξέρετε ποιον μπορεί να συναντήσετε στα ξαφνικά. Ο Κρόνος που βρίσκεται σε φάση να έρθει στα ίσα του, παρέα με τον Ερμή, έχουν ένα μήνυμα για εσάς. Ένα φλερτ; Ένας έρωτας μεγάλος; Θα ζήσετε το παραμύθι; Who knows?

Δίδυμος 
Ωραίο ΣΚ για να συμφιλιωθείτε με τους ανθρώπους σας, γιατί ποιος ο λόγος να υπάρχουν μούτρα και αρνητική ενέργεια; Κάντε εσείς το πρώτο βήμα, μιας που οι σκανταλιές οι δικές σας, είναι εξωπραγματικές για αρκετούς, οπότε τι είναι ένα καλημέρα ή καληνύχτα; Δείξατε τις προθέσεις σας, τα όριά σας, οπότε προχωράτε παρακάτω αναλόγως! Η Αφροδίτη ξεκινάει το ταξίδι της για το ζώδιο του Σκορπιού, να έχετε το νου σας, γιατί μπορεί να κρυώσετε και να είστε το ΣΚ στο κρεβάτι! Ο Κρόνος έχει δώρο ένα ταξίδι! Μεγάλη η έκπληξη!

Καρκίνος
Όλο το πάθος έχει πέσει επάνω σας! Αυτό έχει και την καλή την έννοια και την κακή! Η Αφροδίτη με τα όσα της συμβαίνουν, σας έχει συναισθηματικά μια στα πάνω σας και μια στα κάτω σας, κάνετε και κάτι σενάρια εξωπραγματικά, οπότε οι σχέσεις σας τα κόκκινα και λίγα λέω! Κατά βάθος είναι ένα πολύ όμορφο ΣΚ αστρολογικά, που θα βαδίσετε πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί και ότι προκύψει. Ο Κρόνος είναι στα φόρτε του, οπότε το δώρο που σας ετοιμάζει, είναι ή ένας χωρισμός ή στιγμές γεμάτες από έρωτα και πάθος!

Λέων
Αστρολογικά δεν περνάτε ωραία τις μέρες αυτές! H Αφροδίτη σας βοηθά να μαζέψετε τα νύχια σας, να απαλύνει το βλέμμα σας, η χαίτη να χαμηλώσει, γιατί το τερματίσατε αρκετά Λιοντάρια εκεί έξω! Οικογενειακά θέματα σας βασανίζουν, θέλετε να έχετε το πάνω χέρι, τον τελευταίο λόγο, όμως δεν πάει έτσι, τέτοιες συμπεριφορές καλό είναι να είναι μοιρασμένες. Το ΣΚ αυτό, ο Κρόνος σας δικαιώνει, παίρνετε το αίμα σας πίσω και ηρεμείτε! Να θυμίσω, το γυαλί άμα ραγίσει δε ξανά κολλά! Απλά think before you print! Καμπανάκι..

Παρθένος
Το σύμπαν σας έχει ξεσηκώσει για κάτι διαφορετικό και πολύ σπουδαίο! Η Αφροδίτη και ο Ήλιος από τον Ζυγό, ρίχνουν άπλετο, φως στη ψυχή σας και τις μέρες αυτές νιώθετε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον, είστε πολύ χαρούμενοι! Δεν είναι εύκολο να ξεφορτωθεί κανείς τα σκοτάδια του Πλούτωνα, όμως η Αφροδίτη του ξεγλιστράει, έχει σε έναν Σκορπιό να πάει, οπότε η «πινελιά» της, είναι να ξεφύγετε από τα βάρη του χθες και να πείτε το «ναι» σε κάτι το διαφορετικό που θα αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο!

Ζυγός
Είναι μυστήριες ημέρες και βρίσκεστε και εσείς στο μάτι του Κυκλώνα, οπότε δεν είστε και στα καλύτερά σας ψυχολογικά. Η Αφροδίτη έτοιμη να φύγει, με τρελό πονοκέφαλο, αφήνει την πινελιά της τις μέρες αυτές, θα σας μείνει αξέχαστη! Αποφύγετε εντάσεις με φίλους, συναδέλφους, με το ταίρι σας, λόγια του αέρα που δεν έχουν καμία σημασία τώρα πια. Ο Κρόνος με τον Ερμή, σας φέρνουν το λογαριασμό, πολλά τα έξοδα ξαφνικά, η μεγάλη ζωή, κοστίζει! Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, σας βάζει σε διαδικασία οικονομίας!

