Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Το Καλοκαίρι του Υδροχόου.. by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα ξωτικά μου! Υπήρχε περίπτωση να μην αναφερθώ, στο αγαπημένο μου ζώδιο;;; Δε γίνεται αυτό με τίποτα! Συνεπώς, προσδεθείτε στις θέσεις σας εσείς οι Υδροχόοι, γιατί
ότι έχω να σας πω, θα σας τα πω έξω από τα δόντια και ότι προκύψει!

Ο Ιούλιος αν και στη μέση του είναι ένας πολύ σκληροπυρηνικός μήνας για εσάς, αστρολογικά πάντα! Οι εκλείψεις που είναι δυο παρακαλώ πολύ και ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας, όχι απλά σας εξοργίζουν, όχι απλά σας βγάζουν από τα ρούχα σας, ειλικρινά μόνο καλοκαίρι δε θυμίζουν οι μέρες αυτές!
Καταρχήν χρειάζεστε ξεκούραση και όσο το λέτε, άλλο τόσο δε προκύπτουν στιγμές χαλάρωσης και τα νεύρα σας κρόσσια! Η δουλειά σας, είναι αυτή που σας βασανίζει, θέματα σχέσεων ως συνήθως, είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε όλα και φτου πάλι από την αρχή!
Όσοι βρίσκεστε σε σχέση λοιπόν, νιώθετε μεγάλη πίεση, αφού ποιος λογικός άνθρωπος, μπορεί να κατανοήσει το ψυχικό σας τον κόσμο;;; Άλλοι κάνουν πλάνα για ταξίδια με αεροπλάνα και εσείς βάζετε στόχους επαγγελματικούς!
Συνεπώς μέχρι να φτάσει ο Ιούλιος στο τέλος του, μπορεί ακόμα να πείτε ένα μεγάλο αντίο, ή να εξαφανιστείτε από προσώπου γης! Αγάπες και λουλούδια τέλος! Όχι μόνο ερωτικός δεν είναι ο μήνας, αντιθέτως σας δείχνει αν πρέπει μια σχέση να συνεχίσει ή όχι! Απόλυτα και ξεκάθαρα πράγματα!

Και το κακό συνεχίζεται μέσα στον Αύγουστο, σίγουρα θα νιώσετε πως το σύμπαν σας έχει βάλει στο μάτι, να που Άρης είναι αυτός, να θυμίσω πως θα ξεσκεπάσει οτιδήποτε έχετε ρίξει κάτι από το χαλάκι και ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί! Ανάδρομος Ερμής, το κερασάκι στη τούρτα, οι μέρες σας γεμάτες από παρεξηγήσεις, λόγια και εντάσεις! Χρυσά μου θα πρέπει να το πάρετε απόφαση πως αν κάποιες σχέσεις πρέπει να τελειώσουν, έφτασε ο καιρός να κόψετε κάθε επαφή, γιατί το ζητούμενο είναι να είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι! Είτε αυτό αφορά τα ερωτικά σας, είτε τα επαγγελματικά. Συνεπώς υπάρχει λόγος να ζορίζετε το πράγμα, καλοκαιριάτικο;;; Προς τα τέλη του Αυγούστου ο Άρης φεύγει για λίγο από το ζώδιό σας, ευτυχώς, όχι τίποτα άλλο μπας και ηρεμήσετε και δείτε τα πράγματα λίγο διαφορετικά! Ο επιμένων νικά, αυτό θα πρέπει να έχετε κατά νου και να μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του! Οι στόχοι επιβάλλεται να επιτευχθούν!

Αλλάζουν τα δεδομένα το Σεπτέμβρη, επιστρέφει και ο Άρης στο ζώδιό σας, όμως γνωρίζετε πολύ καλά ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σας! Κόβετε τις τοξικές τις σχέσεις με εκείνους που γνωρίζετε κατά βάθος πως σας διαβάλουν και πως κάνουν κακό στη ψυχική σας την ηρεμία! Η αλήθεια είναι πως μια νέα πρόταση, πολύ διαφορετική θα σας γίνει και θα αλλάξετε μονοπάτι, βρίσκετε μια εντελώς νέα κατεύθυνση! Αισιοδοξείτε ξανά, επανέρχεται το χαμόγελό σας, γιατί νιώθετε πως τελικά ότι συνέβη τους προηγούμενους μήνες, είχε την αιτία του! Ότι και να σας πουν, ότι και να σας κάνουν εσείς πέρα βρέχει, τις αποφάσεις σας τις έχετε πάρει και είστε έτοιμοι για μια μάχη πέρα κάθε φαντασίας! Φροντίστε την υγεία σας, τη προσωπική σας τη ζωή, να υπάρχουν δίπλα σας άνθρωποι που σας αγαπούν και σας στηρίζουν και όχι εκείνοι που προσποιούνται αυτά! Επιτέλους βάλτε μυαλό!

Και ερωτώ.. για ακόμα μια φορά.. πού είναι ο έρωτας οεο;;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos