Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Τα Ζώδια της Κυριακής, 08/07/2018 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το ξέρω μεσημέριασε, αλλά είναι Κυριακή,
τα σύννεφα έχουν μαζευτεί στον ουρανό, το αεράκι είναι δροσερό και τα τζιτζίκια έχουν λαλήσει.. Ποιος μπορεί να ξυπνήσει για τα καλά, όταν το σύμπαν όλο εμπνέει ρομαντισμό και χαλαρότητα στο φουλ;;;
Γράφω, σκέφτομαι, ονειρεύομαι, θυμώνω, χαμογελώ, κάνω μια βόλτα μέσα στο σπίτι και ξανά γράφω.. Πάνω από 2 ώρες, πάει το ξωτικό, το χάνετε..




Η μέρα σήμερα αστρολογικά είναι πολύ φοβερή και τρομερή. Το Φως με το Σκοτάδι, η Αλήθεια με το Ψέμα, το Μίσος και η Αγάπη, όλα έρχονται σε μια απόλυτη αρμονία μεταξύ τους, φτιάχνουν τις ισορροπίες της ψυχής και του νου ξανά, μας γλυκαίνουν όμορφα, γιατί έτσι εσύ θα κάνεις πίσω, εγώ θα κάνω πίσω, θα ενωθούμε διαφορετικά.. θα γίνουμε ένα!

Ποσειδώνας είναι αυτός.. μοιράζει τη παραίσθηση, μας βλέπει και γελά..

φιλάκια..


Κριός
Μυστήρια η μέρα σας από ψυχολογικής άποψης! Ενώ κάνετε οικονομία για τις διακοπές, θα προτιμήσετε να πάτε μια μεγάλη βόλτα, σε ένα καλό εστιατόριο, σε ένα beach bar, προκειμένου να περάσετε όμορφα με το σύντροφό σας και την οικογένειά σας! Προκειμένου να μπείτε στο mood των διακοπών, θα πρέπει να κάνετε από τώρα τη προσπάθεια, να γλυκάνετε τις σχέσεις σας, να νιώσετε ακόμα πιο έντονα την επιθυμία της φυγής!

Ταύρος
Πολύ καλή μέρα για να μαζέψετε τους φίλους σας στο σπίτι, ή να πάτε κάπου έξω, να μιλήσετε, να πείτε το πόνο σας και να ακούσετε οτιδήποτε έχουν να σας πουν! Σημασία δεν έχει αν θα σας αρέσουν τα λόγια τους, ο σκοπός είναι να τα βγάλετε από μέσα σας, να απελευθερωθείτε συναισθηματικά. Μπορείτε αν θέλετε, να ασχοληθείτε με τη κηπουρική, να αλλάξετε το ντεκόρ του σπιτιού σας ή να δημιουργήσετε κάτι που να σας ευχαριστεί!

Δίδυμος
Πιάστε το ταίρι σας αγκαζέ και κάντε πράγματα μαζί! Μια βόλτα στη παραλία, έτσι για το relax δε θα ήταν και άσχημη ιδέα, αφού έτσι θα καταφέρετε να βελτιώσετε τη σχέση σας. Φτιάξτε όμορφες, τρυφερές και ρομαντικές στιγμές, γιατί κατά βάθος αυτά μένουν στη ζωή! Αποφύγετε την οδήγηση, τις σκάλες, τα ψηλά τα παπούτσια, οτιδήποτε μπορεί να σας προκαλέσει ένα μικρό ατύχημα, γιατί λίγο η θάλασσα, λίγο η μουσική, λίγο και το αγόρι απέναντι.. να σου και το κουλό!

Καρκίνος
Ιδανική μέρα για να φτιάξετε βαλιτσούλα και δρόμο! Θέλετε να έχει διάρκεια ή όχι; Δικό σας το θέμα, πάντως ξεχάστε το σπίτι, γιατί αυτό δε φεύγει, είναι εκεί και σας περιμένει όπως και να έχει! Βέβαια, μια μούρλια μπορεί να σας πιάσει και ξαφνικά να αλλάξετε το ντεκόρ, δηλαδή να σηκώσετε το σπίτι στο πόδι, γιατί μια ανανέωση κυρίως οπτική τη χρειάζεστε! Δε πιστεύω να πάρετε άδεια από τη δουλειά σας και αντί να πλατσουρίζετε στις θάλασσες, να κάνετε το μάστορα;;;

Λέων
Χρυσά μου τι μέρα σας ξημέρωσε; Το σύμπαν λέει πως θα πάρετε λεφτά! Κυριακή είναι, συνεπώς μήπως να παίζατε κάποιο τυχερό παιχνίδι; Μη ξεμυαλίζεστε φυσικά, με μέτρο πάντα, αλλά γιατί όχι από τα λίγα να βγάλετε κάμποσα.. πολλά;;; Μπορεί ακόμα να σας χτυπήσει το κουδούνι μια ψυχή και να σας επιστρέψει κάτι δανεικά και αγύριστα και ξαφνικά να απογειωθείτε από τη χαρά σας! Μην αποφεύγετε κανέναν, γιατί δε ξέρετε οι προθέσεις ποιες μπορεί να είναι..

