Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Τα Ζώδια της Κυριακής, 29/07/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή, η τελευταία του Ιούλη, το φινάλε επεισοδιακό από όλες τις απόψεις! Το σύμπαν μας
γλεντάει, το φεγγάρι ήταν ότι πιο όμορφο έχω δει ποτέ στη ζωή μου! Τα αστέρια έπεφταν βροχή! Οι ευχές του κόσμου, είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο! Κάποιες θα πραγματοποιηθούν, κάποιες όχι και τόσο, σημασία έχει το συναίσθημα, εκείνη η ελπίδα, πως το όνειρο το δικό μου και το δικό σου, κάποια στιγμή θα γίνει αληθινό!


Ναι, το μικρό παιδί κρύβεται για πάντα μέσα στη ψυχή μας.. Δε ξεχνάει, ούτε τα αστέρια όταν πέφτουν, ούτε όταν μαδούν τις μαργαρίτες.. Με αγαπά, δε με αγαπά! Ιδού η απορία!

Και κάπως έτσι σας χαιρετώ.. γλυκά, ρομαντικά και ονειροπαρμένα..

φιλάκια..


Κριός
Ιδανική ημέρα για να κλείσετε τους διακόπτες και να ηρεμήσετε! Ναι μεν βολτάρουν στις σκέψεις σας, διάφορες επαγγελματικές ανησυχίες που έχετε, όμως δε βρίσκω το λόγο να χαλάσετε τη ζαχαρένια σας. Αφήστε τις γκρίνιες στην άκρη, αγαπήστε τους ανθρώπους σας και ρίξτε το λίγο έξω. Επίσης ξεπεράστε τις τσιγκουνιές σας, δε θα γίνετε πλούσιοι σε ένα μήνα μέσα!

Ταύρος
Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και σήμερα ίσως να κάνετε την ανατροπή! Δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής, ευτυχώς που είναι Κυριακή και δε μπορείτε να πάτε κομμωτήριο! Το φούξια μαλλί δε σας ταιριάζει με τίποτα! Αρκετοί καταπιάνεστε με το σπίτι σας, το κήπο σας, γίνεστε δημιουργικοί, έτσι γιατί από τη μια θέλετε να ξεδώσετε, από την άλλη μια ανανέωση είναι ότι πρέπει!

Δίδυμος
Και αφού υποχωρήσατε σε αρκετά, σήμερα πατάτε πόδι, φτιάχνετε βαλιτσούλα και δρόμο! Ιδανική ημέρα για να ταξιδέψετε, είστε και ασυγκράτητοι, ο σκοπός είναι να βρεθείτε κάπου αλλού, είτε για δουλειά, είτε για αναψυχή! Κάπου βρήκατε λεφτά εσείς, κάποιος σας τα έδωσε ή θα σας τα δώσει, συνεπώς οι κινήσεις σας δεν είναι τυχαίες! Στη βράση κολλάει το σίδερο!

Καρκίνος
Ερωτικό πολύ το ΣΚ αυτό, είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι! Το μυστήριο της υπόθεσης είναι πως ένας έρωτας μπορεί να προκύψει από το πουθενά και να νιώσετε μεγάλη αναστάτωση! Το σύμπαν σας επιφυλάσσει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Και να σας γκρινιάξουν, εσείς πέρα-βρέχει, μη δώσετε καμία σημασία, κάποια στιγμή θα ηρεμήσουν. Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά!

Λέων
Τις μέρες αυτές μπήκαν λεφτά στη τσέπη σας και πήραν τα μυαλά σας αέρα! Το ξέρουμε πως σας αρέσει η μεγάλη η ζωή, όμως ξεχνάτε τα όρια σας και μετά τρελαίνεστε γιατί δεν έχετε να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις που τρέχουν! Σας κατσαδιάζουν και δε δείχνουν καμία κατανόηση στους προβληματισμούς σας! Να πάτε σε ένα πιο οικονομικό νησάκι!

