Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 21/07/2018 by MagicF’Ariel!

Να πω καλημέρα ή καλησπέρα; Μέχρι να βγάλω ζωδιάκια μεσημέριασε! Τα πιάσαμε τα λεφτά μας, ξέρω-ξέρω! Η Σελήνη στο Σκορπιό,
με χάλασε απίστευτα, μου έχει μαυρίσει τη ψυχή και πολύ πεσμένα τα κέφια της Ταυρίνας, που απορώ ακόμα, τι στα κομμάτια είμαι;;; Λένε πως το παρελθόν επιστρέφει! Χαχα ας γελάσω!
Να τολμήσω να ρωτήσω το σύμπαν, με περιστέρι θα έρθει ή θα πέσει κάτι από τον ουρανό και θα συγκλονιστούμε;;; Καλά δεν είναι εκεί που βρίσκεται; Να μας πει, τι;;; Πόσο αποτύχαμε στον έρωτα, μια φορά και έναν καιρό; Κάτι που έχει χαλάσει, έχει ραγίσει το γυαλί, τι θα το μπαλώσουμε και μετά τι;;;
Ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Ούτε αυτός είναι ο σκοπός! Είμαστε αυτοί που είμαστε και σε όποιον αρέσουμε. Με κάποιους ταιριάζουμε και περνάμε καλά και με κάποιους απλά δε παίζει. Με το ζόρι δουλειά δε γίνεται. Σωστά;;;


Να όμως που ο έρωτας είναι η χειρότερη ίωση της ψυχής! Εκεί που τη φτιάχνει εκεί τη γονατίζει κιόλας. Κανένα φάρμακο δε γιατρεύει το πόνο της ψυχής.. Μόνο δυο μάτια, μια γλυκιά κουβέντα, μια αγκαλιά..

I give up!

φιλάκια..


Κριός
Ολίγον πεσμένα τα κέφια σας, όμως δε το βάζετε κάτω με τίποτα, δε σας αφήνουν κιόλας, να χαλαρώσετε! Μια μούρλια με το σπίτι σας μπορεί να σας έχει πιάσει, τύπου να μπουν όλα στη θέση τους πριν φύγετε για διακοπές, να όμως που αυτό είναι ένα φανταστικό σενάριο, ιδιαίτερα όταν υπάρχει κόσμος πολύς μέσα! Το δε βαριέσαι θα το πείτε, γιατί θα προτιμήσετε τις βόλτες με τα φιλαράκια, από εδώ και εκεί! Πείτε ναι στις προσκλήσεις που θα σας κάνουν!

Ταύρος
Από τη μια το πολύ τρέξιμο στη δουλειά, από την άλλη η Σελήνη στο Σκορπιό, η διάθεσή σας πεσμένη, ισοπεδωμένη, σκοτάδια παντού! Χρειάζεστε ύπνο πολύ, καλό φαγητό, ηρεμία τάξη και ασφάλεια, προκειμένου να πάρετε δυνάμεις για να κάνετε αυτά που σας αρέσουν. Μαζέψτε τους φίλους σας στο σπίτι, φτιάξτε λιχουδιές, βάλτε ωραία μουσικούλα και δείτε την αλλιώς. Βέβαια το σύμπαν σας επιφυλάσσει μια ευχάριστη ερωτική έκπληξη! Δε ξέρω σε ποιους Ταύρους αναφέρεται..!!!

Δίδυμος
Ίσως και να έχει μαλλιάσει η γλώσσα σας, να λέτε τα ίδια και τα ίδια στους ανθρώπους σας, προκειμένου να ξεμπλοκάρουν διάφορες υποθέσεις, μπας και ηρεμήσετε και εσείς και πάτε διακοπές, έστω για λίγες μερούλες! Βέβαια, μόλις πάρετε την ανάσα σας, θα σας τη κόψουν αφού όλο και κάποιος θα σας ζητήσει βοήθεια και επειδή όλα είναι δανεικά στη ζωή αυτήν, εσείς θα πρέπει να τη προσφέρετε δίχως να βγάλετε κιχ! Κλείστε τις εκκρεμότητες που έχετε!

Καρκίνος
Ο Ήλιος στο ζώδιό σας, φέρνει φως, αισιοδοξία και ζωντάνια! Νιώθετε πως ως δια μαγείας, λύνονται τα θέματά σας, όμως ξεχνάτε το πόσο έχετε παλέψει για αυτά! Να ντυθείτε ωραία, να βγείτε έξω να σας δουν, εντυπωσιάζετε με τη παρουσία σας, με το λόγο σας, μην αφήνετε τίποτα στη τύχη του, είτε αφορά τα ερωτικά σας, είτε τα επαγγελματικά! Μέρα που παίζει να σας συμβεί κάτι και να χαλάσει το κέφι σας, όμως δε θα πρέπει να δώσετε τόση πολύ σημασία!

Λέων
Μη μου πείτε πως ακόμα δεν έχετε ξεπεράσει το παρελθόν;;; Αυτό δε συμβαίνει εύκολα, όταν κάποια πράγματα έχουν συμβεί με άσχημο τρόπο! Αυτό όμως σας πηγαίνει πίσω και ότι προσπάθειες κάνατε πάνε στράφι! Από χθες κάτι σας έχει πιάσει, καλά θα κάνετε λοιπόν να συζητήσετε τις σκέψεις σας, τις ανησυχίες σας, να τα βγάλετε από μέσα και για να νιώσετε καλύτερα, αλλά και για να ακούσετε απόψεις πιο λογικές και λιγότερο συναισθηματικές!

Παρθένος
Μέρες που συναντάτε ανθρώπους από το παρελθόν, φιλαράκια που έχουν να σας θυμίσουν, πόσο γλυκιά ήταν η ζωή μια φορά και έναν καιρό! Η καλή σας η διάθεση επιστρέφει και ξαφνικά θα βρεθείτε να κανονίζετε πολλά και διάφορα, σας τα παλιό το καλό τον καιρό! Απολαύστε το Σάββατό σας, βγείτε έξω από το σπίτι, απολαύστε τις στιγμές έτσι όπως έρθουν και δε ξέρετε ποτέ, μπορεί να προκύψει και ένας έρωτας στα πολύ ξαφνικά!

Ζυγός
Μόνο τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα σας απασχολούν και έχω την εντύπωση πως την ευκαιρία θα σας τη δώσουν και εσείς θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε αναλόγως! Θα πρέπει να είστε πιστοί στις απόψεις σας και να έχετε ακράδαντα επιχειρήματα, όχι τίποτα άλλο για να πείσετε τους τριγύρω για να σας ανάψουν το πράσινο το φως! Ξεχάστε για λίγο τις διακοπές και τις ξάπλες, αυτά θα έρθουν αργότερα. Κοιτάξτε το συμφέρον σας και μόνο!

Σκορπιός
Η Σελήνη στο ζώδιό σας, άλλους τους ρίχνει στα πατώματα, εσάς όμως σας ανεβάζει ένα πράγμα! Ιδανικές ημέρες για ταξιδάκια αναψυχής, για συναντήσεις μυστήριες και άκρως ερωτικές! Μη γελάτε, γιατί μήπως έφτασε ο καιρός να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας και να σταματήσετε τη κλάψα;;; Σήμερα θα έχετε όρεξη να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Για αυτό είτε μονάχοι είτε με παρέα, κάντε τη τρέλα σας, δίχως τύψεις!

Τοξότης
Μη μου πείτε πως σήμερα σας ήρθε η μούρλια να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, γιατί μας δουλεύετε κανονικά! Και εντάξει αν έχετε web banking, αλλά αν όχι, να θυμίσω πως οι υπηρεσίες είναι κλειστές! Φτιάξτε μια μικρή βαλιτσούλα και δρόμο! Αράξτε το κορμί σας σε μια παραλία και κλείστε τους διακόπτες! Ναι να πάρετε κεφτεδάκια σε τάπερ από το σπίτι για οικονομία. Και τι έγινε; Έτσι δε σας μεγάλωσαν μια φορά και έναν καιρό;;;

Αιγόκερως
Ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοιες μέρες, όχι τίποτα άλλο για να βλέπετε πως ένας ή μια σύντροφος είναι απαραίτητοι στη ζωή σας! Όσοι έχετε λοιπόν ταίρι, δείξτε το καλύτερό σας εαυτό. Βγάλτε τις ευαισθησίες σας έξω στο φως να τις δούμε και εμείς, αγαπήστε περισσότερο, κάντε τις γατούλες και νιαουρίστε! Βέβαια, χαλιέστε και κάπου από αυτά που βλέπετε και ακούτε, συνεπώς ρίξτε λίγη στάχτη τριγύρω σας.. Οι μοναχικοί της παρέας, βγείτε για σεργιάνι..

Υδροχόος
Μέρες τώρα σας φωνάζω να προσέχετε την υγεία σας, να τρώτε καλά και να κοιμάστε καλά; Τι δε καταλαβαίνετε; Νομίζετε πως θα είστε για πάντα νέοι και στη τσίτα;;; Διάφορα κουλά έχουν συμβεί και τρέχετε να σώσετε τη κατάσταση. Σήμερα θα καταφέρετε να πείσετε τους συνομιλητές σας, να δώσετε τις εντολές σας και να επιβάλλετε τις ιδέες σας. Αυστηρούς σας βρίσκω, αλλά άλλος τρόπος δεν υπάρχει! Μη τρώτε ότι βρίσκετε μπροστά σας και όχι αλκοόλ.. !!! Φρούτα και νερό!

Ιχθύς
Φαντάζομαι πως ήδη φοράτε το μαγιό σας και ετοιμάζεστε να πλατσουρίσετε στις θάλασσες και τις πισίνες. Αυτό ήταν, έφτασε το καλοκαίρι για εσάς, είστε ολίγον ασυμμάζευτοι, μη σας κρατάμε, βουρ και δρόμο ή βουτιά;;; Τους στόχους σας τους πετύχατε, δε πρέπει να έχετε κανένα παράπονο, για αυτό, από εδώ και πέρα καλό είναι να αράξετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές, είτε με τους φίλους σας, είτε με την οικογένειά σας. Χαμογελάστε βρε!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos