Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 06/07/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε Παρασκευή, πω πω ευτυχία!!!! Ναι μεν πέρασε η εβδομάδα νερό, όμως
παρέα με τη ζέστη, μου φάνηκε αιώνας! Προτείνω σιγά-σιγά να κλείνουμε τους διακόπτες, βέβαια μέχρι να φτάσει απόγευμα, έχουμε μέλλον, όμως θα έρθει η ονειρεμένη η στιγμή και μετά;;;
Έχει φλερτ, κρυφά ραντεβουδάκια, ματιές πονηρές και πολύ γλυκές, να σου ήρθε και το φιλάκι.. Αγωνιώ σα μικρό παιδί.. όμως ζω για κάτι τέτοια! Είμαι παιδί της Αφροδίτης.. δε μπορώ να αντισταθώ!

Τι μέρα είναι σήμερα αστρολογικά; Ολίγον γιούχου! Όμως και οι προηγούμενες κάπως έτσι ήταν και επιβιώσαμε, λέω! Μια κρύο και μια ζέστη, τα πιάσαμε τα λεφτά μας, ας τα κρατήσουμε σφιχτά μπας και συμβεί κανένα θαύμα! Τι λέει; Θα πάμε διακοπές;;; Θα βουτήξουμε στα καταγάλανα νερά; Ένα mojito παρακαλώ πολύ και γρήγορα! Χαχα!

φιλάκια..


Κριός
Μια έλλειψη συγκέντρωσης θα την έχετε, συνεπώς προσοχή στο τιμόνι, γιατί συνήθως όλα τα κουλά συμβαίνουν Παρασκευή και άντε μετά να βγάλετε άκρη! Ιδανική ημέρα για να τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα και σε όποιον αρέσει! Αν έχετε δίκιο, μη ψάξετε για να το βρείτε, μια ματιά, δυο λέξεις, είναι αρκετά για να βάλετε κάποιον στη θέση του! Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται!

Ταύρος
Δε πιστεύω σήμερα να τρέξετε σε δημόσιες υπηρεσίες και τα σχετικά; Αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για να ανεβάσετε πίεση, αφήστε από βδομάδα τέτοια ζητήματα! Οικογενειακά θέματα ίσως και να έχουν προκύψει έτσι ξαφνικά, να βρίσκεστε σε μια υπερένταση και καθόλου κέφια! Όχι στις αγριοφωνάρες, δε βγάζουν κάπου, ναι στο διάλογο και στα λόγια που στάζουν φαρμάκι!

Δίδυμος
Αν κάτι δε σας αρέσει πρέπει να το πείτε και να το δείξετε φυσικά! Οι μέρες αυτές είναι πολύ σημαντικές, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα, που σημαίνει πως θα έχετε την ευκαιρία κάτι να επιλέξετε και κάτι να κάνετε πάσα κάπου αλλού! Μη βαριέστε, γιατί μετά θα γκρινιάζετε πως πέρασε το τρένο και δεν ανεβήκατε ποτέ επάνω! Κάντε νέα πλάνα και ξανά από την αρχή!

Καρκίνος
Σας βλέπω έχετε βγάλει το τεφτέρι και κάνετε λογαριασμούς, τι ήρθε, τι θα φύγει, τι θα απομείνει και τα σχετικά! Καλό αυτό από τη μια, από την άλλη μια ψυχασθένεια τη νιώθετε, γιατί έχετε στόχο και πρέπει να τον πετύχετε! Λέγεται διακοπές και το μετά! Ιδανικές ημέρες για νέες επαγγελματικές συμφωνίες! Για αυτό συγκεντρωθείτε, δουλέψτε λίγο παραπάνω, το πορτοφόλι πρέπει να γεμίσει με χρήμα!

Λέων
Το μυαλό σας είναι στις διακοπές καιρό τώρα, να φτάσει η στιγμή και τίποτα άλλο στο κόσμο όλον! Καλά μη τρελαίνεστε, γιατί πάνω στον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σας, τα κάνετε μαντάρα και μετά γκρινιάζετε! Μη λέτε σε κανέναν τίποτα! Ούτε πού θα πάτε, ούτε με ποιον, ούτε το γιατί! Να φτάσετε πρώτα στο προορισμό σας, να είστε σίγουροι και μετά κάντε το βούκινο!