Παρθένος
Ωραία μέρα για να την αφιερώσετε στο σύντροφό σας! Φτιάξτε όμορφες ρομαντικές στιγμές, αγαπήστε, φλερτάρετε, χαμογελάστε, γιατί με αυτό τον τρόπο δίνετε ένα εντελώς διαφορετικό νόημα στη ζωή σας! Θέματα που σας είχαν απασχολήσει στο παρελθόν, ξαφνικά βρίσκουν τη λύση τους, φροντίζετε εσείς για αυτό, συνεπώς ας είστε κοντά στους ανθρώπους σας, ας είστε γλυκοί γεμάτοι από κατανόηση. Κερδισμένοι θα βγείτε και χαρούμενοι!

Ζυγός
Ή που θα το ρίξετε στις ρομαντζάδες, ή στην εργασιοθεραπεία! Και τα δυο μαζί χλωμό το βρίσκω, για αυτό επιλέξτε το πώς θέλετε να είναι η Κυριακή σας! Όπως και να έχει το πράγμα, βάλτε προτεραιότητες και ασχοληθείτε με τα πάντα όλα! Διαχωρίστε τις ώρες, τις στιγμές, τους ανθρώπους και κάντε οτιδήποτε ευχαριστεί εσάς! Όσο σκληροί και αν δείχνετε, έχετε ανάγκη από αγάπη και προδερμ και θα τα αποζητήσετε με τις μαλαγανιές σας!

Σκορπιός
Κάτι σας τρώει το σαράκι, έχετε ένα προαίσθημα και σπάνια να πέσετε έξω! Να το πω για ακόμα μια φορά, ακολουθήστε τη καρδιά σας, είναι η μόνη που σας λέει την αλήθεια και σας καθοδηγεί στο σωστό το μέρος! Δεν έχει κάποιο νόημα να κλειστείτε στο σπίτι μέρα που είναι, βγείτε έξω να σας δει ο κόσμος να σας χαρεί! Κάποιος μπορεί να σας ζητήσει τη βοήθειά σας. Να τη προσφέρετε μόνο αν αξίζει το κόπο! Τα μονόπλευρα τελειώσανε!

Τοξότης
Ιδανική ημέρα για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε! Σταματήστε να σκέφτεστε το ένα και το άλλο, γιατί τρελαίνεστε και προκαλείτε μια ένταση στο σύμπαν σας απίστευτη! Ότι είναι να γίνει, θα γίνει να είστε σίγουροι για αυτό! Να μείνετε στο σπίτι, να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας, την οικογένειά σας και να μοιραστείτε σκέψεις, συναισθήματα, ανησυχίες, σε χαλαρούς τόνους! Αγκαλιάστε τους γονείς σας, δώστε τους ένα φιλί! Το χρειάζονται!

Αιγόκερως
Σας βλέπω να μη σηκώνεστε από το κρεβάτι με τίποτα! Αγκαλίτσες και φιλάκια έχει το μενού, εύχομαι να υπάρχει σύντροφος, όχι τίποτα άλλο, μη σας πιάσουν και οι κακίες σας καλοκαιριάτικο. Να πείτε το Σ’αγαπώ, όπου χρειάζεται, να φτιάξετε όμορφη κατάσταση στο σπίτι και να απολαύσετε το μπουρίνι που φτάνει από στιγμή σε στιγμή! Φροντίστε να είστε με εκείνους που σας αγαπούν, που θέλουν να σας φροντίσουν με κάθε τρόπο!

Υδροχόος
Πετάει η ομάδα σήμερα, φουλ στη θετική ενέργεια και την αισιοδοξία! Καιρός ήταν, για αυτό φροντίστε όλο αυτό που νιώθετε, να το βγάλετε προς τα έξω, για να σας αγαπήσουν περισσότερο! Νέα επαγγελματικά σχέδια, οι στόχοι που βάλατε είναι εφικτοί, νέες ευκαιρίες! Τι άλλο θέλετε από τη ζωή σας;;; Να φρεσκάρετε λίγο τις απόψεις σας, να συνδυάσετε το παλιό με το καινούριο και να δείξετε το καλύτερο του εαυτού σας! Εκπλήξτε τους Υδροχοοίσια.. !

Ιχθύς
Να υποθέσω πως όλα τα κακά έφυγαν, πως κλειδώσατε καλά τη πόρτα και πετάξατε το κλειδί! Οτιδήποτε δε σας ταιριάζει, σας χαλάει τη διάθεση, το διώχνετε με κάθε τρόπο! Αντιδράει ο οργανισμός σας ένα πράγμα! Δείξτε το πόσο ρομαντικοί και ευαίσθητοι είστε, κάντε γλύκες στο ταίρι σας, αγαπήστε βρε κανέναν άλλον άνθρωπο.. χαχα! Ας έχει το μενού, βόλτες, φλερτ, πονηρά χαμόγελα και νέες γνωριμίες! Ακόμα και κάτω από τη βροχή!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos