Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Ζώδια: Το Φινάλε του Οκτώβρη έχει «άρωμα» Σκορπιού, by MagicF’Ariel..!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και να μου έλεγε κανείς για τα γεγονότα των ημερών, δε θα τα πίστευα με τίποτα, να όμως που οι εκπλήξεις του σύμπαντος είναι όντως αληθινές, απρόβλεπτες, μοιραίες, που προκαλούν τόσα συναισθήματα, αμέτρητες σκέψεις, ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ;;; 




Οι πρωταγωνιστές των ημερών, είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι! Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Σκορπιό! Αφροδίτη, Ήλιος και από αύριο ο Ερμής στον Σκορπιό! Το σύμπαν όπως φαίνεται, έφτιαξε ένα πολύ δυνατό κοκτέιλ, τόσο δυνατό, που πραγματικά, μόνο από τη μυρωδιά του, μεθάω, ζαλίζομαι, παραπατώ! Επιμένω, tell me why? 

Και που λέτε ο Δίας, επέστρεψε ανάδρομος στους Ιχθύες! Τυχαίο; Δε νομίζω! Πολλά από αυτά που ονειρευτήκαμε πριν καιρό, ίσως και να πραγματοποιηθούν τις μέρες αυτές. Ο Δίας σα να μας άκουγε κρυφά, σα να μας παρακολουθούσε, οπότε μαγικά επέστρεψε στο πιο ρομαντικό και φουλ συναισθηματικό ζώδιο, για να μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τις πιο ανεκπλήρωτες επιθυμίες μας! Κάποιοι θα πουν το Σε Αγαπώ, κάποιοι θα δουν πέντε φράγκα παραπάνω στις τσέπες τους. 

Τις μέρες αυτές η καρδιά χτυπά πιο δυνατά, τα συναισθήματα είναι έντονα πολύ, το πάθος φουντώνει και ο έρωτας γίνεται πιο τολμηρός, πιο θαρραλέος, εμφανίζεται ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Είναι ασυγκράτητος, έχει την ανάγκη να μας κυριεύσει, θέλει να «σκοτώσει» τη λογική και να αγκαλιάσει το αυθόρμητο. Θες; Φύγαμε! Πόση χαρά φέρνει ένας ερωτικός ενθουσιασμός; Πόση ευτυχία το αμοιβαίο; Πρόσωπα από το παρελθόν επιστέφουν, τούτη τη φορά μόνο για καλό σκοπό. 

Follow your heartbeat! 💕

φιλάκια.. 


Κριός
Με το πορτοφόλι άδειο σας βρίσκουν οι τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη, κάτι που σας ενοχλεί ιδιαίτερα πολύ! Ο καναπές του σπιτιού σας έχει την τιμητική του, συνεπώς θέλετε, δε θέλετε, θα κάνετε ταμείο και συγχρόνως πολύ περίεργες ερωτήσεις, στο συνένοχο της υπόθεσης, το σύντροφό σας, ας υποθέσουμε. Ο Δίας έφυγε από το ζώδιό σας, σας είπε η τύχη του σύμπαντος, bye-bye! Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού, σας ζορίζουν πάνω σε οικονομικά θέματα. Η σωστή διαχείριση γίνεται από έναν ταμία. Τα πολλά χέρια φέρνουν μπερδέματα. Αποφύγετε τη γκρίνια, έχετε μερίδιο ευθύνης..

Ταύρος
Το φινάλε του Οκτώβρη σας αφήνει με μια πικρία στις σχέσεις σας κυρίως. Είναι το τσίμπημα του Σκορπιού, don’t worry! Ευτυχώς που υπάρχει η εργασιοθεραπεία, οπότε να πώς θα ξεχαστείτε από τα βάσανα της ζωής. Ο Άρης από τους Διδύμους, είναι η αιτία που έχετε γίνει πολύ σπάταλοι. Αρκετοί προκειμένου να περάσετε καλά, θα προσφέρετε ότι έχετε και δεν έχετε, γιατί οι επιθυμίες υπερνικούν τη λογική. Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού, στρέφουν την προσοχή σας σε ερωτικά θέματα! Η συντροφικότητα επιβάλλεται να μπει στη λίστα με τις προτεραιότητές σας. Μυστικές συζητήσεις σας αναστατώνουν..