Παρθένος
Είστε ιδιαίτερη περίπτωση εσείς, στο μυαλό σας είναι το πώς θα βρείτε μια νέα δουλειά, πολύ καλύτερη από αυτή που ήδη έχετε! Ναι μεν να δώσετε τα χέρια, αλλά πριν το κάνετε αυτό, μια έρευνα δε θα ήταν άσχημη ιδέα! Το σύμπαν ανάβει το πράσινο το φως, όμως φέρνει και λαμόγια στο δρόμο σας, έτοιμα να σας εξαπατήσουν! Μη δώσετε τα χέρια ακόμα, think about it!

Ζυγός
Παίζει να έχετε τσακωθείτε με τα φιλαράκια σας, ή να συμβεί κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα, για αυτό φρόνιμα! Εντάξει δε γίνεται συνέχεια να σας λένε λόγια που σας αρέσουν. Η αλήθεια πολλές φορές πληγώνει και απογοητεύει, αλλά είναι ανεκτίμητη να θυμίσω! Σήμερα καλά θα κάνετε να εξαφανιστείτε από παντού, να ηρεμήσει το κεφάλι σας και να ξεκουράσετε το σώμα σας!

Σκορπιός
Πολύ μπόσικοι είστε εσείς, απόλυτοι επίσης, σκληροί να προσθέσω, πω πω στάζει και φαρμάκι η γλώσσα σας, δε βλέπω να σας συμπαθήσουν και τόσο σήμερα! Ναι μεν έχετε γνώση και εμπειρία, όμως καλό είναι να δώσετε χρόνο στους ανθρώπους σας να εμπεδώσουν τα νέα δεδομένα! Φτιάξτε τη κατάσταση, μαζέψετε το πράγμα, κάντε ότι σας αρέσει, δίχως δράματα!

Τοξότης
Από τη μια θέλετε να κλείσετε ένα εισιτήριο για τη Κούβα ας πούμε και από την άλλη οι λογαριασμοί τρέχουν και πρέπει να τους τακτοποιήσετε, μπας και ηρεμήσει το κεφάλι σας! Αντίθετες απόψεις, καταστάσεις, να όμως που θα τη βρείτε την άκρη σας εσείς! Πάρτε το απόφαση πως θα είστε άφραγκοι ότι και αν αποφασίσετε, συνεπώς κάντε το κέφι σας και μη μας πολύ ζαλίζετε!

Αιγόκερως
Από τη μια θέλετε να τα κάνετε ρημαδιό, από την άλλη επιθυμείτε ηρεμία στις σχέσεις σας, αγάπες και λουλούδια! Καλοκαιριάτικα αποφύγετε να μοιράσετε το οικοπεδάκι, μη γίνεστε Σκρούτζ, αφήστε το χάρισμα αυτό για τα Χριστούγεννα! Πείτε αυτά που θέλετε, με όμορφο τρόπο και αφήστε και λίγο τους άλλους να μιλήσουν! Τα λεφτά σας και τα μάτια σας! Μην έχουμε απώλειες!

Υδροχόος
Βρείτε μια ξαπλώστρα, κάτω από έναν φοίνικα και αράξτε το κορμί σας! Κλείστε και το κινητό και κοιμηθείτε δίπλα στο κυματάκι της θάλασσας! Αν το κάνετε αυτό, θα καταφέρετε να μιλήσετε όμορφα με τους ανθρώπους σας, θα γίνετε κατανοητοί και θα αποφύγετε τις εντάσεις! Αν θελήσετε να λύσετε τα θέματά σας, ενώ βρίσκεστε σε υπερένταση, παίζει ακόμα και να χωρίσετε!

Ιχθύς
Καταρχήν να πάτε στο γιατρό να κοιταχτείτε για να είστε απολύτως σίγουροι πως δεν έχετε τίποτα το ανησυχητικό! Φαντάζεστε και διάφορα, μπορεί να βρίσκεστε ήδη στο νοσοκομείο και να μη το έχετε πάρει χαμπάρι! Φροντίστε την υγεία σας, για να έρθουν και όλα τα άλλα! Μη λέτε σε κανέναν τίποτα! Δουλέψτε τα θέματά σας στο αθόρυβο και δίχως πολλά-πολλά! Φτιάξτε μυστικούλια.. το έχετε!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos