Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Τα Ζώδια της Κυριακής, 07/08/2022 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια απίστευτα διχασμένη αστρολογικά Κυριακή μας ξημέρωσε! Χωρισμένο το σύμπαν στα δυο, από τη μια η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας μοιράζουν αγάπες και λουλούδια και από την άλλη ο Άρης και ο Κρόνος ρίχνουν το περιβόητο «μπουρλότο» και ότι προκύψει! 






Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) βρίσκονται σε ένα απίστευτα ρομαντικό mood. Έχουν όρεξη για αγάπες και λουλούδια. Για βόλτες χέρι-χέρι στην παραλία, για καυτά φιλιά κάτω από το Φεγγάρι! Όμως πρέπει να γίνει έτσι όπως εκείνοι θέλουν και όχι όπως οι άλλοι! Καλή σας επιτυχία λοιπόν! 

Βέβαια, τίποτα δεν είναι απόλυτο, μιας που Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, βάλλονται από τον Άρη και τον Κρόνο, Κυριακάτικο! Έχουν ακεφιές οι πλανήτες αυτοί, ο Άρης ξεσκεπάζει οτιδήποτε είναι άκρως ενοχλητικό, ή πονηρό, ή μυστικό και ο Κρόνος τιμωρεί, τον φταίχτη της παρέας! Σε τεντωμένο σχοινί περπατούν οι Σκορπιοί, αφού θα χρειαστεί να διαλέξουν πλευρά! Ή της Αφροδίτης, ή του Άρη! Ω μοντιέ! 

Μια όμορφη Κυριακή, γεμάτη από απρόβλεπτες εκπλήξεις, που σε κάποιους θα φέρει χαμόγελα χαράς και σε κάποιους δάκρυα λύπης. Το θέμα είναι να μη φτάσουμε στα άκρα, όλα μπορούν να συμβούν με όμορφο τρόπο. Αν για κάποιο λόγο η παρέα δεν ακολουθεί, δεν πειράζει. Δε χρειάζεται να ζορίζουμε τις καταστάσεις. Όποιος λατρεύει τη μοναξιά του, μπορεί να περάσει το ίδιο καλά. Αν ο σύντροφος έχει ακεφιές, ή που του φτιάχνουμε το κέφι ή που του αδειάζουμε τη γωνιά για να αποφύγουμε τα χειρότερα. 

Και βέβαια, ποια είναι η καλύτερη παρέα;;; Ο σκύλος μας.. Του λες πάμε βόλτα.. και σε φιλάει όλη την ημέρα.. Υπάρχει καλύτερη παρέα, από του σκύλου;;; Λατρεία μεγάλη! 🐕

Φιλάκια..  💗


Κριός
Ωραία μέρα για να αγαπήσετε με το σύντροφό σας, ή το πρόσωπο που σας αρέσει! Η Αφροδίτη παρέα με τον Ποσειδώνα, φτιάχνουν το τέλειο σκηνικό για εσάς, οπότε ας τη βγάλετε όλη την ημέρα στην παραλία, πλατσουρίζοντας στο κυματάκι. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε τις παρέες και τα τραπεζώματα. Οι ελεύθεροι επιλέξτε εκείνα τα φιλαράκια που δε γίνονται βάρος, που γνωρίζουν από όρια, που είναι το ίδιο ανεξάρτητοι με εσάς. Όπου και αν βρίσκεστε, αποφύγετε το τιμόνι, ή ας οδηγήσει κάποιος άλλος, γιατί ο Κρόνος φέρνει παράξενες εκπλήξεις! Ποδαράτα λοιπόν! 

Ταύρος
Σκωτσέζικο ντουζ σας κάνει σήμερα το σύμπαν! Από τη μια σας προσφέρει κάτι το μαγικό και από την άλλη το παίρνει πάλι πίσω! Ο Κρόνος είναι η αιτία, μιας που ρίχνει πόρτα σε κάθε σας επιθυμία! Μια ύπαρξη σας αναστατώνει πολύ, σας φλερτάρει επίμονα, σας υπενθυμίζει το τι εστί έρωτας! Όμως λίγο πριν, εξαφανίζεται γιατί προφανώς, κάτι κρύβεται από πίσω, κάτι δεν κολλάει στην όλη ιστορία! Κάτι το απαγορευμένο μυρίζομαι, κάτι που δεν ταιριάζει στα Ταυράκια, συνεπώς, κρατήστε μικρό καλάθι, κρατήστε και τις αποστάσεις σας, εξαφανιστείτε εσείς καλύτερα! 

