Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Ζώδια: Ο Ήλιος από την Παρθένο, θυμίζει Φθινόπωρο! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η επιστροφή στην Αθήνα, μας βρήκε με βροχές, μπόρες, καλοκαιρινές καταιγίδες! Απολαυστικό το βρίσκω η Ταυρίνα, να όμως που και το σύμπαν κάτι τέτοιο είχε κατά νου!

Ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου, από σήμερα, είναι σημάδι, πως το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, σιγά-σιγά και πως η εποχή αλλάζει. Έρχεται το γλυκό φθινόπωρο! Απλά τις μέρες αυτές, όπως φαίνεται παίρνουμε μια γεύση. 


Οι τελευταίες ημέρες του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, είναι κάπως μυστήριες, μιας που βάλλεται μια από τον Ποσειδώνα και μια από τον Πλούτωνα, δηλαδή τα ψεματάκια και τα λόγια του αέρα έχουν την τιμητική τους. Το τοπίο είναι πολύ θολωμένο, κάποιοι το παίρνουν χαμπάρι και γλυτώνουν και κάποιοι πέφτουν μέσα στην παγίδα κανονικά! 

Ο Ήλιος από την Παρθένο φέρνει κατά βάθος αισιόδοξη διάθεση, φέρνει όμως και την αλήθεια! Ρίχνει φως στο σκοτεινό βαθύ ωκεανό του Ποσειδώνα, ρίχνει φως στη σκοτεινή ψυχή του Πλούτωνα. Η αλήθεια πάντα είναι πιο δυνατή από το ψέμα, ανεξάρτητα από τα συναισθήματα που φέρνει. Σε κάθε περίπτωση είναι λυτρωτική! Λες την αλήθεια και ξεμπερδεύεις! Δεν έχεις να θυμάσαι κανένα μυστικό. Πέρα όμως από όλα αυτά, ο Ήλιος από την Παρθένο, μας επαναφέρει στην πραγματικότητα, στην καθημερινότητα και μας προετοιμάζει για αυτά που θα έρθουν. Συνεπώς, καλό είναι να οργανωθούμε εκ νέου, στη δουλειά, στο σπίτι ακόμα και σε προσωπικά ζητήματα, που αφορούν τον εαυτό μας..

Μέχρι ο Ερμής να μπει στον Ζυγό, (26/08) καλό είναι να αποφύγουμε τις σοβαρές τις συζητήσεις. Μετά θα τα πούμε πιο ωραία. Θα ακουστούμε ακόμα καλύτερα. Θα πετύχουμε αυτά που θέλουμε, πιο εύκολα. Υπομονή!

φιλάκια..


Κριός
Επιθυμείτε κάτι πολύ, μέρες το επεξεργάζεστε, βρίσκετε τα κατάλληλα λόγια για να το εκφράσετε όσο καλύτερα μπορείτε. Ο σκοπός είναι να σας αντιμετωπίσουν θετικά και φυσικά να μη σας χαλάσουν το χατίρι! Από σήμερα ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου, σα να φωτίζει εκκρεμότητες που έχετε αφήσει στην άκρη, τύπου να κοιτάξετε τον εαυτό σας, να κλείσετε τα ραντεβού σας για μεθαύριο, είτε αυτά αφορούν ένα γενικό τσεκ απ, είτε ακόμα και θέματα ομορφιάς. Η νέα σεζόν καλό είναι να σας βρει όμορφους, περιποιημένους, λαμπερούς και υγιείς! Πάρτε τα πάνω σας, το κυνήγι ξεκινά!

Ταύρος 
Ως δια μαγείας ο Πλούτωνας σας προστατεύει, οπότε καλό είναι τις μέρες αυτές να κρατάτε μικρό καλάθι σε οτιδήποτε σας ενθουσιάζει και σας ξεσηκώνει! Το σύμπαν όμως είναι τέτοιο, που από δω και πέρα το «επιστροφή στα θρανία» παίζει πολύ, δηλαδή διακοπές τέλος, εργασία και χαρά, νέοι στόχοι πέφτουν στο τραπέζι σας, προετοιμάζεστε για αυτά που θα έρθουν. Ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου, σας κάνει έξω καρδιά, φέρεστε σα τα μικρά τα παιδιά, σας θαυμάζουν για το ανέμελο πνεύμα σας. Σύννεφα στο πορτοφόλι σας, για αυτό για να κόψετε τις ανέσεις σιγά - σιγά!