Σκορπιός
Ίσως και να είναι το πιο ερωτικό ΣΚ για εσάς! Αν και γίνεται της μουρλής με τα πέρα – δώθε της Αφροδίτης, μόνο που την προσμένετε, λάμπετε ολόκληροι! Εννοείται πως ο Πλούτωνας σας φούντωσε το πάθος, ίσως κάνετε σκέψεις πολύ τολμηρές, πάντως κάτι το φανταστικό μπορεί να σας συμβεί και να ζήσετε το παραμύθι! Ο Κρόνος το καλύτερο που έχει να κάνει, είναι να σας αδειάσει τη γωνιά και επιτέλους να δράσετε έτσι όπως θέλετε! Κάντε focus και λίγο στα επαγγελματικά σας τα πλάνα. Κάτι γίνεται πίσω από την πλάτη σας!

Τοξότης
Φλέγεστε από πάθος και ερωτισμό και το ΣΚ αυτό, είναι γεμάτο από τέτοιες εκπλήξεις! Η Αφροδίτη τέρμα ζαλισμένη, φεύγει από τον Ζυγό, πηγαίνει στον Σκορπιό και σας στέλνει ραβασάκια στα ξαφνικά, απρόβλεπτες οι συναντήσεις, απρόβλεπτα και τα φλερτ! Ωραίες μέρες αν υπάρχει σύντροφος στη ζωή σας, να τον πάρετε αγκαζέ και να φτιάξετε όμορφες στιγμές μαζί του! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, να είστε θετικοί στα διάφορα σουαρέ, να φροντίσετε να ανακατευτείτε με τον κόσμο, γιατί ο Κρόνος σας φέρνει ένα σύντροφο ζωής!

Αιγόκερως
Σας έχει πέσει κάπως βαρύς ο Πλούτωνας τις μέρες αυτές, οπότε η δουλειά της Αφροδίτης, είναι πιο δύσκολη, στην περίπτωση τη δική σας. Το ΣΚ αυτό, περάστε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας, να δείτε τι θέλετε, πώς το θέλετε, γιατί το θέλετε, να κατανοήσετε πρώτα τα δικά σας θέλω από πού πηγάζουν, γιατί έτσι θα λάβετε τις απαντήσεις που καιρό γυρεύετε! Η Αφροδίτη τις μέρες αυτές, θα σας βοηθήσει να χαλιναγωγήσετε τις επιθυμίες σας και τον εγωισμό σας. Ο Κρόνος σας φέρνει νέο project στη δουλειά!

Υδροχόος
Το σύμπαν μου είπε πως φλέγεστε και εσείς από πάθος και ερωτισμό! Η πινελιά της Αφροδίτης ίσως και να σας μείνει αξέχαστη τούτη τη φορά. Η Αφροδίτη τις μέρες αυτές, προκαλεί μοιραίες συναντήσεις, ένα πρόσωπο επιστρέφει, μεγάλη η ταραχή! Μη νομίζετε, ο Πλούτωνας έσπειρε το «μικρόβιο», θεραπεία μόνο μια υπάρχει. Ο Έρωτας φυσικά! Ο Κρόνος σα να σας βάζει μυαλό. Έφτασε ο καιρός να ξεμπλοκάρει μια υπόθεση, να πάρει το δρόμο της, να κλείσει η εκκρεμότητα και αυτή. Επαγγελματικό ή ερωτικό;

Ιχθύες
Είστε λίγο μέσα στα νευράκια; Ανήκετε σε εκείνους που θα πρέπει να ακούσετε με προσοχή το πρόβλημα του άλλου και να βοηθήσετε αν μπορείτε! Σειρά σας να δείξετε κατανόηση, να κάνετε πίσω, να αφήσετε τον άλλον να σας πει, ότι έχει να σας πει. Ευτυχώς που πηγαίνει η Αφροδίτη στον Σκορπιό, ξυπνάει μέσα σας το αγρίμι και μπαίνετε ξανά στο παιχνίδι του έρωτα. Αυτό και αν θα είναι έκπληξη μεγάλη! Ο Κρόνος βάζει λίγη λογική στο κεφάλι σας, δηλαδή θα γίνει το δικό σας, όταν παίζετε τίμιο παιχνίδι. Μαγικό ΣΚ!

magicfariel

Φωτογραφία από ThankYouFantasyPictures από το Pixabay