Δίδυμος
Μη μου πείτε πως θέλετε να χωρίσετε Κυριακάτικο, ή καλοκαιριάτικο; Κάτι δε σας αρέσει, κάτι σας ενοχλεί, σίγουρα φταίει ο Άρης που σας έχει ανάψει μυστήριες φωτιές και ακόμα γυρεύετε το γιατί! Πριν λοιπόν ξεφύγετε εντελώς, καλύτερα να τα βάλετε κάτω και να κάνετε μια ωραία συζήτηση. Αν και δε θα είναι καθόλου ωραία! Μια Κυριακή που ξυπνάτε με επιθυμίες που αφορούν αποκλειστικά και μόνο το άτομό σας. Αρκετοί θα προτιμήστε ένα beach bar, μπόλικα κοκτέιλ και ότι προκύψει! Λειτουργείτε με το συναίσθημα και φέρνετε την καταστροφή! Τι συμβαίνει χρυσά μου;

Καρκίνος
Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, εκπληρώνουν τις ερωτικές σας τις επιθυμίες, οπότε κάντε μια ευχή, δε ξέρετε ποτέ το τι μπορεί να συμβεί! Ιδανική Κυριακή, για να τη βγάλετε στο κρεβάτι με το σύντροφό σας, να αγαπήσετε μέχρι τελικής πτώσης! Ερωτόλογα, αγάπες και λουλούδια και πολύ πάθος. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι, φορέστε το σέξι το μαγιό σας και εξαφανιστείτε σε μια παραλία, παρέα με τα φιλαράκια σας, γιατί είναι η μέρα σας, πώς να το κάνουμε; Ακόμα και ένα αθώο φλερτ, θα μπορούσε να είναι ο έρωτας της ζωής σας! Όμως μη τα θέλετε όλα δικά σας! Με μέτρο, έτσι;

Λέων
Παράξενη η Κυριακή σας πολύ! Μπορεί να ονειρεύεστε την παραλία, τα φιλαράκια σας, διάφορες υπάρξεις, να φλερτάρετε με ένα κοκτέιλ στο χέρι, να όμως που για κάποιο λόγο κανείς δεν έχει τις ορέξεις σας! Ή που θα τσακώνεστε όλη την ημέρα, ή που θα φτιάξετε τα μπογαλάκια σας και θα εξαφανιστείτε! Ο Κρόνος και ο Άρης σας ανάβουν φωτιές που σας αποκαλύπτουν ενοχλητικές αλήθειες που αφορούν την ερωτική σας τη σχέση. Άσπρο εσείς; Μαύρο το ταίρι σας; Θάλασσα εσείς; Βουνό το ταίρι σας. Μην επιμένετε! Φτιάξτε πρόγραμμα για πάρτη σας και άντε γεια!

Παρθένος
Μέρα που κανονίζετε πολλά και διάφορα, δίχως φυσικά να υπολογίζετε το ξενοδόχο! Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σας βοηθούν να βγείτε από το καβούκι σας, να ρίξετε διάφορες προτάσεις στο τραπέζι, να ξεφύγετε από τα γνωστά, να μπείτε στο αμάξι και να εξαφανιστείτε, είτε με το σύντροφό σας, είτε με τα φιλαράκια σας. Επιτρέψτε να σας φλερτάρουν, αλλά σε καμία περίπτωση μην κάνετε το πρώτο βήμα εσείς! Μη θεωρήσετε δεδομένο το ταίρι σας, γιατί δε θέλει και πολύ για να χαλάσει το κλίμα. Αν υπάρχει εξοχικό, πριν πάτε ρωτήστε, γιατί μπορεί να βρείτε πολύ κόσμο μέσα! 

Ζυγός
Αν και είναι Κυριακή, το μυαλό σας είναι στο χρήμα. Στα έξοδα που κάνετε και δε σας βοηθά κανείς. Στα χρήματα που σας οφείλουν και δε σας τα δίνουν τη στιγμή που τα χρειάζεστε. Στο ταμείο το δικό σας, που θα έπρεπε να ήταν γεμάτο, αλλά δεν είναι. Σήμερα λοιπόν, ο Άρης και ο Κρόνος, σας κλείνουν τη μύτη, θέλουν οπωσδήποτε να κάνετε ένα μπουμ, να ξεσπάσετε, γιατί μόνο έτσι κάποιοι θα μάθουν την αλήθεια και θα ταρακουνηθούν, γιατί τα δεδομένα καλό είναι να γκρεμίζονται πού και πού! Άλλο η κατανόηση και άλλο η εκμετάλλευση. Βάλτε τα μεγάλα μέσα αν χρειαστεί!

