Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Ζώδια: Φλογερή & Παθιασμένη η Αφροδίτη του Αυγούστου 2022! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά και καλό μήνα! Φτάσαμε αισίως στον Αύγουστο, ένα μήνα πολύ μυστήριο, γεμάτο από αστρολογικά μπουρίνια, να όμως που η Αφροδίτη όπως φαίνεται έχει τον χαβά της.. και εμείς μαζί της! 







Και που λέτε, ο Άρης ο ζαβολιάρης, βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο του Ταύρου και λένε πως πλησιάζει τον Ουρανό, που βρίσκεται επίσης στον Ταύρο και αντιλαμβάνεστε πως αυτό είναι ένα super πικάντικο κοκτέιλ από μόνο του!
Και κάπου εκεί ανάμεσα εμφανίζεται η Αφροδίτη σα την τσου-τσου.. και σώνει κάπως την κατάσταση, αλλά δε ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια αυτό! Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, μέχρι δηλαδή και τις 10/08, από τη μια ζέστη και από την άλλη κρύο, γιατί έχει τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, που την κορτάρουν, θέλουν και οι δυο να χορέψουν μαζί της, την τραβά ο ένας από δω, ο άλλος από κει.. συνεπώς τα ρομαντικά συναισθήματα, αλλάζουν στο λεπτό και γκριζάρει το τοπίο.. Από τη μια δάκρυα χαράς και ενθουσιασμού και από την άλλη έχει και πολύ κλάμα η κυρία!

Να της κάνω μια ερώτηση;
Αφροδίτη μου τι θες; Θέλεις έναν καβαλιέρο ρομαντικό με λεπτούς τρόπους ή κάποιον μπρουτάλ και ωχ αμάν; Διάλεξε επιτέλους.. μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα..

Η Αφροδίτη στα Λιοντάρια στις 11/08 και μέχρι τέλη του Αυγούστου, φοράει τα χρυσά της τα κοσμήματα, τα ακριβά της τα φορέματα, μεταμορφώνεται σε μια εκθαμβωτική γυναίκα. Όποιος τη βλέπει, την ποθεί, τη θέλει για πάρτη του, λέτε να γίνει καμία μονομαχία στο σύμπαν και να τρελαθούμε εμείς εδώ κάτω; Οπότε ξαφνικά μας αρέσουν τα ακριβά τα πράγματα, η μεγάλη η ζωή, τα γούστα που κοστίζουν, τα χρυσά, τα διαμάντια, τα ρουμπίνια, οτιδήποτε λαμπυρίζει στο φουλ! Και εντάξει αν υπάρχει το χρηματοκιβώτιο του Σκρουτζ, αλλά αν δεν υπάρχει, το νου σας, γιατί όλα εδώ πληρώνονται! Ο καθένας ας φτάσει μέχρι εκεί που του επιτρέπεται. Σωστά;

Βέβαια η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια, φέρνει δωράκια. Μια αύξηση, ένα μπόνους, μια νέα καλύτερη δουλειά! Για αυτό, δεν έχει είναι Αύγουστος! Έχει πως είναι μια περίοδος που κρύβει ευκαιρίες μαγικές, για τους ψαγμένους της παρέας.

Ερώτηση..
Θα ερωτευτούμε Αφροδίτη μου.. ή θα καρβουνιάσει η ψυχή μας;;;
Η απάντησή της;;;
Να ρωτήσω τον Κρόνο.. που μας τη φυλά, στα τέλη του Αυγούστου. Άμα ο Κρόνος θέλει.. όλα θα γίνουν .. άμα δε θέλει.. ούτε καν!

φιλάκια..


Κριός
Η Αφροδίτη μέχρι και τις 10/08 είναι στο ζώδιο του Καρκίνου, δηλαδή προτεραιότητα έχει η οικογένεια. Βρίσκεστε σε πολύ καλοκαιρινή διάθεση, ως δια μαγείας λύνεται και το θέμα των διακοπών, όλοι είναι ευχαριστημένοι. Συνεπώς και εν ολίγοις τις ημέρες του Αυγούστου, θα έχετε μπόλικο χρόνο στη διάθεσή σας, για να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας ή γενικότερα τα ερωτικά σας τα ζητήματα. Φλογερή η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, από τις 11/08 μέχρι και τα τέλη του μήνα, θα ρέει το πάθος άφθονο! Ξυπνά ο αιώνιος κυνηγός που κρύβετε μέσα σας, πολλά τα τυχερά ακόμα και για τους ελεύθερους της παρέας! Δεν έχει αγάπες και λουλούδια, αλλά πιο wild συναισθήματα, ο Δίας τέτοια θέλει καλοκαιριάτικο! Όσο καλά και αν περνάτε, το νου σας στο χρήμα, γιατί κρίμα είναι πάνω στα ντουζένια, να ξεμείνετε!

