Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια: Ποσειδώνιες ημέρες, βουτηγμένες στο συναίσθημα! by MagicF’Ariel..

16/09 – 19/09/2022

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πραγματικά ο Σεπτέμβρης, έχει μπει με άγριες διαθέσεις, το γεγονός μόνο πως έχουμε έξι ανάδρομους πλανήτες, είναι extreme από μόνο του! Γιατί όχι λοιπόν, να μην είμαστε και εμείς κάπως έτσι;;;

Όλα πάνε προς τα πίσω και τίποτα μπροστά, γιατί όντως όταν το σύμπαν είναι μπλοκαρισμένο, δε πα να χτυπιόμαστε σα το χταπόδι κάτω, τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί! Όχι τις μέρες αυτές, ο επιμένων δεν νικά, αλλά έχω την εντύπωση πως τρώει τα μούτρα του! 
Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων, ρίχνουν άγριο καβγά από χθες, συνεπώς το ΣΚ αυτό, είναι κάπως μελοδραματικό, μιας που η αδικία και τα πικρόχολα λόγια, ζουν και βασιλεύουν! 



Προφανώς οι επιρροές που δέχονται οι πλανήτες είναι εντελώς αντίθετες, συνεπώς ο ένας θέλει να το πάει λάου – λάου σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα και ο άλλος βιάζεται να πετύχει το στόχο του, να πάει στον επόμενο! 
Δεν γίνεται έτσι σωστή δουλειά, μόνο λάθη και εκκρεμότητες προκύπτουν, οι ακόμα και εσκεμμένες παραβλέψεις, όμως τελικά πιο το νόημα;;; Δεν υπάρχουν βιασύνες στον έρωτα, δεν υπάρχουν βιασύνες, όταν τα πλάνα έχουν μια στρατηγική.. Και κάπως έτσι τις μέρες αυτές, ο ένας λέει άσπρο και ο άλλος μαύρο και το χάος χαμογελά ικανοποιητικά! 

Ο Ποσειδώνας από την άλλη ο οποίος βρίσκεται ανάδρομος στους Ιχθύες, έχει ορεξούλες, για νάζια, ψεματάκια, παραζάλες! Επιθυμεί να σηκώσει κάτι κύματα πολύ ψηλά που θα σκεπάσουν ακόμα και τον Ήλιο ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου! Πάνε οι αλήθειες, σκεπάζονται από τα θολωμένα νερά του Ποσειδώνα! Ανακατεύτηκαν τα νερά με την αμμουδιά, πουθενά δε φαίνεται κάτι, πω πω θηρία που κυκλοφορούν ανάμεσα;;; Πώς αλλάζουν έτσι όψη τα γαλαζοπράσινα νερά, εκείνα τα γαλήνια, αστραφτερά νερά, σε κάτι μυστήρια αλλά τρομαχτικά σκοτεινό; Να.. κάτι τέτοιο συμβαίνει και στο σύμπαν το ΣΚ αυτό! Σμπαράλια εμείς.. 😂!
Συνεπώς κρατάμε μικρό καλάθι στις μεγάλες τις υποσχέσεις, δε δίνουμε τα χέρια σε λόγια που φαντάζουν ονειρεμένα, δεν πιστεύουμε γρι αν δεν υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία! Θες να πιστέψεις; Ζήτα ντοκουμέντα! Ψάξου!

Όποιος έχει εκκρεμότητες με το παρελθόν του, με ανάδρομο Ερμή, όλα είναι πιθανά. Προφανώς κάτι πρέπει να κάνει τον κύκλο του. Να συμβεί εκείνο το περιβόητο closer.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος! Μια ζέστη και μια κρύο, αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ζωής, μέρες που είναι.. Μετά δεν έχει συγγνώμη.. 

Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.. οπότε κανείς δε ξεφεύγει από τις μαγικές ενέργειες του σύμπαντος.. καλέ ψυχραιμία.. καλά – καλά δε ξεκίνησε ακόμα η νέα σεζόν.. τι θα γίνει μετά; 

φιλάκια.. 💖


Κριός
Τα φαινόμενα απατούν, για αυτό μη βιαστείτε να βγάλετε διάφορα συμπεράσματα, αν δεν έχετε χειροπιαστές αποδείξεις. Νευράκια φουλ, γιατί ο Άρης και η Αφροδίτη τσακώνονται για ακόμη μια φορά. Συνεπώς το ΣΚ αυτό, πολλά φαντάζεστε, τίποτα δεν ισχύει, τσάμπα προκαλείτε εντάσεις με τους ανθρώπους σας. Ακόμα και τα ερωτευμένα Κριάρια, παθαίνουν έναν πανικό, συνεπώς αν γυαλίσει το ματάκι σας, για εκείνες τις ξεχασμένες λεπτομέρειες, να μην κάνετε σα θηρίο, γιατί μαζί τις ξεχάσατε! Κουβάρι οι σχέσεις σας.

