Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

«Ανάδρομα» Μηνύματα! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα στα ξωτικά της παρέας! Και λίγο πριν φτάσει η μέρα στο τέλος της, σκέφτηκα να ξεκλέψω λίγο χρόνο και να σας αναστατώσω γλυκά, γιατί η μέρα αστρολογικά είναι απίστευτα μυστήρια, γεμάτη από απρόβλεπτα μαντάτα! 

Ξεκινάμε από το γεγονός πως η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, δηλαδή το Φεγγάρι έχει «σκοτεινές» διαθέσεις, το μόνο που απομένει είναι να νυχτώσει, για να αποκαλυφθεί το μυστήριο! 

Και που λέτε ο ανάδρομος Ποσειδώνας, φτιάχνει ατμόσφαιρα ρομαντική, φανταστική και ονειροπαρμένη, δηλαδή ξαφνικά Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες, έχουν μια επιθυμία να επικοινωνήσουν με το πρόσωπο που αγαπούν, να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, να φλερτάρουν όπως εκείνα τα παλιά τα χρόνια. 


Ο ανάδρομος Ερμής, μόλις δει πως το σκηνικό είναι έτοιμο, αν και τον έχουν πιάσει τα πολύ εγωιστικά του τις μέρες αυτές, θα προσπαθήσει να πείσει κάποιο από τα ζώδια που ανέφερα να κάνει το πρώτο βήμα. Να στείλει εκείνο το περιβόητο και πολυπόθητο μήνυμα! 

Νωρίς το βραδάκι λοιπόν, Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες, θα νιώσετε μια ανησυχία μυστήρια, τα μαγουλάκια θα σιγοκαίνε από ντροπή και πάθος, η καρδιά θα χτυπήσει πιο δυνατά, γιατί το μυαλό θα ταξιδέψει σε εκείνα τα δυο μάτια, σε εκείνη την ύπαρξη, που θυμίζει έρωτα και μόνο έρωτα! Η τηλεπάθεια ένα χάρισμα μοναδικό, που λόγω της Σελήνης, θα γίνει έντονη, οι σκέψεις αμοιβαίες, τα καρδιοχτύπια συγχρονισμένα, μα ποιος θα κάνει τελικά εκείνο το πρώτο βήμα; 

Το φινάλε της βραδιάς το κάνει ο ανάδρομος Πλούτωνας, που παρατηρεί με σοβαρό ύφος, αυτό που συμβαίνει στους ερωτευμένους, που θέλουν, αλλά από φόβο, από εγωισμό, από πείσμα, πάνε να στείλουν εκείνο το μήνυμα, αλλά αλλάζουν γνώμη, μετανιώνουν, το αφήνουν για μια άλλη φορά! Ρίχνει λάδι στη φωτιά, ένα τραγούδι είναι αρκετό, μια φωτογραφία επίσης, στέλνει σημάδι μέσα στο σκοτάδι, προκαλεί εκείνη τη δράση – αντίδραση, που μετά σε κάνει να αναρωτιέσαι, μα πως;;; What happened? 

Απόψε λοιπόν, ως δια μαγείας, ο Ποσειδώνας, ο Ερμής και ο Πλούτωνας, φουντώνουν τις επιθυμίες, γράφουν εκείνο το μήνυμα και γίνεται το send, γιατί μόνο έτσι η Αφροδίτη θα αναλάβει το έργο της, πλέον από το ζώδιο του Ζυγού, της αγάπης και της συντροφικότητας! 

Το «διαβάστηκε» δεν είναι επιλογή! Τα αμοιβαία.. είναι απλά υπέροχα! 

φιλάκια.. 

magicfariel ⭐

Φωτογραφία από graphiclabs_dk από το Pixabay