Ταύρος
Δράκους φαντάζεστε με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Μέχρι και τις 10/08 ελπίζετε να φανεί ο Ιππότης πάνω στο λευκό το άλογο, να θυμίσω πως οι προσδοκίες πληγώνουν, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Η καρδιά σας κατακόκκινη και χτυπά δυνατά για ένα πρόσωπο, που ίσως μόνο στα όνειρα να υπάρχει, αλλά τι να κάνουμε; Πού και πού χρειάζεται και το παραμύθι. Η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια, σας στέλνει λίγο αδιάβαστους. Σας ταξιδεύει στο παρελθόν, σε όμορφες στιγμές, σε φίλους πολύ καλούς, μήπως και σε παλιές αγάπες; Φαντάζομαι έχει να πέσει πολύ συγκίνηση, ίσως να κυλήσει και ένα δάκρυ, οι ευαισθησίες σας στα κόκκινα. Το φινάλε του Αυγούστου, η Αφροδίτη παρέα με τον Κρόνο, σας δείχνουν πως πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξετε κάποιο μονοπάτι. Βαλιτσούλα βλέπω!

Δίδυμος
Ένα καλό shopping therapy θα το χρειαστείτε τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, αυτό είναι το δωράκι της Αφροδίτης από τον Καρκίνο. Έτσι λέει το αντίο της, το θέμα είναι θα πέσετε στην παγίδα μέσα ή όχι; Μη ξεμυαλιστείτε και ξαφνικά δεν έχετε λεφτά για διακοπές. Βάλτε όρια, κάντε καλό κουμάντο. Και που λέτε η Αφροδίτη φτάνει στα Λιοντάρια στις 11/08! Το σύμπαν σας ανάβει φωτιές, μια νέα γνωριμία; Μια νέα επαγγελματική πρόταση; Ξεσηκώνεστε για άλλα πράγματα και φταίει ο Δίας για αυτό. Συνεπώς ζαβολιές μυρίζομαι και άτακτες σκέψεις. Κάτι σας βρίσκει τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου και ενώ περνάτε super, γκρινιάζετε! Το συναίσθημα του ανικανοποίητου γίνεται πολύ έντονο και αν συμβαίνει άνευ λόγου και αιτίας, τότε μπορεί να προκύψει και καταστροφικό. Ποιος σκέφτεται να χωρίσει;;;

Καρκίνος
Οι τελευταίες ημέρες τις Αφροδίτης στο ζώδιό σας, είναι ολίγον παράξενες! Μεταμορφώνεται σε πυροσβέστη και σβήνει τις φωτιές της ψυχής σας. Έντονα τα συναισθήματά σας, υπερβολικά, από τη μια μοιράζετε πολύ αγάπη, από την άλλη γίνεστε τέρμα καταπιεστικοί, κυρίως όταν δε λαμβάνετε το ίδιο πίσω! Φλερτάρετε επίμονα το πρόσωπο που σας αρέσει, αλλά αν δεν είναι αμοιβαίο, ωχ και πάλι ωχ! Από τις 11/08 και μετά, η Αφροδίτη στα Λιοντάρια, φέρνει το χρήμα! Ανοίγουν οι ουρανοί ένα πράγμα και ξαφνικά, κάνετε κάτι συναλλαγές, πουλάτε κάτι οικόπεδα, ακόμα μπορεί να δώσετε και τα χέρια για μια νέα δουλειά με περισσότερα λεφτά! Το χρήμα έρχεται ντουγρού κατά πάνω σας! Εννοείται πως κάποιος θα ζηλέψει, θα προσπαθήσει να σας το κάνει δύσκολο, κρατήστε τη χαρά για πάρτη σας!

Λέων
Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο μέχρι και τις 10/08 φέρνει μπελάδες στη δουλειά και σε θέματα ερωτικά! Ίσως να μη σας δίνουν την άδεια που θέλετε, γεγονός που σας εξοργίζει και μπορεί από τα νεύρα σας να τα τινάξετε όλα στον αέρα! Μέρες που μπορεί να συναντήσετε τυχαία, έναν παλιό σας έρωτα και να χτυπήσει η καρδούλα σας μυστήρια! Με το που πατάει η Αφροδίτη το πόδι της στο ζώδιό σας, μη πω πως έχετε έτοιμη τη βαλιτσούλα για να αριβάρετε σε άλλη γη και άλλα μέρη! Τυχεροί οι ελεύθεροι της παρέας, το σύμπαν σας επιτρέπει να φλερτάρετε με όσες ψυχές επιθυμείτε, να κάνετε τις ζαβολιές σας, τις αταξίες σας και να περάσετε πολύ super! Καλή διάθεση να έχετε και θα τους τραβήξετε σα να έχετε το μέλι! Βέβαια, όσο ο μήνας φτάνει στο τέλος του, αλλάζει το σκηνικό, τα όνειρα κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους!

