Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια: Ρομαντικά απατηλό.. το Φεγγάρι του Σεπτέμβρη! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Με αφορμή το Φεγγάρι του Σεπτέμβρη, ας πούμε καλό μήνα, καλό φθινόπωρο, καλή σεζόν! Πιάνουμε μεμονωμένα το γεγονός, Πανσέληνος στους Ιχθύες (10/09) , δίνουμε σημασία στην Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, στρέφουμε την προσοχή μας στον Ποσειδώνα που είναι ανάδρομος στους Ιχθύες. Όμως και ο Ουρανός ανάδρομος από τον Ταύρο κάνει σίγουρα τα μαγικά του!




Και κάπως έτσι το ΣΚ αυτό και οι επόμενες ημέρες έχουν έναν μυστήριο αέρα, κάτι το γοητευτικό, κάτι το φανταστικό, πλανάται στην ατμόσφαιρα, οπότε αποδεχόμαστε τις θετικές ενέργειες του σύμπαντος και τις απολαμβάνουμε κιόλας!

Τι εννοεί ο ποιητής; 😊

Ξεκινάμε από το γεγονός πως το Φεγγάρι αυτό μας βοηθά να ηρεμήσουμε, να χαλαρώσουμε, να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εαυτό μας για ότι έχουμε καταφέρει ως σήμερα και στους ανθρώπους που είναι δίπλα μας, που μας βοηθούν και μας στηρίζουν. Και με τα λίγα περνάμε όμορφα και με τα πολλά το ίδιο, καιρός λοιπόν να βάλουμε νέους στόχους για το τελευταίο τρίμηνο του έτους, ότι και αν σημαίνει αυτό. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας χρυσώνει το χάπι, συνεπώς υπάρχει ένας ενθουσιασμός, μια αισιοδοξία, για το μέλλον, αποζητάμε το restart, λέμε εκείνο το περασμένα – ξεχασμένα και ας γνωρίζουμε κατά βάθος τις πικρές αλήθειες της ζωής. Από κάπου πρέπει να κρατηθούμε, σωστά; 

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, είστε οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος, οπότε καιρός να μας ξεσηκώσετε με τα οράματά σας, τις επιθυμίες και τα όνειρά σας και οι λοιποί να ακολουθήσουμε. 

Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, προτιμά την αγάπη, την αληθινή, τη γνήσια, εκείνη που πηγάζει από τα βάθη της καρδιάς, εκείνη που προτιμά εσένα και εμένα για αυτό που είμαστε, έτσι όπως είμαστε, δίχως να αποζητά κάτι παραπάνω ή κάτι το διαφορετικό. Τη ζαλίζει λίγο ο Ποσειδώνας, τις τάζει λαγούς με πετραχήλια, θαμπώνεται η Αφροδίτη, όμως κανείς δεν την ξεγελά. Το θέμα είναι εμείς οι κοινοί θνητοί τι θα κάνουμε; Θα την υποστηρίξουμε στο αθώο έργο της, ή θα προτιμήσουμε τις φαμφάρες του Ποσειδώνα;

Ο απρόβλεπτος Ουρανός, μπαίνει σφήνα στο σύμπαν, φέρνει τις εκπλήξεις, εκείνες που μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό! Και μιας που το κλίμα είναι φουλ ρομαντικό και η Αφροδίτη έχει πονοκέφαλο στα ξαφνικά, το ΣΚ αυτό και για δυο εβδομάδες ακόμα, ίσως και να υπάρξουν τυχαίες ερωτικές συναντήσεις, ίσως και να γεμίσουν μερικά πορτοφόλια από το χρήμα.

Οτιδήποτε και αν συμβεί, χλωμό το βρίσκω να έχει διάρκεια, αν λάβουμε υπόψη μας πως όλα τα καλά κρατούν για λίγο και μετά παντόφλα. Έχω την εντύπωση πως το σύμπαν θέλει να μας προσφέρει την τελευταία καλοκαιρινή μας περιπέτεια, ένα ταξιδάκι κάπου εδώ τριγύρω, ένα φλερτ που θα μας μείνει αξέχαστο, ένα έσοδο που θα μας κάνει να πάρουμε μια ανάσα στα ξάφνου!