Ταύρος
Το σύμπαν έχει ακεφιές και βάλλεστε από παντού, τι να λέμε τώρα;;; Πνίγεστε από πολλά και διάφορα και ξεσπάτε στο πι και φι! Από τη μια το χρήμα σας πονοκεφαλιάζει, από την άλλη τα ερωτικά σας, από μόνοι σας κάνετε βουτιά στο καζάνι που βράζει και ότι θέλει ας προκύψει! Ίσως και να φαντάζεστε δράκους σε διάφορα θέματα που σας απασχολούν, οπότε καλό είναι τις μέρες αυτές να μην είστε πεισματάρηδες και ισχυρογνώμον γιατί ο Ποσειδώνας έχει ρίξει μπόλικη στάχτη στα ματάκια σας.. Μια βόλτα πάνω στο σύννεφο.. μμμ! 

Δίδυμος
Χρυσά μου από τα πιο ζόρικα ΣΚ ever! Λεκτικές οι «βόμβες», θα αφήσετε αρκετό κόσμο με το στόμα ανοιχτό, πήρατε τις αποφάσεις σας, κανείς δε σας βαστά! Ο Ποσειδώνας σας ωραιοποιεί τις καταστάσεις και ο Άρης σας κάνει βιαστικούς, οπότε μήπως να περιμένετε να ηρεμήσει λίγο το τοπίο, από αστρολογικής άποψης; Ναι ο τολμών νικά, όμως ο τολμών είναι έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες; Οτιδήποτε φαντάζει ωραίο τις μέρες αυτές, παίζει και να μην είναι για αυτό προτείνω ψυχραιμία, όλα θα πάρουν όμορφα το δρόμο τους! 

Καρκίνος
Όλο αυτό που συμβαίνει στο σύμπαν τις μέρες αυτές, ρίχνει τις αντιστάσεις σας! Δεν έχετε καμία όρεξη για πολλές κουβέντες, ούτε εντάσεις, ας το κάνει και κανείς άλλος τούτη τη φορά, μιλάμε γίνεστε γατούλες το ΣΚ αυτό! Ίσως και να τεμπελιάσετε σε υπερβολικό σημείο, να αδιαφορήσετε για τα πάντα όλα, γιατί πόσο πια; Καλά, ξεχάστε το τιμόνι, μακριά από πρίζες, αιχμηρά αντικείμενα γιατί πολλά μπορούν να συμβούν σε χρόνο ντε τε! Να αποφεύγετε στενάχωρες συζητήσεις, που τώρα πια δεν έχουν κανένα νόημα. Είστε ζεν!

Λέων
Κάτι σας έχει βρει, σωστά; Σαν να έχετε απορροφήσει όλη την αρνητική ενέργεια του σύμπαντος και φέρεστε σα να φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εσάς! Τσακώνεστε με όλο τον κόσμο, ακόμα και με τους πολύ δικούς σας ανθρώπους, για το οτιδήποτε! Προφανώς αποζητάτε την προσοχή του κόσμου με λάθος τρόπο, όμως αν κάποιος σας χρωστά κάτι, θα το ζητήσετε, είτε το έχετε ανάγκη, είτε όχι. Ο Λιονταρίσιος εγωισμός σας χτυπά κόκκινο! Τα ποτά και τα ξενύχτια φέρνουν άλλους μπελάδες, για αυτό το νου σας!

Παρθένος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και ο Ποσειδώνας ανάδρομος από τους Ιχθύες, σας έχουν στείλει αδιάβαστους εντελώς! Με την καλή έννοια, βεβαίως, μόνο τα κλάματα που δε βάζετε από την υπερβολική ευαισθησία σας. Μιλάμε για πολύ μελό, δε ξέρω πώς θα την παλέψετε το ΣΚ αυτό; Είναι ωραίο να γίνεται αυτό το κλικ και να ρέει άφθονο το συναίσθημα, αλλά ας μην έχει επιπτώσεις στην καθημερινότητά μας ή την τσέπη μας, σωστά; Βάλτε σε δεύτερη μοίρα τους έρωτες και προτιμήστε την εργασιοθεραπεία για να στρώσετε! Ε ναι!

Ζυγός
Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός πως ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιό σας! Συνεπώς οι μέρες δεν είναι ιδανικές για να συζητήσετε τα μελλοντικά σας τα σχέδια, για να πάρετε ορθές αποφάσεις για το μέλλον. Είναι και ανάκατο το σύμπαν, πού πάτε γλυκά μου πλασματάκια; Οι τολμηροί Ζυγοί, να γνωρίζετε πως το ΣΚ αυτό, είναι προτιμότερο να εξαφανιστείτε, παρά να προσπαθήσετε να βγάλετε την άκρη του νήματος, μέσα από εντάσεις και χαοτικές καταστάσεις. Ο Ποσειδώνας σας παραμυθιάζει εντελώς. Ο σκοπός του!

Σκορπιός
Τσαλιμιές θέλει το σύμπαν, θα τις κάνετε γιατί τόσο σας αρέσουν! Ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο, συναντήσεις από δω και από κει, too good to be true, ας ρίξετε και ένα καβγαδάκι, έτσι για το πικάντικο της ιστορίας. Το νου σας, γιατί εσείς μπορεί να είστε πειραχτήρι μεγάλο, αλλά κάποιοι πληγώνονται, μη το φτάσετε στα άκρα. Ο Ποσειδώνας, σας μπλέκει με κακές παρέες το ΣΚ αυτό, μπορεί να βρεθείτε αλλού για αλλού, οπότε αφήνω τη φαντασία μου να καλπάσει και omg! Το νου σας μη μπλέξετε σε παράξενες περιπέτειες!

Τοξότης
Τα υπαρξιακά σας κάνουν πάρτι, είναι μέρες που αλλού πατάτε και αλλού βρίσκεστε! Ο Ποσειδώνας φταίει για αυτή την παραζάλη, οπότε το νου σας, μήπως αποφύγετε το τιμόνι. Χαοτικές οι σκέψεις σας, παράλογες οι επιθυμίες σας, αρκετοί σηκώνετε ένα μπαϊράκι στα ξαφνικά και τραβάτε το δρόμο σας. Να λίγο παραπέρα! Αν είστε καλλιτέχνες, δώστε του να καταλάβει, φτιάξτε κάτι το φανταστικό!!! Αλλιώς πάρτε τα βουνά καλύτερα, γιατί πνίγεστε και δε ξέρετε το γιατί! Με σύμμαχο τον Άρη, ποιος τη χάρη σας. Ασυμμάζευτοι!

Αιγόκερως
Έχετε φτιάξει διάφορα σενάρια στο μυαλό σας, πολλές ταινίες βλέπετε, το φτάνετε στα άκρα και σας κάνει κακό. Εντάξει έχετε δυνατό προαίσθημα εσείς, όμως ο Ποσειδώνας σας ζαλίζει το μυαλό και εντάξει αν ήσασταν σεναριογράφοι, να είστε σίγουροι πως θα παίρνατε Όσκαρ! Η δική σας η πραγματικότητα έρχεται σε σύγκρουση με των ανθρώπων σας και κάπως έτσι από μια συζήτηση χαρωπή, να εμφανιστούν δράκοι και οι πληγές να ανοίξουν. Κάντε το κέφι σας δίχως να στάξετε το φαρμάκι σας. Και τι έγινε;;;

Υδροχόος
Φρόνιμα σας λέω και τα χέρια μακριά από τις τσέπες! Το ΣΚ αυτό πετάτε λίγο στα σύννεφα, ονειρεύεστε τα καλύτερα, νιώθετε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον. Και πολύ καλά κάνετε, όμως σε καμία περίπτωση μη δώσετε τα χέρια και μη χαλάσετε λεφτά, ακόμα. Ο Ποσειδώνας θολώνει πολύ το τοπίο και ίσως να σας ξεγελάσει στην πορεία και να απογοητευτείτε. Μη τσακώνεστε για το χρήμα, μη ζητάτε να σας δώσουν τα κεκτημένα σας για να τα κάνετε φύλλο φτερό, αφήστε να φανεί όλη η αλήθεια πρώτα. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!

Ιχθύες
Εσείς και αν ονειρεύεστε δράκους! Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στο ζώδιό σας παρέα με όλο το σύμπαν έχουν σκοπό να παίξουν πολύ με το μυαλό σας και με τα συναισθήματά σας. Από τη μια ονειρεύεστε το τέλειο, από την άλλη η πραγματικότητα είναι διαφορετική, οι εκπλήξεις αμέτρητες σαν να είναι η πρώτη η φορά! Επειδή η φαντασία σας καλπάζει και επειδή κανείς δε μπορεί να σας κατανοήσει, καλύτερα το ασχοληθείτε με κάποια αθλητική δραστηριότητα ή με τις καλλιτεχνικές σας τις ανησυχίες. Μην εξάπτεστε όμως!

magicfariel

Φωτογραφία από Эльвина Якубова από το Pixabay