Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Τα Ζώδια της Κυριακής, 01/07/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά & καλό μήνα! Ιούλιος, καλοκαιράκι, βραδινό μπανάκι, να σου και οι πρώτοι έρωτες.. Αν και
υπάρχει ένταση στο σύμπαν, θα τη προσπεράσω, γιατί είναι Κυριακή σήμερα, τα ρολά κατεβασμένα και σε όποιον αρέσει. Από αύριο ας συμβεί το οτιδήποτε! Σωστά;;;

Να σας μιλήσω λίγο για τον Έρωτα που τόσο μου αρέσει; Πόσο λατρεύω την αίσθησή του; Υπάρχει πιο ωραίο από δυο κλεφτές πονηρές ματιές; Εκείνο το χαμόγελο που βγαίνει κατευθείαν από τη ψυχή, το αυθόρμητο, πόσο αξεπέραστο είναι;; Να αυτά μας κάνει ο Έρωτας.. Μας βρίσκει στον ύπνο, σε μια στιγμή αδυναμίας, μπορεί ακόμα και μέσα στα σκοτάδια μας και τσουπ το φως, το ουράνιο τόξο, οι πεταλουδίτσες!
Αυτό που με εντυπωσιάζει και με ενθουσιάζει είναι πως ναι μεν είμαι μεγάλο κορίτσι πια, έμπειρο πολύ, αλλά κάθε φορά που ερωτεύομαι.. νιώθω σα να είναι η πρώτη φορά! Φλερτ το πιο συναρπαστικό παιχνίδι από όλα.. Το σώμα φλερτάρει, το μυαλό επίσης, τα μάτια εκδηλώνονται, τα χείλη τρέμουν.. Η φωνή δε βγαίνει..! Έρωτας.. έρχεται εκεί που δε το περιμένεις.. και ξαφνικά ετών 15!!!! Μια πιπίλα για το κορίτσι.. παρακαλώ πολύ!

Έρωτα, έρωτα τι μου χεις κάνει;;; Παλιό τραγουδάκι με νόημα..

αντίο..

Κριός
Ωραία ημέρα για να την αφιερώσετε στην οικογένειά σας ή στο σύντροφό σας αν υπάρχει! Όσο πιο όμορφα περάσετε σήμερα, άλλο τόσο θα μπορέσετε να προσπεράσετε τις τρικλοποδιές του σύμπαντος, που δόξα να έχει είναι αμέτρητες και σκοπεύουν να εμφανιστούν τις πρώτες μέρες του Ιούλη! Βγείτε έξω με φίλους για φαγητό, ή φτιάξτε λιχουδιές στο σπίτι και δημιουργήστε ανέμελες και χαμογελαστές στιγμές! Μουτράκια από αύριο!

Ταύρος
Μπορεί ο Άρης να σας έχει κάπως στη τσίτα, όμως Κυριακή σήμερα, ο ήλιος λάμπει εκεί ψηλά, ευκαιρία να λάμψετε και εσείς! Ότι και αν σας πουν, ή αν ακούσετε, μη δώσετε και τόση σημασία, κάρβουνο φτάνει η είδηση στα αυτιά σας, λουλούδια εσείς ως ανταπόδοση! Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, είναι η τέλεια τακτική για να μπλοκάρετε κάθε αρνητική ενέργεια και να τη μετατρέψετε σε χαρωπή! Μοιράστε αγάπη σε όσους την αξίζουν!

Δίδυμος
Δεν έχει νόημα να βρίσκεστε σε έξαλλη κατάσταση επειδή το ταμείο είναι μείον! Φταίτε για αυτό, συνεπώς το να γυρεύετε τις ευθύνες σε άλλους είναι ολίγον τραγικό! Μπορεί να είναι Κυριακή, εσείς ένα άγχος με τα λεφτά το έχετε, τα μετράτε και τα ξανά μετράτε και ενώ γνωρίζετε πως πρέπει να κάνετε καλό κουμάντο, αγχώνεστε, γιατί πόσο πια;;; Ζητήστε ξεκάθαρες απαντήσεις από εκείνους που κρατούν το μέλλον σας στα χέρια τους! Θα γίνει η δουλειά; Ναι ή Όχι;;;

Καρκίνος
Μια από τις πιο όμορφες μέρες μόλις σας ξημέρωσε! Σα να έφυγε το κακό το μάτι από πάνω σας! Χαμογελάστε, αγκαλιάστε το σύντροφό σας σφιχτά, πείτε το σ’αγαπώ και όλα θα πάνε μια χαρά! Διώξτε μακριά τις κακές τις σκέψεις, ότι έγινε-έγινε, μια νέα εποχή ξεκινά για εσάς, πολύ πιο ευχάριστη, αρκεί να ξεπεράσετε κάποιες μικρές ψυχαναγκαστικές λεπτομέρειες. Ελάτε τώρα μεταξύ μας.. έτσι είναι! Ντυθείτε ωραία και εντυπωσιάστε τους πάντες!

Λέων
Κάτι σας έχει βρει εσάς και δε λέει να σας αφήσει με τίποτα! Η διαίσθησή σας δε πέφτει ποτέ έξω, για αυτό και εσείς θα επιμείνετε μέχρι να μάθετε την αλήθεια! Είστε σίγουροι για αυτό; Καλά θα κάνετε σήμερα να αφήσετε να το πάρει το ποτάμι, αλλιώς να ξέρετε πως πάλι εντάσεις θα προκύψουν και πάλι θα χαλάσει η διάθεσή σας και ποιος έχει όρεξη για μουτράκια Κυριακάτικο; Υπάρχει και το αύριο, άλλωστε το σύμπαν σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις!

Παρθένος
Για ακόμα μια φορά τα βάζετε με τα φιλαράκια σας, αφού νιώθετε πως κανείς δε σας καταλαβαίνει, πως δε σας κάνουν τα χατίρια και πως συνέχεια εσείς προσφέρετε διάφορα, είτε έχετε όρεξη, είτε όχι! Κάπου φταίτε, αφού οι σχέσεις που κάνετε είναι συνήθως μέσα από χώρους που κινείστε, είστε και ανταγωνιστικοί, πρέπει να είστε οι καλύτεροι, συνεπώς, το παιχνίδι σας μπορεί να είναι και λίγο άνισο. Μήπως να ακούσετε το τι θέλουν να σας πουν;

Ζυγός
Επιβάλλεται σήμερα να φορέσετε το μαγιό σας και να την αράξετε όλη την ημέρα στη παραλία σα τα μικρά τα παιδιά! Μη ξεκινήσετε τις απόψεις τύπου να πάτε πιο εκεί, να ανακαλύψετε κάτι νέο, αφήστε τις περιπέτειες για μια άλλη φορά! Γεμίστε τις μπαταρίες σας, γιατί όσο εσείς ονειρεύεστε καλοκαιρινές διακοπές, άλλο τόσο το σύμπαν θα σας στρώσει στη δουλειά! Τουλάχιστον ας έχετε πάρει μια μικρή γεύση! Καπέλο και ομπρέλα sos!

Σκορπιός
Ωραία μέρα για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους! Αρκετά σας ζάλισαν με τα δικά τους, πρέπει να κοιτάξετε και τα δικά σας, που σημαίνει πως τώρα έχει καλοκαιρινές διακοπές! Μπορεί να μην έχετε κανονίσει κάτι ακόμα, αλλά να ξέρετε πως μέσα σε δευτερόλεπτα θα φτιάξετε βαλίτσα και δρόμο! Έρχεται το γεγονός, όμως πρώτα να ετοιμάσετε το έδαφος, μη σας ψάχνουν και σας δούμε στις ειδήσεις! Να θέσετε τα όριά σας εκ νέου και γεια χαραντάν!

Τοξότης
Κάτι σας έχει βρει εσάς και δε λέει να σας αφήσει με τίποτα! Οικονομικά τα βάσανά σας, μπορεί σήμερα ας πούμε να μην έχετε ούτε για τσίχλες! Το σύμπαν έχει φροντίσει με κάθε τρόπο να σας δείξει το πόσο σπάταλοι είστε, πως κάνετε κάκιστη διαχείριση και πως χρειάζεστε βοήθεια. Εσείς αρνείστε πως συμβαίνει αυτό και ξαφνικά χρωστάτε και της Μιχαλούς! Καλά πάρτε τα βουνά και τα λαγκάδια σήμερα και απολαύστε το καθαρό αέρα και τη φύση!

Αιγόκερως
Αν και ωραία μέρα σήμερα, καλύτερα να μείνετε στο σπιτάκι σας και να αποφύγετε τις σπατάλες, τύπου βόλτες, ακριβά εστιατόρια και τα σχετικά! Όχι τίποτα άλλο θα γκρινιάζετε μετά και θα χαλάσετε το κέφι του συντρόφου σας ή των δικών σας των ανθρώπων. Ιδανική Κυριακή για ρομαντζάδες, αγάπες και λουλούδια, για αυτό βγάλτε την στο κρεβάτι, στη βεράντα, στο γκαζόν, παρέα με τον έρωτά σας και απολαύστε τη κάθε στιγμή. Τσάμπα είναι χαχα!

Υδροχόος
Μέσα στη γκρίνια θα είστε σήμερα και τη παράνοια! Ποιος σας ακούει δε ξέρω, βρήκατε και εσείς τη μέρα να αποτρελαθείτε, να όμως που ο Άρης παίζει με τα νεύρα σας και εσείς τσιμπάτε κανονικά! Μπορείτε να είστε ζεν ή δε γίνεται αυτό με τίποτα; Σας πιάνουν τα ψυχοσωματικά σας, να πάτε στο γιατρό από αύριο! Ίσως οι επαγγελματικές σας ανησυχίες να βγαίνουν αληθινές και αυτό προφανώς δε μπορείτε να το αντέξετε! Ψυχραιμία..

Ιχθύς
Φτου φτου μη σας ματιάσω, προλάβατε να κάνετε και tropical χρώμα, πότε προλάβατε καλέ;;; Όμορφοι, λαμπεροί, ήρεμοι και φουλ στις ευαισθησίες, θα αποζητήσετε ερωτικές και πολύ ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σας και επιτέλους, θα χαμογελάσει και αυτό λιγουλάκι. Πετάξτε το ψυχοβγάλτη στα σκουπίδια, οι ελεύθεροι και ωραίοι, βγείτε έξω να σας δουν να σας χαρούν.. χαμογελάστε λίγο παραπάνω.. τσουπ εφτασε και το μαναράκι. Τι περιμένετε;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos