Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Τα Ζώδια του Σαββάτου 15/10/2022 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο σήμερα, φτάσαμε στα μέσα του Οκτώβρη, μας βρήκε και μια φθινοπωρινή βροχούλα, ας το απολαύσουμε όσο μπορούμε, λέω! 
Ναι, μουντός ο καιρός, ακόμα καλά βαστά η παραζάλη του Άρη με τον Ποσειδώνα, συνεπώς θολωμένο το μυαλό, τα όνειρα εξωπραγματικά, οι επιθυμίες ω ναι κοστίζουν και με το παραπάνω! Εννοείται πως αρκετοί θα αποζητήσουν τα μπαρ και τα ξενύχτια για απόψε, χρειάζεται και αυτό πού και πού, αλλά με προσοχή, γιατί τα κακά στοιχειά ζουν και βασιλεύουν και τη νύχτα κυριεύουν! 

Φουλ «αέρινο» το σύμπαν, η Σελήνη ακόμα στους Διδύμους, η Αφροδίτη, ο Ήλιος, ο Ερμής, ο Κρόνος, βρίσκονται σε ζώδια του Αέρα, οπότε η αισιοδοξία χτυπά κόκκινο σε αρκετές περιπτώσεις και εκεί κρύβεται και η παγίδα! Ναι στο shopping therapy, αλλά μόνο στα απαραίτητα! Ναι στα νυχτοπερπατήματα, αλλά μόνο με ταξί! Ναι σε κάτι πιο όμορφο, πιο ακριβό, πιο αριστοκρατικό, αλλά μόνο αν το χρήμα ρέει άφθονο! Σε όλες τις επιθυμίες μας υπάρχει το ναι, όταν υπάρχουν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Όποιος παραβλέψει την πραγματικότητα και τη δει πολύ αεράτα τη δουλειά, είναι σα να προκαλεί την τύχη, στα ξαφνικά! 

Η μέρα είναι ιδανική για relax και καλή παρέα. Ακόμα και η μοναξιά είναι μια καλή ιδέα, μιας που έτσι θα βρούμε το χρόνο και την όρεξη να ονειρευτούμε τα απίστευτα. Ένα παραμύθι πάντα χρειάζεται για να νιώσουμε ωραία. Αυτά κάνει ο Άρης με τον Ποσειδώνα. Μας παραμυθιάζουν τις μέρες αυτές.. Μη δω καμία ντυμένη Σταχτοπούτα, θα τρελαθώ! 
Το βραδάκι σοβαρεύουν λίγο τα πράγματα, ο Δίας πολύ μας βασανίζει τώρα τελευταία. Εννοείται πως θέλει να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του, με σοβαρότητα, διακριτικό τρόπο και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Δηλαδή ότι προκύψει θα είναι ένα μεγάλο μυστικό! Έρωτας ή μπίζνα; 

φιλάκια.. 💕


Κριός 
Συννεφιασμένη η ημέρα σας από όλες τις απόψεις! Ζαλισμένο το μυαλό από τις αμέτρητες υποχρεώσεις, σήμερα παίζει να κλείσετε ακόμα και το κινητό, προκειμένου κανείς να μη μπορέσει να σας βρει! Το αστρολογικό τοπίο είναι τέτοιο, που θα προτιμήσετε να αράξετε το κορμί σας σε ένα κρεβάτι, ή στον καναπέ και να ονειρεύεστε ότι ποθεί η καρδούλα σας. Με τη δικαιολογία της κακοκεφιάς, αποφεύγετε τις δουλειές του σπιτιού, οτιδήποτε σας κουράζει και επιβάλλετε την ησυχία σας. Απόψε δεν έχει νυχτοπερπατήματα! 

Ταύρος
Από το πρωί κάνετε σχέδια, μια θέλετε το ένα και μια το άλλο, να που τελικά όλα στο μυαλό είναι, το σώμα χλωμό να ακολουθήσει. Μπερδεμένες οι σκέψεις σας, οι επιθυμίες σας, μη μπείτε στον κόπο να ξεσηκώσετε τους φίλους σας για βόλτες και μετά ακυρώσετε τα πάντα όλα! Το σύμπαν είναι τέτοιο, που δε σας αφήνει να αλλάξετε τη σελίδα τόσο εύκολα. Το παρελθόν ζει και βασιλεύει και απορροφά την ενέργεια που έχετε, προφανώς υπάρχουν εκκρεμότητες, αλλά να λύνονται δε βλέπω! Επιστρέφετε στα λημέρια σας!

Δίδυμος
Άλλα φαντάζεστε, αλλιώς είναι η κατάσταση, τα βάζετε με τον εαυτό σας, αλλά φταίνε και οι άλλοι λιγουλάκι! Και εκεί που σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια, ξαφνικά πέφτετε στο κενό, κυρίως σε θέματα επαγγελματικά. Μια απογοήτευση τη νιώθετε, μέσα στο μυαλό σας το χάος. Ναι μεν σας θαυμάζουν, όμως σα να το ξεχνούν λίγο μετά. Είναι ωραία μέρα για να νιαουρίσετε πάνω στον ώμο ενός φίλου, να κάνετε γλυκά παραπονάκια, γιατί ένας έρωτας μεγάλος επιμένει. Κάτι δίνει το σύμπαν και κάτι παίρνει πίσω!

Καρκίνος
Αμέτρητες οι σκέψεις που κάνετε από νωρίς το πρωί, θολωμένο και το αστρολογικό τοπίο, εκνευρίζεστε με πολλά και διάφορα, νιώθετε απίστευτα μπλοκαρισμένοι. Αισθάνεστε πως το κουβάρι της ζωής σας, δεν έχει καμία άκρη, απογοητευτικό μεν, όμως είναι ένας λόγος να βάλετε κάτω τις επιθυμίες σας, να τις γράψετε μια προς μια και μετά τις υποχρεώσεις σας και να δείτε κατά πόσο ταιριάζουν, κατά πόσο είναι εφικτά κάποια πράγματα, το πόρισμα θα είναι το τι έχει ύψιστη σημασία για εσάς. Διαγράψτε το «Εγώ» σας! 

Λέων
Κάτι σας βρίσκει σήμερα και θέλετε να πάτε στα μαγαζιά να κάνετε τρελό shopping therapy, μπας και «στρώσετε» ψυχολογικά, να όμως που το σύμπαν βρίσκεται σε μια παραζάλη, συνεπώς μπορεί να ξεπαραδιαστείτε για το τίποτα! Μπορεί κάποιος να σας έχει βάλει στο μάτι, να χρειάζεται κάτι από εσάς και να σας γίνει κολλιτσίδα, μπας και πάνω σε μια στιγμή αγανάκτησης, να πείτε το ναι ή να προσφέρετε κάτι που ίσως και να μην πρέπει! Μακριά από κακές παρέες, από κακοτοπιές, γιατί θα μπλέξετε και θα κλαίτε! 

Παρθένος
Θέλετε σήμερα να κάνετε κάτι το διαφορετικό, όμως δίχως να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία. Μια καλή ιδέα είναι να κάνετε ένα σουαρέ, με την προϋπόθεση ο καθένας να φέρει το δωράκι του. Ένα κρασί, ένα γλυκό, ένα ταψί με μια λιχουδιά, να μοιραστούν τα έξοδα και ο κόπος, με σκοπό να περάσετε ένα όμορφο μεσημεράκι ή βραδάκι, παρέα με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας φτιάχνουν το κέφι. Έχει κακοκεφιές απόψε, γιατί θα μπορούσατε να κάνετε τόσα πολλά, αν είχατε πέντε φράγκα παραπάνω!

Ζυγός
Τόσοι πλανήτες στο ζώδιό σας, Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος, ναι γιατί όχι να μην αποζητάτε τη μεγάλη ζωή και τις απολαύσεις! Σάββατο σήμερα, θέλετε οπωσδήποτε να ντυθείτε ωραία και να βολτάρετε από δω και από εκεί, αλλά όχι όπου να’ναι, αλλά σε ιδιαίτερα μέρη, που μόνο όσοι έχουν χοντρό πορτοφόλι πάνε! Και εντάξει αν είστε πλούσιοι, αλλά αν όχι, τότε ας έχετε το νου σας, γιατί παρασύρεστε πολύ εύκολα και αν υπάρχει και κάτι ερωτικό στη μέση, τότε πάνε τα μαδιά! Το βραδάκι σας βρίσκει καχύποπτους πολύ!