Δίδυμος
Και ξαφνικά σας μπαίνουν κάτι ιδέες τύπου να ζητήσετε οτιδήποτε σας ανήκει από το οικογενειακό σας το περιβάλλον. Ζόρικες οι μέρες αυτές, γιατί όποιος σκαλίζει τέτοια θέματα, συνήθως ανακαλύπτει δράκους, οπότε είστε σίγουροι πως θέλετε να διεκδικήσετε την προίκα σας; Ο Ερμής τρυπώνει μέσα στο μυαλό σας και ο Ήλιος από την Παρθένο ξεδιπλώνει την αιτία. Και εντάξει αν παντρεύεστε και έχετε ανάγκη από εκείνο το οικοπεδάκι, αλλά αν όχι, τότε το έργο γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Υπομονή τρεις μερούλες να πάει ο Ερμής στον Ζυγό γιατί τότε τα λόγια σας θα πιάσουν τόπο. Πάει η καβάντζα..!

Καρκίνος
Ιδανικές ημέρες για να κάνετε σχέδια για το μέλλον, για να δώσετε τα χέρια, για να πετύχετε ακόμα και το ακατόρθωτο. Εστιάστε στα ερωτικά σας τα ζητήματα, απολαύστε φλογερές νύχτες με το πρόσωπο που σας αρέσει, γιατί μετά αλλάζει το σκηνικό. Ο Ήλιος από την Παρθένο, σας ξεγελά για λίγο, από τη μια αισιοδοξείτε από την άλλη όχι και τόσο, για αυτό να ζείτε το σήμερα, τη στιγμή και ότι θέλει ας προκύψει. Το σύμπαν βρίσκει τον τρόπο να σας θυμίζει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, πως σήμερα υπάρχουμε και αύριο δεν υπάρχουμε. Ο κύκλος της ζωής, κάποιοι έρχονται και κάποιοι φεύγουν!

Λέων
Μεταξύ μας αρκετοί από εσάς εκεί έξω, έχετε πάθει μια ψυχασθένεια με το χρήμα. Ανεξάρτητα από το ταμείο σας, είτε είναι συν, είτε μείον, γυρεύετε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδα σας, ή τουλάχιστον να τα διατηρήσετε, γιατί έρχεται χειμώνας. Ο Ήλιος από την Παρθένο, βάζει καβούρια στις τσέπες σας, σε κάποια Λιοντάρια κάνει καλό αυτό, σε κάποια όχι και τόσο. Προλαβαίνετε να απολαύσετε τις χαρές της ζωής, οι μέρες που φεύγουν δε θα ξανά έρθουν και αν δε ξαποστάσετε έστω για λίγο, θα σας έρθει βαρύ το επόμενο διάστημα. Μην πιστεύετε ότι σας λένε, να φιλτράρετε τα μαντάτα!

Παρθένος
Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, σα να είστε οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος, μιας που ο Ήλιος ξεκινά τον κύκλο του, στο ζώδιό σας! Παράξενες οι σκέψεις σας, οι επιθυμίες σας, ο Ερμής λίγο πριν αλλάξει ζώδιο, βρίσκεται σε μια παραζάλη, ο Πλούτωνας του έχει θολώσει το μυαλό. Σε μια τέτοια κατάσταση είστε και εσείς, άλλα σκέφτεστε, άλλα συζητάτε, οι απαντήσεις που λαμβάνετε είναι αλλού για αλλού. Ο Ήλιος σα να ρίχνει μπόλικο φως, σα να βάζει τα πράγματα στη θέση του, γεγονός που το βρίσκετε άκρως ενοχλητικό. Τελικά ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα;

Ζυγός
Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, κάτι που καλό είναι να το έχετε κατά νου τις μέρες αυτές. Αποφύγετε δήθεν ανθρώπους, κλείστε τα αυτιά σας σε λόγια φανταστικά, ίσως κάποιος να θελήσει να σας παγιδέψει προσφέροντάς σας, όσα σας αρέσουν τόσο πολύ. Ο Ήλιος από την Παρθένο, είναι το μαγικό χέρι που σας σώνει την τελευταία τη στιγμή, από τη μια νιώθετε μεγάλη ανακούφιση, από την άλλη όμως και κάμποση απογοήτευση. Ω ναι, να μαζευτείτε λιγουλάκι, δεν είναι όλοι φίλοι, κάντε μια παύση από τα κοινά, γιατί σε τρεις μερούλες ο Ερμής στο ζώδιό σας. Θα τους τα πείτε με το γάντι!

Σκορπιός
Ωραίες ημέρες για να ντυθείτε ωραία και να κυκλοφορήσετε από εδώ και από κει, έτσι για δείτε γνωστούς, να κουτσομπολέψετε χαρωπά, να δώσετε το παρόν, ότι και αν σημαίνει αυτό. Περί ανέμων και υδάτων ας είναι οι συζητήσεις σας και στα μαντάτα που θα ακούσετε, από το ένα αυτί η είσοδος και από το άλλο η έξοδος. Ο Ήλιος από την Παρθένο, σας δίνει σκούπα και φαράσι για ακόμα μια φορά, γιατί όπως φαίνεται υπάρχουν άτομα που πρέπει να φύγουν, γιατί σας κάνουν κακό. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει, οπότε ή ταιριάζετε ή δεν ταιριάζετε με μερικούς. Μην κάνετε ταμείο ακόμα..!

Τοξότης
Κάνετε ταμείο όπως φαίνεται και δε σας αρέσει και τόσο το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαν να είναι χειρότερα τα πράγματα, να’ναι καλά ο Πλούτωνας, που σας έβαλε σε σκέψεις περίεργες και δε ξεφύγατε εντελώς! Ο Ήλιος από την Παρθένο, σας φανερώνει τις προθέσεις του κόσμου, κυρίως των συνεργατών σας και θυμώνετε, αφού δε δείχνουν κατανόηση, όπως συνήθως κάνετε εσείς. Προτιμήστε τις συζητήσεις με εκείνους που εμπιστεύεστε και διώξτε μακριά τις αρνητικές τις σκέψεις. Να μην γκρινιάζετε, να εκφράζετε τα συναισθήματά σας και τις ανησυχίες σας με όμορφο τρόπο. Αποφύγετε τις υπερβολές!

Αιγόκερως
Μου φαίνεται πως ήδη έχετε μπει σε φθινοπωρινό mood, κάνετε το πρώτο βήμα πριν καν προλάβουμε να φυλάξουμε τα μαγιό. Τις μέρες αυτές, τακτοποιείτε εκκρεμότητες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια νέα αρχή με την αλλαγή του μήνα. Ο Ήλιος από την Παρθένο, είναι η αληθινή αιτία, βέβαια ενώ ξεκινά το έργο ομαλά, στην πορεία γίνεται ολίγον ανώμαλο, συνεπώς να και τα πρώτα συννεφάκια. Τα επαγγελματικά σας είναι αυτά που σας προβληματίζουν, οι αλλαγές που θα σας προτείνουν και οι συμβιβασμοί που θα χρειαστεί να κάνετε. Μην τρελαίνεστε, οι ικανοί έχουν πάντα μέλλον!

Υδροχόος
Το σύμπαν έχει φτάσει στο σημείο να θέλει οπωσδήποτε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, την αλαζονεία σας, εκείνο το σημείο του χαρακτήρα σας, που χαλά την εικόνα σας προς τα έξω. Ναι μεν λεφτά έρχονται, όχι όμως με τον τρόπο που θα θέλατε. Ο Ήλιος από την Παρθένο, φανερώνει αλήθειες που θα σας πονέσουν για ακόμα μια φορά. Συνεπώς η άμυνά σας είναι οι εντάσεις και τα λόγια που πονούν! Πριν λοιπόν ξεφύγετε, κάντε υπομονή τρεις μερούλες να μπει ο Ερμής στον Ζυγό, μπας και γλυτώσετε τίποτα απώλειες. Μαλώστε πρώτα τον εαυτό σας και μετά τους άλλους! Αποδεχτείτε τα λάθη σας..

Ιχθύες 
Μέρες που ξαφνικά θα προκύψουν διάφορα παρατράγουδα μέσα στο σπιτάκι σας! Αποφύγετε να βάζετε τη Σάρα, τη Μάρα και το κακό συναπάντημα, γιατί σας τα κάνουν μπάχαλο! Ο Ήλιος από την Παρθένο, είναι ένα άτιμο αστρολογικό γεγονός για εσάς, γιατί αν ήσασταν άτακτα παιδιά, θα μαθευτούν οι ζαβολιές σας και άντε μετά να δούμε τι θα κάνετε; Ερωτικά καβγαδάκια στο μενού, γλυκά αθώα ψεματάκια, το κουβάρι γίνεται ακόμα πιο κουβάρι, καλέ πείτε την αλήθεια να ξεμπερδεύετε! Από τη μια τα ερωτικά σας, από την άλλη τα οικονομικά σας, ο πονοκέφαλος μόνιμος. Μπόρα είναι θα περάσει!

magicfariel

Φωτογραφία από StockSnap από το Pixabay