Παρθένος
Οι τελευταίες ημέρες της Αφροδίτης στον Καρκίνο σας κάνουν πολύ φιλικούς, καλοπροαίρετους, έχετε τη διάθεση να πάτε βόλτες, να επικοινωνήσετε χαρωπά, να ξεκουραστείτε, να ξεφύγετε από τα γνωστά! Μέσα από παρέες, υπάρχει μια μαγική περίπτωση να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας! Από τις 11/08 η Αφροδίτη στα Λιοντάρια σας ξεσηκώνει για ακόμα πιο πολλές εξορμήσεις! Προτιμάτε εκείνους που έχουν τα φόντα να σταθούν στα πόδια τους, φίλους που έχουν ένα εξοχικό, αποζητάτε έντονα λίγη αγάπη, φροντίδα και θαλπωρή, γιατί όπως εσείς σκορπίζεστε και χαρίζεστε για τον έναν και τον άλλον, έτσι θέλετε να κάνουν και εκείνοι για εσάς. Να επιμένετε στα αμοιβαία και όχι στα μονόπλευρα για να είστε χαρούμενοι. Βέβαια, αλλιώς τα φαντάζεστε και αλλιώς είναι, οπότε στο φινάλε του μήνα, λέτε πολλά αντίο!

Ζυγός
Βιώνετε τον ανταγωνισμό στο πετσί σας, μέρες που είναι και φταίει η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε αυτό! Θέλετε να έχετε τον τελευταίο λόγο στα πάντα όλα, κάτι το οποίο δεν υφίσταται, οπότε οι εντάσεις και τα λόγια που στάζουν φαρμάκι μέσα στο πρόγραμμα! Από τις 11/08 και μετά η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, σας αλλάζει τη διάθεση, γίνεται σαφώς πιο ανέμελη και πιο καλοκαιρινή, αυτό όμως που πραγματικά επιθυμείτε είναι να ξεσκάσετε και να ξεδώσετε και να κάνετε όλες τις ζαβολιές του κόσμου, μαζεμένες! Και κάπως έτσι προκύπτουν εκείνες οι ερωτικές περιπέτειες που μένουν αξέχαστες όσα χρόνια και αν περάσουν. Το νου σας, γιατί από αλλού το περιμένετε και από αλλού θα σας έρθει! Αποφύγετε να δανείσετε λεφτά, ούτε να τα σπαταλήσετε στο βωμό μιας φιλίας, γιατί ένας τσακωμός έρχεται!

Σκορπιός
Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στον Καρκίνο, άλλο τόσο εσείς είστε μέσα στην γκρίνια και στη μουρμούρα. Ο εγωισμός σας έχει χτυπήσει ταβάνι, συνεπώς πρέπει όλα να γίνονται έτσι όπως θέλετε εσείς και τη στιγμή που το επιθυμείτε! Από τη μια είστε γατούλες και από την άλλη αγριόγατες! Από τις 11/08 και μετά η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια γίνεται πιο γκλάμουρους, πιο εκθαμβωτική, συνεπώς ντύνεστε πιο ωραία, κυκλοφορείτε στα καλύτερα μαγαζιά, επιδιώκετε την ποιότητα στα πάντα όλα, να θυμίσω πως κάτι τέτοιο κοστίζει. Επίσης ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, όμως για το φετινό καλοκαίρι, θα το πείτε το χαλάλι και όπου σας βγάλει! Στα τέλη του μήνα, αρκετοί θα χρειαστεί να επιστρέψετε νωρίτερα στη βάση σας, ένα νέο project; Μια νέα δουλειά; Διακοπές τέλος και απότομα. Να κρατάτε μικρό καλάθι! Το νου σας!

Τοξότης
Το τέλος της Αφροδίτης από τον Καρκίνο είναι μια απότομη προσγείωση προς την πραγματικότητα! Μέχρι και τις 10/08 πέφτουν οι μάσκες και διαπιστώνετε πως καλύτερα να συναναστρέφεστε με απλούς ανθρώπους, παρά με εκείνους που τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Έρωτες, μεγάλους και τρανούς φέρνει η Αφροδίτη από τον Λέοντα, Αυγουστιάτικο, οπότε όπως λέει και το τραγούδι, «έτσι ξαφνικά.. όπως μπήκες στη ζωή μου..» να το ζήσετε και αυτό και να χάσετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Μια φλογερή σχέση είναι στο πρόγραμμα, οπότε ας αφήσουμε το σύμπαν να κάνει την έκπληξή του! Αταξίες και ένοχα μυστικά, κυρίως για το φινάλε του Αυγούστου, οπότε η επιλογή σίγουρα είναι δική σας. Ή γεύεστε τον απαγορευμένο καρπό, ή τον ονειρεύεστε και μένει απωθημένο! Ο Κρόνος σας λέει end of summer!

Αιγόκερως
Διχασμένη η Αφροδίτη τις τελευταίες της ημέρες από το ζώδιο του Καρκίνου. Από τη μια σας ανάβει φωτιές, από την άλλη σας τις σβήνει. Συνεπώς μέχρι και τις 10/08, κάπως αλλοπρόσαλλη η συμπεριφορά σας, θέλετε αγάπες και λουλούδια, αλλά όποτε σας κάνει κέφι. Και άμα δε σας κάνουν το χατίρι, κάνετε κόνξες σε στιγμές που δεν πρέπει! Το νου σας, μη φτάσετε στα άκρα, σε θέματα ερωτικά, γιατί πολλά ξαφνικά μπορούν να συμβούν και να κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Η Αφροδίτη από τον Λέοντα είναι συναρπαστική μπορώ να ειπώ, μιας που σας γεμίζει το πορτοφόλι με χρήματα! Ένα μπόνους; Μια αύξηση; Ένα δώρο από κάποιον που σας αγαπά; Οτιδήποτε και αν λάβετε, μέχρι και τα τέλη του Αυγούστου, κρατήστε το μυστικό, γιατί αρκετοί θα θελήσουν να σας βοηθήσουν να σπαταλήσετε το κομπόδεμά σας!

Υδροχόος
Φωτιές σας ανάβει η Αφροδίτη από τον Καρκίνο λίγο πριν αλλάξει ζώδιο, σε θέματα σχέσεων κάθε τύπου! Ερωτικά φέρνει διάφορες υπάρξεις μέσα στη ζωή σας, σας φλερτάρουν, αρέσετε, επιβεβαιώνεστε σε κάθε περίπτωση! Να όμως που ξαφνικά η καρδούλα σας θα χτυπήσει για κάποιο πρόσωπο που μια φορά και έναν καιρό, υπήρχε μεγάλη αγάπη εκεί δα πέρα! Και το «κακό» συνεχίζεται με την Αφροδίτη στα Λιοντάρια! Πέφτετε με τα μούτρα, μέσα σε μια αγκαλιά, έχετε μια απίστευτη επιθυμία να αγαπηθείτε και να αγαπήσετε, οπότε καλή επιτυχία! Το ζητούμενο είναι να είναι αληθινό αυτό που νιώθετε και όχι εγωιστικό! Για αυτό και προς τα τέλη του Αυγούστου, η Αφροδίτη θα τεστάρει τα συναισθήματά σας, με διάφορα παλαβά που θα προκύψουν! Ο Κρόνος από τη μια βαστά μια σχέση ζωής και από την άλλη ένα μοναχικό μονοπάτι. Διαλέξτε και πάρτε..

Ιχθύες
Καλό είναι μέχρι και τις 10/08 να είστε μετρημένοι γενικότερα, γιατί η Αφροδίτη όσα μαγικά και αν κάμει, το σύμπαν σας σπρώχνει στο να μπλέξετε σε περιπέτειες πολύ παράξενες. Υπάρχει πάθος στη σχέση σας, γλυκόλογα, φιλιά, χάδια, αμέτρητες αγκαλιές, όμως εκεί που είναι όλα μέλι γάλα, τσουπ, αστράφτει το ματάκι σας και δε το θέλουμε αυτό! Η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια σας ξεμυαλίζει, σας κάνει να τα βλέπετε όλα φανταστικά και ονειροπαρμένα και ξαφνικά να βρείτε μια ύπαρξη άκρως συναρπαστική, γοητευτική και σέξι και να τα κάνετε μπάχαλο, αν δεν ανήκετε στους ελεύθερους της παρέας. Προς τα τέλη του Αυγούστου η Αφροδίτη σας υπερφορτώνει συναισθηματικά και ξεσπάτε ίσως και άνευ λόγου και αιτίας. Τελικά μάθαμε τι φταίει; Δε ξεχνάτε εύκολα, αλλά μήπως να ξεχάσετε..;;;

magicfariel

Φωτογραφία από efes από το Pixabay