Το Φεγγάρι αυτό.. έχει μήνυμα γλυκό, είναι φουλ απατηλό, κρύβεται και ένας ανάδρομος Ερμής, για αυτό ας έχουμε το νου μας, πως όποιος πηγαίνει για τα πολλά, μη χάσει και τα λίγα. Αγάλι – αγάλι.. ανεβαίνουμε το βουνό.. ότι και αν σημαίνει αυτό.. 😉

φιλάκια.. 💗


Κριός
Σα να το παίρνετε απόφαση, να ρίξετε τους τόνους, να κόψετε ταχύτητα, το Φεγγάρι σα να ηρεμεί μαγικά τη ψυχή σας. Είναι από εκείνες τις ημέρες, που αποζητάτε στιγμές χαλάρωσης, είτε μονάχοι, είτε παρέα με το σύντροφό σας. Ρομαντικό το mood, θα αποζητήστε αγάπες και λουλούδια, θα τις προσφέρετε κιόλας, οπότε let it flow, τα αυθόρμητα είναι πάντα τα καλύτερα. Ξεχάστε τις βόλτες και τα σουαρέ, εκμεταλλευτείτε το ΣΚ αυτό, για να οργανώσετε τις σκέψεις σας, για να φτιάξετε ένα νέο πλάνο που αφορά την καθημερινότητά σας και κυρίως για το πώς θα ανταπεξέλθετε στις επαγγελματικές σας τις υποχρεώσεις. Ένα πλάνο, απλό, δυνατό, με στόχο την επιτυχία σας! 

Ταύρος
Ταυράκια μου, ο Σεπτέμβρης είναι για εσάς ως δια μαγείας, ο μήνας που κάνετε restart στα πάντα όλα! Συνεπώς το Φεγγάρι αυτό, σας βοηθά στο να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας στο άψε σβήσε! Ας έχετε ανοιχτό το κινητό, τα social, γιατί αρκετοί θα γυρέψουν την παρέα σας. Εμφανίζονται πολλοί και διάφοροι, νέες υπάρξεις και παλιές υπάρξεις, που θα σας ξεσηκώσουν, για βόλτες, ταξιδάκια, σουαρέ, πάντως τις μέρες αυτές δε θα βαρεθείτε με τίποτα! Το σύμπαν σας φυλά μπόλικες εκπλήξεις, οπότε το ΣΚ αυτό, ίσως και να προκύψουν μοιραίες συναντήσεις, απρόβλεπτες επαφές, με εκείνο το πρόσωπο που κάνει την καρδιά σας να χτυπά πολύ δυνατά! Good luck!

Δίδυμος
Ονειρεύεστε βαλίτσες, κούτες και αλλαγές μεγάλες και τρανές, σωστά; Το Φεγγάρι σας ξεσηκώνει, σας πιάνει από το χέρι, σας σπρώχνει, γιατί επιβάλλεται να προχωρήσετε στο επόμενο level! Προφανώς το σύμπαν έχει σκοπό να σας κάνει ένα απίστευτο δώρο, ίσως και τη δουλειά των ονείρων σας! Συνεπώς αυτά που έρχονται είναι άμεσα, ας είστε έτοιμοι να αδράξετε τις ευκαιρίες! Ιδανικό σενάριο αν είστε μόνοι, παράξενο αν υπάρχει σύντροφος. Κάποιοι ίσως να φτάσετε και σε χωρισμό προκειμένου να ικανοποιήσετε τις φιλόδοξες επιθυμίες σας. Το ΣΚ αυτό, θα δεχτείτε απίστευτα ερεθίσματα, που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις αποφάσεις σας, σε χρόνο ντε τε! OMG!

Καρκίνος
Επιτέλους έφτασε η εποχή που βλέπετε τα θέματα που σας απασχολούν, από μια άλλη οπτική γωνία, προφανώς πιο χαλαρή και πιο αισιόδοξη. Πρώτα θα αλλάξετε εσείς στάση απέναντι στους ανθρώπους σας και μετά θα έρθουν όσα γυρεύετε. Το Φεγγάρι γαληνεύει την ατίθαση φαντασία σας, σας προσγειώνει ομαλά στην πραγματικότητα, σας κάνει πιο συζητήσιμους, επικοινωνιακούς, αποδέχεστε διαφορετικές απόψεις πιο θετικά. Κάτι πολύ όμορφο μπορεί να συμβεί μέσα στο ΣΚ και να πάρετε τα πάνω σας. Οι προκλήσεις των ημερών, σας οδηγούν αυθόρμητα σε κάτι πολύ σπουδαίο! Να θυμάστε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, καλή διάθεση να υπάρχει. 

Λέων
Καλοκαιράκι τέλος, οπότε από δω και πέρα το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να κάνετε ταμείο. Να γεμίσει ξανά το πορτοφόλι, να νιώσετε ασφάλεια για εκείνο το αύριο που έρχεται. Το Φεγγάρι σας σπρώχνει στο να ζητήσετε μια αύξηση, με τέτοιον τρόπο που δε θα μπορέσουν να σας το αρνηθούν. Βέβαια, κάποιοι ίσως χρειαστεί να αλλάξετε εργασία, να βρείτε κάτι καλύτερο, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις φιλόδοξες επιθυμίες σας. Το ΣΚ αυτό, οι σκέψεις σας αμέτρητες, το να φύγετε από κάτι σίγουρο και να πάτε σε κάτι άγνωστο, είναι σίγουρα ένα πολύ ζόρικο βήμα, αλλά ο λαός λέει, ο τολμών νικά! Αποζητάτε να σας θαυμάζουν, οπότε κάτι πρέπει να κάνετε για αυτό!

Παρθένος
Πανσέληνος στους Ιχθύες παρέα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Φοβερός συνδυασμός! Ξαφνικά τις μέρες αυτές είστε μέσα στις γλύκες, τέρμα επικοινωνιακοί, αποδέχεστε τις αντίθετες γνώμες, είστε πιο συζητήσιμοι. Το Φεγγάρι αυτό, παρέα με την Αφροδίτη ξυπνούν το αγρίμι που κρύβετε μέσα σας, συνεπώς φουλ ορεξούλες ερωτικές, να πώς μπαίνετε στο παιχνίδι ξανά! Δεν πιστεύω να κάνετε πρόταση γάμου με ανάδρομο Ερμή; Για το νου σας εκεί δα πέρα, ναι μεν αλλά! Η επιρροή του Φεγγαριού είναι κάπως απατηλή γιατί στην πραγματικότητα παίζει μπάλα ο Ποσειδώνας. Δείχνετε λοιπόν πως είστε έτοιμοι για αλλαγές, όμως καμία σχέση! Από μεθαύριο πάλι τα ίδια!

Ζυγός
Μέρες κοιτάζετε γύρω σας, προσπαθείτε να καταλάβετε το τι συμβαίνει, ξαφνικά αμέτρητα θέματα που σας απασχολούν βρίσκονται στον αέρα και αυτό όσο να’ναι σας αγχώνει πολύ. Το Φεγγάρι εννοείται πως λειτουργεί σα μεγεθυντικός φακός, όμως σας βοηθά στο να δείτε ακόμα και τα ψιλά τα γράμματα, εκείνες τις ενοχλητικές λεπτομέρειες. Το ΣΚ αυτό ξεπεράστε ή προσπεράστε τις υποχρεώσεις σας και αφιερώστε χρόνο στην ερωτική σας τη ζωή. Όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε, τραβάτε τα βλέμματα, οπότε στο χέρι σας είναι να προκύψει κάποια περιπέτεια. Ένα Φεγγάρι που σας κάνει άτακτους, ακατάστατους, ριψοκίνδυνους! Ασπρόμαυρη η φωτογραφία..

Σκορπιός
Πάντα τέτοια εποχή βάζετε νέους στόχους για τη σεζόν που έρχεται και νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας. Το Φεγγάρι αυτό, σας κάνει να βλέπετε τη ζωή από τη γλυκιά της την πλευρά, οπότε καιρός να κάνετε κάποια δωράκια στον εαυτό σας. Ένα ταξιδάκι, που θα σφραγίσει όμορφα το καλοκαίρι σας; Το ΣΚ αυτό είναι άκρως ερωτικό, θυμάστε ότι γλυκόλογα υπάρχουν, μεταμορφώνεστε σε ένα υπέροχο πλάσμα. Ξεχάστε για λίγο το Σκορπίσιο ταπεραμέντο σας και επιτρέψτε στους άλλους να σας φλερτάρουν, να σας αγαπήσουν, να σας προσφέρουν ότι επιθυμούν. Είναι μια περίοδος που τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, για αυτό go for it!

Τοξότης
Φεύγει σιγά-σιγά το γλυκό καλοκαιράκι γεγονός που σας δημιουργεί όσο να’ναι υπαρξιακά θεματάκια, τύπου πού πάτε από δω και πέρα. Το Φεγγάρι σας πιάνει κανονικότατα, σας κάνει τέρμα ευαίσθητους και αποζητάτε αγκαλιές από τους πάντες. Το ΣΚ αυτό κάτι ξυπνά μέσα σας, επιθυμείτε περιπέτειες, σκανταλιές, κάτι το διαφορετικό, έτσι για να έχετε κάτι να θυμάστε! Αρκετοί Τοξότες θα αναπολήσετε έναν έρωτα από τα παλιά, καλό είναι να μείνει στις σκέψεις σας, γιατί οι επιστροφές μόνο κακό κάνουν. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, το μέλλον είναι μπροστά και όχι πίσω. Το Φεγγάρι αυτό σας θέλει μεν ρομαντικούς, αλλά βάλτε και κανά νέο στόχο!

Αιγόκερως
Φορέστε μια μπλε χάντρα λογικά ανήκετε στους super τυχερούς της παρέας! Το Φεγγάρι αυτό ξυπνά ότι χαρίσματα κρύβετε, γίνεστε τέρμα δημιουργικοί, η φαντασία σας καλπάζει και έχετε απίστευτα καλή διάθεση για τα δεδομένα τα δικά σας. Το ρίχνετε στις ρομαντζάδες, αποζητάτε αγάπες και λουλούδια, ανταποδίδετε με κάθε τρόπο. Το ερωτικό σας θερμόμετρο στα ύψη τις μέρες αυτές, τυχεροί όσοι έχετε ένα σύντροφο, τυχεροί εκείνοι που φλερτάρετε ακόμα και με άγνωστες υπάρξεις. Απίστευτη έμπνευση σας δίνει το Φεγγάρι, οπότε κάθε τι που σκέφτεστε, να το γράφετε, γιατί κάποια στιγμή θα τα χρειαστείτε ως λύσεις για τα επόμενα βήματά σας. Να βολτάρετε συχνά!

Υδροχόος
Ότι και αν συμβαίνει στο σύμπαν, το φλέγον θέμα για εσάς είναι το χρήμα! Χρήμα να έρχεται και τίποτα άλλο στον κόσμο όλο! Το Φεγγάρι αυτό σας τρελαίνει το μυαλό και ξαφνικά θέλετε να κάνετε τα πάντα όλα προκειμένου το πορτοφόλι σας να γεμίσει. Το ΣΚ αυτό το σύμπαν σας κάνει τη χάρη, όλο και κάτι σας προσφέρει, κυρίως για να ηρεμήσετε, αλλά για να σας δείξει κιόλας, πως όταν δουλεύετε παραπάνω, πάντα κάτι καλό θα έρθει κάποια στιγμή. Και επειδή το Φεγγάρι χτυπά κατευθείαν στην καρδιά, θα αποζητήσετε τη γνωστή επιβεβαίωση με κάθε τρόπο, από το σύντροφό σας, ή από οποιαδήποτε ύπαρξη υπάρχει τριγύρω. Καλά μη ξεθάψετε την agenda σας! Ψυχραιμία.

Ιχθύες
Το Φεγγάρι του Σεπτέμβρη έχει το άρωμά σας! Ρομαντική η διάθεσή σας, οι σκέψεις σας ταξιδεύουν σε άλλη γη και άλλα μέρη, μπορεί να σας πιάσει και το παράπονο και κάπως έτσι να δακρύσετε κιόλας, για εκείνο το μια φορά και έναν καιρό. Το ΣΚ αυτό είναι κάπως χαοτικό για εσάς, οτιδήποτε και αν προσπαθήσετε να βάλετε σε μια σειρά, απλά δε θα μπει, δύσκολο πολύ να κολλήσετε τα κομμάτια του πάζλ. Το Φεγγάρι σας εξιτάρει κατά μια έννοια, βάζει τρελές ιδέες στο μυαλό σας και εσείς τρέχετε να τις πραγματοποιήσετε, αλλά με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στο ζώδιό σας, η έκπληξη είναι σίγουρη! Ξεπεράστε τις καχυποψίες σας, υπάρχουν και εκείνοι που αληθινά σας αγαπούν!

magicfariel

Φωτογραφία από Susan Cipriano από το Pixabay