Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 05/07/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και σα κομήτης, πάλι εδώ, είπα ο τολμών νικά.. για αυτό
ότι κόνξες και αν μου κάνει το σύμπαν, ως Ταυρίνα πεισματάρα, δε θα το βάλω κάτω με τίποτα!

Ο Δίας σήμερα έχει τα κέφια του και μοιράζει πολύ χαρά και ευτυχία στο κόσμο! Μοιράζει και λεφτά, αυτά τα κολασμένα χάρτινα πραγματάκια, που είναι η αιτία για όλα τα κακά του κόσμου! Να όμως που χρειάζονται τα ρημάδια για να μπορούμε να ζούμε όμορφα και αξιοπρεπώς!

Λένε πως το χρήμα, ο βήχας και ο έρωτας δε κρύβονται με τίποτα! Μεγάλη αλήθεια αυτό, συνεπώς μη δω κανέναν να προσποιηθεί το αντίθετο θα τον μαλώσω!

Έχεις χρήμα; Κλείσε εισιτήριο για τις Μπαχάμες!
Βήχεις; Πιες το σιροπάκι σου!
Είσαι ερωτευμένος;;; Δείξε το που να σε πάρει!!!!

Αν αποφεύγεις την αλήθεια.. προετοιμάσου.. Η κυρία μιζέρια σε γυρεύει.. και εγώ δε θα σε κάνω ποτέ παρέα!

φιλάκια..


Κριός
Μέρα μυστήρια, μια κρύο και μια ζέστη! Ίσως να σας δώσουν χρήματα, για να τα βάλετε στην άκρη για τις διακοπές! Θα χαρείτε πολύ αν συμβεί αυτό, σημαίνει πως οι αγώνες σας έπιασαν τόπο! Μιλήστε γλυκά και όμορφα και αποφύγετε τη κριτική και λόγια που πικάρουν! Όχι άλλες εντάσεις!

Ταύρος
Το μενού της ημέρας έχει εντάσεις και λογομαχίες! Κάποιοι θα σας τσιτώσουν και κάποιοι θα σταθούν δίπλα σας, το ζητούμενο είναι οι λύσεις που θα πέσουν στο τραπέζι! Βέβαια μια νεράιδα θα σας βοηθήσει ως δια μαγείας. Μέσα στην ατυχία σας ίσως να νιώσετε και πολύ τυχεροί!

Δίδυμος
Καταπληκτική μέρα για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Ναι μεν σας δυσκολεύουν μερικοί, όμως εσείς βρίσκετε τον τρόπο, να τους προσπεράσετε και να κάνετε το δικό σας! Να πεισμώσετε γιατί κάτι που σας ανήκει, δε μοιράζεται και η επιτυχία αφορά εσάς και μόνο! Παλέψτε το!

Καρκίνος
Μια από τις πιο τέλειες ημέρες του μήνα! Ανοίγουν οι ουρανοί ένα πράγμα και ότι επιθυμείτε πραγματοποιείται ως δια μαγείας! Λεφτά έρχονται ολοταχώς και κατά πάνω σας, συνεπώς ή δουλέψτε περισσότερο, ή ποντάρετε στο αγαπημένο σας νούμερο.. και δε ξέρετε ποτέ τι μπορεί να συμβεί!

Λέων
Αν έχετε κατά νου να κλείσετε ένα ερωτικό ραντεβουδάκι, να το κάνετε σήμερα! Και καλή διάθεση θα έχετε και θα μπορέσετε να γοητέψετε το μαναράκι! Κάτι που περιμένετε με μεγάλη αγωνία, επιτέλους έρχεται και απογειώνεστε από χαρά! Αφήστε το σύμπαν να σας εκπλήξει χαρωπά!

Παρθένος
Ιδανική ημέρα για να κλείστε τα εισιτήρια σας, για εκείνο το ταξιδάκι που λέγατε! Μη το σκέφτεστε καθόλου, προετοιμαστείτε για τις καλοκαιρινές σας τις διακοπές. Βέβαια, μη κάνετε το λάθος να το συζητήσετε από εδώ και εκεί, γιατί οι απόψεις που θα ακούσετε παίζει να σας εξοργίσουν κανονικά!

Ζυγός
Επιτέλους κάνετε αισιόδοξες σκέψεις για το μέλλον σας, κυρίως πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα. Τις μέρες αυτές, θα γεμίσει η τσέπη σας με χρήμα, ή οι συμφωνίες θα είναι τέτοιες που θα σας φέρουν το χρήμα και ω ναι την ανάσα σας θα τη πάρετε όπως και να έχει. Παλέψτε το με ήθος!

Σκορπιός
Ανοίγουν οι δρόμοι, μια νέα δουλειά τη βρίσκετε και χαμογελάτε ξανά! Μη λέτε σε κανέναν τίποτα, δε χρειάζεται να γνωρίζουν, γιατί το μάτι είναι κακό πράγμα! Μπορεί να βρείτε λεφτά στο δρόμο τυχαία, ή να σας δώσουν τίποτα χρωστούμενα και να ξετρελαθείτε από τη χαρά σας! Think positive!

Τοξότης
Κάποιος σας λυπήθηκε για ακόμα μια φορά και πάλι χρήματα θα σας δώσει! Δε ξέρω τι σας έχει βρει, πάντως κάτι δε κάνετε σωστά και εκεί που όλα πάνε να φτιάξουν, χαλούν στο λεπτό! Μήπως να ζητήσετε μια αύξηση; Η ημέρα αστρολογικά είναι πολύ super! Διεκδικήστε μεγαλύτερο κομμάτι από τη πίτα!

Αιγόκερως
Ιδανική ημέρα για να σας αγαπήσουν ξανά οι δικοί σας οι άνθρωποι! Χαμογελάστε, πείτε μια καλή κουβέντα, αφήστε και κάτι να πέσει στο πάτωμα! Μια νέα γνωριμία μπορεί να σας φτιάξει πολύ τη διάθεση, ίσως να έχει να σας προσφέρει όσα ονειρευόσασταν. Πείτε ναι σε προτάσεις για έξω!

Υδροχόος
Εργασία και χαρά, τρέχετε και δε φτάνετε, είστε απαραίτητοι, νιώθετε και πολύ Θεοί! Φτου-φτου μη σας ματιάσω, γεμίζουν και οι τσέπες σας με χρήμα, τι άλλο θέλετε από τη ζωή σας; Καλύτερα να αποφύγετε τις πτήσεις και τα δρομολόγια γιατί ναι μεν η τύχη σας χαμογελά, όμως όλο και κάποιο εμπόδιο προκύπτει!

Ιχθύς
Αλλιώς ξεκινά η μέρα σας και αλλιώς τελειώνει, αφού ότι έχετε κατά νου απλά δε μπορεί να συμβεί! Οργανώστε ένα ταξίδι ακόμα καλύτερα, αποφασίστε για τις διακοπές σας, μη τα αφήνετε όλα τελευταία στιγμή. Τα μαντάτα τρέχουν κάποια είναι χαρωπά και κάποια συγκλονιστικά! Ακούστε με προσοχή!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos