Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Ζώδια: Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ανάβει φωτιές! by MagicF’Ariel..

27/08/2022

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους Σάββατο, το τελευταίο του Αυγούστου, ποιος κάνει ακόμα διακοπές, να σηκώσει το χέρι.
Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν, έχουμε Νέα Σελήνη στην Παρθένο, δηλαδή το σύμπαν δίνει ξεκάθαρα την ευκαιρία για μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα. Αν και είναι συντηρητικό το ζώδιο και πολύ σοβαρό, ο Άρης από τους Διδύμους σα να το σαμποτάρει και τα ευτράπελα είναι μέσα στο πρόγραμμα, τουλάχιστον μέχρι το φεγγάρι να γεμίσει.
Επαγγελματικά και οικονομικά τα βάσανα του κόσμου, ξεκινά μια περίοδος που αρκετοί αναζητούν μια νέα εργασία ή μια αύξηση εσόδων, γιατί πώς θα υπάρξει πρόοδος και βελτίωση της καθημερινότητας; Πόσο εύκολα τα γράφω και πόσο δύσκολα είναι στην πραγματικότητα; Ο Άρης από τους Διδύμους, είναι μια πληγή να ειπώ την αλήθεια μου, που χαλά τις γλύκες στο επικοινωνιακό κομμάτι και προτιμά τα ξεκάθαρα τα λόγια και τους τσακωμούς, άμα λάχει. Σπάνιο η ωμή αλήθεια να αρέσει, αλλά θα ειπωθεί, όπως και να έχει.
Ο Άρης τις μέρες αυτές προκαλεί σπατάλες, άνευ λόγου και αιτίας, αδειάζει το ταμείο του κόσμου, προφανώς θέλει να ζορίσει εμένα και εσένα, για εκείνο το κυνήγι του θησαυρού. Όσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη της επιβίωσης, άλλο τόσο γίνεται συναρπαστικό το κυνήγι. Φοβάμαι, γιατί δεν υπάρχει χρόνος για προετοιμασία σε όλο αυτό, μια που σκάει το συναίσθημα, μια που τρέχουμε και όπου μας βγάλει.

Η Νέα Σελήνη από την Παρθένο, είναι αδύναμη ως αστρολογικό γεγονός, γιατί έχει ήδη κλέψει τα πρωτεία ο Άρης από τους Διδύμους. Δηλαδή θα αποζητήσουμε μια νέα αρχή, όμως αν έχουμε αφήσει πίσω μας το χάος, δεν πρόκειται να συμβεί κάποιο θαύμα. Πρώτα θα γίνει ένα ταξίδι στο παρελθόν και αφού αποδεχτούμε και αντιμετωπίσουμε εκείνα τα ξεχασμένα, μόνο τότε το μονοπάτι θα φανερωθεί μαγικά. Θέλει το σύμπαν να κοιτάξουμε πρώτα πίσω μας και μετά εμπρός. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή. Και σίγουρα ότι δίνεις παίρνεις. Υπάρχει η Θεία Δίκη σε κάθε περίπτωση! Και αυτό όπως φαίνεται θα κρατήσει κάτι μήνες.. Μεγάλο το ξεκαθάρισμα.

Σάββατο.. ωραία μέρα για shopping therapy! Ο Άρης θέλει το ταμείο μείον! Τα κατάφερε .. αλλά όπως λέω όλο το καλοκαίρι.. μια ζωή την έχουμε.. Χαλάλι!

φιλάκια.. 💕


Κριός
Με μπόλικα νευράκια ξυπνάτε σήμερα, πάει το καλοκαιρινό το mood, το εξαφάνισε ο Άρης από τους Διδύμους! Μπορεί να είναι Σάββατο, όμως για εσάς είναι μια από τα ίδια, αφού το μενού έχει εργασία και καθόλου χαρά. Όπως φαίνεται θα ξεσπάσετε αυθόρμητα, θα στάξετε το φαρμάκι σας, θα δείξετε το πόσο ενοχλημένοι είστε, γιατί νιώθετε πως σας αδικούν, σας σαμποτάρουν, πως έχουν απίστευτες απαιτήσεις κυρίως από εσάς! Και κάπως έτσι η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σας βάζει σε σκέψεις πολύ περίεργες, τύπου να τα βροντήξετε όλα στον αέρα και να εξαφανιστείτε! Βέβαια, το μήνυμα είναι πως ή πετυχαίνετε έναν πολύ δύσκολο στόχο και αποστομώνετε το κοινό σας, ή αλλάζετε επάγγελμα. Your call!