Σκορπιός
Κυριακάτικο, ή που θα ζήσετε τον έρωτά σας στο απόλυτο, ή που θα χωρίσετε τα τσανάκια σας στα ξαφνικά! Όχι για πολύ, αλλά να ένα μικρό ερωτικό καβγαδάκι είναι στα προσεχές! Βέβαια, η Αφροδίτη παρέα με τον Ποσειδώνα έχουν σκοπό να σας μαγέψουν σήμερα, συνεπώς μπορεί στα ξαφνικά να αρχίσετε να στέλνετε μηνυματάκια στο πρόσωπο που σας αρέσει και να πως γεμίζει ο τόπος από σορόπια και λίγα λέω! Το πάθος σας ρέει άφθονο, οπότε φροντίστε να το δείξετε με κάθε τρόπο. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί βάλτε στόχο και βουρ στο ψαχνό! Τι κάθεστε;

Τοξότης
Ζόρικη η Κυριακή σας, μιας που διαπιστώνετε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Μπορεί να σας έχουν τάξει τόσα πράγματα, προκειμένου να κάνετε τα χατίρια σε μερικούς, όμως όπως φαίνεται αρκετοί τα θέλουν όλα δικά τους και εσείς στην απέξω, γεγονός που σας εξοργίζει! Επιβάλλεται να βρείτε χρόνο για πάρτη σας, μακριά από φίλους, γνωστούς και συγγενείς, γιατί πόσο πια θα ανέχεστε συμπεριφορές που σας στρεσάρουν; Ότι πρόγραμμα και να βγάλετε για σήμερα, θα σας το χαλάσουν, οπότε κλείστε το τηλέφωνο και εξαφανιστείτε από παντού!

Αιγόκερως
Ωραία ημέρα για να οδηγήσει κάποιος άλλος! Ιδανική ημέρα για να μείνετε στο σπιτάκι σας και να ξεκουραστείτε. Καταπληκτική ημέρα για να αποφύγετε τη μαγειρική. Τι λέτε; Το έχουμε; Επειδή η Αφροδίτη έχει τα κέφια της, μπορεί να σας παρασύρει σε μια χαλαρή αλλά άκρως ερωτική κατάσταση. Όμως επειδή ο Άρης δεν έχει τα κέφια του, μπορεί να σας ξεγελάσει και να σας βάλει να κάνετε ταμείο. Και όταν λείπουν τα μαδιά, τότε ποιος σας ακούει; Υπάρχει αρουραίος ή μήπως έχετε γίνει πολύ σπάταλοι; Τρώγεστε με τα ρούχα σας Κυριακάτικο και δεν πρέπει!

Υδροχόος
Ζόρικη η Κυριακή σας από κάθε άποψη! Ο Κρόνος παίζει μπάλα, παρέα με τον Άρη, συνεπώς όλη την ημέρα θα είστε στην τσίτα και μέσα στα νεύρα. Κάτι σας ενοχλεί, κάτι δε σας αρέσει, μιλάτε ακατάπαυστα, φωνάζετε και σκούζετε, θα φτάσετε ποτέ στην πηγή του προβλήματος; Τσακώνεστε ακόμα και με τα άτομα που αγαπάτε πολύ! Η Αφροδίτη σας έχει μπλέξει σε περιπέτειες, για κάποιον λόγο έχετε καταπατήσει αρχές ετών, έχετε ξεπεράσει τα όριά σας, γνωρίζετε τις συνέπειες, έφτασε η μέρα που πνίγεστε από τις επιλογές σας! Προσοχή στο τιμόνι!

Ιχθύες
Μέρα που θα σας έρθει η κεραμίδα στο κεφάλι, μεταφορικά πάντα, δηλαδή ή που ερωτεύεστε στα ξαφνικά μια ύπαρξη, ή που ξε ερωτεύεστε ξαφνικά το ταίρι σας! Των άκρων καταστάσεις, Αφροδίτη είναι αυτή, ο Ποσειδώνας της κάνει τα γλυκά τα μάτια, ζαλίζεστε λιγουλάκι! Φτιάξτε ένα κινηματογραφικό σενάριο στο μυαλό σας, πιάστε το ταίρι σας αγκαζέ και άντε να το ζήσετε, να δούμε και κανά happy end! Ο Άρης ο ζαβολιάρης, μπορεί να σας φέρει τα πάνω – κάτω. Το νου σας, γιατί όλο και μια ύπαρξη κομήτης μπορεί να εμφανιστεί και να έχουμε δράματα Κυριακάτικο!

magicfariel

Φωτογραφία από Robert Biesewig από το Pixabay