Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Ζώδια: Η Αφροδίτη, ο Ουρανός και ο Κρόνος φτιάχνουν το μαγικό φίλτρο της Αγάπης.. ή μήπως όχι; by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όπως φαίνεται η Ταυρίνα ξεπέρασε τον εαυτό της, όμως έδωσα υπόσχεση και αντιλαμβάνεστε, μην εκτεθούμε στα ξαφνικά! 

Τα αστρολογικά γεγονότα πέφτουν όλα μαζί, το ένα μετά το άλλο, οπότε δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο! Η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια είναι ένα υπέροχο, αστρολογικό γεγονός, μιας που φρόντισε να ανεβάσει το ερωτικό θερμόμετρο μες στο κατακαλόκαιρο για αρκετό κόσμο εκεί έξω! Και εκεί που στάζει μέλι το Καρπούζι του Βαγγέλη, τσουπ ήρθαν τα απρόβλεπτα μπουρίνια, αστραπές βροντές, πωπω κρύο!

Ο ανάδρομος Ουρανός από τον Ταύρο, μπλέκεται στα πόδια της Αφροδίτης, της τα κάνει κάπως μαντάρα, γιατί υπάρχει πιο υπέροχο γεγονός από έναν απρόβλεπτο, κεραυνοβόλο έρωτα; Θέλει σασπένς, κάποιος να γίνει ο κυνηγός και κάποιος το θήραμα. Αποζητά τις εκπλήξεις, τις μοιραίες συναντήσεις, τα ξαφνικά μηνύματα, εκείνο το τηλεφώνημα που σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα, που κάνει την καρδιά να χτυπά σαν τρελή! Είναι εκείνος που σε βάζει στο άσχετο να στείλεις εκείνο το μήνυμα, να εμφανιστείς ως κομήτης στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή, να μπεις σφήνα, να προλάβεις το κακό, να πας στην εκκλησία και να πεις.. I love you! Don’t get married with him / her.. you are the love of my life! Και το Όσκαρ πηγαίνει στον πιο τολμηρό, στον πιο θαρραλέο, σε εκείνον που αφήνεται σε ότι προστάζει η καρδιά! Να αυτά γράφω.. και λιώνω.. 😅! Μήπως έπρεπε να γίνω σεναριογράφος στο Hollywood?

Και το όνειρο γκρεμίζεται από τον ανάδρομο Κρόνο που βρίσκεται στο πιο ψυχρό και μη συναισθηματικό ζώδιο τον Υδροχόο! Έχω μια σχέση αγάπης και μίσους, με αυτό το ζώδιο, που μόνο μίσους δεν είναι, αλλά έτσι το πάθος μένει ζωντανό στους αιώνες των αιώνων Αμήν! 😏 Ο Κρόνος που λέτε εμφανίζει την άλλη όψη, εκείνη την αρνητική, την άσχημη, την τέρμα ψυχρή, που διώχνει μακριά ότι ανέφερα πιο πάνω και επιμένει στην τετράγωνη λογική και στην ισορροπία. Σβήνει τις φλόγες, διώχνει μακριά τα πάθη, σκουπίζει τα σορόπια, φωνάζει δυνατά το γνωστό τραγουδάκι How deep is your love? Και Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι πρέπει να ψαχτούν μέσα τους, για να δουν αν αυτά που νιώθουν σε ερωτικό επίπεδο, έχουν βάθος, έχουν ποιότητα, έχουν εκείνη τη μαγεία που θα κρατήσει for ever and ever! Όποιος είναι σίγουρος για τα συναισθήματά του, για τις επιλογές του, τότε δεν έχει κάτι να φοβηθεί. Όποιος όμως έχει ενδοιασμούς, ίσα που προλαβαίνει να διορθώσει όλα εκείνα που αργότερα δε θα διορθώνονται με τίποτα. Το νου σας, το αντίο πάντα πληγώνει, δεν έχει σημασία το ποιος το λέει! 

φιλάκια..