Σκορπιός
Μόλις αποκτήσατε ύφος και τα λόγια σας ήταν μετρημένα, τσουπ όλοι μέσα στις γλύκες, μη σας χαλάσουν χατίρι στα ξαφνικά! Εντάξει σήμερα, μπορείτε να χαμογελάσετε και να επιδιώξετε λίγες χαρές και πανηγύρια, όχι γιατί κερδίσατε κάποιο λαχείο, αλλά είναι ένας τρόπος για να διώξετε μακριά την αρνητική ενέργεια και τη δείτε πιο αισιόδοξα τη δουλειά. Πίσω από την πλάτη σας γίνεται ο κακός ο χαμός, αλλά εσείς δε χρειάζεται να ασχολείστε με αυτά. Έχει νυχτοπερπατήματα απόψε, κρατώντας πάντα μικρό καλάθι!

Τοξότης
Νιώθετε πως βάλλεστε από παντού, πως υπάρχουν δίπλα σας άνθρωποι που όλο ζητούν, όλο τους δίνετε και τίποτα δε σας προσφέρουν πάλι πίσω! Οι γνωστοί χαραμοφάηδες που θέλουν ξου ξου, με όμορφο και ευγενικό τρόπο. Η φαντασία σας καλπάζει, κάνετε διάφορα σενάρια, που δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Ωραία μέρα για να τα πείτε με το φιλαράκι σας, να κάνετε την τέλεια ψυχοθεραπεία, ξαπλωμένοι στον καναπέ σας. Το βραδάκι σας πιάνει το παράπονο, γιατί το κάπου αλλού είναι πιο ωραίο!

Αιγόκερως
Η πίεση που νιώθετε στη δουλειά σας βγαίνει σήμερα και ξαφνικά ξεσπάτε στους ανθρώπους σας, έτσι επειδή μπορείτε! Η αστάθεια που υπάρχει τριγύρω σας εκνευρίζει απίστευτα και ενώ εσείς έχετε σχεδόν όλες τις υποθέσεις σας δρομολογημένες, τσουπ σας τα κάνουν μαντάρα, επειδή κάποιος δεν υπολόγισε σωστά; Το σύμπαν φέρνει τα όνειρα στις σκέψεις σας και εντάξει άνθρωποι είστε και εσείς, μπορεί να παρασυρθείτε σε ανούσια έξοδα προκειμένου να φτιάξετε το ψυχολογικό. Εκτός πλάνου με νευράκια.

Υδροχόος
Λογικά τις μέρες αυτές πρέπει να σας έχει βρει ο έρωτας! Έριξε τα βέλη του επάνω σας και εσείς ακόμα αναρωτιέστε το τι σας έχει συμβεί! Ως συνήθως έχετε άλλες προτεραιότητες, να όμως που το μυαλό σας συνεχώς πηγαίνει σε ένα άτομο. Πώς θα το διαχειριστείτε αυτό; Μιλήστε σε κάποιον για αυτό, Σάββατο σήμερα, ας πούμε πως οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και τα σκυλιά δεμένα! Καλό είναι να ηρεμήσετε γενικώς, να αφήσετε τον κόσμο γύρω σας να κάνει τη δουλειά του. Ωραία μέρα για να σας αποδείξουν το τι αξίζουν!

Ιχθύες
Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει μέσα σας, σήμερα θα καταφέρετε με όμορφο τρόπο να εξηγήσετε κάποια πράγματα στους ανθρώπους σας. Βρίσκετε τα κατάλληλα επιχειρήματα, τα πιο ωραία παραδείγματα, μοιράζετε το συναίσθημα της ανακούφισης, ας πούμε πως επιστρέφουν τα χαμόγελα στο σπίτι σας. Το χρήμα σίγουρα είναι η πηγή του κακού, αλλά όταν μπορείτε να περάσετε καλά και με τα λίγα, ποιος ο λόγος να χαλιέστε; Ξεχάστε τα δωράκια και τα δε βαριέσαι, μην αναιρείτε τις αποφάσεις σας, να είστε βράχος!

magicfariel

Φωτογραφία από Adina Voicu από το Pixabay