Δίδυμος
Είναι μέρες που θα κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας, για να είστε μέσα στο παιχνίδι. Επαγγελματικές οι ανησυχίες σας, ότι έξοδα κάνετε, τα βλέπετε ως επένδυση για το μέλλον. Οι Σκορπίσιες επιρροές δε σας ταιριάζουν και τόσο, πιο πολύ εκνευρισμό σας προκαλούν, να όμως που τις τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη, θα σας βοηθήσουν να διεκδικήσετε αυτό που σας ανήκει! Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού, σας βάζουν σε διαδικασία να γυρέψετε μια καλύτερη δουλειά. Δε φοβάστε να κυκλοφορήσετε, να το ρίξετε στις δημόσιες σχέσεις, να εκφράσετε τις απόψεις σας! Κρατήστε χαρακτήρα!

Καρκίνος
Μυστήριο το φινάλε του Οκτώβρη και πολύ hot! Ωραίες ημέρες για να φορέσετε τα καλά σας και να κυκλοφορήσετε, γιατί εκπέμπετε κάτι το πολύ γοητευτικό, οπότε να μια καλή ευκαιρία για φλερτ. Φτιάχνει το ψυχολογικό στο λεπτό. Οι πιο τυχεροί Καρκίνοι, ίσως και να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας! Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού, στρώνουν τα ροδοπέταλα, η φαντασία σας καλπάζει, ωραίες ημέρες για να αγαπήσετε πιο πολύ με το σύντροφό σας! Μύρισε έρωτας, πώς αλλιώς να σας το πω; Από τη μια απαγορεύονται οι ανούσιες σπατάλες, από την άλλη όσο πιο πολύ κοινωνικοποιήστε, άλλο τόσο βρίσκετε λύσεις στα θέματά σας!

Λέων
Πικάντικο το φινάλε του Οκτώβρη, μιας που μέσα σε λίγες μέρες, θα χρειαστεί να κάνετε αμέτρητα πράγματα, προκειμένου να επανέλθουν οι ισορροπίες στη ζωή σας, κυρίως την προσωπική. Η έκπληξη του Δία από τους Ιχθύες, είναι μια αύξηση, ένα μπόνους, ή μια νέα επαγγελματική ευκαιρία! Κάποια πόρτα που είχατε χτυπήσει στο παρελθόν, σας ανοίγει τις μέρες αυτές. Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού, στρέφουν την προσοχή σας στο σπίτι σας, επιβάλλεται να δώσετε το παρόν και ένα χέρι βοηθείας. Το στάζετε όμως το φαρμάκι σας, ξεσπάτε και γίνεστε άδικοι με το σύντροφό σας ή τους ανθρώπους σας και ενώ έχετε χίλια δίκια, γίνεστε οι κακοί της παρέας. 

Παρθένος
Κάποιο στόχο έχετε βάλει εσείς και συνεχώς αναλαμβάνετε διάφορες υποχρεώσεις, στη δουλειά, γιατί και θέλετε να φανείτε και να βγάλετε περισσότερα λεφτά. Μην το παρακάνετε, γιατί στο τέλος θα σιχτιρίσετε, μιας που είναι μέρες που ο κόσμος βρίσκεται σε χαλαρό mood, λόγω τριημέρου. Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού, σας υπενθυμίζουν θέματα γάμου και παιδιών. Τι βαθύτερες συναισθηματικές ανησυχίες έχετε; Σας αναστατώνουν τα γεγονότα, οι φίλοι και οι απρόοπτες συναντήσεις! Ο έρωτας κοιμάται έξω από την πόρτα σας και προσμένει με αγωνία να τον αφήσετε να μπει! Κάποιοι, να το στείλετε εκείνο το μήνυμα!

Ζυγός
Εσείς και αν ζείτε για το σήμερα, ανεξάρτητα αν αυτή η άποψη σας βάζει συνέχεια σε μπελάδες! Ακόμα και το τελευταίο cent θα το ξοδέψετε για να περάσετε καλά, ενώ αρκετοί έχετε ανοίξει τους Ασκούς του Αιόλου! Το φινάλε του Οκτώβρη σας πονοκεφαλιάζει για οικονομικά θέματα, από τη μια μπαίνουν και από την άλλη φεύγουν και αναρωτιέστε συνεχώς το τι έγινε; Ήλιος, Αφροδίτη και Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού, σας ξεγελούν και συνεχώς αποζητάτε το καλύτερο για εσάς, το πιο ακριβό, η ποιότητα πάνω από όλα. Από κάπου πρέπει να κόψετε, προκειμένου να οι επιθυμίες σας να ικανοποιηθούν. Παθαίνετε μια εμμονή με το χρήμα.

Σκορπιός
Είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, βρείτε τον τρόπο να το απολαύσετε! Στρέφετε τα βλέμματα επάνω σας, σας προσφέρουν ότι ζητάτε, καιρός να γίνει το δικό σας, με τον τρόπο που θέλετε. Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής στο ζώδιό σας, είναι ένας μαγικός συνδυασμός, συνεπώς οι δουλειές σας ανοίγουν, το χρήμα εμφανίζεται ξανά, ο έρωτας σας ξυπνά με μυστήριο τρόπο, έτσι όπως σας αρέσει. Let it flow, τα ζόρια κάνουν στην άκρη, τα δώρα του σύμπαντος έρχονται! Ιδανικές ημέρες για δημόσιες σχέσεις, για ταξιδάκια, για βόλτες από δω και από εκεί, γιατί έτσι σας γνωρίζουν καλύτερα, σας συμπαθούν περισσότερο και η απάντηση είναι «Ναι»!

Τοξότης
Άτακτα παιδιά γίνεστε τις τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη! Βέβαια, το σύμπαν βάζει κάτι περίεργες σκέψεις μέσα στο μυαλό σας, των άκρων, αρκετοί σκέφτεστε ένα γάμο, ο Δίας από τους Ιχθύες, θέλει οπωσδήποτε να σας νοικοκυρέψει! Κάποιοι όμως μπαίνετε στον πειρασμό να δοκιμάσετε μια σχέση με ένα πρόσωπο, δίχως κανείς να το πάρει χαμπάρι! Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού, θέλουν να ζήσετε κάτι το φλογερά ερωτικό! Μια περιπέτεια; Με ημερομηνία λήξης ή όχι; Οτιδήποτε και αν σας συμβεί, ακόμα και το πιο χαρωπό γεγονός, κρατήστε το για τον εαυτό σας. Μακριά από κουτσομπολιά, κάνουν κακό!

Αιγόκερως
Και που λέτε, οι τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη, είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας! Ο Δίας από τους Ιχθύες, σας ανάβει το πράσινο το φως, για να ολοκληρώσετε στόχους που έχετε βάλει εδώ και πολύ καιρό! Το σύμπαν φέρνει δίπλα σας καλούς ανθρώπους, που μπορούν να σας βοηθήσουν, κυρίως σε προσωπικά ζητήματα. Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού, φέρνουν τον έρωτα. Οι δεσμευμένοι αφιερώνετε πολύτιμο χρόνο ο ένας στον άλλον. Θυμάστε τι σας ένωσε μια φορά και έναν καιρό. Την έκπληξη τη βιώνετε οι ελεύθεροι, μιας που προκύπτουν μοιραίες συναντήσεις, με εκείνο το πρόσωπο που κάνει την καρδιά σας να φλέγεται!

Υδροχόος
Το φινάλε του Οκτώβρη, σας πονοκεφαλιάζει πάνω σε θέματα επαγγελματικά. Δημόσιες σχέσεις είναι η απάντηση, οι μέρες είναι ιδανικές για να σας συμπαθήσουν, να σας εκτιμήσουν και να σας προτιμήσουν. Ο σκοπός είναι να διατηρήσετε όσα έχετε και να τα αξιοποιήσετε αναλόγως! Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού, σας κάνουν ανταγωνιστικούς, θέλετε να είστε οι καλύτεροι! Μη ξανοίγεστε σε νέα, άγνωστα, μονοπάτια, όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα! Επιδιώξτε επαφές με άτομα που σας θαυμάζουν, που έχουν αληθινά, γνήσια, συναισθήματα και που είναι δίπλα σας, ανεξάρτητα από τις επιτυχίες σας! For better or worse!

Ιχθύες
Επιτέλους χαμογελάτε πιο πολύ και ξεπερνάτε για λίγο τα βάσανα της καθημερινότητας. Ο Δίας στο ζώδιό σας, επέστρεψε για να σας δώσει λίγη τύχη, που τη χρειάζεστε τόσο πολύ! Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού, σας βγάζουν από το καβούκι σας, σας έρχεται η όρεξη για βόλτες, σουαρέ και πολύ μπούρου – μπούρου! Ιδανικές ημέρες για να ζητήσετε βοήθεια από τους φίλους σας. Σταματήστε να φαντάζεστε δράκους και να νιώθετε πως είστε μόνοι και έρημοι στη ζωή αυτή! Ανοίξτε το σπίτι σας, την καρδιά σας, λαμβάνετε μπόλικη αγάπη και πόσο την έχετε ανάγκη; Ο έρωτας είναι πονηρός και έτοιμος να σας πολιορκήσει! OMG!

magicfariel

Φωτογραφία από David Bruyland από το Pixabay