Ταύρος
Ταυράκια μου, όπως φαίνεται η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, βρίσκεται σε μια κατάσταση εντελώς διχασμένη! Από τη μια ο ανάδρομος Ουρανός από το ζώδιό σας, σας σπρώχνει στο να ερωτευτείτε, να κάνετε το πρώτο βήμα εσείς, να ξεπεράσετε τα ταμπού σας, προκειμένου το πρόσωπο που αγαπάτε, να μάθει το πώς νιώθετε, να τον ταρακουνήσετε λιγουλάκι, να του θυμίσετε πως το πάθος είναι τρόπος ζωής. Από την άλλη όμως ο ανάδρομος Κρόνος από τον Υδροχόο, σας σταματά την τελευταία τη στιγμή, οπότε να ειπώ, τζίφος η υπόθεση;;; Το παρελθόν είναι μια πικραμένη ιστορία, η οποία μπλοκάρει το παρόν και το μέλλον, όταν φυσικά υπάρχουν άλυτα θέματα, τύπου κάποιος δεν έχει ξεπεράσει κάποιον και τα σχετικά. Αυτή η ρημάδα η φλόγα που σιγοκαίει, κάνει μεγάλη ζημιά εντέλει! Από σήμερα 27/08 και μέχρι τέλη του Αυγούστου, θα είστε κάπως σα «μεθυσμένοι», μιας που άλλα επιθυμείτε, αλλιώς τα εκφράζετε, οι δεσμευμένοι κυρίως, γίνεστε τέρμα καταπιεστικοί, τα θέλετε όλα δικά σας και με τον τρόπο σας. Θεωρείτε πως αν σας κάνουν όλα τα χατίρια, πως σας αγαπούν. Τι λέμε σε έναν αφηνιασμένο Ταύρο; Πάντα ναι! Μέρες που από τη μια φλέγεστε ερωτικά και είστε θετικοί στις εκπλήξεις και μέρες που λίγο πριν γίνει το καλό, κάνετε πίσω. Εννοείται πως όλοι οι Ταύροι του κόσμου, προσμένετε τον Ιππότη πάνω στο άλογο, ίσως ο Ουρανός να το φυλάει για έκπληξη. Δηλαδή αν τυχαία ανακαλύψετε ένα στάβλο, μη τον προσπεράσετε.. 😂! Ιδανικές ημέρες για μοιραίες συναντήσεις, για φλερτ, για ματιές που σου καίνε τα σωθικά, να όμως που ο Κρόνος, θα επιλέξει το ποιος αξίζει να ζήσει κάτι τέτοιο. Απίστευτα σκληρά τα κριτήρια.. Οπότε.. για να δούμε τι θα δούμε! 

Λέων
Των άκρων σας βρίσκω, αλλά έτσι σας θέλει το σύμπαν σας κόκκινα! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, είναι ότι καλύτερο για το φετινό καλοκαίρι, μιας που έχει ήδη φροντίσει να ξεδιπλώσετε τα ερωτικά σας τα χαρίσματα, είτε έχετε σύντροφο, είτε όχι. Μέρες που πέφτετε μονοί, διπλοί πάνω στο ταίρι σας, ασχολείστε δηλαδή εξολοκλήρου, ρωτήστε αν ανασαίνει.. 😇.. Ο Αύγουστος φτάνει στα τέλη του και εσείς πριν πείτε αντίο στο καλοκαιράκι, έχετε ορεξούλες για παιχνιδάκια, για ναζάκια, για πολύ φλερτ, κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για να αφήσετε όμορφες αναμνήσεις. Να σας θυμίσω πως αυτά βγαίνουν αυθόρμητα, ή που περνάτε τέλεια, ή που ok και του χρόνου να είστε καλά, θα το αλλάξετε το σκηνικό. Έχετε ανάγκη από τα φλας της δημοσιότητας, δηλαδή να τραβήξετε όλη την προσοχή του κόσμου επάνω σας, οπότε ο ανάδρομος Ουρανός από τον Ταύρο σας ντύνει με οτιδήποτε παράξενο, περίεργο, μπορεί να λαμποκοπάτε μες στη νύχτα ένα πράμα. Λιονταρίσια καπρίτσια, έτσι το λέω, ή που αρέσουν πολύ, ή καθόλου. Το νου σας, ναι μεν, αλλά! Ο ανάδρομος Κρόνος από τον Υδροχόο, έχει σκοπό να σας τα κόψει όλα αυτά, μαχαίρι. Εκεί που αγαπάτε το σύντροφό σας, εκεί ξαφνικά έχετε αμφιβολίες για την αγάπη του. Τα βλέπετε όλα ύποπτα και καχύποπτα και το χαλάτε το όνειρο. Ο Κρόνος σας κάνει μελαγχολικούς και βάζει στο μυαλό σας το πιο απαισιόδοξο σενάριο. Προφανώς σας περιπαίζει, αλλά σίγουρα θέλει να δει το πως θα χειριστείτε τέτοια ζητήματα. Μη χωρίσετε από επειδή φαντάζεστε δράκους, αλλά ούτε να δεσμευτείτε αν δεν υπάρχει έρωτας ή αγάπη! 

Σκορπιός
Ως συνήθως είναι μέρες που θα κάνετε βουτιά στο σκοτάδι, όμως για καλό σκοπό! Είναι μυστήριες οι μέρες αυτές σε συναισθηματικό επίπεδο, θέλετε, ποθείτε, διεκδικείτε, ζητάτε επίμονα να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να γλυτώσει το ταίρι σας ή το πρόσωπο που αγαπάτε, τόσο εύκολα. Βέβαια, ο τρόπος που θα το δείξετε, θα είναι παράξενος, συνεπώς κάποιος πρέπει να μάθει ή σήματα Μορς ή των Ινδιάνων, να διαβάζει τα σύννεφα και τα σχετικά.. Η Αφροδίτη μπορεί να βρίσκεται στο φωτεινό και υπέρλαμπρο Λέοντα, όμως από τη μια βάλλεται από τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο και από την άλλη από τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο! Οπότε η μισή καρδιά σας φλέγεται από έρωτα και πάθος και η άλλη μισή έχει πάγους, αδιαπέραστους, που δε λιώνουν με την καμία! Η έκφραση σας, τα συναισθήματα σας, η συμπεριφορά σας, φιλτράρονται μέσα από δυο αντίθετες ενέργειες, που έχουν σκοπό σε κάθε περίπτωση, να κατακτήσετε το θήραμά σας. Κυνηγοί ως συνήθως, αρχηγοί επίσης, πρέπει πάντα εσείς να έχετε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Είτε λοιπόν έχετε σύντροφο, είτε φλερτάρετε με μια ύπαρξη, ο Αύγουστος τελειώνει εντυπωσιακά για την περίπτωση τη δική σας. Θα χαμογελάσει το χειλάκι σας από ικανοποίηση, θα νιώσετε πολύ ωραία από εκείνο το παιχνιδιάρικο και άκρως τηλεπαθητικό αμοιβαίο! Αυτά είναι! 😎Ο Κρόνος βέβαια, έχει άλλα σχέδια. Μπορεί το αμοιβαίο να το κάνει μονόπλευρο και να γυαλίσει το ματάκι σας. Θέλει να δει θα επιμείνετε ή θα κάνετε δέκα βήματα πίσω; Κάντε εικόνα, το μανάρι σας προσμένει, σας βλέπει να πλησιάζετε και ξαφνικά να στρίψετε γωνία. Είναι δυνατόν; 

Υδροχόος
Γλυκά μου, ψυχρά πλασματάκια.. 😋! Το μόνο πράγμα που σας ενδιαφέρει την περίοδο αυτή είναι τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Ως συνήθως λέω, αλλά φέτος μπορώ να εξομολογηθώ, πως δόξα να έχει αρκετοί Υδροχόοι ερωτευτήκατε, αποφασίσατε να παντρευτείτε και να νοικοκυρευτείτε γιατί πόσο πια θα το παίζετε ελεύθεροι και ωραίοι; Το σύμπαν ακόμα σας ευνοεί, από τη μια η Αφροδίτη στα Λιοντάρια φέρνει το πάθος και τις εξάψεις, από την άλλη ο Άρης από τους Διδύμους σας παρασύρει ερωτικά, φλερτάρετε με τη ψυχή σας, επιβεβαιώνεστε με κάθε τρόπο, ω ναι, περνάει ακόμα η μπογιά σας! Επειδή όμως οι περισσότεροι Υδροχόοι έχετε ένα ερωτικό παρελθόν άστατο, τις μέρες αυτές, πριν κάνετε το μεγάλο βήμα, θα ταξιδέψετε στα παλιά και ίσως την τελευταία τη στιγμή να κάνετε πίσω. Τρομάξατε από την αγάπη που ακόμα νιώθετε για ένα πρόσωπο ίσως; Εύχομαι ένα τέτοιο γεγονός να είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας, γιατί μετά καταστροφή και λίγα λέω! Ο ανάδρομος Ουρανός από τον Ταύρο, σας τρομάζει, γιατί σας βάζει σε διαδικασία να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, να νιώσετε το πώς είναι να χτυπά η καρδιά σας δυνατά για έναν έρωτα μεγάλο, σας σπρώχνει με το ζόρι κιόλας προς εκείνη την κατεύθυνση που χρόνια ατελείωτα αποφεύγατε. Μα ποιος κατάφερε να ξεγελάσει το σύμπαν, ας μου το πει;;; Μου θυμίζετε πολύ την ταινία η νύφη το έσκασε, κάτι τέτοιο θα κάνετε, γιατί απλά αγαπάτε αλλού! Ο ανάδρομος Κρόνος στο ζώδιό σας, είναι πληγή μεγάλη, μιας που θα σπείρει στο μυαλό σας την αμφιβολία για όλα όσα ανέφερα. Υπάρχει όντως εκείνη η περιβόητη αξεπέραστη αγάπη ή μήπως όχι; Οι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου είναι σίγουρα ζόρικες για τους δεσμευμένους, κάποιοι μπορεί να εξαφανιστείτε από προσώπου Γης! Κάποιοι όμως παίζει να κρυφτείτε στο λαγούμι σας, αλλά μη νομίζετε και εκεί η καρδιά σας, το ίδιο πρόσωπο θα αγαπά!

magicfariel ⭐✰✰✰

Φωτογραφία από Eduardo Rocha Dudu από το Pixabay