Ταύρος
Μεταξύ μας έχετε ξεπαραδιαστεί! Ταξιδάκια, shopping therapy, ικανοποιείτε τις επιθυμίες σας σα να μην υπάρχει αύριο. Σάββατο σήμερα, είστε έτοιμοι να συνεχίσετε τις σπατάλες, να είστε σίγουροι πως ο Άρης από τους Διδύμους φταίει για το «χάλι» αυτό! Έξοδα προκαλεί, δίχως να υπάρχουν έσοδα, χάος στο ταμείο των Ταύρων! Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, από την άλλη, θέλει να σας δώσει μια ευκαιρία στον έρωτα. Να φέρει ένα σύντροφο ζωής, για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Ακόμα και οι δεσμευμένοι, να αγαπήσετε, να βελτιώσετε τη σχέση σας. Και όλα αυτά σε μια φάση που το σύμπαν βρίσκεται σε «εμπόλεμη» κατάσταση. Ξεχάστε τις αγάπες και τα λουλούδια τις μέρες αυτές, όμως μέχρι να γεμίσει το φεγγάρι.. κάτι μπορεί να γίνει! 

Δίδυμος
Το σύμπαν είναι τέτοιο που ξυπνάτε κάπως στραβωμένοι με τα πάντα όλα! Σάββατο σήμερα, να θυμάστε το γνωστό «όποιος βιάζεται σκοντάφτει». Και αν υπάρχει αναγκαστικό πρωινό ξύπνημα, τη μελανιά στο γόνατο ή στο μικρό το δαχτυλάκι δε τη γλυτώνετε! Ο Άρης από το ζώδιό σας, είναι ο λόγος που είστε στην τσίτα, που είστε αφηρημένοι, που τρέχετε να προλάβετε το οτιδήποτε. Καλά, μη διαλύσετε το σπίτι σας, προκειμένου να είστε τυπικοί στις υποχρεώσεις σας και μη γκρινιάζετε στους ανθρώπους σας, επειδή άλλαξαν ντεκόρ στα ξαφνικά. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σας πνίγει ένα πράγμα, γιατί σας θυμίζει την ανεξαρτησία σας, σε όλο της το μεγαλείο. Επιθυμείτε το δικό σας σπίτι, το δικό σας αυτοκίνητο, το δικό σας το μέλλον!

Καρκίνος
Έχει να πέσει πολύ αναστεναγμός, μποφόρια μέσα στο σπίτι σας, βασικά όπου και αν βρίσκεστε, φυσάτε και ξεφυσάτε, γιατί πολλά τα βάσανα της ζωής! Σα να μπήκε ο Άρης από τους Διδύμους στα όνειρά σας, σα να σας έχει κυριεύσει ένα πράγμα, δεν είστε για τίποτα σίγουροι, άγνωστο το τι σας ξημερώνει. Σε αναμμένα κάρβουνα σας έχει, γιατί τα γεγονότα σας ξεβολεύουν και αν δεν υπάρχει plan b, τότε θα πρέπει να το φτιάξετε! Δέκα βήματα πίσω, θα τα κάνετε, προκειμένου να πάρετε το έργο από την αρχή, να δείτε τα λάθη σας, τις επιλογές σας, να αποφασίσετε για τη συνέχεια, ανεξάρτητα αν βλέπετε ξεκάθαρα μια αλήθεια που δε σας αρέσει και τόσο! Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο επιβάλλει αλλαγές όχι και τόσο ευχάριστες!

Λέων
Μεταξύ μας βρίσκεστε στο μάτι του Κυκλώνα! Πολλά τα χτυπήματα του σύμπαντος, σήμερα θα τη δείτε αλλιώς τη δουλειά και ας προκύψει ότι θέλει! Από τη μια δείχνετε χαρούμενοι, από την άλλη αστράφτει το ματάκι σας, δύσκολο να σας κάνουν παρέα, ακόμα και οι πολύ δικοί σας άνθρωποι. Ο Άρης από τους Διδύμους σας κάνει τέρμα σπάταλους, είστε συνέχεια με το χέρι στην τσέπη! Σάββατο, ότι πρέπει για να κακομάθετε τον εαυτό σας με δωράκια ίσως και μεγάλης αξίας, έτσι επειδή μπορείτε. Θα κλαίτε μεθαύριο, αλλά μέχρι τότε έχετε χρόνο για να χωνέψετε τα γεγονότα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, φέρνει αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Κάποιοι τις έχετε αποζητήσει, κάποιοι όμως αντιδράτε γιατί κάτι δε σας αρέσει!

Παρθένος
Κάτι σας βρήκε μέσα στη νύχτα, μπορεί να είδατε και κακό όνειρο, πάντως ξυπνάτε με παράξενα κέφια και είστε έτοιμοι για καβγά, έτσι επειδή σας ενοχλούν τα πάντα όλα! Καλά ο Άρης από τους Διδύμους φταίει για την αναστάτωση, προφανώς σας θέλει ετοιμοπόλεμους, ότι και αν σημαίνει αυτό. Θα προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη στις υποθέσεις σας, όμως δε θα τα καταφέρετε, γιατί αλλιώς είναι να τις χειριστείτε εσείς οι ίδιοι και αλλιώς είναι να ξεκινάτε να δίνετε διαταγές από δω και από εκεί. Η Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας, είναι η αιτία που κάποιοι θα πάτε κομμωτήριο και θα βγείτε άλλοι άνθρωποι. Και shopping therapy να κάνετε, οι επιλογές σας παράξενες, πρωτότυπες, εντελώς διαφορετικές από τις συνηθισμένες. Ανανεώνεστε!

Ζυγός
Μέρα παράξενη για το ψυχικό σας τον κόσμο. Είναι τα γεγονότα τέτοια που θα σας ταξιδέψουν σε εκείνο το μια φορά και έναν καιρό και ξαφνικά να χαλαστείτε για κάτι που πάει πέρασε, γιατί κάποιος θα σας θυμίσει πολλά και διάφορα. Ο Άρης από τους Διδύμους, σας αναστατώνει, σκαλίζει το σεντούκι εκείνο που κανείς δε γνωρίζει το τι έχει μέσα και σας φουντώνει επειδή προφανώς έχετε αφήσει εκκρεμότητες που φέρνουν εμπόδια στο σήμερα και στο αύριο, από το πουθενά. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας κάνει αυθόρμητους, διώχνει τη λογική μακριά και φέρεστε σα να γεννηθήκατε χθες! Κάτι θέλει να σας πει το σύμπαν, κάτι πρέπει να το πάρετε από την αρχή, είναι περίοδος που τα ταξίδια έχουν σίγουρα την τιμητική τους!

Σκορπιός
Και ξαφνικά πέφτουν οι μάσκες και ενοχλείστε απίστευτα και ας είναι Σάββατο. Ο Άρης από τους Διδύμους φανερώνει τους αληθινούς σας τους φίλους και σας σπρώχνει στο να διώξετε μακριά τους εχθρούς σας, εκείνους που σας ζηλεύουν, ενώ δείχνουν πως σας θαυμάζουν. Κλείνετε την πόρτα σε αρκετό κόσμο, αφού τους σπικάρετε κάποια φωνήεντα γιατί έχετε μαζέψει μπόλικο φαρμάκι, Σκορπίσιο μάλιστα. Η Νέα Σελήνη από την Παρθένο στρέφει την προσοχή σας σε εκείνα τα άτομα που αληθινά σας αγαπούν, που θέλουν το καλό σας και που σας βαστούν το χέρι, βρέξει, χιονίσει. Εκτιμάτε ανθρώπους που σας στηρίζουν ακόμα και αόρατα, δίχως να σας ενοχλούν. Εκτιμάτε εκείνους που έκαναν τα πάντα για να βρίσκονται μέσα στη ζωή σας!

Τοξότης
Τέρμα οι αγάπες και τα λουλούδια, τέρμα οι καλοκαιρινές διακοπές, τέρμα οι ομορφιές της ζωής, ο Άρης από τους Διδύμους σας θέλει στην τσίτα και μέσα στα νευράκια. Ακραία τα συναισθήματά σας, υπερβολικές οι αντιδράσεις σας, όχι δε θα σας κάνουν και τόσο παρέα τις μέρες αυτές. Η Νέα Σελήνη από την Παρθένο θέλει να εστιάσετε στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, στην καριέρα σας, στο να βάλετε νέους, πιο δύσκολους στόχους, να έχετε κάτι να περιμένετε και να είναι «δικό σας» φυσικά. Καλό είναι μέχρι να γεμίσει το φεγγάρι να κάνετε πάσα το τιμόνι σε κάποιον άλλον, γιατί με το μυαλό σας τόσο θολωμένο, μπορεί να βρεθείτε αλλού για αλλού και δε το θέλουμε αυτό. Το σύμπαν θέλει να βρείτε τροφή για τον εγωισμό σας! Ω μοντιέ..! 

Αιγόκερως
Θα σας έλεγα πως όλα βαίνουν καλώς, αλλά με τον Άρη από τους Διδύμους, θα ήταν ψέματα, οπότε ας έχετε λίγο το νου σας μέρες που είναι! Μπορεί εσείς να έχετε βάλει τα πάντα όλα σε μια σειρά, να είστε πανέτοιμοι για αυτά που θα έρθουν, να όμως που οι εκπλήξεις είναι μπόλικες, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένα νέο project παίζει να σας πετάξει εκτός τόπου και χρόνου και ξαφνικά τρεχάτε ποδαράκια μου. Συνηθισμένοι στα χιόνια, οπότε βαθιές ανάσες και βουρ πάλι από την αρχή. Η Νέα Σελήνη από την Παρθένο, αποζητά τις αλλαγές, το ρίσκο, τα νέα βήματα, όμως δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου. Σας ανάβει φωτιές, φέρνει και εκνευρισμό, η αναμπουμπούλα μεγάλη, δείτε το ως πρόκληση και μη γκρινιάζετε.

Υδροχόος
Εννοείται πως ο Άρης από τους Διδύμους, ήρθε και σας τσίμπησε στον ύπνο σας και ξαφνικά θέλετε να κάνετε αμέτρητα πράγματα. Νιώθετε δυνατοί, γεροί, ατρόμητοι, μπορείτε να αντιμετωπίσετε ζόρικες προκλήσεις, δίχως να κοπιάσετε και τόσο. Ωραίο όλο αυτό, αλλά τις μέρες αυτές θα σας συγχύσουν, θα σας το χαλάσουν το όνειρο, γιατί η αλήθεια είναι πως δε μπορούν να σας ακολουθήσουν οι άνθρωποί σας. Έχετε φτάσει ήδη στο διάστημα και οι άλλοι ακόμα γυρεύουν τον τρόπο. Νευράκια, άγχος, γίνεστε ανυπόμονοι, ίσως και αφόρητοι, τα πικρόχολα λόγια σας στέλνουν πολύ κόσμο αδιάβαστο. Η Νέα Σελήνη από την Παρθένο, σας θυμίζει πως δεν πρέπει να έχετε απαιτήσεις από τους άλλους! Στηριχτείτε στα πόδια σας και πίσω μην κοιτάτε!

Ιχθύες
Ζόρικες οι μέρες αυτές για εσάς! Ο Άρης από τους Διδύμους είναι ο λόγος που σήμερα Σαββατιάτικο θα ξυπνήσετε μέσα στα νεύρα και θα τα βάλετε με τους πάντες. Γίνεστε τέρμα παραπονιάρηδες και σκαλίζετε γεγονότα που μόνο κακό μπορούν να κάνουν. Τι σημασία έχετε το τι συνέβη στο παρελθόν, πάει και τελείωσε. Ακόμα και να έχετε δώσει συγχωροχάρτι, θα το σκίσετε και φτου πάλι από την αρχή. Η Νέα Σελήνη από την Παρθένο σας κάνει να ονειρεύεστε για αλλαγές μεγάλες και τρανές, να όμως που το σύμπαν εμποδίζει τα πάντα όλα και αυτό σας φουντώνει ακόμα περισσότερο. Δε φταίει ο σύντροφός σας, ούτε η οικογένειά σας, αλλά το μυαλό σας που φαντάζετε δράκους. Προτιμήστε τη μοναξιά σας, πάρτε τα βουνά αν χρειαστεί!

magicfariel

Φωτογραφία από Willgard Krause από το Pixabay