Παρθένος
Σήμερα γλυκά μου μπορεί να συναντήσετε εντελώς τυχαία ένα πρόσωπο από τα παλιά και ξαφνικά να νιώσετε μεγάλη αμηχανία! Ένας έρωτας που ήρθε και έφυγε και τόσο γρήγορα, όμως που άφησε τα σημάδια του! Καλά θα κάνετε να είστε μαζεμένοι, να μη δείξετε τα συναισθήματά σας, να αφήσετε το πρόσωπο να εκδηλωθεί πρώτα! Αν συνοδεύεστε, φροντίστε να μη σας πάρουν χαμπάρι!

Ζυγός
Μεγάλη ανάσα παίρνετε σήμερα, ηρεμείτε ένα πράγμα και επιτέλους βρίσκετε τον τρόπο να επικοινωνήσετε σε βάθος με τους ανθρώπους σας. Μπορεί ο Ερμής να είναι ανάδρομος, όμως εσείς θα βρείτε τις κατάλληλες τις λέξεις, θα γίνετε κατανοητοί και ας μη σας συμπαθήσουν και τόσο! Οικογενειακά θέματα σας στρεσάρουν, μπαίνετε μπροστά και βρίσκετε τις λύσεις που χρειάζονται!

Σκορπιός
Ερωτικό το ΣΚ αυτό, κρύβει μυστήριες και ευχάριστες εκπλήξεις για αρκετούς από εσάς εκεί έξω! Καταρχήν τα βρίσκετε με τον εαυτό σας και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα! Μια νέα γνωριμία, ένα πρόσωπο, κάποια ψυχή, εμφανίζεται μπροστά σας και σας κάνει να νιώθετε άπειρα συναισθήματα, σας κυριεύει το πάθος ένα πράγμα. Το χάρισμα της τηλεπάθειας καλά κρατεί!

Τοξότης
Έχετε βάλει έναν στόχο εσείς και πρέπει να τον καταφέρατε τις μέρες αυτές, παρά τις δυσκολίες που φέρνει το σύμπαν! Υπερήφανοι και πολύ ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας, θα καβαλήσετε λίγο καλάμι, αλλά τούτη τη φορά το αξίζετε, φτιάξτε ύφος σας λέω! Φροντίστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, γιατί οι εντάσεις μπορεί να έφυγαν, όμως όλο και κάποιος πληγώθηκε!

Αιγόκερως
Αφήστε τον κόσμο να σας αγκαλιάσει, να σας δώσει αγάπη και επιτέλους σταματήστε τη γκρίνια και τις παράλογες τις απαιτήσεις. Κυριακή σήμερα, χαλαρώστε όπως επιθυμείτε, να γίνετε όμορφοι και λαμπεροί γιατί ο έρωτας κάπου κοντά σας κρύβεται και μπορεί να αποκαλυφθεί ανά πάσα στιγμή! Μια νέα γνωριμία μπορεί να είναι ο σύντροφος της ζωής σας! Πείτε το ναι επιτέλους!

Υδροχόος
Βρίσκεστε ανάμεσα από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον! Κατά επανάληψη σας έχω πει, πως πρέπει κάτι να ξεπεράσετε επιτέλους, να το διώξετε μακριά, προκειμένου να έρθει εκείνο το αύριο που ονειρεύεστε! Οι αλλαγές είναι το στοιχείο σας και οι πρωτότυπες ιδέες! Να εστιάσετε στο διαφορετικό και στη τελική ταρακουνήστε λίγο τα νερά! Επιβάλλεται λέμε!

Ιχθύς
Το ΣΚ αυτό είναι αφιερωμένο στο σύντροφό σας! Τυχεροί όσοι έχετε, για αυτό να εκφράσετε την αγάπη σας, να τη δείξτε με κάθε τρόπο, ναι να είστε μες στις γλύκες. Φτιάξτε όμορφη κατάσταση και ξεπεράσετε οτιδήποτε σας στεναχώρησε μια φορά και έναν καιρό! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, σε καμία περίπτωση μην αποζητήσετε κάποιον από το παρελθόν. Αλλάξτε σελίδα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos